ΦΡΙΚΗ.
Printable View
ΦΡΙΚΗ.
απο που είναι αυτό; ποιό σταθμό;
As kanoume ena mikro hijacking. An oloi, MA OLOI kaname oti ekane o oikogeneiakos filos ths en logw istorias tote oi diadhlwseis 8a eixan gamhmeno nohma kai ta katasthmata 8a th glytwnan. Dhladh giati re pousth mou na eimaste panta 10-20 atoma pou trampoukizoun tous mpaxalous? Na pame (enw ginetai h poreia) kamia 50aria na sapisoume sto ksylo ta anhlika (ws epi ti pleiston) mpaxalakia pou spane bitrines akyrwn katasthmatwn.Quote:
Originally Posted by Amnesiac.
perimenw apanthsh flame apo "agwnistes"
Σε κάποιο άλλο τόπικ θα το συζητήσουμε, αι γκες. Ή δεν κατάλαβες τι είπα (αν και δε νομίζω).Quote:
Originally Posted by dopefiend
thelw na pw, edw pethane ena 15xrono paidi kai si asxolise me tis petres kai ta spazmena katastimata? (ektos kian katalava lathos, an kai de nomizw)
http://rapidshare.com/files/171289539/g ... 1.wma.html
KATEBASTE TO KAI DIADWSTE TO
http://www.youtube.com/watch?v=jwJZHcMolUA
MOLOTOF POY8ENA kai osoi apo sas 3erete ta stoixeiwdh apo pyrovola opla, o typos rixnei 2 sfaires kapaki, to legomeno "doubletap".
giakoumatos: http://www.youtube.com/watch?v=uxVaRNdtoEU
Quote:
Originally Posted by Mostos
Ασχολούμαι με την άσκοπη βία.Quote:
Λες, "εδώ πέθανε ένα 15χρονο παιδί κι εσύ ασχολείσαι μπλα-μπλα". Το θέμα είναι, το ότι πέθανε το 15χρονο παιδί, πως κάνει απαραίτητο το μπάχαλο; Δλδ το λες σα να είναι απάντηση, με κάποιο τρόπο. ΟΚ, κάποιοι πιστεύουν ότι είναι, εγώ όχι. Αυτό θα ήταν το άλλο τόπικ.
Alpha Radio είναι το απόσπασμα.
Έχω δακρύσει από αυτό που ακούω. Έχουμε τα δικά μας Δεκεμβριανά σχεδόν.
me lathos pragmata asxolisai.
to thema einai ---> oti pethane ena 15xrono paidi. telos.
den einai apantisi, diafwnw me ta mpaxala, alla koitas to dentro kai de vlepeis to dasos.
spasmena katasthmata:Quote:
1) allazoun 180 moires thn apopsh ths apolitik meridas tou plh8ysmou, kai auth einai pou prepei na strepseis sto ti ginetai. Epeidh autoi enhmerwnontai ap ta media kai auta ta media deixnoun mono ta mpaxala, prepei na eksalhpseis ta mpaxala. An tote de deixnoun tipota e, kais ta kanalia mia kai kalh.
2) estw oti egw exw ena random magazi, p.x. kapoio pou eida shmera sthn 3h septembriou. exw plhrwsei ta kerata mou gia to franchise kai kserwgw den eimai o zaras, bgazw mhna pros mhna kapoia kerdh. mou mpaxaliazoun to magazi. na bgw me to dikano thn epomenh fora h oxi?
edw o proedros tou silogou katastimatarxwn (i kati tetoio telos pantwn) se erwtisi gia tis ylikes zimies kai ti metra tha lifthoun, apantise oti den einai tou parontos twra kai to thema einai oti xathike ena paidi.
Το ξέρουμε. Προφανώς. Αλλά για αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Τα μόνα που μπορούν να γίνουν, είναι να δειχθεί η φρίκη του κόσμου, και να κινηθούν οι διαδικασίες απόδοσης ποινών. Εκεί είναι η ουσία. Δλδ, επειδή δεν είναι του παρόντος να ασχοληθούμε με τις μαλακίες που κάνουν διάφοροι, δε σημαίνει ότι πρέπει να επικροτηθούν. Και αυτές απόκλιση από την ουσία είναι.
