One Track Mind kai ta myala sto patwma....:cool:
Printable View
One Track Mind kai ta myala sto patwma....:cool:
παίζει να είναι η πρώτη φορά που θα συμφωνήσω με τον καράφλα κοπρολάγνο βιαστή τζι τζι άλλην τον πορθητή. ψιλοέπος ο δίσκος, αγαπημένος και του nicke 8-)
Ξυράφι, ωραίο άβαταρ.
Επίσης, το "ανόδερ πέρφεκτ ντάυ" ΕΙΝΑΙ το καλύτερο τους :D
Θέλω να ακούσω την παραπάνω διασκευή.....:roll:
Edit: τι ήθελα κ την άκουσα....
κοιτάξτε τώρα τι γίνηκε
http://nuskull.hu/uploads/bands/3814
the Kilimanjaro Darkjazz Ensemble vs Saint Vitus.
Roadburn and TKDE are giving away the cover version of the Vitus track 'Patra' as a tribute to the doom god's reunion show at the Roadburn Festival on April 24th.
Download the track for free by clicking the Vitus logo.
www.tkde.net
Λοιπόν καραφλό και κουφό αγόγι, εγώ δε μίλησα για σύνθεση κομματιών από τον Portnoy, μίλησα καθαρά για τρόπο παίξιματος και ο τρόπος παιξίματος φαίνεται ή μάλλον ακούγεται... Αυτό θα έλειπε να συνέθετε και στους OSI αρκετά γαμεί τους Theater με τις υπερβολικές υπερβολές του..
Όσον αφορά το αν το 1ο OSI είναι καλύτερο, αυτό θα το δείξει ο χρόνος
και εδώ είσαι εσύ ο βλάκας φίλε μου, γιατί έχοντας ακούσει το "Blood" 3 φορές το έβαλες αυτόματα κάτω από το ντεμπούτο..
Άκουσε κανείς το Controlling Crowds των Archive ? Περιέργο μου φαίνεται που δεν έχει αναφερθεί. Μετά από μερικές ακροάσεις θεωρώ πως έχουμε να κάνουμε με δισκάρα.
Controlling Crowds, Dangervisit, Quiet Time, Collapse/Collide, Chaos, Razed to the Ground κομματάρες.
1-2 fores pou to akousa , sympa8itiko einai .
Ta Bastardised Ink kai Bullets m'aresan arketa arketa os tora .
Οχι, βασικα το εβαλα κατω απο το πρωτο ακουγοντας το 4 φορες, αλλα δεν εχει σημασια, γιατι παιζει ο Gavin Harrison τυμπανα κι ετσι καταλαβα την ανωτερη ποιοτητα αυτου του δισκου τωρα που το σκεφτομαι. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως γινεται οι Porcupine Tree να βγαζουν δισκαρες επι χρονια, και οταν ερχεται ο Gavin Harrison να βγαζουν το γαματο In Absentia και μετα την υπερμαλακια Deadwing. Μηπως ειχαν παρει τον Portnoy οι Porcupine Tree για session drummer τοτε? Αντε ρε βλακα που κανω και σοβαρη κουβεντα μαζι σου που εβγαλες το συμπερασμα οτι μαλλον το τριτο ειναι καλυτερο απο το δευτερο (πατατα λολ) επειδη παιζει ο Gavin Harrison και μετα οταν σου λεω γιατι δεν ισχυει αυτο και για το πρωτο αλμπουμ μου λες οτι ειναι μαλακια να κρινω με 5 ακουσματα. Μη με παρεξηγεις, γουσταρω τρελα και τους δυο ντραμερζ, με τη βλακεια εχω προβλημα!
Εγώ να δεις!
Μπορείς να αυτοκτονήσεις λοιπόν!
Entrancemperium ποσο κομπλεξικος κεκεδιαρης εισαι γαμω το σπιτι σου :?:
Πουτανόπαιδο πανιβλακίδιε γουσταίρνεις τον φίΧχΧα??
