Επίσημη τοποθέτηση του Necro για το θέμα του Μίκαελ.
http://www.youtube.com/watch?v=bgDW_mpDgjQ
Printable View
Επίσημη τοποθέτηση του Necro για το θέμα του Μίκαελ.
http://www.youtube.com/watch?v=bgDW_mpDgjQ
εύχομαι να βρεθεί κάποιος να ευχηθεί "καλό ψόφο" όταν ψοφήσετε κ εσείς (ξέρετε ποιοι είστε).
αντίο στον τεράστιο καλλιτέχνη MJ. ο άνθρωπος MJ δε με αφορά.
τιμή και δόξα στο λόγκο.
ρε μαλάκες άμα θίγεστε για τον mj καλλιτέχνη και δε σας νοιάζει ο άνθρωπος, τότε ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ, έχει να ασχοληθεί με την τέχνη 9 χρόνια.
Το 1993 στην Dangerous Tour δεν ειχε ακουστει απλα για live εδω περα, ειχε ανακοινωθει κανονικοτατα και ειχαν κυκλοφορησει και εισιτηρια, απο τα οποια ειχαν προμηθευτει κατι μεγαλυτεροι φιλοι μου, εγω ημουν 12 και δεν επαιζε ουτε για πλακα. Ακυρωθηκε ομως, διαβαζω τωρα οτι ακυρωθηκαν πολλες συναυλιες στο τελος της περιοδειας γιατι ο Τζακσον ειχε προβληματα εθισμου σε παυσιπονα και μπηκε και σε νοσοκομειο, αλλα δε νομιζω οτι ηταν απο αυτες, της Αθηνας πρεπει να ηταν μετα το Τελ Αβιβ και να ακυρωθηκε για αλλο λογο. Τουρκια επαιξε παντως κανονικα.
Ρειβεν Λορντ και Ντιστορσιον, προφανως για να πατατε post reply δεν ειναι σταρχιδια σας, αλλιως ειτε δε θα διαβαζατε καν το θρεντ ειτε δε θα ποσταρατε..
Poli brutalaria sto er re pedaki mou.Bravo pedia etsi true, mi mas poun kai florous.
MJ ειναι μονο ενας, και αυτος δεν ηταν ο Μαικλ Τζακσον.
Κατα τ αλλα θα βαλουμε ενα μεντλευ προς τιμην του καποια στιγμη στην ημερα.
Aπό που να ξεκινήσεις γι αυτόν το ξεχωριστό καλλιτέχνη... πραγματικό φαινόμενο, έκανε πράγματα αξεπέραστα, κανείς ποτέ δεν πρόκειται να τον φτάσει στο αντικείμενο του. Έφερε την μουσική σε ένα νέο επίπεδο όσον αφορά τα χορευτικά και τα βίντεοκλιπς, πούλησε τους περισσότερους δίσκους, είχε το περισσότερο κοινό στις συναυλίες, και έδωσε άπειρα λεφτά σε φιλανθρωπίες.
Τώρα για τη ζωή του τι να πεις, πολλά προβλήματα. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είχε φάει τρελή κακοποίηση μικρός απ τον πατέρα του σε φάση π.χ. να τον κρατάει ανάποδα απ το πόδι και να τον βαράει. Τον πίεζε αφόρητα στις πρόβες μαζί με τα αδέρφια του και άμα δε το κάνανε καλά τους έδερνε κιόλας. Από κει και πέρα είχε και προβλήματα υγείας, λιποθυμούσε, δεν έτρωγε, τελικά του βρήκαν ότι έχει δερματική ασθένεια που τον κάνει να ασπρίζει (και όχι ότι έκανε πλαστικές γι αυτό όπως λένε). Είχε φάει την συκοφαντία της αρκούδας, κυκλοφορούσαν τα άπειρα ψέματα για τη ζωή του, από παιδεραστής μέχρι τρελός ψυχοπαθής. Όλα αυτά με κάνουν να αναρωτιέμαι αν η ζωή του με τα τόσα εκατομμύρια ήταν καλή. Έτσι όπως το βλέπω μάλλον σκατά ήταν.
Τέλος πάντων, ο μεγαλύτερος ποπ καλλιτέχνης όλων των εποχών πέρασε στο πάνθεον των θρύλων, θεός σχωρέστον, rip
Είστε τελείως ηλίθιοι, πεθαίνει ο mj -> αυτό δεν έχει καμμία επίδραση σε ο,τιδήποτε μελλοντικό εφόσον έχει πάψει ουσιαστικά να ασχολείται.
Επομένως, όσοι στενοχωριούνται για λόγους συναισθηματικού δεσίματος, καλά κάνουν, όσοι στ' αρχίδια τους, επίσης καλά κάνουν. Τώρα, έρχονται οι πρώτοι και λένε στους υπόλοιπους "ΣΕΒΑΣΜΟ ρε, ο μεγάλος καλλιτέχνης", οι άλλοι απαντάνε "σιγά την παιδέρα" και λένε οι άλλοι "ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ, ΑΚΟΥ ΜΠΙΛΙ ΤΖΙΝ". Ε άντε γαμηθείτε, πέθανε ο mj και θα κάνουμε το ER κοσμοπόλιταν επειδή πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε και αγαπούληδες.
