για τρια σερι ματς της πλακας, πολυ δεν το αναλυετε?
Printable View
για τρια σερι ματς της πλακας, πολυ δεν το αναλυετε?
ντακσι
τα ματς ειναι η αφορμη
αλλωστε και μεις το ιδιο θα καναμε σε περιπτωση οσφπ - παο εστω και μετα απο τρια 0-0 :D
οχι (σπαστικο μοουντ ον), εμεις δεν εχουμε παιξει ποτε τρια 0-0 στη σειρα.
Λοιπόν,αφού ηρεμήσαμε κάπως από το χθεσινό ξενέρωμα,μιλώντας εκ του αποτελέσματος και τώρα που ο Άρης έμεινε με έναν στόχο την είσοδο στα πλέη οφ(κλάιν μάιν θα πω εγώ,αδιάφορο μ'αφήνει),η μεγαλύτερη μαλακία αυτής της διοίκησης ήταν η φυγή του Ντούσκο.Κακά τα ψέμματα.Άσχετα αν ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την απώλεια του κυπέλλου.Ήταν πολυτέλεια για τον Άρη ένας τέτοιος προπονητής.Εντ οφ στόρυ.
Στα του ματς,μια απ'τα ίδια:Πολλές κλασσικές-γκολ κανένα.Σ'αυτόν τον πάοκ.Άξιοι της μοίρας μας.
Και εννοείται πως θέλουμε να έρθει ο Ντιόγκο,να τους καρφώσει τρία γκολάκια και να φύγει.Τι πολιτισμός είναι αυτός πια.
Κατά τ'άλλα:
Quote:
Originally Posted by Μιχάλης Λεάνης
Η πρόκριση αφιερώνεται στο ιατρικό team τού Α.Ο.Ξ. (άρης Οσίας Ξένης) που, από πέρσι ακόμα, δεν φρόντισαν να κάνουν ζυγοστάθμιση στο λαβωμένο (από το δολοφονικό χτύπημα του Γ.Χ.) γόνατο τού ποδοσφαιριστή Karampelas.
Δίνοντας άμεση προτεραιότητα στο να σώσουν την ίδια τη ζωή τού παίκτου, αμέλησαν στη συνέχεια την αποκατάσταση της ποδοσφαιρικής του ευστάθειας με τα γνωστά χθεσινά αποτελέσματα.
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
αυτά ισχύουνε και πριν σκόρδα και πριν ξαναπέσουν β' εθνική?
είχε πέσει κ ένα τηλ. σε αθλητική εκπομπή, που έλεγε ότι απέναντι από μπουτικ της παε έχει μπουτικ ο σουπερ τρια.ισχύει κάτι τέτοιο?
http://i326.photobucket.com/albums/k...n/afropaok.jpg
χωρις μουσλι λεει!!
Ρεπορταζ.
Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής «όπλα» πρώτης γραμμής, που φέτος έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου. Ντιόγο, Λέτο, Γκαλέτι (τραυματίας) έμειναν στον Πειραιά, όπως και ο... αναγεννημένος Ντιντιέ Ντομί.
Χεχεχ, ετσι.
Τωρα αυτα που πρεπει να γινουν ειναι τα εξης.
α) ο Βαλβερδε κατεβαζει εντεκαδα
Παναγοπουλος
Κυριακος Παπαδοπουλος
Ζεβλακοφ (για την εμπειρια)
Λαμπροπουλος
Ραουλ Μπραβο (τωρα που θα φυγει)
Κατσικογιαννης (δανεικος απ το δανεισμο του στη Λιβαδεια)
Γιαννακης Παπαδοπουλος
Σοιλεδης
Βασιλογιαννης
Τζολεβιτς
Νταρμπησαηρ
β) Παιζουμε και οι 11 πισω απ την σεντρα, με τους 8 στην περιοχη μας μεσα αυστηρα. ο Παοκ προσπαθει λυσσαλεα αλλα το ματς μενει στο 0-0.
γ) ο Παμπλο Γκαρσια γρονθοκοπει τον Σοιλεδη και ολοι πανηγυριζουν για το χτυπημα που επετευχθη στις επιχειρησεις Κοκκαλη. Δημιουργουνται αλλοι 45 συνδεσμοι ΠΑΟΚ ΣΦ Γκαρσια και 6724 γκρουπ στο φεησμπαοκ.
