Εντάξει φάντομ ντακ, μου την λένε οι οπαδοί του ευρωθρήνου(που όμως θα γαμήσει στο ουέφα, γιατί είναι στόχος, δέσμευση και άλλες πίπες).
Τι να απαντήσεις σε αυτά; :mrgreen:
Printable View
Εντάξει φάντομ ντακ, μου την λένε οι οπαδοί του ευρωθρήνου(που όμως θα γαμήσει στο ουέφα, γιατί είναι στόχος, δέσμευση και άλλες πίπες).
Τι να απαντήσεις σε αυτά; :mrgreen:
Η αμπαλοσύνη των γάβρων έχει χτυπήσει κόκκινο.
Είναι για λύπηση οι φουκαράδες.
Μιλάνε για βουτιές οι οπαδοί της ομάδας στην οποία παίζει ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ. Πόσο πιο χαμηλά δηλαδή..
djole
Καλά, τραγούδα. Ο Μπαρμπα-Γιώργος δεν συγκρίνεται με ΚΑΝΕΝΑΝ.
νομιζω οτι ανετα ο τζολε εχει κερδισει τα 15 πλασια πεναλτυ απο βουτιες αποτι ο Καρα...παντως ο ντιογκο εχει τα φοντα για να κανει καριερα Λουγκανης.. εμεις εχουμε και εναν Σαλπι που για να πεσει πρεπει να τον βαρεσει ο αλλος με μπαζουκας :P
Προφανώς, αλλά αυτό είναι επειδή πέφτει στην περιοχή. Ο Καραγκούνης βουτάει κυρίως έξω, από το χώρο του κέντρου ως τη μεγάλη περιοχή.
http://www.sport-fm.gr/videos/394 αρχίσαμε
Μάπα ματς.
Στο πρώτο είχαμε ελαφριά υπεροχή που δεν έγινε τίποτα σπουδαίο καθώς ο Μπελούτσαρος προσπαθούσε να εγκλιματιστεί ακόμα. Αν δεν τον δεις να τρέχει σαν δαίμονας έξω από την περιοχή του αντιπάλου σημαίνει ότι δεν είναι καλά το παιδί ακόμα.
Ντιόγο βαρύς για να κάνει τίποτα, Τζόλε λίγος. Λέτος μας έλλειψε πάρα πολύ.
Στο δεύτερο ανέβηκε ο Μπελούτσαρος, αλλά πέσανε όλοι οι άλλοι. Ο Πατσατζόγλου σχεδόν διασώθηκε αν και έκανε τις γκέλες. Ζεβλάκωφ επικίνδυνες γκέλες και πάσες, μας έλειψε ο Άντζας (και θα μας λείψει).
Ο βάζελος στήθηκε καλά, στο β' ημίχρονο σαφώς και παίρνει τις εντυπώσεις, αλλά αυτές τις πίπες για αλλοίωση αποτελέσματος μην τις πείτε παραέξω και μάλιστα "επειδή εσείς το θέλατε το διπλό". Και εγώ είπαμε θέλω σκούτερ. Ένα δοκάρι είχατε, μια κεφαλιά είχαμε, 2 σουτ μακριά από το δοκάρι είχατε, ένα που το έγλυψε εμείς. Αυτά από φάσεις.
Για την διαιτησία. Εκνευριστικός στο να δίνει απίθανες κάρτες και μετά επειδή ίσως τις είχε φρέσκες να χαρίζει άλλες.
Το πέναλτι είναι 50-50. Βρίσκει μπάλα με το τακουνάκι καθώς κλαδεύει τα πόδια, γνώμη μου είναι πως πρώτα γκρεμίζει και μετά βρίσκει, εγώ το έδινα, ικανοποιημένοι να είστε γι'αυτό. Το οφσάιντ φυσικά δεν ήταν στο τέλος, αλλά εμένα μου φάνηκε να συνεχίζει κανονικά ο Κλέιτον και να παίρνει τα αρχίδια του Τάσου. Κατά τ'άλλα τα οφσάιντ για χιλιοστά δεν τα σχολιάζω, και εμείς είχαμε ένα καλό κομμένο, τι να γίνει. Εκνευριστικά πολλά φάουλ σας έδωσε έξω από την περιοχή μας στο δεύτερο (τρία μέτρησα κοντά-κοντά, το ένα ήταν του Καραγκούνα).
