το αναφέρει και ο φαντομντακ πιο πάνω αλλά νόμιζα ότι είναι υπερβολικός και βλέπω το βίντεο και τελικά ο τύπος με το φοβερό μαλλί το λέει ακριβώς έτσι.
Printable View
το αναφέρει και ο φαντομντακ πιο πάνω αλλά νόμιζα ότι είναι υπερβολικός και βλέπω το βίντεο και τελικά ο τύπος με το φοβερό μαλλί το λέει ακριβώς έτσι.
ειπε χρυση αυγη και συνασπισμο την δευτερη φορα ρε γαβ γαβς.
τον λυπήθηκα ρε τον καημένο :(
εγω -δε ξέρω για σας- κ τώρα που κάθομαι πίσω μου τον έχω τον μιχαλάκι.
πριν τον είχα αριστερά μου
είπε ιεράς μονής εσφιγμένου;
zouglaQuote:
Νωρίτερα στην οδό Σόλωνος σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο με μέλη του συλλόγου «Άγιος Μάξιμος, Ομολογητής» οι οποίοι σε συνεργασία με την Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους θα συμμετάσχουν αύριο σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας εναντίον «της παγκοσμιοποίησης, για τα εθνικά θέματα και εναντίον του Α.Μ.Κ.Α.»
κίνημα εναντίον του Ανκα
http://westemen.files.wordpress.com/...nka-02-big.jpg
είπε ιεράς μονής εσφιγμένου.
λολ σχισματικοι παλαιοημερολογιτες.και λιγα τους κανανε
έχουνε πέσει τρελλά μαπίδια στον εσφιγμένο.
long story short, αυτοί δεν αναγνωρίζουνε τον πατριάρχη (τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ), είναι λίγο ταλιμπάν, και με συχνότητα μια φορά τον χρόνο περίπου τους κάνουν κάνα ντου οι άλλοι μοναχοί για να τους τον σφίξουνε λίγο, ανοίγουν κανα-δυο κεφάλια τραγοπαπάδων έξω από το μοναστήρι με σιδερολοστούς και άλλα χριστιανικά και τελειώνει εκεί το πράμα.
Ωραίοι τύποι.
Όποιος κληρικός-παπάς δεν αναγνωρίζει τον Βαρθολομαίο παίζει ότι εκτός από εθνοπροδότης είναι και τρολλ.
επίσης μπορεί να έχει αλσχάιμερ.
δίκιο, έλεγε κι ο άλλος για το αμκα και μου έκαψε τον εγκέφαλο
Πείτε όσοι πήγατε τι έγινε.
Κάτω από το μπαλκόνι διμοιρία, ανοίγω το πατζούρι και με τσεκάρουν τρεις. Ο ένας με κοιτάζει από τότε σαν χάνος.
ωραιο αρθρο για τους αυτονομους μαλακιστες σημερα το εψιλον.
υπάρχει online;
μπα. ντάξει δε λέει τίποτα καινούριο για σένα υποθέτω, απλά έχει συγκεντρωτικά την κατάσταση στα σχολεία και τη διαφορά τους από την παραδοσιακή ακροδεξιά.
Είχε και πρόσφατα η ελευθεροτυπία για τα σχολεία των αμπελοκήπων και τους φασίστες. Πάντως από όσο ξέρω για εκεί δεν είναι κάτι καινούργιο, από πάντα υπήρχαν φασιστικές ομάδες ίσως μεγαλύτερες και δυνατότερες από κάθε άλλη γειτονιά.
Υπάρχει και το Όταν οι Ναζί γίνονται Ποπ... από αντιφά ομάδα της Γερμανίας. Εκεί διάβασα πρώτη φορά για αυτές τις νέες τακτικές.
Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει και αυτό. Από εκείνο το σημείο και κάτω έχει ιστορίες από τους πρώτους σκινάδες τις αθήνας, ξύλα κτλ και μπαίνουν διάφοροι παλιοί (φ@σιστοφάγος, blade) και γράφουν κατεβατά. Φάντομ δεν τον τύπο στην τελευταία φωτογραφία του thread.
αχαχα θα μας σκοτώσετε ρε πούστηδες το 'χετε βάλει σκοπό. Το άρθρο που λινκάρει το κωλόγιδο και μεταφράζουν οι λεσβίες το 'χει γράψει ο LFO Demon. O οποίος όχι, δεν ειναι "αντιφα ομάδας της Γερμανίας" είναι ένας ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ, που όταν δε τσακίζει στο ξύλο το μέταλ σας, γράφει που και που διάφορα στο μπλογκ του.
BREAKCORE KILLS FASCISTS -13-
ουάου
μαρνέζος είναι ο λεκτικός, πληροφοριακά.
εντιτ α το λένε μετά.
εντάξει , είναι μεγάλη παρεξήγηση οι skinheads στην Ελλάδα με τον υπόλοιπο κόσμο.
Στην Ελλάδα -και όχι άδικα- είναι συνώνυμο του φασισμού , ωστόσο εκεί στα late 80's early 90's έπαιζε πολύ το κορδόνι στην αρβύλα ως "σημαία".
Κόκκινο/Άσπρο/Πράσινο (από αυτά που ήξερα εγώ)
Ο θρύλος λέει ότι ο Κοστέλο είχε φάει ξύλο στην Αγγλία σε pub γιατί φόραγε λάθος κορδόνια:)
ο Terry τερμα κατω ξερουμε ποιανου φιλος ειναι ε?:rofl::rofl:
Το διαβάζω ένα βράδυ και μετά από λίγο πέφτω για ύπνο. Στον ύπνο μου ανέβασα πυρετό και είχα γίνει λούτσα, στριφογυρνούσα στο κρεβάτι και ονειρευόμουν σκηνικά με πάνκιδες, σκινάδες, ξύλα, μπάχαλα, μηχανές και τέτοια :lol:
για πες
καταλαβε ο Παυλος
ενας χαζοναζι του διαδικτυου
συνεχιστε
αυτά που λέει για τον Πολ Σιδιρό μην τα παίρνεται μετρητής ...δεν ήταν ακριβώς έτσι....
ωραίο το θρεντ στο ιντυ
πάρτε και φρέσκο πράμα
Σκηνικό με 5ive στα ηχεία της αίθουσας και όποιος ζήσει :touched:
Λολ,ανάμεσα τους είναι και ο Tay Zonday των αυτόνομων πατριωτών.
Εντιτ:Η φάτσα του 5.22-6.00 χαχαχαχαχαχα
Π Ε Θ Α Ι Ν Ω