δ) Στο ΕΡ στο Αθλετικς σεξιον, πρωτομαστορες πρασινοι οπαδοι γιουζερς αναλυουν με τακτικα βελακια, με συγκρισεις και με διαφορα στατιστικα στοιχεια τι χαλια παιζει ο γκεη-βρος και οτι αυτο το ματς δειχνει πολλα. Δηλωνεται δε, οτι τι σκατα χαιρονται που πηρανε τον ντερμπησαηρ, ο βαγγελακης ο μαντζιος εχει σκοραρει πιοτερο και παιρνει και λιγοτερα απ οτι ο Ματατζης απ την Μπλακμπερν.
ε) γελαμε.
στ) στον επαναληπτικο οπου δεν περνανε τα σουρταφερτα της Τουμπας ο παοκ χανει 3-0 με κατω τα χερια με τον Φερνανδο Σαντος να δηλωνει οτι περιμενε σαρδελες παλι, αλλα τελικα επαιξε με γαυρους.
....
ναι.η αιτια που εδιωξαν τον κοντομηνα ηταν οτι ηθελε να εκμεταλλευτει εμπορικα το σημα του αρη,οι σουπεραδες αντεδρασαν και εκαναν μπουτικ απεναντι απο το γηπεδο.Quote:
Originally Posted by irreligious
:moutza:Quote:
Originally Posted by Darkling
asxoliasta ta voutyra tou peiraia
και αν γίνει η στραβή, έχουμε έτοιμη τη δικαιολογία
sto viasmo tou podosfairou eprepe na evlepes ta prwtoselida sou
xaliampalides pou mia zwh klaigosastan kai twra sfyrate adiafora....san neoploutoi xwriates....ZWA
Ρε, τον Κυριάκο Παπ. δεν τον έχουμε δώκει δανεικό;
Εννοείται πως επικροτώ την αποστολή δεύτερης εντεκάδας. Και να πάρουν αγώνες κάποιοι επιτέλους και κυρίως να ξεκουραστούν οι βασικοί, να γλιτώσουμε από τους "άντρες" που επειδή θα πάρουν τα αρχίδια μου στο πρωτάθλημα αρέσκονται σε καθυστερημένους τύπου Γκαρσία και βέβαια επειδή στην τελική στα παπάρια μου το κύπελλο και καλό είναι να χαρεί και κανένας άλλος οπαδός έναν τίτλο.
Τον Ντομί εγώ τον έστελνα. Μπορεί και να επικροτούσα κάνα επικίνδυνο τάκλιν πάνω του.
γιατι μετα αν αποκλειστειτε απο κυπελλο, ρεζιλευτειτε ευρωπη και σας μεινει το πρωταθλημα, οπως εχετε συνηθισει, μην γκρινιαξετε τζαμπα, για την αλαζονεια του κοκκαλη σας! δεν αμφισβητω οτι ειστε πολυ καλυτεροι φετος απο τις υπολοιπες ομαδες στο πρωταθλημα, αλλα να το πουλατε και καμαρι ετσι, μπλιαχ! βεβαια απο την αλλη αν νικησετε και με τα δευτερα, η απολαυση θα ναι μεγαλυτερη, ισως να το κανετε γι'αυτο! νεες εμπειριες! εγω θελω χατ τρικ αναστασακου, με ντερμπσαϊρ να τον παιρνει μαζι του Αγγλια του χρονου, για πολλα εκατομμυρια ευρω!
Pinatero να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
Σοβαρά τώρα, δεν βλέπω για ποιο λόγο τα δεύτερα να είναι χειρότερα από τα πρώτα (παλτά) εκτός αν κάποιος είναι οπαδός της θεωρίας ότι στο βαρέλι που λέγεται γάβρος δεν υπάρχει πάτος.
Αντικειμενικά, χειρότερα δεν θα τα πάνε γιατί δεν γίνεται, αν υπολογίσεις και τη δίψα για να καθιερωθούν μπας και δουν καμιά μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα, καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σοφή η επιλογή τοπυ βαλβάρδα πως τον λένε αυτόν τέσπα.
και τα πανηγυρια ηδη ξεκινησαν, χαχαχ
εγω (κι ο Φορδ) ειπαμε απλα οτι το Κυπελλο δεν ειναι αυτοσκοπος, με βαση την πορεια και το φετινο ροστερ.
