νταξ ρε , μην βαρατε
20/7 με 25/7
Printable View
4-8/8 edimbourgo
8-12/8 londino
640 euros
φφφφφφφφφφφφφφφφφ
peite oti kserete
edw http://www.electricrequiem.com/forum...ad.php?t=21381
kai edw http://www.electricrequiem.com/forum...?t=9347&page=6
den exw apofasisei akoma poy 8a paw
alla oi zestes einai dramatikes..
Ξεσκιστηκες ε. Ασε και τιποτα για τους αλλους.
Άσε την κοπέλα να γυρίσει από δω κι από κει τώρα που μπορεί ρε, καλά κάνει.
Δεν ξερω τιποτα, εγω παω Κεφαλλονια σε 7 ωρες αφου παρουσιασω διπλωματικη και ειμαι και με τη βουλα φυσικος του κωλου. :-D
πούλο
πεταγομαι σαμοθρας για 2 μερούλες.
δεν αντεχω αλλο.
μόνο μη μας βρεξει. τα μελε.
μπραβο ρε φιξξα:D:D:D άι και στα θκα μας.
Αμ δε! Το μπουλο! Εμειναν κατι μινι διορθωσεις και λογω γραφειοκρατιας, ενω περαστηκε ο βαθμος, πρεπει να φυγω αυριο για Κεφαλλονια και χανω μια ολοκληρη μερα γαμω το σπιτι τους. Δε βαριεσια, εχω πτυχιο πλεον, επι χρονια εψαχνα ενα χαρτι με κυρος που να μπορω να το βαλω στον κωλο μου.
kai elega me eury mpas kai vrethoume meta tous katsimixaious shmera. gamw thn kefallonia sou. egw tha paw ekei augousto 22
Τη Τρίτη 28 την κάνουμε ή για Αλόνησσο (2η συνεχόμενη χρονιά) ή για Κύθηρα (πριν 3 χρόνια). Οι μεγάλες αγάπες δε ξεχνιούνται...
Το αφήνουμε στη τύχη, aka άμα θα έχει θέση για το αμάξι το πλοίο για Αλόνησσο.
7 μέρες υπομουνί ακόμα λοιπόν.
ψήνω αντικυθηρα, είναι αρκετα ησυχα ε?
Αλόνησσο ρε μουνιάαααααααα... Πάω για σουλτάνα παγώτο λέμε...
απο Σχοινούσα τι ξέρουμε?
μμ το έχω παρει πρέφα και μάλλον θα είναι του ματς γιαυτο και κοιτάω κάτι λίγο πιο μεγάλο. Σχοινούσα κανείς?μμμ?
τελικα ολα καλα αυριο ναξο γυρναω κυριακι και τριτη ρεθυμνο/ολα πουτανα
as dokimasw kati allo... Sikino kaneis?anyone?mm??
Ιερή Παραλία
http://img529.imageshack.us/img529/4606/dsc00603l.jpg
και Ιερός Υιός
http://img29.imageshack.us/img29/3530/20072009145b.jpg
σε 4μιση ωρες ξυπναω για να ξεκινησω για ναξο. αν κοιμηθω βεβαια. παω για χεσιμο
Αύριο τέτοια ώρα θα οδεύω προς Orange Bar. :touched: γεια σου ηαρ.
αφήνω πίσω 2 σ/κ (πλατιά άμμο και πήλιο). άντε να δουλέψω πάλι ως την παρασκευή :(
Άυριο τέτοια ωρά θα φτάνω Αθήνα (αν δεν παίξει καθυστέρηση δλδ), ένας μήνας διακοπούλες Ελλάδα δε μας χάλασε 8)
μολις γυρισα
πορωση
συνεχεια με ναξο κουφονησια κεφαλλονια
μεταλ μειχεμ
χθες γύρισα απο κασο . ηταν να κατσω μεχρι 12 αυγουστου αλλα τελικα εκατσα μεχρι 19 .
δυστυχώς δεν καταφερα να παω αρμαθια λογω καιρου αλλα δεν πειράζει . του χρονου
Geia sas!
h sikinos einai skata. Ftasame paraskeuh stis 7 to prwi. Ksekiname oti exei 3 prosvasimes paralies kai alles 3 apo monopati h kaiki. ah giwrghs, limani, dialiskari. kamping mporeis na kaneis h sto dialiskari poueinai 2 km xomatodromos h sto limani sthn paralia dipla pou de fenetai na exoun ontws provlima oi katoikoi.to limani apothn xwra apexei 4km kai apo kei k pera den exei k tpt allo to nisi. sto limani eixed 2-3 estiatoriotaverna kai alla 4-5 kafe-mpar-gouateva panw sthnxwra.Oi katoikoi DEN htan katholou filoksenoi k eksipiretikoi, oi paralies itan apometries ews kakes, idiws sto dialiskari pou miename htan san paralia sthn elefsina.
