ακολουθει ενδεικτο πρωτοσελιδο προστασιας του συστηματος προπαγανδας στον Βαλβερδε.
http://62.1.2.102/newspapers/2008/8/28/CAT_b.jpg
Printable View
ακολουθει ενδεικτο πρωτοσελιδο προστασιας του συστηματος προπαγανδας στον Βαλβερδε.
http://62.1.2.102/newspapers/2008/8/28/CAT_b.jpg
να σημειωσω οτι εγω και αρκετοι εδω μεσα δεν βγαζουμε λαθος ολη τη διαδικασια του φετινου καλοκαιριου(αν και εγιναν λαθη επαναλαμβανω) αλλα κρινουμε τον τεν κατε απο το συνολο της παρουσιας του ως τωρα στον παγκο και γενικα στην ενασχοληση του με την ομαδα(μεταγραφες κλπ).
επισης αν ουτε οι παικτες τον πολυγουσταρουν τον τεν κατε τοτε δεν παιζει να δουμε τπτ πολυ καλυτερο ολη τη χρονια
αυτα για βαλδερβε που αναφερεις δεν ειναι το ιδιο πραγμα γιατι τοτε ο ισπανος δεν ειχε ηδη μια χρονια στην πλατη του...τωρα ο καθενας τη γνωμη του εχει βεβαια...
αν το λες για μενα, τοτε ενισχυεις την αποψη μου.
ο Χελακης τοτε (το οργανο της προπαγανδας αμα ποσταρεις στο GWF, λολ) ελεγε "καλυτερος παικτης της Ανορθωσης ο Βαλβερδε"
ε, ενταξει.
αν το λες για τον αλλονα, τοτενες σορυ που εμπλεχτηκα!!
χαχ για τον γουορλορντ mortal kombat 2 πηγαινε που ελεγε για περυσι και βαλδερβε
εδιτ: και δε γραφω στο GWB πρεπει να αλλαξω αβαταρ μου φαινεται
αυτο το τοπικ εχει εξελιχθει σε τοπικ παρεξηγησης.
δεν αναφερομουν σε σενα, οταν ελεγα για το φορουμ της χαρας!
Ο Τεν Κάτε έχει ακούσει από τη Τρίτη προσωπικούς χαρακτηρισμούς όπως τρελός, επικίνδυνος, άσχετος, αδιόρθωτος, γραφικός, έχει κακές σχέσεις με τους παίχτες και πολλά άλλα. Ακόμα και από "Παναθηναϊκούς" δημοσιογράφους. Ο Βαλβέρδε κατάφερε να αποκλειστεί από την 16η ομάδα του γαλλικού πρωταθλήματος και δεν άνοιξε ρουθούνι. Οι χελάκηδες αυτής της χώρας ξέρουν πολύ καλά σε τι κοινό απευθύνονται και γράφουν αυτά που θέλει ν ακούσει... Τη Κυριακή μάγκες και ήρωες και τη Τετάρτη κοπρόσκυλα. Εκμεταλλεύονται τη μανία του μέσου Παναθηναϊκού οπαδού για πρωτάθλημα, τη μανία του μέσου Ολυμπιακού φιλαθλου "να σκίσει τον βάζελο" κλπ. Τα παραδείγματα είναι άπειρα.
Άλλο να κάνεις κριτική σε κάποιον μετά από ένα παιχνίδι και άλλο να περιμένεις τη στραβή για να τον σκίσεις... Καταλάβατε ή να κάνω και κακά?
Τα αυτονόητα γράφουμε πάλι.
Εισαι απλα βλακας Γουρλορντ. Πιασε και μια συντομη εξηγηση.
1. Βαλβερδε. Αυγουστος 2008. Ενα ματς. Αποκλειστηκε. Κριση αδικη.
2. Βαλβερδε. Αυγουστος 2008-Μαιος 2009. Πολλα ματς. Μετριος προς καλος. Κριση δικαιη.
3. Τεν Κατε. Αυγουστος 2008-Μαιος 2009. Πολλα ματς. Μετριος προς κακος. Κριση δικαιη.
4. Τεν Κατε. Αυγουστος 2009. Ενα ματς, μετα απο αλλα 40 περυσι. Κακο ματς. Κριση δικαιη.
Επισης, δεν υπαρχει ουτε ενας που να ειπε οτι ο ΠΑΟ ειναι γτπ φετος και η προετοιμασια του καλοκαιιρου ηταν γτπ, αυτα ειναι δικα σου συμπερασματα, οι περισσοτεροι για τον Τεν Κατε λεμε/νε.
