βεβαια,ειναι να απορεις πως δεν τον βρηκαν σε κανα χαντακι...αρειανος αφου
Printable View
βεβαια,ειναι να απορεις πως δεν τον βρηκαν σε κανα χαντακι...αρειανος αφου
-
http://www.youtube.com/watch?v=r9oNuHdcCwQ
Παρ'το να το 'χεις. (Είμαι μαζί τους σε όλα).
Tα λέει σωστά ο σύντροφος ΒΛΑΚΟΥΤΣΟΣ.
διάφορες μη κυβερνητικές οργανώθησεις
η κνε δεν είναι ενάντια σε οτιδήποτε τρώει χρόνο από την αφισοκόλληση;
Blaxoutsos got chinese eyes..Οργανωθήσεις delivers!
σκατά αισθητικά, αλλά πόσο γαμάει το άβαταρ μου..
όσο τρισάθλιοι είναι οι Soberphobia περίπου
nai alla
http://www.youtube.com/watch?v=djK1VeVb6t8&feature=related
(dinoume vash sto stixo. egw pantws gelaw)
eimaste ena apo tous arxaiologikoterous xwrous
κι εγώ γελάω rudie. nikola, καμία σχέση με τη μπάντα πάντως. Είναι κυριολεκτικό σκίτσο.
-
Θεμάκο Μάγε, όταν εν μέσω της λαίλαπας της χούντας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ εσύ καλείς τον κόσμο «περι άλλων να τυρβάζει» δηλαδή να ΧΑΣΙΣΩΝΕΤΑΙ στα παρτάκια/παρκάκια σου, τότε εξυπηρετείς δύο συμφεροντα: 1. Το άμεσο των ναρκοεμπόρων που μαζεύονται σαν τις μύγες σε κάθε φερόμενο ως «λεγκαλάηζ» «προτέστιβαλ» για να πουλήσουν το χασισάκι τους, τα κουμπιά τους και τον ΘΑΝΑΤΟ σε νεαρά παιδιά. 2. Το έμμεσο των ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, αυτών δηλαδή που θα επωφεληθούν απο μια νεολαία ναρκωμένη, κοιμισμένη, πεταγμένη στο χαντάκι, στο περιθώριο της ζωής να μην μπορεί να αντιδράσει απέναντι στα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα και στον μεσαίωνα που της ετοιμάζουν.
Ξύπνα Θέμη! Υπάρχει ζωή μακριά από τα ναρκωτικά. Η ζωή του αγώνα και του μόχθου. Μια όμορφη ζωή.
λολ τι μαλακιες λες?
πώς αποκλείει το ένα το άλλο δε μας είπες όμως
λολ
successful troll is successful.
Σύμφωνα με έρευνες, το 95% των τζιβάτων και λεγκαλαηζάτων τύπων αντί να κατέβουν σε καμιά πορεία αράζουν σπίτι με το bong τους. Το υπόλοιπο 5% είναι φρικιά ή φιλοεαακίτες φιλοσυριζαίοι, δηλαδή αριστεριστές άρα είναι το ίδιο.
Και σοβαρά, όταν ο κόσμος για να την παλέψει είναι στα ψυχοφάρμακα, είναι άνεργος 2 στους 5, φοβάται να βγει από το σπίτι του γιατί θα τον μαχαιρώσουνε, εσύ μου λες να «απαγορέψουμε τις απαγορέψεις» για να υπάρχει δικαίωμα επιλογής στη φούντα; Μαλάκες ή βαλτοί, διάλεξε!
νταξ δλδ επειδη την πινω να εχει μια παραπανω αφορμη να με ξεβρακωσει ο μπατσος?
Μαλάκες.
σχε είναι το μουνί της μάνας σου.
-
Tι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
εντιτ: πείτε και για το υπόλοιπο 70% της νεολαίας που ΔΕΝ χασισώνεται και παρόλαυτα δεν κατεβαίνει στις πορείες γιατί προτιμά να μιλάει για μουνια και μπάλα στο FLOCAFE.
themisomagos, αυτό που θέλουν -ελπίζω- να σου πουν είναι πως η πολιτική/κοινωνική σημαντικότητα ενός legalize fest είναι επιπέδου ποστ_αγκοραφόμπικΣι ή event των ατενίστας
εδώ ο κόσμος καίγεται
Κοιτάξτε πόσο ύπουλα το φέρνει ο themisomastouromenos να μας πείσει και καλά ότι το ΣΤΑΦ είναι αθώο. Δεν επέρχεται ΘΑΝΑΤΟΣ λέει από τη χρήση κάνναβης. Λες και δε ξέρουμε πώς περνάνε τέτοια μηνύματα οι άνθρωποι του συναφιού του, ώστε να προσελκύσουν "προβληματικά" (επιτρέψτε μου την έκφραση) παιδιά και να τα εθίσουν στο χασίσι, ώστε μετά να τους πλασάρουν εύκολα χάπια, κοκαϊνη και εν τέλει ΠΡΕΖΑ.
