wraia h e3hghsh me thn o3ygοnokollhsh kai tis parais8hseis alla giati vlepoun tosoi polloi thn idia parais8hsh?
Printable View
wraia h e3hghsh me thn o3ygοnokollhsh kai tis parais8hseis alla giati vlepoun tosoi polloi thn idia parais8hsh?
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:Quote:
Originally Posted by HattoriHanzo
σήμερα εκεί που καθόμασταν στην πνύκα, ήρθε ένας μαύρος και μας μίλησε. όχι στον ύπνο μου, στον ξύπνιο μου τον είδα o_O
ξέθαμα παλιών θρέντς χώνει.
:skase:
:D
hm teleiws koufo den iksera oti exei simvei kai se allous
na omws i diki mou empiria (xwris ton mavro anthrwpo e)
polles PARA polles fores mou exei tixei to na mpainw se mia katastasi ligo prin apokoimithw kai figw apo to xwro tou siniditou, kata tin opoia vlepw entelws frixta pragmata san oneira, dld otan leme frikta ennooume asximes morfes, gelia, omilies, fantasmata kai genika oti AKRIVWS me fovizei, kai niwthw oti tromazw , idrwnw klp klp alla de borw na kounithw me tipota. kserw oti an kounithw tha ksipnisw kai de tha ta vlepw pleon alla apla DE GINETAI. to swma mou de me ipakouei. einai apistefti empiria alla mou exei simvei toso sixna pou pleon to apolamvanw.
Μάλλον για τους ίδιους λόγους με τον Μαύρο άνθρωπο. Όταν κοιμάσαι, δεν αιματώνεται σωστά ο εγκέφαλος.
Kai gia tous idious logous pou lygise to koutali sto spiti mou!!
Deggial eisai OK :thumbsup:
And just to beat off a dead horse for the sake of it:
http://www.medterms.com/script/main/art ... lekey=9806
Elpizw na mhn pisteueis se oles autes tis geller-kumata apo ton egkefalo malakies e?Quote:
Originally Posted by Dragonlord
exw lygismeno koutali spiti mou LEME
gia kapoio logo pistevw oti douleveis ton kosmo.
OK tote!!
eseis pou to xete pa8ei h aytoi pou to pa8an synh8ws ston ypno tous eniw8an oti pnigontan(den mporousan na anapneysoun) kai 3ypnagan pernwntas ba8eies anases (+baros sto sth8os)?
an 3erete apanthste
πωπω τι μου θύμισες τώρα! το έπαθα άπειρες φορές στο παρελθόν, να πνίγομαι εκεί που κοιμάμαι και να προσπαθώ να ανασάνω, αλλά δε θυμάμαι να έβλεπα όνειρο, ή αν έβλεπα, δεν ήταν τπτ παράξενο, επειδή δεν το θυμάμαι. ευτυχώς έχει πολύ καιρό να με πιάσει πάλι αυτό, επειδή είναι πολύ False να ξυπνάς για να πεθάνεις απο πνίξιμο, asddfafdf
Όχι ακριβώς... αλλά γενικώς όσοι παθαίνουν μόρα τους "χτυπάει" και τον καθένα λίγο διαφορετικά. Επίσης, προσωπικά μιλώντας αλλά και από όσους έχω μιλήσει, δεν είναι στον ύπνο σου αλλά είσαι σε ξύπνια κατάσταση.Quote:
Originally Posted by Dunadan Ranger
Άποψή μου... ο εγκέφαλος μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα και καμιά φορά παίζει μαζί σου. Όπως μπορεί ας πούμε να μουδιάσει το χέρι, έτσι και ο εγκέφαλος λειτουργεί περίεργα καμία φορά, όταν δε συντονίζεται με το υπόλοιπο σώμα ή/και οι περιοχές του μεταξύ τους. Imho, οι διάφορες μεταφυσικές εξηγήσεις είναι απλά boolcrap όπως πάντα.