Ο Ντιόγο πέφτει εύκολα και εκνευριστικά αλλά χτες δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο.
Η αποβολή του Βάσκου για μένα δεν ήταν, φυσικά ήταν του οικοδόμου+κίτρινη στον Τοροσίδη. Προσωπικά πιστεύω σας ευνόησε η αποβολή, άλλαξε προς το θετικό το σχήμα σας αναγκαστικά. Ο Ερνέστος τρόμπαρε ασύστολα. Ούτε παρακολουθούσε το ματς, με δέκα οι άλλοι, κρατάει έναν επιθετικό μέσα που φανερά δεν κάνει τίποτα, εγώ θα πέρναγα τουλάχιστον τον Λεονάρντο στη θέση του τζόλε να αποκτήσουμε λίγη ταχύτητα και θα σκεφτόμουν σοβαρά να περάσω Ντάρμπυ στη θέση Γκαλέτι. Όσκαρ πάντως τον ανύπαρκτο, ήθελα να 'ξερα τι σκατά παίζει με αυτήν την ιστορία.
Γενικά εντυπώσεις υπέρ του βάζελου, με δέκα στο Καραϊσκάκη και να μην χάνει είναι αποτυχία εννοείται. Πέναλτι και πίπες αν είναι δυνατόν, είναι ντροπή να τα ζητάς κιόλας αφού είσαι ανίκανος να σκοράρεις.
Αυτά. Δυο-τρεις βάζελοι είστε υπέρμετρα κομπλεξικοί ε; Δεν λέω και κάτι καινούργιο βέβαια.
ωραια, αποσπασατε το χ
αλλαγες βαλδερδε καραλολ
καραγκουνης κλασικη αξια γελωτοποιου,ρεσιταλ γκριματσας απο το πρασινο χομπιτ,ουτε να τον βρισεις πια δεν σε εμπνεει
τουλαχιστον αφου το ματς ηταν σκατα,ειχαμε με κατι να γελασουμε
Ως συνήθως (!) ψιλοσυμφωνώ με τον Φορντ, όσο γίνεται δηλαδή. :P
Αφιερωμένο στους γαύροι που νομίζουν ότι ο Οντόνιαν περιμένει καυλωμένος, έτοιμος να γράψει για διαιτησίες και άλλες τέτοιες πίπες. Ορίστε πώς έζησε ο Οντόνιαν τη μεγάλη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου:
http://i236.photobucket.com/albums/f...DSC01309-1.jpg
αν και γενικά τα λέει καλά ο φορντ (για τα κόκκινα γυαλιά που φοράει δηλαδή - μην ξεχνιόμαστε :P ), νομίζω πέναλτυ δεν υπάρχει με την καμία στη φάση του γκαλέτι με το σπυρόπουλο. βέβαια αν σκεφτούμε ότι ο ντιόγο έχει πάρει πολύ πιο άκυρο, όλα δίνονται στον gayρο :?
Να ρωτήσω κάτι κι εγώ τους γαύροι που τελευταία κόπτονται για τη νομιμότητα (!). Οι 2 κροτίδες που έσκασαν στη μούρη του Γκαλίνοβιτς, πρέπει να τιμωρηθούν; Τι προτείνετε;
Χαφιεδιλίκι από τις κάμερες και μπαν εισόδου για 1 χρόνο στο Καραϊσκάκη.
εγω προτεινω αλλη φορα ΝΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
οποιος θελει χαφιεδιλικι να κανει αιτηση να παρουμε προεδρα τον βανδη
Βλέπω διάσταση απόψεων.
