http://www.thomann.de/gb/dean_markley_pro_mag_sc1.htm
χωράω?
Printable View
αν μου τα δωσεις απο πριν χωρας
Μάγκες για όσους είναι από Σαλόνικα υπάρχει αυτό το καινούργιο μαγαζί στην Παπαναστασίου το Mega Music Store http://www.megamusicstore.gr/ Οι τύποι μπορούν να παραγγείλουν οτιδήποτε από Thommann και MusicStore και σε χρεώνουν όσα και αυτοί χωρίς μεταφορικά.
και αυτοι απο τι βγαζουν?
γαμιολιδες. τους ειπα ποσο ειναι τα μεταφορικα για αθηνα και μου παν 15 ευρω. να πανε να γαμηθουν τα αρχιδια
Αυτοί δεν τα αγοράζουν από το ίδιο το Thommann, έχουν απλά τον ίδιο προμηθευτή χονδρέμπορα. Οπότε τα παίρνουν πιο φτηνά και τα πουλάνε ακριβώς όσο και ο Thommann. Μετράει πάντως. Μπορείς να τους βάλεις να σου φέρουν ακόμα και μία πένα.
Βασικά εξ'αιτίας αυτών έχουμε καταργήσει τα mass ordering εδώ Θεσσαλονίκη. Πάμε εκεί και τα παίρνουμε στα ίδια λεφτά. Δε νομίζω να μην έχουν καμία σχέση με Τόμαν αλλά δε με νοιάζει κιόλας. 3-4 φορές που πήγα η δουλειά έγινε χωρίς προβλήματα.
ti les re papageo na poume. valtos eisai? edw allos apo to forum phge ekei kai mprosta tou ta parhgelnan apo thomann. kai ok mporei esas ekei panw na sas voleuei kai mpravo alla otan theloun gia athina 15 eurw ntavatziliki, to mouni ths mamakas tous
Εγώ ότι μου είπε ο τύπος από το κατάστημα λέω δε τα βγάζω απ'το μυαλό μου. Λογικό μου φαίνεται βέβαια γτ αν πληρώνει τον θωμά έχει 0 κέρδος. Δικαίωμα σου να μην δώσεις τα 15, δώσε παραπάνω στον γερμανό και τα παίρνεις από εκεί. Στην Αθήνα δεν υπάρχει κάνα τέτοιο μαγαζί που να φέρνει από εκεί?
φιλε σε πιστευω αλλα και εγω σου λεω οτι μου ειπε παλικαρι που τα ειδε με τα ματια του. ειλικρινα τοσο γαμημενη συμπεριφορα καταστηματος που για 2 μαλακιες πιο μικρες και απο το μικρο δαχτυλο νανου να θελει 15 ευρω, με κανει να θελω να δωσω για το γαμωτο, το εικοσαρικο στους γερμανους. αθηνα δεν υπαρχει κατι τετοιο. υπαρχει ενα συμπαθητικοτατο μαγαζι στη λαρσα που εχει νορμαλ μεταφορικα και εχει σχεδον οτι εχει ο θωμας. τα δικα μου δε τα ειχε. καρατζος λεγεται. αυτα. τεσπα
Ρε αδερφέ αν είναι για τόσο μικρά πραγματάκια στα στέλνω και εγώ ή κάνας άλλος αν έχεις εδώ με ταχυδρομείο σε φάκελο. 2-3 ευρω να βγει κλαιν.
νασαι καλα ρε φιλε. οντως ηταν π[ολυ μικρα. αλλα με εφτιαξε παλικαρι απο αθηνα που κανει μεγαλη παραγγελια απο θωμα οποτε μια χαρα. νασαι καλα παντως
Παρεμπιπτόντως πήγα και ψες και δεν μπόρεσα να παραγγείλω όσα ήθελα καθότι κατά δήλωση του (ευγενέστατου) παιδιού εκεί, έχουν ένα πρόβλημα με τον Thomann το οποίο από βδομάδα θα λυθεί. Άρα φυσικά υπάρχει σχέση.
