Γαμώ ρε φίλε.
Όταν μπεις στη Dharma, θα μας κρατήσεις μια θέση στο υποβρύχιο; :D
Printable View
Γαμώ ρε φίλε.
Όταν μπεις στη Dharma, θα μας κρατήσεις μια θέση στο υποβρύχιο; :D
:dfinger:
χαβ φαν κ ποστπιξ μαν ντουντ.
Τώρα το είδα αυτό ρε σφίξξξερ. Καλά να περάσεις εκεί που πάς. Να μου στέλνεις φτηνά ανταλλακτικά για την Χάρλευ και να πάς να δείς και το ground zero στο πρώην WTC και στο άγαλμα και στο Έλλις Άιλαντ και να γουστάρεις γενικά.
Καλά να περνάς! ποστπικσσυντομα
ξέρω έναν Γιώργο εκεί , πες του χαιρετίσματα
επίσης καλή διαμονή και να δεις οπωσδήποτε έναν αγώνα από το κάθε άθλημα :)
Gamimenoi pou valate ta tags, i zoi einai duskoli, min koroideuete. :razz:
Loipon, to panepistimio GAMAEI kai se antithesi me ta ellinika panepistimia, niotheis ATHROPOS (xoris n). Vrika se theiko vivliopoleio vivlio me titlo "FUCK MY LIFE" to opoio kai protithemai na kano doro ston proto pou tha to dilosei (kanei 15$ poustides), vrika vivlio me titlo "TERMINATOR AND PHILOSOPHY" me to opoio logika o berni tha travixei kamia 500 malakies afou einai 300 selides gia parallila sumpanta, time travel kai theories kai vrika genikotera apeira endiaferonta pragmata. Starxidia sas to xero.
akougontai ola toso omorfa.
meine gia panta ekei.
[/pits]
ps: h ifinoi pote 8ar8ei?
You enjoy your life στην Αμέρικα and then
LOKI TRICKSTER GOD
πουστη φιξερ θα βλεπεις λοστ την ωρα που προβαλεται =p
εκει εκτος απο φοιτητης εισαι και πελατης ομως.
Μια χαρά πελάτης είσαι και εδώ πλέον.
δινεις κανα 30 αρι χιλιαρικα για διδακτρα?
Όχι, αλλά τελικά φεύγουν για πρέζα.
Όχι, αλλά δε νομίζω ότι ορίζει τον χαρακτηρισμό πελάτης μόνο το πόσα δίνεις ε? ;)
Σε καμία περίπτωση.
σαυτη τη περιπτωση σιγουρα.. δες τις εγκαταστασεις στα πανεπιστημια στην αγγλια και στην αμερικη και δες εδω.
α και για να μη πεταχτει κανεις και με κραξει
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ε. απλα φανταζομαι οτι και εδω οι εγκαταστασεις θα ηταν μακραν καλυτερες αμα ειχες χιλιους φοιτητες να δινουν 20.000 τον χρονο ε. καλυτερα κομπιουτερ εγκαταστασεις , μεταγραφες ξενων καθηγητων μπλα μπλα μπλα , αλλιως δεν θα τα δινες.. και προφανως φταιει και εδω το κρατος για κακη κατανομη πορων , και ο ελληνικος σταρχιδισμος.
Ρε. Σταματήστε να ζηλεύετε.
Αν είχε άδικο να τον κράζαμε. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.
Και μην ακούω αηδίες για Ολλανδία τουλάχιστον, άλλο γαμημένο επίπεδο, πώς να το κάνουμε.
ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΡΘΡΟ 16 VS ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ THREAD!
δεν ξερω δεν με νοιαζει εγω ειμαι κατα των ιδιωτικων πλεον μετα απο ωριμες σκεψεις.. αλλα δε νομιζω αμα εχει να επιλεξει καποιος να δωσει τα ιδια λεφτα με αγγλια και ελλαδα (συνολο με σπιτια και τετοια) να επιλεξει ελλαδα αμα το ιδιωτικο θα ειναι ενα μπουρδελο.
Κι επειδή ακριβώς πρόκειται για μια ολοκληρωμένη αγορά, με προμηθευτές, πελάτες, ορισμένο προϊόν, θα υπάρχει και ανταγωνισμός ο οποίος δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Το μόνο που αφήνει ένα περιθώριο για αυτό που λες είναι η συνήθης έλλειψη ορθολογισμού του Έλληνα.
Και Καναδά σε λίγο καιρό (μετά το φανταριλίκι). Έτσι είναι φίλε, δεν είναι σύνδρομο ξενιτιάς, αντιθέτως το σύνδρομο είναι εδώ (θα-μείνω-στην-χώρα-μου-και-πιστεύω-ότι-θα-σπουδάσω-καλά). Βέβαια σου μιλάει ένας που τον έχει φάει απίστευτα από τα ελληνικά πανεπιστήμια και έχει δει όλη τη ΣΚΑΤΙΛΑ σε ΟΛΟ ΤΗΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ. Ε.
ησουν και εσυ στην ΔΑΠ-ΝΔΦΚ?
Η και επίσημη μετατροπή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε εμπορικό προιόν που με τη σειρά του θα παράγει αποκλειστικά ρομποτάκια μεγιστοποίησης του κέρδους δεν αναφέρθηκε πουθενά βλέπω.
Στ' αρχίδια σας ε, όλη η συζήτηση έχει άξονα το χρήμα και την ταξική πλευρά του θέματος (σημαντικότατη, μην παρεξηγηθώ).