Ντάξει, το κουράσαμε.
oloi kante link to www.astynomia.gr/ me th le3h DOLOFONOI
ευτυχώς έπαψαν οι αποκλίσεις από την ουσία.
:?
πως δηλαδη να το κανουμε αυτο? εξπλέηνQuote:
Originally Posted by The Nerd
re malaka, exeis ena blog, mia selida kati tespaQuote:
Originally Posted by distortionofperception
grapse ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ kai kanto link sto http://www.astynomia.gr
an ginei apo arketa atoma, tote sto google otan grafeis dolofonoi, 8a vgainei 1o 1o to site apo toys mpatsoys.
Ok, den einai tipota oysiastiko alla 8a toys spasei ta arxidia!
Diadwste to se blogs, filoys ktl
ναι αυτο ειναι το λεγόμενο μπόμπινγκ (απ'οτι καταλαβα) απλα δεν ήξερα πως γίνεται μη φωναζεις ντε.
πριν λιγο στο ηρακλειο 10 ατομα σταματησαν περιπολικο κατεβασαν τους μπατσους και τους σαπισαν στο ξυλο.ετσι πρεπει.
ακομα και ο δημοσιογραφισκος του αλφα σοκαρεται οταν βλεπει εικονες που οσοι εχουμε κατεβει σε πορειες με συγκρουσεις και συλληψεις εχουμε δει επανειλλημενως
Quote:
Originally Posted by attila
Sovarepsoy, anepivevaiwtes einai oi plhrofories!
NEONAZI PARAPLHROFOROYN TON KOSMO OTI PROKEITAI GIA RATSISTIKES TARAXES:
http://engforum.pravda.ru/showthread.php?t=234250
http://engforum.pravda.ru/showthread.php?t=234204
POYTANA POYTANA TOY KA8E XITH H MANA
πηρε τηλεφωνο φιλος που το ειδε να συμβαινει μπροστα τουQuote:
Originally Posted by The Nerd
Quote:
Arxidia file, to idio diavasa kai indymedia!
http://assets.in.gr/dGenesis/assets/...o/965459_b.jpg
BURN MOTHERFUCKER
οι αγωνιστές που έλεγα πριν...Quote:
εσυ κατσε ησυχος στο κοτετσι σου και μη ζαλιζεις τ'αρχιδια των υπολοιπων.
ta xeis mperdepsei ligo*, giallous "agwnistes" eleges (twra ksanadiavasa kalitera to proigoumeno post sou giati sinithws ta skanarw). auto einai pou prepei na ginei mpas kai valoun ligo myalo oi mpatsoi! (xaxa! kalo!)Quote:
Originally Posted by munchkin
* ektos kian mpike o allos me to logariasmo twra!!wink!wink!
Πεθανε ενα 15χρονο υπο αδιευκρινιστες συνθηκες ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, και το μονο που σας νοιαζει ειναι να κερδισετε τις εντυπωσεις αποδεικνυοντας ποσο σιχαματα ειναι οι μπατσοι και βριζοντας τους 2-3 οπως τον Μπλιτζα που προτιμουν να μην κρεμασουν απο τωρα αυτον που πυροβολησε. Ο οποιος, ειτε το εκανε εν ψυχρω, ειτε το εκανε γιατι ειναι τοσο μαλακας που επαιζε με το πιστολι του, ειανι ο μεγαλυτερος ΜΑΛΑΚΑΣ, καθως με μια μαλακια της στιγμης προκαλεσε αλλο ενα κομφουζιο που αποδεικνυει ποσο ζωα ειναι ολοι.
Εχω ρωτησει περιπου 20 ατομα για το αν ΞΕΡΟΥΝ πως ακριβως εγιναν τα πραγματα (οι οποιοι και οι εικοσι βεβαια επαναλαμβαναν ποσο γουρουνι ειναι ο μπατσος και οτι το εκανε εν ψυχρω στα ισα) και δεν ηξερε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο αυτους να μου πει τελικα ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. Απλα καποιος τους ειπε οτι ηταν δολοφονια. Ενα γαμημενο λινκ υπαρχει να δω κι εγω με τα ματια μου ενα σωστο αστυνομικο ρεπορταζ για την περιπτωση να ενημερωθω σαν πολιτης???
