@Razor
Μπαράκι δεν ειν'αυτό; Πάνω απ'τη σκνίπα;
Printable View
@Razor
Μπαράκι δεν ειν'αυτό; Πάνω απ'τη σκνίπα;
αυτό που λέει η τοιοιοιοιοιν είναι απέναντι από τη θύρα 13 στο γήπεδο του παναθηναϊκού και λέγεται οινομαγειρείο.
ααμμμπράβο!
ε ναι, μετά τους μεζέδες θέλει βουρτσισμα
την grace σου.
λαθος
πειτε για φτηνο ρακομελαδικο με μεζεκλικια
ειναι ωραια τα φτηνα ρακομελαδικα με μεζεκλικια
αχ και μενα μαρεσουν!
ξερεις κανενα που πιθανόν να χωρεσει 15 ατομα που θέλουν να γινουν κομοδινα αυριο το βραδυ?
οχι αλλα αμα βρεις κανενα πες το και απο δωθε.
εδω τσεκαρες? ---> http://www.ftinapota.gr/places/all
ναι, οπωσδήποτε. ξέχασα να το αναφέρω.
ευχαριστω, τελικα δε θελει αλλος ρακομελα και θα παμε να αφησουμε τα σκωτια μας στο τηνειακο.
μα ειμαστε σοβαροι τωρα; ποιος πινει ρακομελο; ντροπη δηλαδη.
Ό,τι είπε ο μαν.
Τι λέτε ρε παπάρες.
τι λεν?
φολα ξυδι για επαρχιωτες φοιτητες στην χαβουζα...15της διαλογης ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ που τα πεταν οι παραγωγοι και μερικοι βγαζουν χοντρα φραγκα απο τα γιδια
νταξ...συμβαινουν αυτα
Σταμ, είσαι για το αλκοολ ότι είναι ο φιξερ για ταινίες. Ακριβώς ό,τι λέει ο μιμιν.
Γενικά υπάρχει κόσμος που έχει σοβαρότερα πράγματα στη ζωή του από το να πίνει (λέμε τώρα), μη μας τη βγείτε στο ποτό όπως ο Firestorm στα memes.
βρε αγορινα μου.
μα βρε αγορινα μου.
ιδια ειναι να σου δωκω εκει την καλη την αγνη την ρακουλα, να μοσχοβολαει, να νιωθεις το γλυκυτατο καψιμο, να της πετας και ενα ωραιο μεζεκλικι διπλα, να κανεις ωραιο κεφαλακι και να ξυπνας την επομενη μερα κυριος ετοιμος για ολα και ιδιο ειναι να σου δωκω παστα με οινοπνευμα στο μπλεντερ και να ξυπνας την επομενη μερα σαν να σε εχει χτυπησει οδοστρωτηρας;
αυτο...ε και γενικα οχι μονο για την απατη του ρακομελου ε?
γενικα τα τσιπουρα/ρακια σε νταβερνες/τσιπουρι/κρεατερι ειναι ολα σχεδον φολα και του πεταμου
ΑΘΗΝΑ=ΚΟΜΠΛΕΞ
αχ καλέ κοκκίνησα
γιατι δηλαδη τόσο ολέθριο αποτελεσμα επιφέρει το μέλι στη ρακή; κι αυτο που λες για τη ρακή κάλκι σε τι αλλαζει αν του βάλεις μελι; πέρα του οτι σε χτυπαει πιο ευκολα επειδη ειναι γλυκο δε βλεπω σε τι αλλο μπορει να καταστρεφει την ποιοτητα της ρακης ας πουμε αν αυτη ειναι καλη, αρα δε σας πειραζει το ρακομελο αλλα οι μπομπες οποτε γιατι να νρεπομαστε οσοι το πινουμε και δη μ' ευχαριστηση;
δεν με πειραζει το μελι στην ρακη μου, η ρακη στο μελι μου με πειραζει! χοχο, οχι.
δεν εχει σχεση με την ποιοτητα του ποτου. νεκταρομελο να φτιαξεις, ειναι σκατα στο στομαχι, σκατα στο μεθυσι και σκατα στην επομενη μερα. και αηδια γευστικα.
λες αηδιες, γαμαει στη γευση και σιγα το μεθυσι αν δεν το γαμησεις στην ποσοτητα που θα πιεις, βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα αλλα δε σ'αρεσει το ρακομελο? ντροπη δηλαδη
για το κρυο τζακ ντραμπουι, σκιζει τα ανιωθα κωλαρακια σας.
ΌΧΙ ΜΠΑΛΚΟΝΑΤΟ
εγώ τον νιώθω τον κάλκι, αν και 2-3 ρακόμελα πίνονται ευχάριστα.
γενικά το να μεθάς με κοκτειλς είναι φουλ κακή εμπειρία.
Αυτο θα μου βγει 700 ευρω παραπανω απο οτι νομιζεις, οσο θετικα και να σκεφτω
ναι αλλα θα κανονισω να παιξεις εκει μουσικη. σκεψου το.
έχουμε 2 τόπικ, μεζεδοπωλεία / μαγειρία
Δεν έχω αποφασίσει αν πρέπει να τα δέσουμε ή όχι :) βλέπουμε
Ον τόπικ τώρα (που πάει και στα 2)
4 Φίλοι αποφάσισαν να παρατήσουν ανεργία και γκρίνια , και να ανοίξουν συνεταιριστικά ένα μαγειρείο / μεζεδοπωλείο.
Σήμερα τίμησα και την άκουσα από μάσα ποιότητα τιμές , το βρίσκουμε Ιπποκράτους 148.
Αν πάτε να πάρετε οπωσδήποτε πατάτες baby και ντάκο.
Λαδάκι δικό τους κάτω από το αυλάκι που δεν το τσιγκουνεύονται.
ίνφο εδώ
και εδώ