Αυτά αλλού φιλαράκο.
Πουθενά και κανείς δε λέει κάτι τέτοιο σε κανένα legalize. Το «ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ» είναι αστείο, το να βγάζει κάποιος φράγκα πουλώντας πράμα στο φεστιβαλ σου είναι το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να σε νοιάζει αν το ζήτημα σου είναι η ελεύθερη επιλογή.
Mάθε πότε σε τρολλάρουν, παίζει να έχω πιεί ένα καράβι μαύρο πιο πολύ απο σένα.Quote:
2. δεν επέρχεται ΘΑΝΑΤΟΣ από την χρηση κάνναβης.
Τα υπόλοιπα είναι άκυρες ασυναρτησίες, ξαναδιάβασε τι ρωτάω στο προηγούμενο ποστ μου και απάντησε μου. ΒΑΛΤΟΣ ή ΜΑΛΑΚΑΣ;
η φουντα φταιει,ναι.
-
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το μουνί την πίνει ήθελε να σου πει.
πάντως διαφωνώ με την συσχέτιση φούντας-αποΐδεολογικοποίησης που έκανε ο ικόνοκλαστ.
αυτά τα άτομα με η χωρίς τη φούντα θα ήταν το ίδιο χρήσιμα και ενεργά,θα είχαν βρει κάτι άλλο να διοχετεύσουν την βλακεία τους,όπως να ξεκολλάνε τσίχλες απ'το πάτωμα,να σφυρίζουν πάνω σε ποδήλατα κλπ μην τα λέμε χίλιες φορές.
Εγώ λέω απαγορέψτε τις απαγορεύσεις για να μην περιθωριοποιείται ακόμα χειρότερα μία κοινωνική ομάδα ανθρώπων εξαθλιωμένων και ανάλογα με το μέγεθος και τη φύση της ουσίας εν δυνάμει βαριά άρρωστων. Ένας άλλος λόγος είναι το "πού σταματάμε με τις απαγορεύσεις" στη χρήση ουσιών που εν δυνάμει καθιστούν το άτομο κοινωνικά μη-λειτουργικό. Εν πάσει περιπτώσει, δεν ήρθαμε στον κόσμο για να επαναστατήσουμε, ήρθαμε για να ζήσουμε και να ευχαριστήσουμε τις αισθήσεις και το μυαλό μας. Μία επανάσταση που απαιτεί τόση αφιέρωση από το άτομο και το αναγκάζει να θυσιάζει την οποιαδήποτε ευχαρίστηση των αισθήσεών του δεν είναι μία επανάσταση που αξίζει να κάνεις
Στην τελική το κριτήριό μας θα πρέπει να είναι πόσο δραστήριο, ηθικό και αλληλέγγυο είναι ένα άτομο κι όχι το τι εξαρτήσεις έχει.
Κάποιος πιχί μπορεί να είναι εξαρτημένος από οικογένεια, το 24ωρο σεξ με τη φρέσκια του γκόμενα, την αναρρίχιση ή την καλαθοπλεκτική και να είναι το ίδιο κοιμισμένος και αδιάφορος κοινωνικά με τον τελευταίο σουτ-ομαγιόρ της πλατείας εξαρχείων λόγω της αφιέρωσης του στην εξάρτησή του, να τ' απαγορεύσουμε κι αυτά δηλαδή;
Και ΝΑΙ για να μπορώ να βγαίνω έξω και να πίνω ΦΟΥΝΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ. Αν δεν επιτρέψουμε όλες τις ουσίες, τουλάχιστον ένας συμβιβασμός θα μπορούσε να'ναι να εξορθολογίσουμε τα κριτήρια που αυτές απαγορεύονται
Δηλαδή δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται το αλκοόλ που σε εθίζει και μπορεί να σε σκοτώσει από υπερβολική δόση και ν' απογορεύεται το LSD που ούτε εθίζει ούτε σκοτώνει
(για να μη μιλήσω για τη φούντα)
τα λιγκαλαιζ δεν ειναι αυτα τα φεστιβαλ που πανε οι οπαδοι της μπαρτσα με τις τζιβες?
organwsou stin KNE. zise tin omorfia tou agwna.
Αυτό που με εκνευρίζει με το θέμα της αποποινικοποίησης της φούντας είναι το ότι παίρνει μία ριζοσπαστική χροιά, δανείζεται πολλή φρασεολογία από την αριστερά (αλλά και τον ελευθεριακό/κλπ χώρο), μαζεύει 2-3 επιστημονικά δεδομένα τύπου Κλεάνθης Γρίβας και συντάσσει εκ του μηδενός ένα κίνημα που - ω θεοί - είναι πολιτικό.
Έλα όμως που δεν είναι, απλά μοιάζει, οπότε τζάμπα το σάλιο.