δεν το είχα δει αυτό πριν.
ε δεν είπα ότι θα μπούμε στην βουλή (:maikl:) για πλάκα. αλλά με οργανωμένη περιφρούρηση με κράνη-παλούκια-μάσκες στέκεσαι πολύ καλύτερα στο δρόμο.
Printable View
άντε βάλτε θεοδωράκη τώρα να δούμε πόσο θα αντέξει ο καθένας.
γύρισα κ είπα στον ΜΑΤα "μη πεις τίποτα, απόψε θα κάψουν την αθήνα".
ο ηλιόπουλος τι άλλο έχει να πει που δεν το είπε μέχρι τώρα στα μμε?
και μόνο η εικόνα κουκουλωμένος στην υπόγεια διάβαση με υπότιτλο ο ιδεολόγος της μολότωφ μας προετοιμάζει για ένα υπέροχο βράδυ.
χαχαχα δεν ξέρω βασικά, θεωρώ αξιόλογη την εκπομπή (για το θεοδωράκη δεν έχω άποψη) και νομίζω αξίζει να τα δεις όλα. δηλαδή ναι ντάξει, ο ματατζής θα παρουσιαστεί από την ανθρώπινη πλευρά του και ο αναρχικός ποιος ξέρει ποιο απολίτικο λούμπεν ρεμάλι είναι, αλλά από την άλλη δε νομίζω ότι ο νοικοκυραίος αυτό περίμενε για να διαμορφώσει άποψη, ούτε οι μαθητές θα σταματήσουν να φωνάζουν μπα γου δο. μια στο τόσο καλό είναι να βλέπεις και μη στρατευμένη δημοσιογραφία να τσεκάρεις τη φάση όπως ο ράντομ τύπος.
το θέμα δεν είναι ότι ο θεοδωράκης κάνει τέτοιες εκπομπές, αλλά ότι ο πρετεντέρης κάνει τα δικά του αίσχη ενώ τύποι όπως ο άρης χατζηστεφάνου π.χ. απολύονται επειδή κάνουν "αριστερές" εκπομπές.
φοβερός ο υπότιλος στον φρικ πάντως, ναι.
watQuote:
Originally Posted by cosmo.gr
Παιδιά άλλες πηγές πάντως λένε πως ο πρύτανης δεν έφαγε μισή ξυλιά και ούτε έχει κάνει κάποια δήλωση ο άνθρωπος, ας μην τον κράζουμε.
Πιο συγκεκριμένα από tvxs:
Και στο indymedia είχε ανοιχτεί θέμα που για κάποιο λόγο το λινκ του τώρα δεν δουλεύει κι έλεγε τα εξής:Quote:
Ο πρύτανης ήταν με κάποιους εξοργισμένος και συζητούσε έντονα με τους αντιεξουσιαστές που τον βοηθούσαν για παρόμοιες καταστάσεις που πέρασε σαν φοιτητής στην προηγούμενη χούντα (των συνταγματαρχών μάλλον). Κρίνοντας απο την όψη του έδειχνε να έχει αναπνευστικό πρόβλημα μάλλον απο τα δακρυγόνα που έπεφταν βροχή, με τίποτα δε φαινόταν χτυπημένος. Κάποιοι αντιεξουσιαστες του έδωσαν νερό και μαλόξ.
Αν το πάνε για προβοκάτσια έχουν ατυχήσει. Υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες αφού στο σημείο τραβούσε ένας γνωστός φωτορεπόρτερ (τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά) και αρκετοί γνωστοί δημοσιογράφοι.
Θα τους ξεβρακώσουμε πολύ άνετα!!
Quote:
Είναι ψευδές ότι ο πρύτανης Κίττας χτυπήθηκε στο κεφάλι και μάλιστα με σιδηρολοστό, σφυρί ή οτιδήποτε άλλο ισχυρίζονται τα φερέφωνα του Χρυσοχοϊδη. Πρόκειται για ένα "χρήσιμο ψέμα" που δεν έχει άλλο στόχο παρά να δικαιολογήσει την κρατική καταστολή.
Χωρίς να γνωρίζω την κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή, ήταν προφανές σε όσους τον είδαν εκείνη τη στιγμή ότι υπέστη κάποιο σοκ κατά τη διάρκεια των γεγονότων, ο άνθρωπος δεν φαινόταν καλά, ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
κι εγώ άμα σου ρίξω ένα μπουκέτο στο κεφάλι θα πάθεις διάσειση χωρίς να φαίνεται γιατί εγώ είμαι ο χουλκ και γιατί δε θα φανεί καρούμπαλο κάτω από τα μαλλιά ας πούμε. ο πρώτος τώρα λέει μαλακίες, δακρυγόνα και τα τέτοια μου ταλαυτεύονται.
