ναι γαμω το κερατο :/
Printable View
ναι γαμω το κερατο :/
Καλός παίκτης ο Νέμεθ αλλά προσωπικά προτιμούσα να μείνει ο Άγγλος Βιαστής.
Δεδομένου ότι δε θα κάνουμε άλλη μεταγραφή εμπρός (σιγά μην έχουμε 4 επιθετικούς χωρίς να παίζουμε Ευρώπη και με σύστημα που σηκώνει έναν επιθετικό μόνο), κάθε άλλο παρά γεμίζει το μάτι η επίθεση του Ολυμπιακού. Ειδικά το ψηλό παιχνίδι θα το ξεχάσουμε και θέλω να δω πώς θα βάζουμε γκολ σε ομάδες που κλείνονται.
Οπωσδήποτε αμυντικό χαφ, δεν πάει άλλο η κατάσταση.
Υ.Γ. Οι εφημερίδες/σάιτς πάλι γράφουν για Πάντελιτς και Ολυμπιακό, δε βρωμάει λιγάκι ότι θα τον κυνηγήσει ο βάζελος;
ενδιαφέρον υπάρχει εδώ κ μήνες αλλά ο πάντελιτς λέει δε συμβιβάζεται με πάγκο... προσωπικά, ακόμη θυμάμαι αυτό που έχασε με ανοιχτό τέρμα εναντίον σας :P
Μια χαρά ειναι ο Πάντελιτς.Ανετα θα τον ήθελα στον βάζελο.
Χίλιες φορές από τους ανύπαρκους που φερόμαστε να πλευρίζουμε αυτές τις μέρες.
εμένα δε μ'αρέσει... μακάρι να έρθει κ να βγάλει μάτια, αλλά κάτι μου λέει ότι δεν κάνει
λογικα δε θα ρθει..αλλα και εγω δεν τρελαινομαι...γενικα απο το να παρουμε αγνωστο ας μεινουμε ως εχουμε και ας ανεβει κανεις απο τις ακαδημιες...για βαρυ φορ υπαρχει πετροπουλος...για πλαγια μπορει να παιξει νινης μαρινος(δεξια) οικοδομος ιωαννιδης αριστερα
Τραυματικές εμπειρίες με τους -ιτς ε; :P
Αχαχαχαχ :touched:
χαχααχαχαχαχαχ
τελικα τον θελατε? =)
προτιμαμε cisse :touched:
και πετρογκολ
απο μητρογλολ
δεν ξερω-ρωτα τον τζορβα....
ειναι απασχολημενος...υποχρεωσεις και ευρωπη βλεπεις
θα προσθεσει και αλλο αστερι στην φανελα:touched:
οχι αλλα δε θα προσθεσει και κανα ισραηλινο παπαρι παντως :touched:
λογικο
του φτανουν τα ντοπια
μπα αυτη τη στιγμη αλλοι εχουν 4 στο στομα τους
τεσπα περα απο τις πλακες 10 γκολ τουλαχιστον τα χει ο παντελιτς στη σουπερλιγκα μας, και με δεδομενο οτι περιμενουμε και καμποσα γκολ -κλασσικα- απο τους χαφ μας τους παιχταραδες τους βιρτουοζους, νιωθω πως ειμαστε πιο πληρεις απο σχεδον καθε αλλη φορα που θυμαμαι να βλεπω ολυμπιακο -τουλαχιστον σε αποψη θεσεων. και αν κ αυτο μπορει να μην αποδειχθει καλο (στο μανατζερ θα μου χανε βγαλει την παναγια) εχουμε ΠΟΛΥ καλο παγκο φετος. ΤΡΑΙΛΑΝΑΙ ΜΑΣ ΠΡΩΕΔΡΕ.
σωστα αυτα αλλα δεν νομιζω οτι ρομενταλ ή ριερα εχει ευκολο το γκολ οπως ο γκαλετι
ριπερ 3 στο στομα γιατι εσυ και ο τζιμπριλ ουτε σεφτε δεν κανατε,ασχετο αν στα λογια ο σισε(που τον θελει και η ρεαλ-βλεπε γκαζετα) εβαλε 25 γκολ στα 2 ματς
καλα ναι εννοειται οτι ειναι μια χαρα παιχτης γενικα και αν θυμαμαι καλα σε καθε σεζον οντως βαζει 10-15 γκολ...καλυτερη ομαδα σαφως εχετε απο περυσι,απο αποψη μοναδων...το θεμα ειναι ποτε θα καταφερουν να δεσουν ολοι αυτοι..τεσπα θα δειξει γενικα
εντιτ: ε ενταξει αφου το πε το γκαζετα..και ο ντιογο δε θα δινοταν ουτε με 25..το πε ο πρωταθλητης αληθεια!
gg, κυριως σε ντουντουδες και ιμπαγασες αναφερομανε οταν ελεγα για χαφ, αλλα οπως και να χει ριερας κ ρομενταλ εχουν ευκολοτερο εργο με παντελιτς μπροστα αντι για Το Δεκαρι Της Φλαμενγκο. αισιοδοξω.
