Οκ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το σημερινό, αλλά γενικά δεν νομίζω ότι κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά πια, ίσα ίσα πολλά επεισόδιο στα μέσα της 2ης μου φάνηκαν αρκετά χειρότερα
Printable View
Οκ δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο το σημερινό, αλλά γενικά δεν νομίζω ότι κάνει τόσο μεγάλη κοιλιά πια, ίσα ίσα πολλά επεισόδιο στα μέσα της 2ης μου φάνηκαν αρκετά χειρότερα
Χμ; Παίζει να μην θυμάμαι καλά και να ήταν στην αρχή της 2ης ναι, αλλά κάπου είχε κάνει μεγάλη κοιλιά σίγουρα, ενώ εδώ οκ απλά μιλάμε για 2 μέτρια επεισόδια στα 4 (και ένα έπος)
Νταξ σίγουρα τα δύο τελευταία ήταν αρκετά μέτρια. Στην αρχή της 2ης όντως έκανε κοιλιά αλλά μετά έφτιαξε. Ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει και τώρα.
Εγω ξεκινησα να το βλεπω στο σταρ που βαζει 2 επς καθε Κυριακη 5 παρα τεταρτο.
(Απο σταρ ξεκινησα να βλεπω και φρεντζ, και χαουζ, και ολα αυτα τα υπερθαυματα)
Σελντον θεος!
to teleutaio metrio mou fanike :-|
Ήταν κάπως καλύτερο από τα προηγούμενα.
Χειρότερο ήταν.
Μετριότης γενικά αλλα meh, μια χαρά ευχάριστα βλέπεται και πάλι.
kala nai euxaristi seira einai panta
funishment σε θέλω πρόστυχα!
:pink:
WHEEEAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNN!
Α δεν είμαι και τόσο μόνος τελικά. :P
Πάντως το τελευταίο το θεωρώ ελάχιστα καλύτερο από τα προηγούμενα. Αποκλειστικά και μόνο για όλα τα star trek σκηνικά/ατάκες/γκριμάτσες/ταπάνταόλα.
είχε και will wheaton
gamhse mas re aniliko pou tha mou peis oti exw toupe egw...
oh wait eisai anikanos
Το καλύτερο της σεζόν. Πάντα παραμένει το λιγότερο ευχάριστη σειρά. Δεν σας καταλαβαίνω γενικά.
ένα-δυο επεισόδια που είδα απ'τα τρέχοντα πλακίτσα είχαν. κάπως. αλλά ήθελα να ρωτήσω, δε σας ενοχλεί αυτό το πράμα που κάθε σκηνή είναι στημένη για να πουν τις ατάκες τους και μάλιστα να σταματάνε και 2-3 δευτερόλεπτα για να προλάβεις να γελάσεις; υποθέτω άμα έχεις μεγαλώσει με friends είναι και θέμα συνήθειας, αλλά είναι τόσο στημένο ρε πούστη που μου χαλάει τελείως το πηγαίο γέλιο.
Όντως, αν έχεις μεγαλώσει με friends, λες το παραπάνω.
Εμείς όμως που έχουμε μεγαλώσει με Al Bundy δεν ενοχλούμαστε. Κοίτα που θα συγκριθούν σειρές όπως το friends με τη μεγαλύτερη κωμική σειρά έβερ δηλαδή.
Απλά σχολιάζω το ότι νομίζεις πως ένα τυχαίο friends δημιούργησε όλο αυτό το παύση-τριών-δευτερολέπτων-για-γέλιο, και αν όντως το πιστεύεις αυτό μάλλον είσαι αδαής λίγο στο θέμα κωμικές σειρές.
Τέσπα, συνεχίστε.
Δεν έχεις δει married with children γι' αυτό έχεις την απορία.
Οι παύσεις αυτές, ειδικά όταν είναι μεγαλύτερες, είναι μέρος του μεγαλείου της σειράς.
Συνήθεια είναι λόκη.
den eixe simera?
Όχι, ολες απ'την επόμενη εβδομάδα
Τι μετριότητα ήταν αυτή;
Και πάνω που έλεγα ότι οκ τόση ώρα έχτιζε το story του ep για να πέσει και καμιά καλή ατάκα, τελείωσε.
Πολύ πολύ καλό το έκτο!
Ευτυχώς που υπάρχει ο Σέλντον και το γκει Ζευγάρι :D και σώζει την κατάσταση κάπως. Όχι ότι είναι άσχημο, αλλά θα μπορούσε να είναι λιγάαααακι καλύτερο.
Αρκετά γαμιστερό το τελευταίο.
Στο kite fight τι στιγμή που φωνάζει victoryyyyyyyyy ο shledon, και επίσης όταν βγαίνουν τα ψωμάκια star wars έκλασα στα γέλια
Τα ψωμάκια ήτανε galactica. Δεν είσαι geek enough.
http://www.krunker.com/wp-content/up...ster-thumb.jpg
cylon toaster
Γενικά ποτέ δεν με ενθουσίασε η space φάση, αλλά την τοστιέρα την αγόραζα στο χαλαρός
μ ένα γρήγορο σερτς δε βρήκα καλό τόρεντ για δέυτερη σίζον. βοήθεια κανείς;
Όχι;
Spoiler
Ξεκιναω το σπαμινγκ.
Spoiler
EDIT: ε μωρε για το τελευταιο δεν εγραψα κανενα σποιλερ, και τα αλλα αν δεν τα εχει δει κανεις τι μπαινει να δει το θρεντ, ειναι τα προηγουμενα μεχρι πριν 10 μερες ξερω γω, αλλα για σενα να το βαλω το σποιλερ ταγκ. Πεταχτηκε ο αλλος για ιγκνορ που ουτως η αλλως δεν καταλαβαινει και τιποτα απο τη σειρα αφου δεν εχει μεσα αγγλικη μπαλα :pink:
Σπόηλερ ταγκ όχι;