πανκη επρεπε να παμε σπιρτοκουτο χτες,ειχαμε να ανεμισουμε πολυ κοσμο
Printable View
πανκη επρεπε να παμε σπιρτοκουτο χτες,ειχαμε να ανεμισουμε πολυ κοσμο
To Σάββατο ήμασταν, ΒΛΑΚΑ.
α,θα ηθελα πολυ να ακουσω λιγη ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ και να βλεπω ζομπι.
σκοτωσες μια πεθαμενη και ετσι.
εσυ καλυτερα ανεμισε την ΧΑΙΤΗ σου,γιατι το μυαλο σου εχει γινει γιαουρτι απο την ελλειψη χεντμπανγκιν.
τελικα το σαββατο ομως περασα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.:)
και ασε τον βικ ησυχο ρε.
τι εγινε μπηκες κι εσυ στο κλαμπ αλεξ?
ε εφετο θα παρομε στανταρ πρωταθλημα
μαρινο και ρεηζορ μην μαλωνετε ρε...ειστε εξισου φλωρια
μπηκα μικ,μπηκα.
ρε φιλε παει να γκρεμιστει το μυαλο μου.3 διαφορετικα απσεντια ηπιαμε χθες,σε εναν συνδυασμο που ειχε και μπυρες,τσιπουρα και διαφορα σφηνακια.συνεχισα σημερα με τσιπουρα σε ενα καφενειο με παπουδια διπλα μου να κραζουν αν ειναι καλυτερος ο βιερινια απο τον λεοναρντο και ολα εχουν γυρισει αναποδα.
ευτυχως ειναι μεσημερι και δεν μπορω να κανω καμια χοντραδα.
λετσο κρατα δυναμεις για φοβερο μεετινγκ που ετοιμαζεται με Η.
παπαμπριζας-2
ολο θυρες αλλαζεις λουγκρα.
Η. ειναι ο μοναδικος ανθρωπος που θα ηθελα να δω παντρεμενο με Χ.μιλαμε για καταρα τωρα αμφιδρομη,οχι μαλακιες...
αμαν καλα που με το θυμισες...εχω να τακτοποιησω σαλονικιο ερωτευμενο ποστπανκη ΠΑΟκτση...θελει 10 λιτρα
πα να κανω τα τηλεφωνα
ρε μας τα χεις πρηξει τοσα χρονια (με το συμπαθειο) στην κυβερία, ξεκινας κ εδω ολακερο θρεντ- ποσο λιγκουμ εισαι, και μιλαμε για γκομενα που δεν εχεις γαμησει ΚΑΝ ρε μλκ. ξεκολλα το μυαλο σου, εξ ορισμου δεν μπορεις να καψουρευεσαι μια κοπελα πριν το κανετε. μπορει να μην ταιριαζει καν το θεμα.
τες πα, ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα εισαι ΚΟΤΑ. εδω κοντα την εχω..
ε αφου ειμαι κοτα αφου
Εσύ που το ξέρεις;
Τρελή αλκοολική κούρσα με το τραίνο της αγάπης λοιπόν :dfinger:
το παιδί εννοάει ότι είναι μαλακία να καψουρεύεσαι πριν δοκιμάσεις, γιατί μπορεί στο σαικς να μην ταιριάζετε καθόλου... όχι ότι δε συμβαίνει
Sorry, αλλά αυτό απέχει αιώνες από αυτό που πιστεύω εγώ. ΄Οτι είναι δηλαδή πολυυυυ μα πολύ πιο πιθανό να καψουρευτείς προτού ΓΑΜΗΣΕΙΣ παρά στην πορεία να γίνει αυτό το 'δεν ταιριάζουμε στο κρεβάτι'. Στην τελική το σεξ πάντα θα παραμένει σεξ με πολύ μικρότερα όρια ποικιλίας (άρα και πιθανότητες ασυμβατότητας) από τους χαρακτήρες των συμμετεχόντων.
οκ, σε συγχωρώ
ρε μλκ προσπαθώ να εξηγήσω τι εννοεί ο τύπος, όχι τι συμβαίνει, ούτε τι πιστεύω, ούτε το ελέγχεις :P
Ρε από τα καλλίτερα θρεντζ εδώ μέσα. Ακούστε και μένα, κάνω λουρκ από τα λίγα. Έχω πασάρει σε άσχετα κουουτς σε 3 διαφορετικά άτομα το μισό θρεντ.
Οντοπικ και για πανκι και για τον άλλον και για όποιον άλλον υποφέρει έχω μόνο να προσφέρω LIVE YOUR LIFE BY YOUR WILL, LEARN TO BE AN ANIMAL λειτουργεί για μένα
εκτός αν είναι πολύ πολύ πολύ πολύ όμορφή τότε φοβάμαι
νταξει να πουμε τα σκατωσα,
σημερα αποφυλακιστηκε φιλος και εγινα λασπη και πηγα στο ραντεβου κομματια,ηταν και αυτη σκατα και κοντεψα να της επιτεθω(σφαλιαρες και ετσι).
δεν ειμαι για σχεσεις,τελος.
κανανε παρτυ αποφυλακισης.:rofl:
δηλαδη καταφερες να κλεισεις ραντεβουδακι? αν ειναι ετσι τοτε μπηκε το ποντικι στη φακα και δε φευγει γιατι μιλαμε για αυτοκαταστροφικη προσωπικοτητα.ωραια πραγματα.προβλεπεται ενδιαφερουσα η ολη κατασταση.
ε βασικα ναουμ τι σε χαλασε και κοντεψες να της επιτεθεις?