25 συλλήψεις τελικά, οι 5 είναι αυτοί του ΕΕΚ.
Πειράζει που θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε έστω και ένας μαλάκας που να χτύπησε τον άνθρωπο;;; Αφήστε να δούμε τι θα ειπωθεί στην συνέχεια και τα ξαναλέμε.
Οι υποθέσεις είναι ανούσιες. Όταν είναι καλά στην υγεία του, θα είναι και θέση να μας πει ο ίδιος τι ακριβώς έγινε, αν πράγματι πρόκειται για προβοκάτσιες ή όχι.
ναιιιιιιιιιιιι ας περιμένουμε να δώσει συνέντευξη τύπου όσο ο εισαγγελέας δίνει εντολή να ελεγχθεί αν οι δολοφόνοι είναι στην πρυτανεία για να αρθεί το άσυλο.
Εν τω μεταξύ στην τρωκτικάρα λέει τα εξής
http://troktiko.blogspot.com/2009/12...post_9740.html
Επίσης λέει και αυτά. Γενικά μην είστε αφελείς, όπου βρει έδαφος ο τροκτικός να λαικήσει και να πει μεγαλομπαρούφα θα το κάνει, δεν παίρνει απαραίτητα πλευρές.
από το νοσοκομείο πάντως είπαν τα εξής:
ενώ το ζούγκλα λέει:
τρέχα-γύρευε δηλαδή...Quote:
Με συμπτώματα κολπικής μαρμαρυγής νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστος Κίττας.
Νωρίτερα ο κ. Κίττας προπηλακίστηκε από νεαρούς που προσπάθησαν να καταλάβουν το κτήριο της Πρυτανείας, που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου.
Οι νεαροί απώθησαν τον κ. Κίττα με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν εκδορές.
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=84798&cid=4
http://www.seleo.gr/sbj.aspx?sbj=5387
kalos ta paidgia
Τελικά έπαιξα σε πολλά ταμπλό, ξεκίνησα με δίκτυο, μετά ήμουν μπροστά από το χρυσόγελο και τους οπ και στο τέλος ανταρσύα. Έτσι, όποιος από αυτούς κι αν είναι κυβέρνηση μεθαύριο, θα είμαι καλυμμένος!
Έχεις και δίκιο και άδικο. Έχεις δίκιο γιατί ναι, είναι εντελώς απαράδεκτο εκεί που διαδηλώνεις ειρηνικά (για τον οποιονδήποτε λόγο) να σκάνε πιτσιρίκια στο πεζοδρόμιο δίπλα και να σπάνε μαγαζιά, χρησιμοποιώντας σε ουσιαστικά σαν ασπίδα. Βασικά είναι εντελώς φασιστικό, όπως και να το κάνουμε, γιατί δεν αναγνωρίζεις στον άλλο το δικαίωμα να πορευτεί ειρηνικά. Γιατί οκ, στ'αρχίδια μου οι τράπεζες (αν και δεν έσπασαν μόνο τράπεζες) αλλά το θέμα είναι ότι, καλώς ή κακώς, με αυτά τα πράγματα ο κόσμος φοβάται και δεν κατεβαίνει. Οπότε, αφού οι περισσότεροι είχαμε επιλέξει να κάνουμε μια ειρηνική διαδήλωση, πηγαίντε αλλού και κάντε μία για να σπάσετε. Φυσικά τότε θα τον πιείτε, γιατί ξέρετε ότι είναι καλή ασπίδα 10.000+ άτομα. Αυτό όμως σας κάνει θρασύδειλους "επαναστάτες" της πλάκας. Αν θεωρείτε ότι αυτός είναι ο τρόπος να συγκρουστείτε με το κράτος, δικαίωμά σας, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε αλλά όχι στις πλάτες άλλων.
Έχεις όμως και άδικο γιατί τα μπάτσοι θα σου την πέσουν και χωρίς αφορμή. Απόδειξη πέρσι το Δεκέμβρη που είχαμε πάει να αφήσουμε σκουπίδια στο δέντρο του κακλαμάνη και είχαμε φάει δακρυγόνα χωρίς μολότοφ, χωρίς σπασμένες βιτρίνες, γιατί μπορούσαν.