Άσε που αν αρχίζεις και πιστεύεις σ' αυτά μετά αυθεπιβάλεις τον εαυτό σου, και αρχίζεις μετά να βλέπεις συνέχεια "περίεργα" πράγματα, οπότε πας και για τρελάδικο...
Θα μείνω λοιπόν με την επιστήμη. Με όλα τα στραβά της εξηγεί συνεχώς νέα πράγματα και κερδίζει το έδαφος απέναντι στο μεταφυσικό. Το αντίθετο δε συνέβη ποτέ. Ότι εξήγησε η επιστήμη χάθηκε από τη σφαίρα εξήγησης του μεταφυσικού μία και καλή.
Nai, alla ena koutali mporei na lugisei gia pollous logous, alla OXI EPEIDH O GELLER ESTEILE SHMATA ME TON EGKEFALO TOU MESW THS THLEOASHS. Den kserw pws kai giati lygise to koutali, kserw oti to na pisteueis auta pou LEEI o geller einai hlithio.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
There is no spoon......
Ο μαύρος άνθρωπος μένει στο παραδίπλα δωμάτιο.
:lol:
egw exw apenanti mouni-dvdv
:tragopapas:
Χαχαχαχ τι μαλακας εισαι μου θυμιζεις επικα μηνυματα σε συμπο με τη γιαγια του Στεισον να τρωει σφαλιαρα απο τον μαυρο ανθρωπο.
λοιπόν κι εγώ παθαίνω sleep paralysis κάποιες φορές, στην αρχή τρόμαζα και νόμιζα πως είναι οι απαρχές της παράλυσης. σκιές και τέτοια δε βλέπω βέβαια αλλά μου χει αφήσει ένα κουσούρι να δυσκολεύομαι να κοιμάμαι ανάσκελα(όταν κοιμάμαι ανάσκελα δε συμβαίνει).
den ine tipota auta
tsampa agxoneste
polla provlimata me skies, mavrous an8rwpous k para polla alla ixa apo mikri
to epsa3a xronia me to metafisiko
diavasa 3anadiavasa den epiane tipota ke apla den kimomouna
sto telos apofasisa pos tipota den iparxei ke ola xa8ikan
meta 3anar8an kapoia apo auta k tora pernw farmaka :P
έχετε δει το ορφανοτροφείο; (la orfanato)
Ο μαύρος ΑΝΤΡΑΣ.
τα έχω ακούσει και εγώ αυτά και μάλιστα σε άλλες ευρωπαΊκές βόρειες χώρες την μάυρη σκιά την λενε sucubus ή κάπως έτσι. Θα το ξανακοιτάξω.
Εμένα που έτυχε 4-5 φορές θυμάμαι να νοιώθω παράλυτος στο κρεβάτι και σε κατάσταση μέγιστου τρόμου, και κάτι να κινείται μέσα μου προκαλώντας ρίγη, αλλά χωρίς να βλέπω τίποτε. Σε πολλούς μπορεί μια τέτοια κατάσταση να προκαλεί και οπτασίες (άλλοι λένε ότι η μάυρη σκιά είναι στην πόρτα, άλλη ότι είναι δίπλα τους, άλλη ότι τους ακινητοποιεί κιόλας.
Διόλου απίθανο να είναι κάτι υπαρκτό που σε συγκεκριμένη διέγερση του εγκεφάλου να γίνεται ορατό, αλλά φυσικά δεν είναι ανεξάρτητο από σένα.
Η εξήγηση με την ισχαιμία του εγκεφάλου δεν αποτελεί απαραίτητα την έσχατη εξήγηση/αίτιο, διότι, μπορεί ένα ψυχικό φαινόμενο να προκαλεί διάφορες σωματικές και βιολογικές διεργασίες, οπότε η ισχαιμία είναι ένα αποτέλεσμα και όχι το αίτιο
http://z.about.com/d/gaylife/1/0/N/U/gaysex.jpgQuote:
Originally Posted by Candiru
http://bloggernista.files.wordpress....gay-couple.jpg
μια πολύ γνωστή μου είχε δει αυτή την μαύρη σκιά στον ύπνο της που ήθελε να την πάρει μαζί της. αυτή κρατιόταν από το κρεβάτι ενώ η σκιά την τραβούσε από τον αστράγαλο της. όλα αυτά στον ύπνο της όμως, γιατί δεν υπήρχε καμία κίνηση στο σπίτι, η αδερφή της ήταν στο δίπλα δωμάτιο με την πόρτα ανοιχτή.