διακρινω μια ειρωνια για το ποδοσφαιρκο μεγαθηριο φλαμενγκο και την εισηγηση του προπονητη ζικο:stfu:
ε υποτιθεται πως κλεινει αυτος ο ουρταδο, μη μου ζοριζεσαι, θα παρω, αγχωμενε φιλε.
ειναι και αυτο που πε ο απο πανω...δλδ ο φουστερ πχ ενας θεος ξερει τι ειναι το ιδιο και ο ουρταδο...μπορει να βγουν καλοι μπορει να βγουν και οσκαρ...
Ο Φούστερ έχει δείξει αρκετά καλά δείγματα γραφης στην Ισπανια.ΛΟΓΙΚΑ θα πάει καλά εδω.
Τον αλλο τον Ουρτάδο πρώτη φορά τον ακούω tbh.
τι λέτε ρε παιδιά. ο πάντελιτς - κ αυτός είναι ο λόγος που δεν τον ήθελα από πέρσυ που ακουγόταν - σε 14 χρόνια καριέρας έχει παίξει περίπου 160 ματς και έχει βάλει 50-60 γκολ. μην τρελλαθούμε ότι τα 10-15 τα έχει ψωμοτύρι. ούτε η μπουντεσλίγκα ή το ολλανδικό είναι πρωταθλήματα για να κρίνεις επιθετικό. εκεί γίνεται μάγκας ο γκέκας κ ο μαχλάς. τεσπα, η νεκροψία θα δείξει, αλλά δεν τον θεωρώ κανα σοβαρό παίκτη κ ευτυχώς δεν ήρθε σε εμάς.
κοιτα σε αυτο που λες για τα πρωταθληματα εχεις ενα καποιο δικιο..πχ στο ολλανδικο που μπαινουν σε καθε ματς 2-3 γκολ ξερω...η γνωμη μου ειναι οτι για θεση σεντερ φορ ειναι καλος...προφανως προτιμαω σισσε(και ας ξερουμε οτι δεν ειναι ευκολο να βαλει παλει 20 φευγα γκολ)...αλλα ωστοσο ειναι καλη μεταγραφη...εγω δεν τον προτιμουσα σε εμας γιατι δεν ειναι ο παιχτης που ψαχνουμε.θελουμε περισσοτερο καποιον να μπορει να παιξει στα πλαγιο σαν κρυφος παρα σεντερ φορ
Σ'αυτό το φόρουμ προφανώς απαγορεύεται ΑΠΛΩΣ να απαντάς σ' ένα φίλο χωρίς να εννοείς κάτι άλλο από πίσω. Keep walking.
επειδή τον αδίκησα λίγο, σε 15 χρόνια έχει 270 (126) και 35 (7) με την εθνική (το 153 (62) που ανέφερα ήταν μόνο για ολλανδία-γερμανία). ίσως, να σας έλειπε ένας τέτοιος παίκτης, αλλά εμένα δε μου γεμίζει το μάτι, αφενός γιατί τα πρωταθλήματα που έπαιξε ευνοούν τους σεντερ φορ κ αφετέρου δε μου άρεσε καθόλου στο ματς με τη χέρτα - που μπορεί το σκορ να ήταν εξευτελιστικό για τους γερμανούς αλλά έχασαν ευκαιρίες με κυριότερη του παντελιτς με ανοιχτό τέρμα. τεσπα, είπαμε ότι η νεκροψία θα δείξει, αλλά πιστεύω σε εμάς δε θα ακουμπούσε.
Κοίτα, ούτε γω τρελαίνομαι για το συγκεκριμένο παίχτη, αλλά είναι αυτό που είπες, ένας παίχτης με τέτοιο στυλ (και σχετικά καλή αίσθηση του γκολ) μας έλειπε οπωσδήποτε. Και πιστεύω στο Ελλ. πρωτάθλημα, τα 10-15 τέρματα τα έχει. Κατα τ' άλλα είναι και ψιλοατομιστής κι αυτό δεν είναι και τόσο θετικό. Όσο για σας, δεν αντιλαμβάνομαι γιατί αναφέρθηκε τ' όνομά του όταν έχετε μπροστά Σισέ. Για πάγκο? Δε νομίζω να παίρνατε τέτοιο όνομα για πάγκο. Βασικά δε νομίζω ότι θα ερχόταν και ο ίδιος για πάγκο.
ακριβώς στο τελευταίο ήταν κ το βασικό του πρόβλημα. κ βέβαια δε θα δίναμε συμβόλαιο 1,5 μύριο για παγκίτη :P
οποιοσδηποτε αμυντικος χαφ ερθει θα ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον μαρεσκα.
υγ.ρε μαλακα μαρινακη σκασε 3 μυρια να παρεις τον ανναν γαμω την πουτανα μου