Αλλά αυτό δε δικαιολογεί τους αναρχοφασίστες που περιγράφω πιο πάνω.
Το να διαμορφώνει κανείς πολιτική συνείδηση και να αλλάζει άποψη από τα 18 στα 19 του δεν είναι απλώς δικαιολογημένο, είναι ζητούμενο. Εδώ εγώ είμαι 30 και ακόμα σκέφτομαι και αλλάζω γνώμη - όχι τόσο γενικότερα για το τι είναι το "σωστό" και το προς τα πού θέλω να πάει η κοινωνία, αλλά περισσότερο για το πώς θα πάει εκεί. Και μακάρι να το παιδεύω μέχρι να πεθάνω. Αντικειμενικά σωστή λύση δεν υπάρχει, οπότε ένας υγιής άνθρωπος που αλλάζει-ωριμάζει-μαζεύει εμπειρίες και τις φιλτράρει είναι εντελώς φυσιολογικό να αλλάζει και απόψεις.
Όσο για χτες, συγκινητική η τεράστια παρουσία του κόσμου παρά την τρομοκρατία-τρομοϋστερία από τα μμε, που σημαίνει ότι υπάρχει υγιώς σκεπτόμενος κόσμος εκεί έξω που δε μασάει ό,τι του σερβίρουν. Άπειροι ασφαλίτες, χαρακτηριστικός ένας που εκτελούσε χρέη πορτιέρη στο στάρμπακς. Τα μπάτσοι είχαν παραταχθεί εντελώς προκλητικά στην πλατεία κοραή, ο κόσμος μετά από λίγο τα πήρε και τους απώθησε. Απίστευτη και εντελώς :touched: η εικόνα της πρυτανείας με την κοκκινόμαυρη σημαία. Δε νομίζω ότι μπορεί να υπολογίσει κανείς τον κόσμο αν δεν ήταν σε ταράτσα (ή στο ελικόπτερο της αστυνομίας!), αφού όταν ξεκινήσαμε εμείς από τα προπύλαια η πορεία κόντευε ήδη ομόνοια και είχε ακόμα πολύ κόσμο στα προπύλαια. Μόλις μπήκαμε σταδίου μας την πέσαν ζητάδες με μηχανές με φόρα, πήγαν να διαλύσουν την πορεία, σκορπίσαμε (εντελώς λογική και ενστικτώδης αντίδραση όταν βλέπεις να έρχονται κατά πάνω σου μηχανές με ταχύτητα, άλλωστε όπως αποδείχτηκε δεν το είχαν και σε τίποτα να πατήσουν ανθρώπους) αλλά ανασυνταχθήκαμε γρήγορα. Μετά, όταν φτάναμε πανεπιστήμιο μας την πέσαν από δεξιά (fo' real) μπάτσοι με δακρυγόνα, χωρίς ουσιαστική αφορμή (πέρα σαφώς από τους κουκουλοφόρους που είχαν πλευρίσει την πορεία κι έσπαγαν βιτρίνες-κατέβαζαν κάμερες). Γενικά τα περίμενα χειρότερα πάντως τα πράγματα, φοβόμουν για το προς και από την πορεία αλλά κυριλέ. Πηγαίντε όσοι δε δουλεύετε και σήμερα στο πανεκπαιδευτικό, 12:00-12:30 στα προπύλαια.
edit: ξεφτίλα από το "στο κόκκινο" που, ενώ πέρσι πρωτοστατούσε με συνεχή ενημέρωση, φέτος είχε μουσικές εκπομπές. Τσίπρα ξέρουμε πού μένεις.
οκ, μετα απο απιστευτο καιρο αδρανειας θελω να το πω:
http://farm2.static.flickr.com/1269/...33e388dfe6.jpg
ΜΑΛΑΚΑ
ΑΡΧΙΔΙ
ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΙΔΗ
Α, ξέχασα να πω για την απόλυτη ξεφτίλα των μμε, που το έκαναν ουσιαστικά γαργάρα το όλο θέμα και ήταν τρελό ξεγύμνωμα της σχέσης τους με το κράτος. Όλοι είδαν θετικά τις αθρόες συλλήψεις/προσαγωγές, δε βρήκαν τίποτα περίεργο στο να μαζεύει η αστυνομία κόσμο κι ας έχει ταυτότητα. Επίσης μας τα έπρηξαν με τον πρύτανη, ενώ για την εεκίτισσα που την πάτησε το μπάτσο μόκο. Και για την άρση του ασύλου δύο φορές στη θεσσαλονίκη τίποτα. Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω, κλείστε τις τιβί.