Αλλοι το περιμενετε για ολονυχτιες πανηγυρισμων.
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:pink: :pink:
Κατά τα άλλα, πραγματικά δεν μπορώ να δω πως θα πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός σήμερα. Δηλαδή οκ δεν είναι το κύπελλο πρώτος στόχος, αλλά να πας εκεί μέσα με πρωτοεμφανιζόμενο Άγγλο, Μενδρινό και τον κάγκουρα... Κάνα 2-0 το βλέπω αλλά θα δούμε. Ο Παναθηναικός 7 η ώρα παίζει;
Ίσως απλά να το περιμένουμε για να παίξουμε με τον γαύρο, ίσως πάλι για να δείξουμε ότι δεν είμαστε χειρότερη ομάδα, απλά κάναμε κακή αρχή στο πρωτάθλημα (που δε μαζεύεται με το επίπεδο του ανταγωνισμου) κλπ.
έντιτ: πάντως δεν προκύπτει από πουθενά ότι εμείς καιγόμαστε για το κύπελλο, κι εμείς με τα δεύτερα πάμε (πιο πολλά δεύτερα κι από του γαύρου, αλλά οκ, δεν είναι Τούμπα) και με νέο παίκτη στη σύνθεση.
ναι,αλφαQuote:
Originally Posted by Kelldorain
για να δούμε σήμερα
Αν χάσουμε το κύπελλο, εγώ το υπογράφω, δεν θα γκρινιάξω καθόλου. Θα γκρινιάξω για το ΟΥΕΦΑ αν αποκλειστούμε από τους Γάλλους επειδή την βγάζουμε χωρίς μεταγραφές. Αυτά για να ξεκαθαρίζουμε.
Από την άλλη αν αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ με τα δεύτερα, θα γουστάρω το κύπελλο που κανονικά (προσωπικά) το έχω ψιλοχεσμένο, και αυτό και το νταμπλ και τέτοια. Πιο πολύ αξία έχει να το πάρουν παιδιά που έχουν λίγες ευκαιρίες να δείξουν τι αξίζουν (ή δεν αξίζουν για κάποιους), ενώ το εννοώ ότι πιστεύω ότι καλό είναι να χαρεί και καμιά άλλη ομάδα τίτλο, εμένα μου αρέσει να χαίρεται ο κόσμος, εμείς παράπονο δεν έχουμε, ίσα-ίσα μου την σπάνε οι αχόρταγοι και ψηλομύτες οπαδοί που μαζέψαμε την τελευταία δεκαετία.
Όσο για σοφές επίλογες και γραφικότητες πιτς, εννοείται πως δεν μιλάμε για σοφή επιλογή. Δεν μιλάμε καν για επιλογή. ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουραστούν οι άλλοι με το κέρατο που ακολουθεί. Όσο για βαρέλια και πάτους και τέτοια, φόρα κάνα κασκόλ τώρα γιατί το -12 δεν αστειεύεται, θα αρπάξεις καμιά πνευμονία και τι θα γίνει το αθλέτιξ μετά;
Ford mono esy ki o prwta8lhths ta lete toso orea .
kata ta alla to kserame(?) apo tin arxi tis xronias oti sta @@ sas to kypello , mi kourazeste teleftea stigmi .
kai o PAOK xwris Musli,Vierinha kai Snaoutsner pisw einai re gayroi
tespa kalo matchaki na xoume kai na xazepsei pali i ellada apo tin tv
Πάντως εσείς οι γάβροι καλά κάνετε και κρατάτε πισινή (δε θα στενοχωρηθώ αν το χάσουμε, εντάξει, είμαστε χορτάτοι κλπ) γιατί υπενθυμίζω ότι ο γιος του υπόδικου υπαλλήλου σας και μεγάλο πουλέν του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται από το καλοκαίρι στον πάοκ και δεν αποκλείεται η παράγκα να αποφάσισε να δώσει κανα κυπελλάκι προς θεσαλλονίκη μεριά φέτος (μιας και αυτοί σε καμιά 30 χρόνια θα έχουν πάλι ομάδα με αξιώσεις).
Αν λοιπόν δούμε καναν αποκλεισμό τότε θα γελάσουμε πολύ. Θα πάει ο κατάσκοπος να διαμαρτυρηθεί στον βαλβάρδα άραγε για το ροτέησον που μας είπε ότι χρειάζεται ενόψη του κρισιμότατου ντέρμπυ με ξάνθη από το οποίο κρίνεται το πρωτάθλημα, ή θα περάσει στο ντούκου η οστρία και αβαβα όλοι?