όταν ξύπνησε είχε μελανιά στον αστράγαλο της από χέρι σαν να την τραβούσε κάποιος πραγματικά!!
από τότε είναι άτρωτη στο σημείο εκείνο :p
πέρα από την πλάκα ξέρω πολλές τέτοιες ΑΛΗΘΙΝΕΣ ιστορίες παραφυσικών φαινομένων.. καλύτερα βράδυ όμως, μέρα δε λένε. δεν έχουν ενδιαφέρον.
Quote:
Originally Posted by Blanket
το εχω δει
εχω και γω να πω 2-3 ιστοριες, οχι περι μαυρης σκιας (ας ανοιξει και τοπικ), που γαμανε πετας και την αναλογη σαλτσα που κορυφωνει το ριγος και πεφτουν στην αγκαλια σου τα ΜΟυναΚΙα!
αλλα ειναι αληθινες!
και για καλαμπουρι, εχω ενα φιλο που δουλευει στο τηλεφωνικο κεντρο του Λιακοπουλου και παιρνει τηλεφωνο μια θειτσα μια μερα και λεει, "..ειναι εδω ενα ελοχημ στην κουζινα και καθεται.."
http://www.paokfc.gr/free/wp2_800.jpg
αυτη ειναι μια σημαντικη μαυρη σκια που βλεπω εγω, αμα ειναι αυτη που βλεπετε κι εσεις τοτε σημαινει πως πρεπει να μπειτε στο σωστο δρομο γιατι μεχρι τωρα..
α γειά σου ρε Ace. και γω το πάθαινα (κυρίως πιο μικρός) και δε στην αρχή ψιλοχεζόμουν, αλλά μετά απλά γύριζα πλευρό και ξανακοιμόμουν. καμία σχέση με μαύρες σκιές και μαλακίες πάντως.Quote:
Originally Posted by Ace
ενταξει παιδια, αμα θελετε να παιζετε με αυτα τα πραγματα, ενταξει :!:
εγώ παιδιά χθες που κοιμόμουν ήταν ένας μαλάκας που τον είχε πιάσει να καθαρίζει το μπαλκόνι του στις 5:30 τα ξημερώματα με τη σκούπα και εγώ το άκουγα και ονειρευόμουνα πως με πλησιάζει ο σερνόμενος δαίμονας Αζαγκωδοθώθ για να με φάει!! Δεν ξέρω αν έχει σχέση με αυτά που λέτε αλλά ήθελα να το μοιραστώ!!
ασδαγκωθώ.
re milton :pink: re
:DQuote:
Originally Posted by Pinatero
Πάμε την συζήτηση 11 σελίδες πίσω. Παραισθήσεις είναι φυσιολογικό να συμβαίνουν όταν δεν οξυγονώνεται καλά ο εγκέφαλος. Η τυχόν ομοιομορφία στην περιγραφή έγκειται κυρίως στο γεγονός ότι αυτή γίνεται in retrospect κι ως εκ τούτου επηρεασμένη από το πολιτισμικό περιβάλλον. Ε, και το γεγονός ότι συνήθως περιγράφεται θολή, μαύρη (ή οτιδήποτε παρόμοιο στο οποίο δεν φαίνονται λεπτομέρειες) μορφή βοηθάει. :P
Βεβαίως, μπορείτε να συνεχίσετε να πιστεύετε ότι πρόκειται για βαμπίρ, Μόιρα/Μοίρα/Μώρα (ανάλογα με το μέρος της Ελλάδας) ή sucubi. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην ομοφυλοφιλία.