Μη δωσετε ιντιμιντια ε.
μαλακεσ μπηκα λιγο στο ινσομνια.γρ(κατα τα αλλα αγαπημενο σιτε)και στο θρεντ για το παιδι,μουρθε να ξερασω.μα καλα αναρωτιεμαι τι μυαλα κουβαλα ο κοσμος.μονο που δε του στηνουν και αγαλμα του μπατσου ελεος.δειτε
http://www.insomnia.gr/forum/showthread ... 904&page=2
ρε φιξερ ελεος.im.gr mpes cosmo.gr parolo einai psilokoytsomolistiko site exei mia xara reportaz. kai de pairnei to merow tvn mpatsvn opws kati alloia athlioi
a ka pws ta mpalwse enas me kalo post
Μίλησα το βράδυ με 2 φίλους που είδαν το περιστατικό με τα μάτια τους από διπλανή καφετέρια. Ο ένας μάλιστα έτρεξε και μαζί με άλλους έκανε τεχνητή αναπνοή στο παιδί.
Εν ψυχρώ δολοφονία. Εν ψυχρώ δολοφονία, μετά από φραστικό διαπληκτισμό. ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ. Κανένας αποκλεισμός, κανένα πέσιμο, κόσμος στα μπαλκόνια να βλέπει, ούτε μια γρατζουνιά στο περιπολικό τους και στους ίδιους.
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ. Τους βρίζανε (τους πετάξανε και 2 μπύρες όταν σταμάτησαν το περιπολικό και βρίσανε από μέσα από το αμάξι), πήγαν πιο κάτω, παρκάρανε το περιπολικό πιο κάτω, ήρθαν πεζοί, βρίσανε και βριστήκανε. Και μετά ο ένας έβγαλε το κουμπούρι από τα 20 μέτρα και εκτέλεσε με 2 σφαίρες το παιδάκι. ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΖΩΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ THREAD που βγάζουν συμπεράσματα πριν μάθουν καν τι έγινε. Ευτυχώς, αντίθετα με άλλες φορές υπάρχουν αρκετοί αυτόπτες για να στείλουν τον δολοφόνο φυλακή. Και δεν τους καλύπτουν τα κανάλια.
Δεν την γλιτώνουν τα καθίκια αυτή την φορά. Θα περάσουν καλά μέσα στην ψειρού, και προσωπικά πολύ θα το χαρώ.
kapou diavasa oti tous mpatsous tha tous yperapistoun 2 megalodikhgoroi.alla dena anefere onomata.peite mou oti den einai alitheia...
Φιξξερ, σορρυ ρε φιλε που σου κραξαμε τον Μπλιτζερ! σου απαντησε ο Burnin για το ποσοι μαρτυρες (ναι καποιοι βγηκαν και τα παν και στην τηλεοραση) και για τ'αλλα,τι στο διαολο ειδες καθολου ειδησεις, μεσα στις ολες μαλακιες αναφερθηκαν κι αυτα! απλα ειναι το λιγοτερο αντιαισθητικο να μιλαμε για νεκρο 15χρονο απο σφαιρα μπατσου και να βγαινει ο οποιοσδηποτε να μας πλασαρει τις αμφιβολιες του, ε στο διαολο! σιωπηστε απλα! ευχαριστω και παλι!
Εχει ακουστει οτι ο αρχικος δικηγορος του ειδικου χοιρινου αρνηθηκε να τον υπερασπιστει και πλεον την υποθεση υπερασπισης εχει αναλαβει μια γαμημενη πορνη (στη ψυχη) της οποιας το ονομα μου διαφευγει,που ηταν υποψηφια με τη ΝΔ.
re paidia o fixxxer den pairnei to meros kanenos astynomikou kai den nomizw na exei kai tromeres amfivolies gia to ti paixthke.
aplws as stamathsei kai o polemos entypwsewn apo ta ornea sto internet epitelus. ligh perisylogh, den einai kai mikro afto pou egine. attila kai nerd to parakanete nomizw.
O Καπερνάρος, αυτός που αποχώρησε, ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ κάποτε. Είναι ο τύπος που έχει γίνει διάσημος ως "δικηγόρος των καλλιτεχνών" και βγαίνει συχνά στις εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Τώρα γιατί αποχώρησε, δεν ξέρω, προσωπικοί λόγοι είπαν.
Τώρα βασική δικηγόρος είναι η Σαλαυράκου, γνωστή κι αυτή από τα πάνελ του Τριανταφυλλόπουλου. Κάπου είναι μέλος της ΝΔ κι αυτή (όχι υποψήφια πάντως) και είναι γυναίκα του πρώην υπουργού και βουλευτή της ΝΔ, Δαμιανού.
Παραιτηθηκε αποψε ο Βασιλης Καπερναρος, ο ενας απο τους δικηγορους των δολοφονων του 15χρονου.
Παραιτηθηκε αποψε ο Βασιλης Καπερναρος, ο ενας απο τους δικηγορους των δολοφονων του 15χρονου.
Δηλωσε οτι παραιτειται για προσωπικους λογους, αλλα συμφωνα ακομα και με ιδιωτικα ΜΜΕ, παραιτηθηκε εξοργισμενος απο τα χοντρα ψεμματα που του ελεγαν οι μπατσοι για εξοστρακισμους και για δηθεν επιθεση που δεχτηκαν απο τον πιτσιρικα (ηδη η πρωτη νεκροψια επισημως μιλαει για ευθεια βολη και οχι για εξοστρακισμο σφαιρας).
Στο city fm νωριτερα, του αποδωθηκε η τηλεφωνικη δηλωση:
"Ειμαι γιος αστυνομικου αλλα εχω και γιο 15χρονο"
Οι αλλοι δυο δικηγοροι των φονιαδων ειναι η νομική σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ Χ.Σαλαβρακου και ο δικηγορος Γιωργος Μαρης, νομικος συμβουλος του Βουλγαρακη με ειδικευση σε θεματα ενοπλης βιας, χρησης οπλων απο αρχες ασφαλειας!!!!
απο indymedia.
Πινκατερο αγορι μου, αν ειναι δυνατον να μου εθιξες τον Μπλιτζερ που τρωει καλτσονε αντι για πιτσα.
Απλα θα προτιμουσα ενα καλο αστυνομικο ρεπορταζ απο το "μου το ειπε αυτοπτης μαρτυρας" γιατι ως τωρα αν μετρησω τους αυτοπτες μαρτυρες που εχουν αναφερθει απο ολες τις πηγες που εχω βρει στο δρομο μου, τοτε πρεπει να ειναι καμια χιλιαρα, και δε νομιζω να χωραει τοσους ανθρωπους εκεινη η γωνια. Να εισαι σιγουρος οτι αν οντως εγιναν τα γεγονοτα οπως μαλλον λενε ολοι οτι εγιναν, θα ειμαι απο τους πρωτους που θα απαιτει το λιντσαρισμα και καψιμο μαγισσας στο Λονδινο α λα 1566 του μπατσου - μουνοπανο, αλλα προς το παρον αυτο το "ε το λενε ολοι" δε μου αρκει.
Δε διαφωνω καθολου, το ιδιο αντιαισθητικο ειναι στα δικα μου ματια τη στιγμη που εχει πεθανει ενα 15χρονο παιδακι (γιατι περι παιδιου προκειται) να οργιαζουν οι εκδηλωσεις μισους και οργης στο δρομο, στις βιτρινες, στο φορουμ και παντου. Δε χρειαζονται ολα αυτα, καταλαβες? Ξεκινησε ενας καθυστερημενος σκατογαμιολης μπατσος το χορο και ολα εχουν γινει για μια ακομα φορα ενα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. Λες και θα αποφερει τιποτα ολο αυτο το πανηγυρι ή θα φερει πισω το παιδι στους γονεις του.Quote:
Originally Posted by Pinatero