Στη φωλιά σου αζόρ..
χααχααχααχ τσιμπησε
Είσαι γαμάτος:dfinger:
Πεταχτηκε τωρα κι ο μινμιν να πει τη μαλακια του για εναν απο τους μεγαλυτερους μουσικους της συγχρονης ροκ σκηνης. Καταλαβες φιλε μου? Ουστ μεταλλαδες ο ενας μετα τον αλλον. :dfinger:
ontws apo pou k ws pou metallas?Pantws o wilson einai terastios mh leme pipes
για αλλη μια φορα ο θρασερ θα κανει το ER πιο αλητικο
http://img27.imageshack.us/img27/860...b555af0bb7.jpg
SATANIC SPEED METAL
Gather round me all my friends
We'll raise the banner raise some hell
Gettin' boozed up to fight the fight
We won't stop 'til we see the light
I saw the satanic plague
spread around the world
I was born to invert the cross
and scorn the name of jesus christ
Yes I was
Satanic Speed Metal
Satanic Speed Metal
I fuckin want it
Satanic Speed Metal
I fuckin need it
Satanic Speed Metal
The years have passed, I'm so much older
A little wilder, a little colder
Whiskey, metal, leather, sex
Traditions upheld these years to the next
I saw the satanic plague
Spread around the world
Cruisin at a thousand miles per hour
Feel the rush of the Satanic speed metal power
http://img14.imageshack.us/img14/3810/logofxm.gif
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ:loco:
Φιλε μινμιν αν λες οτι ησουν οπαδος των Porcpuine Tree και εχεις μεινει στο signify ε καλα, αστο ρε παιδι μου το αθλημα. Χαιρομαι που δεν εισαι μεταλλας.
Γιατι ειναι τωρα? Σε χαλαει το ιβενλες? κομματαρα απιστευτη ειναι οπως ολο το στουπιντριμ
Pera apo to poso 8eiko kommati einai to even less,to stupid dream einai uperoxos diskos,mallon gia mena to kalutero porcupine.Meta to in absentia valan kapoia riffs se pio metal fash,alla metal de tous les epoudeni.A kai to deadwing den einai malakia re,apla exei ligo xazous stixous
φιξξξερ το αλμπουμ εχει το ρασια ον αισ οποτε το αγαπαω....το θεμα ειναι οτι ο ουιλσον μετα το σιγκνιφαι εγινε κλασικη λιπουντζα και λαμανιζε φραγκα και δοξα απο μεταλαδες
και τεσπα χεσε τον ουιλσον....τοσοι και τοσοι που τους προσκυνουσε δεν εχουν αναφερθει στο ατσαλ χαμμερ...ο καημενος ο σαλομαν ακομα περιμενει
Χμμμ, Αnneke wannabe detected στο νέο Τhe Gathering..:-?
Το ακουω εδω και 2 ωρες, πολυ ωραιο ειναι, και εννοειται θα περνανε μια που να μοιαζει στη φωνη της και στον τροπο που τραγουδαει, γιατι ειναι σε μεταβατικο σταδιο. Εχουν κανα 2 τραγουδιστριες ακομα σε αλλα τραγουδια. Εννοειται βεβαια πως ειναι κλασεις ανωτερο απο τις μαλακιες που εβγαλε η μικρη Ολλανδεζα που τους παρατησε. Και τωρα περιμενουμε να λικαρει νεο Αμορφις. :)
http://i134.photobucket.com/albums/q...folder-108.jpg
Aυτό είναι ΓΑΜΆΤΟ!!!
I second that.
misantrhrope και αναποδος σταυρος....τρελο γελιο
ευτυχως εχομε και τους μεταλαδες και την βολεβουμε με τιν καταθλιψης
Χαίρομαι που σε έκανα να γελάσεις μιμή :touched: