saresei to perpatima stin athina????
Printable View
saresei to perpatima stin athina????
Οπουδήποτε, γιατί όχι; Μαθαίνεις να την αγαπάς την ιεροτελεστία σου. Και μαθαίνεις να βλέπεις πράγματα που ως οδηγός, πιθανότατα δεν θα τα έβλεπες. Οκ, υπάρχουν απίστευτα σπαστικά πράγματα όπως τα προαναφερθέντα ή όπως τα κάγκελα του Αβραμόπουλου ή οι μαλάκες που παρκάρουν τόσο κολλητά που δεν ξέρεις από πού να περάσεις, αλλά είναι θεϊκό πράγμα το περπάτημα, ακόμη και στην Αθήνα. Ειδικά στην Αθήνα.
δε νοιωθεις το καυσαεριο στα πνευμονια σου να στοιβαζεται μερα με τη μερα ας πουμε και τον καρκινο ενα βημα πιο κοντα?
Χμου, το συνηθίζεις υποθέτω; Εντάξει, υπάρχουν αφόρητες μέρες, αλλά οκ. Επίσης δε με παίρνει να απαντήσω γιατί καπνίζω, οπότε ο καρκίνος είναι ήδη αρκετά βήματα πιο κοντά.
Μουσική-περπάτημα είναι το καλύτερο πράγμα
πλέον τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας δεν παίρνω το αυτοκίνητο για τη δουλειά παρ'ότι πεζή κάνω περισσότερη ώρα (εμπλέκεται και τρένο στη μετακίνηση) αλλά έχει πραγματικά ιδιότητες κάθαρσης η διαδικασία.
Περπάτημα; Στην αθήνα;;
Αυτό :touched:
Και αυτοί που:
- φοράνε κοντομάνικο με γιλέκο (how pointless is that?) μέσα στο ΚΑΤΑΧΕΙΜΩΝΟ.
- γελάνε σαν ηλίθιοι στο σινεμά αν δουν καμια σκηνή με σεξ.
- σε σπρώχνουν με όλη τους τη δύναμη όταν εντοπίσουν άδεια θέση στο λεωφορείο.
- που σηκώνονται απ' τη θέση τους στο λεωφορείο, πηγαίνουν *κάπου*, κάθεσαι εσύ, επιστρέφουν μετά από λίγο αυτοί και σου λένε "αυτή είναι η θέση μου". ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕΖΕΡΒΕ, ΜΑΝΤΑΜ.
έλα μωρέ εξαρτάται το γιλεκοτσεπούλα, μια χαρά ειναι κάποια.
είχα σκεφτεί να ράψω κ για μένα ένα αλλά μετά σκέφτηκα πως θα αυξηθεί κι άλλο ο όγκος μου κ θα τρομάζω τον κόσμο
[ή δεν θα χωράω από τις πόρτες]:-D
εμεις εχουμε ΤΣΑΝΤΟΥΛΑ γιατι ειμαστε μετροσεξουαλ
Πόσο μου τη δίνει να με στήνουν..
apo posi wra kai panw pianetai gia stisimo ?
απο την ώρα που συμφωνήθηκε και μετά
Μεχρι ενα τεταρτο δεν ειναι στησιμο
από τον καιρό που βγήκαν τα κινητά χάθηκε η συνέπεια στα ραντεβού.
Οι μεγαλύτεροι θα επιβεβαιώσουν !
Ισχυει εννοειται. Αλλα εγω παντα αργουσα ενα τεταρτο και παντα θα αργω. Δεν ξερω γιατι, αλλα παντα ετσι γινεται. Μαλλον απλα υπολογιζω οτι ολα θα πανε "τελεια" και οτι παντα θα εχω τη μινιμουμ διαδρομη με το αυτοκινητο, θα προλαβω το λεωφορειο το οποιο δε θα αργησει ουτε λεπτο φυσικα, δε θα εχω ξεχασει τιποτα που να χρειαστει να παρω απο το δρομο κτλ κτλ. Φυσικα εδω που ειμαι τωρα ειμαι σχεδον παντα ακριβως στην ωρα μου, γιατι δεν εξαρτωμαι απο αυτοκινητα, κινηση κτλ
τα μακριά νύχια και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
οι τύποι που έχουν δυνατά τη μουσική στο αυτοκίνητο
η ερώτηση ''μα γιατί ξεσφίγγουν οι βίδες στα γυαλιά μου?''
οι αγενέστατοι ταρίφες
τα απότομα γκάζια του λεωφοριατζή το πρωϊ
τα ποτά που δεν έχουν αρκετό παγό και όσος έχουνε είναι μισολιωμένος\
οι κακοφτιαγμένοι καφέδες στα μαγαζιά(πόσο δύσκολο είναι να πετύχεις ένα φρέντο εσπρέσο δηλαδή?)
οι θείτσες που θέλουν να βγάλουν κάρτα στο σούπερ μάρκετ όσο είσαι στη σειρά του ταμείου
έντιτ-γαμάει το περπάτημα στην Αθήνα.
γενικα το στησιμο ειναι μηδενικο πραγμα αλλα υπαρχει υποκειμενικοτητα.
αν ερθει μετα απο 1 ωρα ξερωγω και ειναι και ειρωνας η δεν απολογηθει τοτε ξερωγω του γαμας.
Αλλα γενικα ναι, εχω βαλει Χ σε ατομο που με εστησε 4-5 φορες καμια ωρα και οταν ερχοταν ουτε ενα συγγνωμη δεν ελεγε. ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΓΑΜΩΤΟ :@
Που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ με τπτ. Attention span στο πεντάλεπτο max :/
Πρόβλημα. Και τσαντίζομαι. Πολύ.
Oι μπάφοι φταίνε.
Οσον αφορά το στήσιμο, για καποιο λόγο δε μ'ενοχλει το τεταρτάκι όταν συμβαίνει έξω. Κάνω ένα τσιγάρο και παρακολουθώ τον κόσμο γύρω μου.
Παραδόξως, αυτό που πραγματικα με εκνευρίζει είναι να περιμένω σπίτι μου να περάσουν να με πάρουν, επειδή ξέρω γω για να είμαι εγω συνεπής φροντίζω την ώρα που είναι να με πάρουν να είμαι φουλ ντυμένη και να έχω τελειώσει οτιδήποτε έκανα στο νετ κτλ, οπότε καταλήγω να κάθομαι επι 15-30 λεπτα (βλέπεις όταν είναι να σε μαζέψουν θεωρούν πως δεν ειναι και τοσο κακο το στήσιμο!) τελείως άπραγη κοιτάζοντας το ταβάνι ή κάνοντας refresh στο er κάθε 30 δευτερολεπτα..
μαλλον απο τους παλμους ε ? :P
Και γιατί τον εκνευρίζει, και γιατί συμβαίνει. Από το άνοιξε-κλείσε υποθέτω, αλλά καιρός να μου λυθεί η απορία.
kiegw toxw afto :(:(:(:(
Ο Βερνίκος.
Τυχερος εισαι εγω εχω Καρμοιρη...
h petroula k h afroula.den mas eftane mia poutana mas feran akoma 2.
to oti to sex section sthn super Katerina einai kai kala "Sfragismeno"
Τα μικρά παιδιά και οι στριγκλιές τους. Μαζί και οι γονείς τους, που απλά τα παρατάνε να τρέχουν εδώ κι εκεί.