ΥΓ: Το ίντερνετ σήμερα και κυρίως στο μέλλον θα παίξει τεράστιο πολιτικό ρόλο που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ούτε όσοι μεγαλώσαμε με αυτό.
τελικά με την κυρία αυτή που την χτύπησε ο μπάτσος τι έγινε; υπαρχει δυνατότητα να εντοπιστεί αυτός;
sure...
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
Ψήφισμα αρ. 284
Μετά από τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στην πόλη μας, το Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου κατά πλειοψηφία (των κ. Δημητρίου Μουρίκη και κας Σοφίας Θωμάρεη εχόντων την άποψη ότι πρέπει να γίνει δεκτό το υποβληθέν δικό τους ψήφισμα) αποφάσισε:
1ον/ Δηλώνουμε ότι δεν ανεχόμαστε στην πόλη μας την κρατική καταστολή για πολιτικές πράξεις και ενέργειες.
2ον/ Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και το Δημαρχιακό Μέγαρο.
3ον/ Η πολιτική κίνηση ΡΕΣΑΛΤΟ λειτουργεί και δραστηριοποιείται στην πόλη μας με πολιτικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις.
4ον/ Ζητάμε να αφεθούν ελεύθεροι οι 64 συλληφθέντες πολίτες που συνελήφθησαν στην πόλη μας.
5ον/ Δηλώνουμε ότι κανένα αδίκημα ή καταστροφή δεν συντελέστηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
6ον/ Η πράξη εισόδου στο Δημαρχείο των 42 συλληφθέντων για μας είναι μια καθαρά πολιτική πράξη και την αποδεχόμαστε.
7ον/ Καταγγέλλουμε τα ΜΜΕ που διαστρέβλωσαν και παραποίησαν τα γεγονότα συνειδητά ή από λάθος πληροφόρηση.
8ον/ Η Διοίκηση του Δήμου να οργανώσει συνέντευξη τύπου για να αποκαταστήσει την αλήθεια, διότι στην πόλη μας θεωρούμε θεμιτή την πολιτική πράξη.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΕΟΝΤΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
1/ Υπουργό Προστασίας του Πολίτη
2/ Υπουργό Εσωτερικών και Αποκέντρωσης
3/ Εισαγγελία Πειραιά
4/ ΜΜΕ
ήμανε και εγώ ψες στο κέντρο και άφησα την ομάδα αβοήθητη αλλά
μωρή ομάδα :touched:Quote:
Originally Posted by "τιβιεξές'
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΓΕΡΑΚΑ
ΑΝΑΦΗΣ & ΚΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ τηλ. 2106616130
Προς τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ,
Καταγγέλλουμε την βάρβαρη και δολοφονικών προθέσεων επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων της ομάδας Δ, σε βάρος των μαθητριών και μαθητών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Γέρακα, καθώς και μαθητών άλλων σχολείων που διαδήλωναν ειρηνικά την οργή τους, για την δολοφονία πέρυσι του συμμαθητή τους Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Συγκεκριμένα γύρω στις 14.40, στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος των Χαυτείων, άνδρες της ομάδας Δ, οδήγησαν τις μοτοσικλέτες τους πάνω στο σώμα της πορείας μαθητών και γονέων τραυματίζοντας μαθητές και γονείς, επιτέθηκαν με τα ρόπαλά τους , χτυπώντας με λύσσα και αναίτια παιδιά 14 έως 17 χρονών, τραυματίζοντας 14χρονη συμμαθήτρια των παιδιών μας, (δηλαδή μιλάμε για περισσή «παλληκαριά» των πάνοπλων πραιτόρων), επιχείρησαν και με άλλες δυνάμεις των ΜΑΤ να δημιουργήσουν κλοιό, με πρόθεση να συλλάβουν, όπως δήλωναν βωμολοχώντας και προπηλακίζοντας όποιον εύρισκαν μπροστά τους. Μπροστά στη σθεναρή και ψύχραιμη στάση μαθητών και γονιών τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.
Πρόθεση της κυβέρνησης παρά τα προσχήματα αποδεικνύεται πως είναι η κατατρομοκράτηση των νεολαίων και των πολιτών, που υψώνουν ανάστημα αξιοπρέπειας, αγώνα, και δημοκρατικής συλλογικής δράσης και διεκδίκησης.
Καταγγέλλουμε με τον πιο αποφασιστικό τρόπο, το όργιο αστυνομικής βίας που ξετυλίχθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, καλούμε τις οργανώσεις των εκπαιδευτικών την ΟΛΜΕ, την Ε’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής , τους συλλόγους διδασκόντων, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, τους συλλόγους και τις οργανώσεις των γονέων, κάθε δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουν μαζί μας φωνή διαμαρτυρίας, να συμπαραταχθούν σε ένα μέτωπο υπεράσπισης των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του λαού μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.
Δηλώνουμε πως θα διερευνήσουμε, το ενδεχόμενο της αναζήτησης νομικά των ευθυνών, της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου «Προστασίας του Πολίτη», της ηγεσίας της Αστυνομίας, καθώς και των φυσικών αυτουργών των βάρβαρων , τρομοκρατικών και αναίτιων επιθέσεων σε βάρος των παιδιών μας.
6 Δεκεμβρίου 2009.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Γιάννης Αδριανός Ελένη Νανοπούλου
wat. μεταμοντερνο παντου!
με το κερατσινι εντυπωσιαστηκα πολυ. ευγε.
ο πρύτανης γιατί δεν έκανε ένα βήμα πίσω αφού έβλεπε ότι ερχόντουσαν ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ
«Το ‘Ρεσάλτο’ είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και όχι μια κλειστή γιάφκα. Το ξέρουμε 10 χρόνια στο Κερατσίνι ως κοινωνικό θεσμό, που παρεμβαίνει με την έκδοση εφημερίδας αλλά και άλλες δραστηριότητες» δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Νιώτης, σε συνέντευξη του στο ρ/σ Flash 96.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, τα παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ – η 30χρονη κόρη του η οποία είναι δικηγόρος και ο 28χρονος γιος του μεταπτυχιακός φοιτητής– συνελήφθησαν στην έφοδο της αστυνομίας στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» του Κερατσινίου.
Χθες, ο κ. Νιώτης είχε δηλώσει: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, όπως έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά μου που είναι ενήλικες», και είχε επισημάνει ότι επρόκειτο για ένα χώρο όπου καθένας μπορούσε να επισκεφθεί και να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτοί που επιτέθηκαν στον πρύτανη είναι οτιδήποτε άλλο από βαλτοί.
λοιπον, ας τα παρουμε απο την αρχη. μιας και εχεις παει στην"πλειοψηφια" των πορειων του "χωρου" (??) φετος (γιατι αραγε παραθετεις μονο την φετινη χρονια?) δεν θα χρειαστουν εισαγωγες.
ρωτας αν θεωρω παραλογο την προσαγωγη (λαθος η χρηση του ορου συλληψης) ατομων που βρισκονται στην γυρω περιοχη. απο αυτο και μονο συμπεραινουμε ευκολα οτι δεν ησουν στην γυρω περιοχη και δεν τα ξερεις τα πραγματα απο πρωτο η εστω δευτερο χερι αλλα απο ραδιο αρβυλα και αυθαιρετες κρισεις. καταρχας, το προχθεσινο χτυπημα απο τη φυση του και μονο μπορει το λιγοτερο να χαρακτηριστει περιεργο. ποιος "αληθινος" αναρχικος μα σοβαρη ιδεολογια πισω του θεωρει ανδρο καπιταλισμου και σπαει με βαριοπουλα βιτρινα φαρμακειου την στιγμη που μπατσοι εχουν περικυκλωσει την γυρω περιοχη απο νωρις? απο μαρτυριες μαλιστα (και επιβεβαιωμενες μαλιστα) αυτος που το εκανε "ξεπροβαλλε" ξαφνικα, εντελως αγνωστος στους "κυκλους" εσπασε και εξαφανιστηκε. η δικη μου περιορισμενη παρολαυτα κριση με προδιαθετει για κατι υποπτο.. ποσο μαλλον αν αυτη ηταν η αφορμη χαρη στην οποια μπατσοι αρχισαν τις προσαγωγες\ (κι οχι τις συλληψεις...)