Ένα είναι σίγουρο πάντως.
Θα πέσει γέλιο.
ypo8etwntas oti esy eisai vazelos pes mou an 8ymase tin omada sou na paizei kalh mpala...egw mono epi sxwremenou se 8ymameQuote:
Originally Posted by pitchfork
Δεν είμαι βάζελος μην υποθέτεις άδικα.
Το "καλή μπάλα" είναι σχετικό.
Η λέξη "καλή" γενικότερα, όπως και όλα τα επίθετα δηλαδή, μεγάλος-η-ο, ωραίος-η-ο, δυνατός-η-ο κλπ.
Άστο λοιπόν και προχώρα παρακάτω, σχολίασε κανένα άλλο ποστ.
δεν ειναι βαζελα.βαζελουγκρα ειναι.
ελα,ξεκινα να κλαιγεσαι με την νεα παραγκα που θα στησει ο ΠΑΟΚ.
μαυρα χαλια....πραγματικα....
ΑΗΔΙΑ.Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο παιχνίδι τόσο ελεεινό όπως το σημερινό.Ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε βάλει τουλάχιστον ένα γκολ, ή έστω κάναμε μια καλή φάση.Τέτοια ξεφτυλισμένη παρουσία δεν θυμάμαι όμως να έχουμε ξανακάνει φέτος.Μα ούτε μια σοβαρή ευκαιρία απέναντι στον Πανσερραικό ρε μαλάκες??????? 3 επιθετικοί για τουλάχιστον ένα ημίχρονο και ούτε ένα γκόλ???? Έχω σιχαθεί πια να σκάω με τις μαλακίες σας.Κι αφού δίνετε αφορμές σε κάθε τσουτσέκι να μας την λέει, και κάνετε "άντρα" τον κάθε τελευταίο, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ! Τρέξτε να πάρετε πρόκριση μες το ΟΑΚΑ απέναντι στο Μεγαθήριο των Σερρών! Άι σιχτιρ πια....
Ασύλληπτο. :D
το goal ηταν καβλα
Giayto exoun megalous paixtes oi omades
Ante PAOKara . Kala to goal apisteuta gamato. proswpiki eksilewsi gia persi
alla 2 goal sto 2o gia na pame anetoi ekei katw
Το χάλασε το match o Κάκος. Έπρεπε να διώξει τον Παπαδόπουλο να τελειώνουμε.
Τρελή ατμόσφαιρα πάντως. Κατά τα άλλα ένα τεράστιο λολ για την κόκκινη που δεν έδωσε. Αλλά οκ για τον Κάκο μιλάμε
Quote:
Originally Posted by Dimitris
Ροφλ.
Και Οσκαρ Γκονζαλεθθ εχω,
και Μητρογλου εχω
και Γκαλιτσο εχω
και Βησσαριωνα εχω
λεγετε.
Καλουλης ο Παοκ, ο Οσφπ, γνωστο οτι δε θα επαιζε μπαλα. Και ετσι μπορουσαμε σε μια απ τις κεφαλιες να κανουμε το 1-1 και να κανουμε κοκκινα ποστ "χαχαχαχ".
Τα λεμε κατω.
α υπ οψιν οτι το ματς θα πηγαινε καρφι οπως το ειχα πει στο χτεσινο αστειο ποστ που απανταγατε οι απο πανω με μουτζες και τελειες και οι απο κατω με "χα, ψαχνετε δικαιολογιες" ποστ, (μεχρι και ο Γκαρσια το ριξε το αγκωνιδι του), αν ο ζεβλακοφ εκει δεν επαιζε τον πεο του.
αναμενόμενο πόστ
Μπαλάφα Σ'αγαπώ.
Μπαλάφα Είσαι Ο Ένας.
Κίτρινη Στο Ζέσταμα Δεν Έφαγε Κανένας.
ο Σέρτζιο μάλλον ξέχασε πώς λένε τον Νικοπολίδη στο όνομα και τονε φώναζε "PUTA!!!"
ποσο βρωμιαρης ειναι αυτος ο αβρααμ. δεν ξερω γιατι αλλα σκοτωνα ανετα