οτι προβλεπεται.
http://pepper.redplanet.gr/wp-conten...galemegali.jpg
Μαλακιες ελεγα, ειναι κανονικο κοψιμο,
συγγνωμη σε ολους.
συγνωμμη.
:(
h alh8eia einai oti ton gkremizei oxi mlkies
alla me to aristero tou tsimpaei ligo th mpala ka ths allazei poreia
dyskolh apofash....
Τι λες ρε παιδί μου, άποψη για τη φάση από φωτογραφία. Έχεις καμιά τέτοια που να βγάζει και τον Κλέυτον οφφσάιντ;
απ τη φωτο οντως φαινεται για πεναλτυ, στην πραγματικοτητα παιζει το ποδι του Σπυροπουλου να ειναι 34 μετρα μακρυα απ του Γκαλετι.
ε?
Παίζει να έχει πάρει μπάλα πρώτα όμως :!: :!: :!:
Αλλά δεν παίρνει πρώτα. Στην καλύτερη το ένα πόδι παίρνει ελάχιστα μπάλα και το άλλο γκρεμίζει. Αλλά γενικά είναι ντροπή ρε Μιτς να μιλάμε για το πέναλτι.
Ρε μλκς, ειλικρινα, ειμαι ετοιμος να δεχθω οτι επρεπε και να χασουμε, απο αποψη αποδοσης (δοκαρι Καραγκουνη κτλ) μεχρι και απο διαιτησια (ανυπαρκτα οφσαιντ και κοκκινη τραβηγμενη στον Σαριεγκι) αλλα πραγματικα θελω ενας βαζελος με ΑΡΧΙΔΙΑ να μπει και να ποσταρει οτι ο Σπυροπουλος κλεινει με τα δυο ποδια τον Γκαλετι απο πισω, ακουμπαει ελαχιστα μπαλα ΑΦΟΥ εχει μαζεψει τα ποδια του Γκαλετι, και ριχνει με φαουλ τον παικτη κατω ΜΕΣΑ στην περιοχη (δεν υπαρχει ουτε ενα μοριο του Γκαλετι εκτος περιοχης).
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Ρε Darkling γιατί γράφεις σα μαλάκας;
Χωρίς παρεξήγηση και τα σχετικά.
ναι αλλα που?
ελα μωρε "πηρε μπαλα πρωτα"...λεπτομεριες
που κολλας και συ ρε οντονιαν...
...λάθος μου Μιτς. Αποσύρω το σχόλιό μου.
Ρε μλκς σοβαρα τωρα, αν ειχε γινει αυτο στην αντιπαλη περιοχη θα λεγατε να λοβοτομηθει ο Γκαλετι και αλλα τετοια. Ειναι τακλιν απο πισω με τα δυο ποδια, ελεος.
ο καθε παναθηναικος εδω μεσα, δε μπορει να καταλαβει (καλα για μετεωριτες τυπου σταμ, δεν υπαρχει συζητηση ετσι κι αλλεως) οτι στ αρχιδια μου το πεναλτυ, να μη το δωσει και ποτε, δε τρεχει και καμμια, εμεις ετσι κι αλλεως ειμασταν κακοι στο ματς και δε χρειαζεται να λεμε και πολλα.
Οποιοι λενε για εντεταλμενες υπηρεσιες ομως και τα σχετικα, απλα τη σκεψη του αμα θελει, απλα το δινει (που ειναι κιολα) και τελευει η υποθεση δε ψηνονται να την κανουν γιατι χαλαει και τα μπινελικια εναντια στην κοκκινη χουντα κλπ κλπ.
αλλα ειναι μια αποψη που δε βολευει καθολου.