ψυχολογο ποτε ειδες τελευταια φορα?
μηπως ο φιλος περασε καλα στην στενη και ειπες να πας και συ?
Άλλο ένα τόπικ απελπισίας...
Μιν μιν θα μας πεις τελικά τι παίζει, την ιστορία και αν έχεις φάει ευθεία χυλόπιτα ή είσαι ακόμη παρθένος και πούστρα και κωλώνεις?
Άντε σε παρακαλώ ρε αδελφέ γιατί αλλιώς φοβάμαι ότι θα συνεχίσουμε να διαβάζουμε τα σάπια του πάνκη για τον τάχατες έρωτά του με τη σαβούρα μπεκρού και το μπούτσο κλαίγανε.
βασικα,μου γυρισε το ματι,επειδη ειναι ενα κλικ πιο κατεστραμμενη απο εμενα.
μιλαμε για το πιο αρρωστο βλεμμα που χω δει ποτε.ομορφο μα και σκατοψυχο.
να μην μιλησω για το στυλακι της,απο την μια γλυκεια,απο την αλλη με μισο εκατομμυριο ανασφαλειες απο την αλλη επιθετικη και απο την παραλλη χαωδης.
ο φιλος που μπηκε στην στενη περασε πραγματικα καλα μιας και εχει μπει αλλες 3 φορες,ειναι στην φαση απο πιτσιρικι-δεν ειναι κανενας ρουφ,και δεν εχει δωσει ποτε κανεναν,οποτε το κελι δεν ειναι κατι το ασχημο.και δεν καναμε παρτυ,συγκεντρωθηκαμε να πιουμε τιποτα.
δεν ειμαι βαζελουγκρα για να δω ψυχολογο,κανω κανενα μπαχαλο και στρωνει η διαθεση μου στο λεπτο.
εδω και 2 μερες περναω απο εναλλασομενες φασεις γουσταρω-σιχαινομαι μονο που σε βλεπω.μου βγαζει να την αγκαλιασω για ενα λεπτο αλλα και να την σαπισω στα κλωτσιδια.και η πλακα ειναι πως και αυτη μου ειπε πως νιωθει τα ιδια για εμενα.
αυτη θα ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι με γυναικα ανω των 22.γαμω τις καμμενες μεσα,φερτε και αλλες μικρες να τις διαφθειρουμε.
*αυτο με το "επιτηθομαι" μην το παρεις σαν κατι σοβαρο,παντα οταν ειμαι σε ενταση μου βγαινει επιθετικοτητα.το σαββατο το βραδυ καντηλιασα την δικια μου γιατι ημουν σε αναμονη για ενα μπαχαλο.και καπου εδω να ευχαριστησω τον φιξξξερ για την ατακα που χαρισε στο φορουμ."καθυστερημενη σκατογαμιολα".πανω στην σουρα μου αυτο μου ηρθε και αυτο ειπα.
Πανκη, παρακαλω ρε συ δεν κανει τιποτα, αλλα τα ευσημα στην Χ, αυτη με ειχε αποκαλεσει ετσι. Ειναι μνημειωδες αυτο, μαζι με το "διψασμενη για πουτσες τσουλα" που ειχε αποκαλεσει την 16χρονη Παουερανια. :dfinger:
εγω εφαγα 3 τουμπες παντως στα σκαλια ... ομορφες.. κοντραρεις?
Μπορείς να μου εξηγησεις τι εννοεις οταν λες μπαχαλο ?
παντως ο ψυχολογος θα σε βοηθησει να αντιμετωπισεις τις φρικες σου.
τελειωσε κιολας.
αντε ρε με την καθε καθυστερημενη.
περίμενε καμιά ώρα
τι να περιμενω,ποτε θα την ξαναπιασει κριση ή ποτε θα της ερθει παλι καταθλιψη?
Χτικιο,γαμω τις προβληματικες γκομενες.και εμεις ειμαστε προβληματικοι αλλα δεν σπαμε τα αρχιδια της γκομενας μας.ξεσπαμε σε αλλους.
Νομίζω καλύτερα να έσπαζες κανα αρχίδι γκόμενας ( WTF??) παρά τα μούτρα κάποιου επειδή έτσι :Ρ
δεν θα το λεγα.
μαλακα,ασε.ασε.μακρυα.και μου τα λεγανε ποσο καμμενη ειναι,αυτη ρε μαλακα εκλαιγε απο το πουθενα,βαρουσε καταθλιψεις για το τιποτα, "μωρο μου γλυκο" της ελεγες και σου απαντουσε "γιατι το λες αυτο?θελεις να με πληγωσεις και να με παρατησεις?".
τοσο καλα,ισως το πιο απαισιοδοξο ατομο που χω γνωρισει ποτε.
τιποτα ρε,μικρες και παλι μικρες.17 με 20.χιλιες φορες η μαλακια της ηλικιας και να σε τραβολογανε σε 200 μερη καθε φορα που βγαινετε,παρα αυτη η απελπισια.
μονο ενα καλο βρωμοξυλο στον ρεηζορ θα με εστρωνε αυτες τις μερες.
δεν αρχιζει και αυτο το κωλοπρωταθλημα γαμω τον θεο του,μετραμε μερες για να τελειωσει το γαμοκαλοκαιρι.
Αζορ μανάρι μου, ο φίλος σου σε χρειάζεται. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ε?
βρωμοκωλε.
Mε απογοητεύεις..
λετσοπανκ αυριο θα βγουμε να μεθυσουμε?