αξιζει να ακουστουν οι ιστοριες ατομων απο το βραδυ του σαββατου: ενας τυπος που μενει στην τρικουπη κατεβηκε για τσιγαρα χωρις την αστυνομικη του ταυτοτητα (ω τι εγκλημα!) και οι μπατσοι το προσηγαγαν για 4ωρες προκειμενου να εξακριβωθουν τα στοιχεια του- μια διαδικασια που με την κοινη λογικη μαλλον δεν ξεπερνα το μισαωρο,λεω εγω τωρα...
αλλος τυπος επινε σοκολατα στο ρεζιν την ωρα που εγιναν τα επεισοδια, το μαγαζι εκλεισε αρον αρον, περπατουσε στην στουρναρη και οι μπατσοι τον "μαζεψαν" με καθαρα επιλεκτικη διαθεση- διαλεγαν δηλαδη απο αυτους που θα περπατουσαν ποιον θα ταλαιπωρουσαν...
εχω κι αλλες, το συμπερασμα ειναι οτι ενα ασφαλητικο χτυπημα δινει αφορμη σε μπατσους να κανουν 100 και προσαγωγες στα εξαρχεια και να ταλαιπωρησουν τον κοσμο με επιτηδευμενη καθυστερηση. οχι, λοιπον, δεν το βρισκω λογικο, ειναι παραλογο πανω στην εξουσια τους να καταπατουν το δικαιωμα σου να περπατας, να κανουν προσαγωγες και να παρουσιαζεται αυτο ως την συλληψη των πλεον κακοποιων στοιχειων. αποτελει μια φασιστικη κινηση με σκοπο να εξαπατωνται οι αφελεις...
αν αυτο το θεωρεις λειτουργια του κρατους, πλανασαι.
τελος, επειδη αρχισα να μακρηγορω, να σου πω μοναχα αυτο: απορω πως μιλας για βιαιη επιβολη του ο,5% (αστειο ποσοστο, ελεος) κι οχι για το ακομη μικροτερο ποσοστο των μπατσων που εχοντας ερεισμα το γκλοπ και την εξουσια που τους δινεται, αυθαιρετουν με την πρωτη ευκαιρια και εχουν προκλητικη σταση απλα "εκτελωντας εντολες".
Μαζί σου σε αυτό, και ναι, τα μισά φτιαχτά και γνωστό πως φτιαχτά, αλλά με την ίδια ευκολία που ο αρχίδης pustimalaka δολοφόνος μπάτσος χωρίς όνομα και αριθμός είναι ρε παιδιά! και βαράει και κανέναν δεν ρωτάει, με το ίδιο θράσος ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ αναρχικός με σοβαρή ιδεολογία δεν κάνει ποτέ των ποτών οποιαδήποτε σοβαρή προσπάθεια να ελέγχει ποιός βρίσκεται ακριβώς δίπλα του την ώρα που σπάνε τα σπάσματα. Οι πορείες γίνονται με τέτοιο τρόπο, που κανείς δεν θέλει στα αλήθεια να θυσιάσει λίγο καλό μπαχαλάκι προς χάριν του σωστού/λάθος στόχου, γιατί "σε τελικές γραμμές έχουμε ταξική πάλη". Δηλαδή ένας τύπος κάθεται κάπου και φτιάχνει μολότωφ, και γνωρίζει πως αύριο που θα τις μπουμπουνάει θα το κάνει δίπλα σε μια ομάδα ανθρώπων χωρίς να ξέρει ποιοί είναι, τι κάνουν, γιατί είναι εκεί. Έρχονται, μας γαμάνε την "σοβαρή ιδεολογικά και αληθινή" διαμαρτυρία, και μαρτυρίες (και έγκυρες μάλιστα!) αναφέρουν πως ρότζερ, ελήφθη, τους αφήσαμε να φύγουνε!
Τώρα μάλλον θα με ρωτήσεις σε πόσες πορείες έχω κατεβεί φέτος ή αν είμαι ΔΕΘΙΤΗΣ, ΣΕΚΙΤΗΣ ή κάτι άλλο που θα σε βεβαιώσω από τώρα πως δεν ξέρω τι σημαίνει, ενώ ταυτόχρονα θα υπερθεματίσεις ένα "δεν είμαστε ΚΚΕ εμείς να περιφρουράμε".
Το ότι ευθύνεσαι και εσύ ο ίδιος όμως (έστω και κατά 2%) για το ξύλο που τρώνε 15χρονοι μαθητές, μην διανοηθείς ποτέ να μου το αμφισβητήσεις. Σε εμένα. Σε άλλους κάνε ό,τι αγαπάς.