Σε αυτό συμφωνώ, το έγραψα και πιο πριν. Ενώ έστησε την ομάδα φανερά για να παίξει σφιχτά για να μη χάσουμε, το ακύρωσε με το να ανεβάζει τον Σπυρόπουλο ψηλά και να ζητάει πρέσινγκ από τα επιθετικά χαφ και τον Σισσέ, με αποτέλεσμα κενά λόγω έλλειψης φυσικής κατάστασης. Μέγα λάθος αυτή την εποχή.
για αυτα δε νομιζω να αμφιβαλλει κανενας.
ελπιζω την τριτη να το παρουν πανω τους μερικοι παικτες και να περασουμε...θελουμε ενα γκολ σχετικα νωρις...ελπιζουμε...αν παιξουμε σωστα και δεν εχουμε παρατραγουδα πισω μπορουμε...καφενειο ειναι η σπαρτα ετσι και αλλιως.
να πας να γαμηθείς ρε αρχίδι ολλανδέ. μακάρι να αποκλειστούμε και μάλιστα πανηγυρικά για να φύγεις με τις κλωτσιές βλάκα!Quote:
Εκτός αποστολής οι συνήθεις ύποπτοι
Παράλληλα ο Χενκ Τεν Κάτε ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους Τσέχους. Σε αυτή δεν θα είναι οι Μαρσέλο Μάτος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Χρήστος Μελίσσης, Γιώργος Μαχλελής και Άντε Ρουκάβινα.
καλα ναι πραγματικα κριμα για αυτον τον παικτη ε
δηλαδή τι πρέπει να κάνει το παιδί? μπάλλα ξέρει, στο ματς δίνει πάντα το 100%, στις προπονήσεις σκίζεται παρόλη την απαξίωση που έχει φάει, ότι δέθηκε με την ομάδα το έδειξε + ξόδεψες ένα σεβαστο ποσό για να τον κρατήσεις (δικαίως). μήπως να του κάνει καμιά πίπα του κωλόγυφτου?
πλάκα πλάκα, αρχίζω να πιστεύω ότι ο τεν τεν είναι συκιά και ο μάτος δεν του 'κατσε, γι'αυτό του κάνει τσαχπινιές.
και ειχα μια ελπιδα οτι μετα τις εμφανισεις του θα τον κραταγε(και θα επαιζε γιατι το να τον κραταμε και να ειναι παγκο δε λεει κατι)....οπως εχουν τα πραγματα αν μεινει ο τεν κατε ας τον δωσουμε δανεικο να παιζει καθολου ....
σε αλλα πηα εβγαλα τικετς..αυριο στην 24 θα ελπιζουμε μηπως γινει η ανατροπη :dfinger:
η αληθεια ειναι οτι γενικα (κι εκτος ελλαδας) ψιλοκυκλοφορει αυτη η φημη για Τεν Κατε, αλλα δεν το λεω επειδη ειναι προπονητης παο ξερωγω, αλλα οντως το εχω ακουσει.
Τι να τον κάνουμε ρε συ ρέηβεν? γεμίσαμε αμυντικούς χαφ γαμώ τη πουτάνα μου.
Αφού δεν έκατσε να πουλήσουμε το Ζιλμπέρτο να βγάλουμε κανα φράγκο αναμενόμενο ήταν.
Με Σίλβα Σιμάο και Κατσουράνη τι να τον κάνεις στην αποστολή?
Τέσπα δεν είναι ώρα για γκρίνια, τον έβγαλες βλάκα, γύφτο και αδελφή, ε, δε μένει κάτι άλλο, σε λίγο θα μας πεις ότι είναι και ναρκομανής και gayρος
για το τελευταίο δεν παίρνω και όρκο (ότι δεν είναι δηλαδή)
Ε και το χόρτο του θα το κάνει, δίκος μας είναι.
Ον τόπικ, ρέιβεν αν ρίξουμε πεντάρα αύριο (λέμε τώρα) δε θα έχει μερίδιο στην επιτυχία ο Χενκ; Έτσι απορία.
απορία στην απορία. Οντόνιαν -μακάρι να έρθει- αλλά βλέπεις έστω στο βάθος του ορίζοντα 5αρα αυριο; Ούτε με το Αρεσίμπο νομιζω δε φαίνεται.Επαναλαβάνω. Μακάρι να 'ρθει, αλλά....