@ Sympo :thumbsup:
@ Phantom :moutza: και για να μην απλά σε μουτζώνω, το 2001 ο τζάξον έβγαλε απίστευτο Cdακι που για κάποιους λόγους δεν πήγε πολύ μπροστά. Προφανώς η καριέρα του άγγιξε το ναδίρ μετά από αυτό, όμως δεν μπορεί να λες τέτοια παπαριλίκια, περί μέλλοντος και λοιπές ΑΡΧΙΔΙΕΣ που πέταξες. Εγώ σαν αφελής μαλάκας που είμαι περίμενα νέο δίσκο μετά το τουρ και επίσης ήθελα να έχω την ευκαιρία να τον απολαύσω λάιβ κάποια στιγμή. Δεν αναφέρω καν το κοντριμπιούσιον το μουσικό, γιατί δεν θα καταλάβεις ούτως η άλλως.
Τι συμπο ρε μλκ, κι αλλο ακκαουντ εχει αυτος? Αποκλειεται. Και με ελληνικα και οχι γκρικλις? Τι πινεις ρε χτικιο? Φαντομ ναι ρε παιδι μου οκ, αλλα το συναισθηματικο δεσιμο ειναι με τη μουσικη του, κανενας δε μπορει να εχει συναισθηματικο δεσιμο με εναν ανθρωπο που δεν εχει πλησιασει ουτε στα 100 χιλιομετρα, ολα απο τη μουσικη προκυπτουν. Ειναι λιγο κακογουστο να πεθαινει ενας ανθρωπος και να βγαινει να λεει ο αλλος μαλακιες, δεν ειναι το θεμα "μου πειραξαν τον μακο τζακο", εγω προσωπικα θα μπορουσα να υπερασπιστω και ατομα που δεν συμπαθουσα καν αν καθεται ο αλλος και γραφει τετοιες μαλακιες.
Ντάξ μη το κουράσουμε, και όλο το ER να βάλει κατά του MJ είναι πραγματικά irrelevant.
I mean, this is MJ we're talking about ε.
Προβολή moonwalker σε σινεμά ΤΩΡΑ.
ΕΔΙΤ: είχε λύκο ε, δεν περίμενε κανείς ότι θα ζήσει μια μακριά και ευχάριστη ζωή.
inb4 wolf jokes: http://en.wikipedia.org/wiki/Systemi..._erythematosus
Xtikio έχεις συνδέσει εγκέφαλο με αφαλό, κι εμένα συμπαθής καλλιτέχνης είναι ο mj, και το μόνο ποστ μου στο θρεντ πριν αυτήν εδώ την παράνοια ήταν /β/κού περιεχομένου. Το θέμα μου είναι ότι σκάνε ξέρω γω μερικοί και γράφουν "στ' αρχίδια μας" και κλαψουρίζετε οι ΜΑΤΣΟ ΚΑΦΡΟΥΛΗΔΕΣ λες και σας έθιξαν.
Welcome to electricrequiem.com!
Η ουσια ειναι οτι αν πεθανει ο ΝτιΜαιο, που σταρχιδια μου τον εχω και τωρα που ζει εκτος απο τις στιγμες που μας χαριζει γελιο, εγω δε μπω να γραψω πουθενα οτι σταρχιδια μου, γιατι οντως σταρχιδια μου. Μονο κομπλεξισμο μπορει να βγαλει ενα ποστ που λεει ποσο σταρχιδια του εχει καποιος κατι, φανερωνει ακριβως το αντιθετο. Λολ, δεν προσβαλλομαι για μαλακιες που λενε για μενα, θα προσβληθω για τον μακο τζακο? Ελεος.
Δε θα βάλει κανείς it's never lupus πιξ;
στις ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ μας είναι, απλά βαριόμαστε κ γράφουμε ό,τι να'ναι. προσωπικά, ποτέ δεν τον θεώρησα αξιόλογο άτομο. γνώμη μου. τη λέω. τόσο απλά. δεν προσπαθώ να αλλάξω κανενός που τον θεωρεί μέγα. πιο πολύ "στεναχωρήθηκα" με Chuck Schuldiner, Quorthon, ακόμη και το "φρικιό" της περιοχής που το χτύπησε τρένο όταν πήγε να παρουσιαστεί στο στρατό, παρόλο που δεν το ήξερα προσωπικά.
Ban warning στα δυο ποστ από πάνω για παραβίαση του κανόνα περί χιούμορ σε RIP threads.
Πολύ πιθανό να έχει δίκιο περί λάθος κονέκτιον που έχω κάνει. Απλά πως να στο πω. ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. άμα κάποιον δεν τον νοιάζει ας μη γράψει. γέλα όσο θες με τη μαλακία που με δέρνει, αλλα εμένα με πειράζει όταν ο ρούθλες και λοιποί αδιάφοροι, γράφουν χλευαστικά σχόλια. σαφέστατα η άποψη μου δεν είναι λογική κτλ. αλλα μια φορα στο γαμημένο ηαρ, λίγο κατανόηση.