Πιστεύω ότι δεν ήταν μπέναλτυ. Επίσης πιστεύω ότι ο Σπάθας προσπάθησε να παίξει 50-50. Δεν καταλαβαίνω γιατί αν δε βλέπει κάποιος μπέναλτυ εκεί πρέπει να μιλάει ταυτόχρονα για στημένο διαιτητή, αυτά ειναι τα σύνδρομα καταδίωξης των γαύρων. Δε μιλάω πουθενά για αλλοίωση αποτελέσματος, μια διαιτησία με σκοπό να παίξει καθαρά, αν κάνει λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι όσο είναι και οι λακούβες στον αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσε να δώσει τέτοια κάρτα σε σας (σαν αυτή του Βάσκου), το πιστεύω με βάση τα σφυρίγματά του στο ματς.
Η άποψή μου είναι ότι μια τέλεια διαιτησία δε θα το έδινε το δικό σας, όπως και θα έδινε αυτό στον Κλέυτον. Το μεγαλύτερο λάθος παραμένει η κόκκινη, που πήδηξε όλο το σχέδιο του ΠΑΟ, να χτυπήσει στο τελευταίο μισάωρο που ο γαυρος πέφτει. Σχέδιο που είχαν σκεφτεί και οι πέτρες δλδ. :P
Πέρα από αυτό, από όσα είδαμε στο ματς, το 0-0 είναι λογικότατο και πήραμε μια εύκολη ισοπαλία με υπεροχή στο καραισκακη, παρά τους 10 παίκτες.
Τα ματς του γαύρου για τα οποία φωνάζω, τα έχουμε ξαναπεί.
ναι ας μας πει και ο σταμ!
Ο σταμ νομίζω για τον τρόπο που γράφεις είπε, όχι για το μπέναλτυ.
Quote:
Originally Posted by Odonian
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
ρε ειπαμε το πεναλτυ το δινεις δεν το δινεις ακομα και στην σπορντευ οι γαυρεισιον δημοσιογραφοι λενε οτι δεν ειναι πεναλτυ , το οφσαιντ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ? ηταν επινοηση κανονικα ο Κλευ καλυπτοταν τουλαχιστον μισο μετρο δεν γινεται να κανεις λαθος σαυτη την φαση , δεν ειναι καν αμφισβητούμενη φαση .
μετα και το ματς με τον Αστηρ Τριπολεως στην πρεμιερα του β γυρου, το υφος μου δεν ειναι ιδιαιτερα σοβαρο, και το ξεκαθαρισα. Οταν υπαρχει κοσμος εδω μεσα που λεει οτι ειναι μουφα του Ντιογο και ο σεντερ μπακ του αστερα λεει εκανα πεναλτυ, δε γινεται να μιλαμε και πολυ πολυ σοβαρα α?
απο κει και περα εχω πει π.χ. οτι πρεπει να δωκουμε ματς σε οποια ομαδα παει να πεσει για να πεσει ο ΟΦΗ μεταξυ σοβαρου και αστειου (που πλακα πλακα, δεν ειναι και τραγικη σαν αποψη μια που η Πολιτεια δε λεει να επεμβει) και επισης μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι θα θελα μια διαιτησια 100-0 στο Καραισκακη, αφου (οπως κι εγινε) κλαινε που κλαινε οι αλλοι, ας υπαρχει τεσπα και κανας λογος.
Το αστείο με τον φιξξξερ, δεν είναι ότι πιστεύει σοβαρά ότι ήταν μπέναλτυ του γαυρου, αλλά ότι δεν ήταν του ΠΑΟ. :lol:
Ρε παιδιά αφού ο βάζελος ήταν ταμπουρωμένος σε όλο τον αγώνα. Εύκολα ο γαύρος κράτησε το +11. Αυτοί είναι, τέτοιους στόχους έχουν. :thumbsup:
Αντε και εις ανώτερα βρε :!:
Κάντε το ελληνικό ποδόσφαιρο περήφανο :!:
ΥΓ: Αφού μιλάμε για εξώφυλλα εφημερίδων κλπ.
Το αστειο με τον Φιξξξερ ειναι οτι ακομα να δει βαζελο με αρχιδια και ανησυχει.