Δεν είπα ότι τη βλέπω. Απλά είναι μια ερώτηση, τώρα που δεν έχουμε συγκεκριμένο αποτέλεσμα να σχολιάσουμε. Αλλά μήπως βλέπαμε το 3-1 του πρώτου αγώνα;
Άποψή μου πάντως είναι πως θα είμαστε καλύτεροι απο το 3-1. Για τον απλούστατο λόγο οτι δεν πάει χειρότερα (δεν παίζει να υπάρξει χειρότερος συνδυασμός γαμωκοουτσαρίσματος και γκαντεμιάς μαζί*).
* Ελπίζω τουλάχιστον...με το ποδοσφαιρικό τμήμα όλα ειναι πιθανα!
Καλύτεροι θα είμαστε, είναι μια εβδομάδα μετά, παίζουμε στο (μεγαλύτερο) γήπεδό μας με κόσμο, οι παίκτες το θέλουν πολύ (πολλά τα συμβόλαια με πριμ :P) και λογικά δύσκολα θα γίνουν τόσες μαλακίες μαζί. Το αν θα φτάνει για να περάσουμε άλλο θέμα βέβαια.
Εκεί που θέλω να δω την ομάδα είναι αν έρθει ένα σκορ πρόκρισης (2-0 δλδ) σχετικά νωρίς, πώς θα το διαχειριστεί. Είναι πολύ επικίνδυνη φάση, αφού αν γυρίσεις πίσω και το φας, τρέχεις, αλλά αν μείνεις και μπροστά ακόμα και να το βάλεις πάλι δεν αλλάζουν πολλά - αντίπαλος ένα θέλει πάλι για να έχει ελπίδες. Θέλει πολύ καλή κατοχή εκεί και ήταν κάτι που κάναμε καλά πέρισυ (είχαμε κατοχή ακόμα και σε εκτός έδρας ματς του CL), αλλά οι τωρινοί ακόμα δεν βρίσκονται μεταξύ τους.
Αν έρθει νωρις σκορ πρόκρισης, νομίζω οτι δυστυχώς θα πέσει ταμπούρι και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Ιδανική διακύμανση για μένα πάντως, θα ήταν 1-0 στο 5', ύστερα χαμος μπάμ-μπούμ κλπ κλπ αλλά τιποτα απο γκολ, 2-0 στο 83', και 3-0 στο 90'φεύγα. Έτσι και σκορ προκρισης θα έχουμε, και στην ιστορία θα γραφτεί 3-0, αλλά ταυτόχρονα θα είναι έντονο το πόσο δύσκολα φτάσαμε τελικά στο 3-0 ώστε να δρομολογηθούν μεταγραφές.
Απλές εικασίες τα παραπάνω, να 'χαμε να λέγαμε....
όσο μερίδιο είχε και στις νίκες με βέρντερ και ίντερ εννοείται. δεν είπα ποτέ ότι δεν κατέχει το άθλημα ή ότι η ομάδα δεν είναι γυμνασμένη. απλά ο άνθρωπος είναι άρρωστος και επικίνδυνος για την ομάδα. έχει εμμονές, είναι κυκλοθυμικός και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τους παίκτες. imo δεν κάνει για 1ος προπονητής.
και η 5άρα να έρθει αύριο (που δεν το βλέπω), έστω και η πρόκριση, πολύ γρήγορα περιμένω νέα γερή κατραπακιά. ελπίζω να φύγει πριν διώξει όλους τους καλούς παίκτες που έχουμε. μακάρι να με διαψεύσει στο τέλος της χρονιάς και να βγω να παραδεχθώ πόσο άσχετος είμαι με τη μπάλλα, αλλά επαναλαμβάνω ότι δυστυχώς και φέτος μας βλέπω χαμένους.
2 οκαδες πανω κατω.
ο ανθρωπος παιζει με το Σισσε δεξι εξτρεμ.
τα ξερναει ολα ο τερμας
Χαχ, ο βάσκος πάει για πρώτος σκόρερ του βάζελου στο τσουλου
ε παιδια!!!!
μιας που μιλαω εξ αιτιας της αγαπης μου για τη θεση (ολα τα τερματα ειναι φιλοι μου ακομα και ο Γκαλινοβιτς) και μιας που και με το 2-0 περναγαμε, μπορουμε ολοι χαρουμενα να παραδεχτουμε, οτι αν δε μου εδινε φαουλ εμενα στο 3-0 του Περιβραχιονατου Σαλπιγκολ, θα ελουζα τον διαιτητη στα βρισιδια περιπου ενα μισαωρο ("εισαι ηλιθθθθιος???")
Κατα τ αλλα εγιναν οπως περιμενα, ο παο περασε, η σπαρτα τιμια αλλα λιγη, παμε γι αλλα.
