πες την ιστορια!
Printable View
πες την ιστορια!
Thanx :D
Απλά με πήραν τηλ. από μία αγγελία που είχα καιρό ξεγραμμένη και έκατσε. :dfinger:
details re pousth
Είναι μία κατασκευαστική εταιρεία στη Βούλα.
Λεφτά αρχικά λίγα (λόγω 0 xp) αλλά μου είπαν θα ανεβαίνουν με τον καιρό +βενζίνες (χαλάνδρι μένω) και ασφάλιση (το τσμέδε μας γδέρνει).
Εργοτάξιο φάση αλλά και κανα σχέδιο σε autocad.
καλά κουράγια
Η' δομικών έργων ή έργων υποδομής ή πολιτικός έτσι σνομπ που μας βγήκε..:P
Λέω εγώ τώρα...
Πεδίο ΚΑΙ γραφείο? Καλά κουράγια μαν.
Συγχαρητηρια JnB! Μεγαλη μαγκια αυτο με τις βενζινες ε... Χαλανδρι Βουλα καθε μερα, omg δε θελω καν να το σκεφτομαι.
Ναι πολιτικός :)
Thanx παιδιά!
Comte και στα δικά σας!
Μια χαρα ειναι για αρχη. Αμα κατσει και εργακι εκτος εδρας ακομη καλυτερα για την τσεπη σου. Congrats.
Όλο το λόμπυ των μηχανικών εδώ βλέπω :P
Άντε καλή αρχή ρε, γιατί οι εποχή είναι δράμα ειδικά για όσους ασχολούνται με χτίσιμο ψόφια πράματα. Με τις ανακαινίσεις κάτι κινείται αλλά γενικά μαυρίλα.
εγώ που είμαι στο λόμπυ των χτιστών αλλά δεν είμαι μηχανικός?
μάλλον πρέπει να πάω στο άλλο θρεντ εε
όχι ρε άραξε... θα ανάψουν και οι ναργιλέδες όπου να'ναι :P
χαχαχαχ
τον είχα πάει σε έναν φίλο κ έφυγε για σύρα κ είναι ακόμα εκει:(
ο ναργιλές.σπίτι του.όχι σύρα..
κράτα με σ'αυτό το θρεντ θειο ;p
Τι ρόλο βαράς, Swollen? Αφού δεν είσαι engineer, του νόου ας μπέτερ...
γεωλόγος δεν είμαι (ακόμα) κ "δουλεύω" σε κατασκευαστική εταιρία οικιών!
όχι για πολύ ακομα κ στα δύο από πάνω (ελπίζω)
I see..Και γω (υπό)μηχάνικος...Αφού πάρω το γαμωπτυχίο.
Γιατί μηχανικός λέει ένας, θεωρείσαι με το που πάρεις το χαρτί. Αχ και να 'ξερε..
Αυτός ο ένας σίγουρα δεν έχει σχέση με τον κλάδο πάντως.
Indeed
Έτσι από απορία, για πολιτικούς/δομικούς μηχανικούς τί μισθοί παίζουν στην Ελλάδα;
φιλαράκι πολιτκός που δούλευε σε τεχνικό γραφείο έπαιρνε 1500-1600 καθαρά αλλά είχε ξεκινήσει από πιο κάτω εννοείται.
κανένα χαρμάνι έχετε σπάσει ρε?
Γενικώς Donnn οι πρώτοι μισθοί που έπαιζαν τα προηγούμενα χρόνια για μηχανικούς ήταν γύρω στα 1100-1200 καθαρά. Τώρα βέβαια αλλάζουν κάπως τα δεδομένα και δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς.
Donnn πες μας τον μισθο σου στην Κυπρο
Αν αναφερόμαστε σε μισθό νέου μηχανικού (ο επιθετικός προσδιορισμός από μπροστά πολιτικός, μηχανολόγος, αρχιτέκτονας δεν παίζει ρόλο πλέον) τότε παίζουμε από 800 καθαρά έως 1200 στο περίπου.
0 ευρά καθαρά το μήνα προς το παρόν...παραιτήθηκα τον Φεβράρη. Τώρα το παίζω άνεργος αλκοολικός μουσικός. MLR
ενώ ουσιαστικά είσαι μόνο άνεργος
Δεν το πάλευα να δουλεύω 7 μέρες την ευδομάδα 13 ώρες τη μέρα (ναι, ήταν ΤΟΣΟ άρρωστοι), χωρίς να πληρώνομαι υπερωρίες έστω και κάτι. Η συμφωνία μισθού ήταν για Δευτέρα-Παρασκευή 8 με 4. 2 μήνες άντεξα, τελείωσα το project και τους άφησα. Περιμένω να περάσει η πουτάνα η κρίση, να βγάλουν οι τράπεζες το κεφάλι από τον κώλο τους και να αρχίσει ο κοσμάκης να αγοράζει ακίνητα, για να ξανανοίξω τη δική μου δουλειά.
Μέχρι τότε, ροκ εντ ρόλλ κάθε Σάββατο σε μαγαζί για να πληρώνονται και οι λογαριασμοί, and MLR
Γαμησε τα.
Σόφια Βουλγαρία, sonisphere, live με τη μπάντα μου μια μέρα πριν για να ζεσταθούμε, μπίρες 1 ευρό η μισόλιτρη, και MLR!
Πως σε μια σελιδα το mlr γινεται mlblows.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid...&dt=15/05/2010
το σωμα μου ποναει
ο σβερκος μου εχει πιαστει
η φωνη μου εχει κλεισει
το κεφαλι μου γυριζει
MLR
μαη λαηφ ροξ :touched: :hippy:
Βρηκα 700 ευρα (Ε Φ Τ Α Κ Ο Σ Α Ε Υ Ρ Α) στη ντουλαπα μου =)
ανοιγω να παρω μια μπλουζα, πεφτει ενα πορτοφολι απο μια τσεπη (μονο του), το ανοιγω και στη θεα τους γλιτωνω στο τσακ το εγκεφαλικο. Ειχα ξεχασει οτι περσι μαζευα εκει ο,τι περισσευε καθε μηνα.. :D
+
την τελευταια βδομαδα κερδισα 75 ευρα στο ποκερ.
σας αγαπω.
ΚΑΡΙΟΛΑ