ξέρω. στο ανέκδοτα έπρεπε να γράψω την τελευταία πρόταση.
Το γαμησατε και ψοφησε, προφανως κανεις δεν τα εβαψε μαυρα, μια σκεψη του στυλ "παει ο κακομοιρης" και μεχρι εκει ειναι, το θεμα ειναι γιατι να ποσταρεις "σταρχιδια μου" αν οντως ειναι?
γιατί είναι η γνώμη μου και δεν τον θεωρώ κακομοίρη που αξίζει να τον λυπόμαστε
fikser den iperaspizesai kanenos ti mnimi mauta pou kaneis, mono ginesai geloios. ki alloi agapisame alla den kaname etsi. arketa.
Το θεμα μου δεν ειναι ο μακο τζακο φιλτατε κανσερ αλλα εισαι οπως παντα πολυ ηλιθιος για να το καταλαβεις. Αλλου εστιαζεται το προβλημα. Εχεις ομως δικιο οτι γινομαι γελοιος γιατι αν περιμενα ποτε διαφορετικες αντιδρασεις απο το "κι αλλοι αγαπησανε αλλα δεν κανανε ετσι" σε τετοιο θρεντ στο ΗΑΡ που ειναι γεματο γαμικουλες που σφυρηλατουνται πανω σε καυτο ατσαλι οταν γεννιουνται, ειχα πολυ μεγαλες προσδοκιες οντως! LOL?!
Ρε παιδιά είναι πολύ απλό. Το thread λέγεται "michael jackson rip", και όχι "michael jackson: καλός ή μαλάκας;". Αποτελεί ένα φόρο τιμής σε αυτόν από κάποιους που τον γούσταραν σαν καλλιτέχνη. Τώρα αν μπαίνει ο καθένας σε ένα τέτοιο θρεντ και γράφει "στον πούτσο μου, παιδέρας ήταν", ε μπράβο, είναι σα να πηγαίνετε σε κηδεία και να πετάτε αυγά στο φέρετρο.
Μπράβο, έχετε μεγάλα, τιτανοτεράστια αρχίδια.
ps: Παραθέτω σχετικό στίχο από Σπυριδούλα: "τα κανες κάτω απ'την προτομή και ακόμα περνιέσαι λεβέντης"
:(
krima
αλλα ο M Jackson
θα μεινει στην αιωνιοτητα
κριμα για τον υπολοιπο κοσμο
ο κοσμος των τεχνων ειναι φτοχωτερος πλεον
δεν θα πω τιποτα για το μεγαλειο του
συγκινηση μονο
ΜΙCHAEL JACKSON
Ενας μεγαλος καλιτεχνης....
εδωσε πλουτο στην τέχνη και θα σε θυμομαστε για παντα
ολα τα ριπλαιζ του μπερνι +1
RIP κινγκ οφ ποπ :((
Λες εμενα γελοιο, αλλα εσυ που το γραφεις και στα ισα οτι εισαι αντιδραστικος περιμενεις να μην χαρακτηριστεις γραφικος? Αυτο λεω κι εγω τοση ωρα, οτι σταρχιδια μας τα αρχιδια του Ρειβεν, και στην τελικη σταρχιδια μας και ο θανατος του μακοτζακο, καλυτερα που πεθανε βασικα ετσι που ηταν, αλλα αυτος ο κομπλεξισμος του στυλ "πωωω λιωσαν ολοι, παω να γραψω την αντιθετη αποψη" ειναι ακομα πιο γελοιος κατα τη γνωμη μου. Εγω δεν ειμαι σε κανενα ακρο να σαι σιγουρος, γενικα θεωρω τη χρηση της φρασης ΡΙΠ ανουσια και νομιζω δεν την εχω γραψει ποτε. Κριμα ξερω γω, οκ, δεν πεθανε και κανα φιλαρακι μου.
:maikl:
μάθαμε ότι το να έχεις αντίθετη άποψη είναι κομπλεξισμός... μάλιστα :thumbsup:
ΟΟΟΟΟΛΟΙ το ΛΕΝΕ! θα'ναι σωστό!
ρε μαλακες διακοσα ριπλαις και ολα μια παπαρια και μιση
τον παραχωσαν τον καημενο κι εσεις εκει
πειτε ενα γαμημενο Θεος Σχωρεστον και κανα σχολιο για τον ρολο του στην μουσικη βιομηχανια θετικο η αρνητικο και τελειωσε το μουχαμπετι
και ριξτε και κανα δακρυ για τον Sky Saxon ρε δε μπορει να μην εχετε ακουσει εστω μια φορα Seeds...δε διαλεξε ο καημενος να πεθανει την ιδια μερα με τον Τζαξον
@ ρειβεν
Αυτο καταλαβες εσυ? Βγαλε τους μανογουορ απο το σιντι, μειωνουν και το δικο σου IQ περα απο το δικο τους που δεν παει πιο κατω.:P