To mono lathos htan pou stisame skhnh sto dialiskari opou apo tis 6 kai metaden upirxe psixh kai ta ekana ligo panw mou.To savato epiase kairos. h skhnh mas tha mporouse na ginei UFO alla eixe ginei merimna kalou stisimatos.H monh wraia stigmh htan pou phgame to vrady sthn xwra giato panigiri tou 15vgoustoukai dinan arnaki me patates tsampa kai diko tous krasi.
Stis 01.30 to prwi omws na eisai mesa sthn skhnh sou k na prospa8eis na kimitheis kai tsoup! erxetai kapoios se erimikh paralia me amaksi apo 2km xwmatodromo, den mou eftiakse kalitera thn diathesh.
kyriakh prwi mazepsame kai phrame to prwto ploio.
thelame folegandro,den eixe
kleisame gia nakso.
skeftomastan gia io.
katevikame syro.
H syros einai uperoxh, klisame dwmatio me 35 mes thn ermoupolh kai nikiasame ena mixanaki gia 3meres k thn girisame.
agapame syro ,anw syra,xalvadopites kai to isixo asteria bar gia vradina mpouroumpourou.
εγω στα πα , οτι εχει μετριες εως χαλια παραλιες , και οτι το διαλισκαρι ειναι μεγαλο κλασσιμο , και μεις εκει κατασκηνωσαμε ... και το βραδυ βαραγαν τα ρικια την σκηνη σκοταδια και ακουγοταν και το ρευμα που βαραγε την κολωνα ... σπουκιιιιι
Έχει κανένα παιδάκι αποδώ καταγωγή από Φλώρινα, να μου πει αν έχει τίποτα να δω στην πόλη κι αν αξίζει να κάνω σάιτσήινγκ ή να φύγω κατευθείαν;
Τιπεςγιατανεύραμουρεαρχίδι;Quote:
Originally Posted by idernet
Μόλις γύρισα από 3-ήμερο Μάνη και "κραιπαλιακό" 10-ήμερο Ίο (κάβλα όπως πάντα).
Έχω καεί εντελώς.
Ποιός πάει δουλειά μεθαύριο :|
λέμε φακ οφ στη σαντορίνη και ψήνουμε λευκάδα για 15 σεπτέμβρη.
πείτε μου απλά ότι θα μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και τότες και δεν θα το δαγκώνουμε από το κρύο.
σε είδαμε ναυπακτο.
και γιατί δεν μίλησες? ήμαν ρόμπας ή κομπλέ?
Ιρε γενικα λευκαδα παιζουν κρυα νερα ολο το καλοκαιρι. Οποτε θα ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα αλλα δεν νομιζω να χετε και σοβαρο προβλημα.
λολ, αλλάζει προορισμός τότες.
θέλω ζεστά νερά. το σεπτέμβρη. μιλήστε καλοί μου ερίτες.
αποκλείουμε τη γαύδο κ ας είναι λάβα.
simeris gyrisame apo mikro tour sto nomo xaniwn
xailait to kedrodasos
special meros gia eleythero
Iκαρία-Σάμος υπέροχα νησιά αν έχεις μεταφορικό να τα γυρίσεις. Η μεν ικαρία κερδίζει στον ωραίοτατο κόμο, η δε σάμος στα φανταστικά φυσικά τοπία.
Επίσης, μόλις γύρισα απο φιλιππαίους (γρεβενά) και την 7η πανελλήνια γιορτή μανιταριού (ινφο http://www.manitari.gr/) και ήταν ΑΠΙΘΑΝΑ απλά. Συστήνω τη φάση ανεπιφύλακτα για του χρόνου, εμείς πάλι εκεί θα'μαστε.
Κάναμε και μια βόλτα στη Πίνδο και τον εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα. Ευκολά το ωραιότερο δάσος που έχω δεί στην ελλάδα, καθώς και η πιο γαμημένα πανέμορφη διαδρομή, κι ας είναι κουραστική λόγω χαρκορ χωματόδρομων. Κάναμε και μια βουτιά στο Αρκουδόρεμα καθώς και τον Βενέτικο. Γενικά ασύλληπτα πανέμορφη η βόρεια ελλάδα. Θ'ανεβάσω φώτος κάποια στιγμή.