Το πανεπιστήμιο ΠΡΕΠΕΙ και ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ (έτσι ΚΕΦΑΛΑΙΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ να πιάσει τόπο) να παράγει και να υποστηρίζει την επιστήμη γαμημένοι. Τα λεφτά σας δε χωράνε εδώ.
Ρομαντικά και όμορφα όλα αυτά, έξω από την πραγματικότητα ως επί το πλείστον δε. Το θεμιτό είναι το πανεπιστήμιο να παράγει και να υποστηρίζει τις επιστήμες, θέλοντας και μη όμως η παιδεία είναι ΠΡΟΙΟΝ (γιατί ως κάτι τέτοιο ορίζεται ακόμα και το αποτέλεσμα της εγκεφαλικής δραστηριότητας του ανθρώπου και όχι μόνο της σωματικής) και άρα είναι εμπορεύσιμο. Like it or not..
Oκ επειδη αντιμετωπιζεται η παιδεια ως προιον(μας το επισημαινεις κιολας λες και εμεις δεν εχουμε μυριστει τιποτα) εμεις πρεπει νσ το δεχτουμε,γιατι απλα ετσι ειναι,ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
Αντι να σχολιασω λοιπον θελω μια επιχειρηματολογια σχετικα με το πως μπορει ενα πανεπιστημιο που βλεπει ως προιον την εκπαιδευση να προαγει τις επιστημες,και στην περιπτωση εκεινη που το κανει για ποιου το συμφερον το κανει
εντιτ:νταιθορ αυτο ακριβως που λες για ρομποτακια μεγιστοποιησης κερδους τι ακριβως ειναι αν δεν ειναι η ταξικη πλευρα του ζητηματος
Ρε μπορισσαν δε μπορείς απλά να ζητάς επιχειρηματολογία από κάποιον χωρίς να επιχειρηματολογείς πρώτα εσύ όμως. Και στην τελική δε μπορεί να έχεις την αξίωση να ζητάς να ανοίξω σοβαρή συζήτηση μαζί σου ε. Δηλαδή να το κάνω με κάποιον που να αξίζει τον χρόνο που θα σπαταλήσω να απαντήσω σοβαρά.
Αντε ρε καθυστερημενε καθομαι και σου απανταω σοβαρα,σιχαμενο πασοκοειδες.
Αμα δεν εχεις επιχειρηματολογια ετσι απαντας,πας να υποβιβασεις τον αλλον.
Τραβα και γαμησου να ασπρισεις,που προσβαλλεις τον αλλο στα καλα του καθουμενου ζωο
α, τι ωραια που ειναι εδω
καλημερα Η. :moutza:
Αυτός είσαι. (Στον μπορισσαν)
Θες και επιχειρηματολογία μετά..
Καλημέρα και σε σένα Κάλκι :)
η αλήθεια είναι ότι ακόμα και για βενιζελικός πασπίτης τη βγαίνεις πολύ δεξιά αδερφέ μου Η.
κοιτα τον πουστη, να'χεις ξυπνησεις μ'όλη την καλη διαθεση να τον αρχισεις στα καντηλια κι αυτος παει και σου βαζει αβαταρ τον λανεγκαν. βγαλ'το ρε πουστη. βγαλε το αβαταρ ρε καριολη. ρε βγαλ'το ρε. ρε.
Και το άβαταρ φταίει? :P
Κοίτα να δεις πως έχει φαντομβλακ. Αυτά που γράφω είναι προσωπικά πιστεύω τα οποία δεν κάθομαι και να πολυσκεφτώ άμα είναι δεξιά, αριστερά, πάνω κάτω εντός εναλλάξ. Στο τι γενικότερο πολιτικό πλαίσιο εντάσσεται η πολιτική άποψη του καθενός το αφήνω σε κόκκινα παπαγαλάκια που το φόρουμ είναι γεμάτο. Και δη αυτό το θρεντ.
thx cpt. obvious! ήμουν σίγουρος ότι αυτό που είχες γράψει δεν εξέφραζε τα προσωπικά σου πιστεύω, τώρα διορθώθηκα. επίσης μου φάνηκε περίεργο ένα άτομο που εντάσσεται σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο να λέει τρομπιές που ακόμα και οι πασόκη Α.Ε. δε λένε ("η παιδεία είναι ΠΡΟΙΟΝ", έτσι με κεφαλαία για έμφαση) και είπα να το επισημάνω, τελικά ήταν ανάξιο σημασίας.
ίσως φταίει που δεν έχω ακόμα πτυχίο, πιστεύω θα διορθωθεί η κατάσταση κάποτε.
Αντί να αφήσεις την ανέξοδη ειρωνία (καθώς αυτό με το πτυχείο είναι παλιό και δεν πουλάει πλέον), δεν επικεντρώνεσαι σε αυτά που λες καλύτερα?
Ποιος σου είπε ότι το γεγονός ότι ψηφίζω σταθερά ένα κόμα διαφεντεύει απόλυτα και τις απόψεις μου για τα κοινωνικά θέματα που με περιβάλλουνε? Δηλαδή πόσο βλάκας ή ΚΚΕς πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό? Σόρυ φίλε, δεν παίρνω γραμμή, εκφράζομαι ελεύθερα, όπου διαφωνώ και με αυτό που ψηφίζω δε μασάω να το πω. Έλεγξέ το όμως αυτό σε εσένα γιατί μου φαίνεται ότι είσαι θυματάκι και παπαγαλίζεις την ΓΡΑΜΜΗ (το ίδιο και ο μπόρισσαν ε, με την διαφορά του ότι αυτός όταν ζορίζεται βρίζει) :)