επειδη εγω δεν πηρα τελικα οποιος κανει καμια παραγγελια να ποσταρει εδω θελει ο μπερνης κατι πραματα και μπορει και γω
endiaferetai kaneis?egw 100 ws 150. gia athina.
eg thelw malakioules twn deka eurw. ama sumplhrwthei h fash mou lete
bump
50-100 εδώ
Ρε σεις για πειτε, πήρα μια κιθάρα από Thomann και ήρθε μια χαρά, με όλα τα εξαρτήματα κλπ κλπ αλλά δε βλέπω πουθενά manuals ή οτιδήποτε τέτοιο.. Η τελευταία κιθάρα που πήρα αγοραστή ήταν μια ibanez το 1997 και είχε διάφορα μέσα για το πως δουλεύουν τα controls, πώς ρυθμίζεται το rod για τους τολμηρούς κλπ. Πρέπει να τους πάρω κανένα τηλέφωνο;
Με'γεια, πες και τι πήρες.
Χμ σε ενοχλεί η υποψία ότι μπορεί να μην σου έδωσαν όλα τα ψιψιψόνια ή επειδή απλά θες το ινφο για την συγκεκριμένη κιθάρα;
Βασικά με ενοχλεί κάτι λίγο και από τα 2, αλλά κυρίως το δεύτερο γιατί είναι πολύ πιο υπερπαραγωγή από την προηγούμενη (ibanez rg470 -> Parker fly mojo)...
Σκέψου ότι απλά μπορεί η Parker να μην περιλαμβάνει κάτι τέτοιο στο πακέτο της...
Ένα mail στο Θωμά ίσως διαλευκάνει την υπόθεση.
Καλόπαιχτη όπως και να 'χει!
ετοιμαζει κανεις παραγγελια?
θελω μια ζωνη για το καινουριο μου μωρο...
επισης ποια η γνωμη σας για straplocks? (προκειται για les paul)
απαραιτητα?
απλα αν το αγαπας το καινουριο σου μωρο παρε 2 στραπ λοκ και θα γλιτωσεις πολυ πονο
καποια προταση? παντως αν ισχυει η παραπανω παραγγελια ειμαι κ εγω περιπου στα 50-60€
bump, είμαι γύρω στα 230 ευρώ :popolo:
Γω έχω αυτό σε όλες τις κιθάρες μου:
http://www.thomann.de/gb/dimarzio_cl..._dd2200cbk.htm
ματσομαν παιζει να παρω εγω ενα μπασακι 150 ευρω αν δεν βρω καποιο μεταχειρισμενο μεχρι να παραγγειλεις αμα ειναι οταν παραγγειλεις στειλε ενα πι εμ να σου πω σιγουρα
ακυρο μπζηλε βρηκα το ιδιο που εψαχνα απο δω θενκς παντως
ξανά
το αντικείμενο που θέλω έχει αυτό το status
οπότε αν θέλει κανείς, προλαβαίνει μέχρι τέλος μήνα που θα κάνω την παραγγελίαCode:Availability: shipment due to arrive on 30.05.2013
είμαι στα 170 ευρά περίπου
λαιπον...θελω να παρω ενα πικαπ,θα συνδεθει με πισι,τιμη ας πουμε να μην ξεπερναει τα 250-300 ευρω
http://www.thomann.de/gr/turntables.html βοηθηστε λιγο γιατι δεν εχω ιδεα,ευχαριστω.
αν μαζευτεί κόσμος θέλω 2 σετ χορδών μπάσσου και 2-3 κιθάρας...ισως και κανα καλώδιο
50-60 ευρώ σύνολο δλδής
νο προμπ..μέσα είμαι εγώ
θα δω κανα δικό μου αν θέλει τπτ αναλώσιμα να ανέβουμε κιαλλο απτά 50 ευρώ
έγινε η παραγγελία??
το hm300 είναι back in stock :D
ηλεκτρονικα ντραμς για αρχαριο παρακαλω. πειτε τι αγοραζω
ε σιγουρα θελω διπεταλο και μπατζετ κανα 300-500 euro
τι εξτρα θελω περα απο μπαγκετες και καθισμα?