μη ξεχναμε οτι οι συμπαθεις τσεχοι, παιζανε με 10 για 75 λεπτα. Δηλαδη αυτος ο μαυρουκος μπροστα, ουτε στους Τζενεραλς δεν τον υπογραφαμε.
Εμένα με φάνηκε καλός αυτός ο μαυρούκος, απλά μόνος του και μικρός.
Ο Κατσουράνης γαμάει.
και στα 2 ματς χαλαγε τις μισες αναπτυξεις των.
τεσπα. μπορει να γινει και ντρογκμπα. χαχα..
Στο δεύτερο γκολ είναι η ιδέα μου ή ο γίδης είναι offside;
Το τρίτο δεν υπάρχει...
Τέσπα, εγώ πάντως είδα σχεδόν ίδια εικόνα του βάζελου με το 1ο ματς, πολύ γιόμα, κακή άμυνα. Προκρίθηκε λόγω έδρας και κακού αντιπάλου imo.
Ο 10κατε δεν προλαβαίνει να κάνει παρέλαση.
Πλάκα κάνετε, έτσι; Τι δεν προλαβαίνει να κάνει παρέλαση; Περιμένετε τα αυριανά.
Στα γρηγορα μιας και ειμαι απο κινητο.Μπραβο στα παιδια καταρχας.απο κει και περα ελπιζω να γινουν κινησεις για αμυντικο/ους.και οχι αλλες γιομες.
Μια και προκριθήκαμε ας αρχίσω απο τα "ασόβαρα":
* Έπεσα μέσα στο σκορ :D
* Οι "σπαρτιάτες" αφου δεν μας απέκλεισαν και αυτή τη φορά, δεν θα το κάνουν ΠΟΤΕ!
* Μήπως στα σημαντικά παιχνίδια της Ευρώπης να βάζουμε τον Σαριέγκι φορ;
* Γιατί δεν μπήκες μωρη καριόλα μπάλα στο σουτ του Σάλπι στο τελευταίο λεπτο;
Πάμε και στα σοβαρά:
* Επαγγελματική νίκη απόψε (όπως έπρεπε τουλαχιστον)
* Κατα διαστήματα είχαμε ΑΘΛΙΑ ανάπτυξη (ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΓΙΟΜΕΣ ΡΕΕΕ!!!)
* Μετά απο αυτήν την τριάρα ελπίζω να μην ξεχάσουμε τα λάθη που έγιναν την προηγούμενη βδομάδα.
* ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΒΥΝΤΡΑ:moutza: !!! Δηλαδή τι ξεχωριστό πρόσφερε απόψε για να κάτσει στον πάγκο ο Μπίαρσμιρ; Ειδικά σε κατι φάσεις με κουτούλαγε πάνω στον Σαριέγκι πάλι. Γενικά δίδυμο ορισμός της ανασφάλειας με τον Λουκάκο να κυριαρχει όπως πάντα.
* Πολλή φλυαρία ο Λέτο απόψε :-|
* Πόσο ΘΕΟΣ πια ο Σάλπι; Και τέρμα να τον βάλουμε παπάδες θα κάνει.Το απόλυτο respect απο μένα. :dfinger:
* Ωραίος ο Κατσούρ, το πάλεψε ο Σισσέ που φαίνεται οτι έχει μεγαλή πίεση να βάλει το πρώτο του επίσημο γκολ (αλλά και με τέτοια ανάπτυξη πως να το βάλει; με τις γιομες του Βύντρα;; )
Ας ελπίσουμε σε μια καλή κλήρωση, σε πρόκριση στους ομίλους, και σε 2 μεταγραφές ακόμη (δεξί μπακ και κεντρικος αμυντικός) προκειμένου να γλιτώσουμε απο τα καρδιακά που μας προσφέρει ο "καλύτερος έλληνας αμυντικός" σε συνδιασμό με τον βάσκο σκόρερ.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΤΕΡΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ...
πλακα κανω
πρωτα απο ολα ο τεν εβαλε την εντεκαδα που ζητουσαν οι αρδ και ο κοσμος.. δευτερον ο λετο στο πρωτο ημιχρονο επαιξε πολυ καλα... 2 ετοιμα γκολ σχεδον στον σισσε... στο δευτερο επεσε πολυ , κατσουρ φοβερος , σαλπι λατρεια ... πισω τρομος.... ζιλμπερτο δυστυχως παλι παρατηρητης...
και τωρα που βλεπω...
ΤΡΕΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΝ!!!!!!!!!!!! :maikl:
με την ατακα δημοσιογραφου ΑΝΜΠΙΛΙΒΑΜΠΟΛ!