:pingpong:
Printable View
:pingpong:
Klassika xeirotero programma den ginotane.
Xilies fores na eixame galata,metlist mesa kai tous allous 2 exw.
Συμπαθητικός όμιλος, ψιλοχάλια η σειρά και η κατανομή των εντός-εκτός παιχνιδιών.
Το να μην προκριθούμε δεν το συζητάω καν, με μόνη προυπόθεση το να λιγοστέψουν οι τραυματίες και οι τραυματισμοί.
Το ζήτημα είναι αν θα το κάνουμε εύκολο ή δύσκολο.
Ο σοβαρός περσινός Ολυμπιακός, πρέπει να βάλει στόχο τα 10 πονταλάκια και το αήττητο.
Τι λέτε μωρέ παιδιά, τι σας δίνει τόση αισιοδοξία ειδικά για τα εκτός; Βλέπω παστέλι στο ξύλο από τη Γαλατά και φοβάμαι πολύ αυτούς τους Ουκρανούς μη μας βγουν τίποτα Ζενίτ και μαζεύουμε τα κομμάτια μας. Πρέπει να πάρουμε τα 2 εντός γιατί δυστυχώς και παραδόξως, αυτά μοιάζουν να είναι οι πιο εφικτοί στόχοι.
Είναι πιο εύκολη η γαλατά από τη χέρτα; =\Quote:
Originally Posted by up_the_hammers_Festival
Πάντως αν πάρει τα δύο εντός και ένα Χ στην Ουκρανία, λογικά περνάει ο Ολυμπιακός. Μπορεί να του φτάσουν και οι 6 πόντοι για την 3η θέση. Δεν είναι και τόσο δύσκολο.
πολλοι ξεχνανε οτι σε τετοιο ομιλο, ειναι σχεδον απιθανο να βρεθουν τρεις ακομα (εκτος Ολυμπιακου δηλαδη) που να βγαλουν 6 βαθμους. Στα μεταξυ τους θα γινει της πουτανας.
[quote=Phantom Duck]Είναι πιο εύκολη η γαλατά από τη χέρτα; =\[/quote:1t0gc2qi]Quote:
Originally Posted by "up_the_hammers_Festival":1t0gc2qi
Exei pio diskolh edra h galata apo tous kriokolous germanous. sth germania pisteyw oti estw x tha pername.
καλη ειναι η κληρωση με εξαιρεση το ματς στην ιστανμπουλ
εγω ηθελα παρτιζαν και εκδρομουλα σερβια :cry:
Ποιος περσινός Ολυμπιακός; Χωρίς Σέζαρ, Λούα και Λεδέσμα (καταλυτικοί και οι 3 στα παιχνίδια ομίλου) και με άλλο προπονητή, άλλη επίθεση, άλλο στήσιμο, άλλη άμυνα και λιγότερη προετοιμασία.Quote:
Originally Posted by casshern
Χωρίς να το λέω για να ετοιμάζομαι για ήττες, ίσα-ίσα είμαι αισιόδοξος σαν τον Μιτς και εγώ (δεν ξέρω για Γαλατά εκτός βέβαια, το δυσκολότερο ματς), απλά ο περσινός Ολυμπιακός πάει εδώ και πολύ καιρό. Δεν λέμε πάλι καλά που ο Βαλβέρδε μας βγήκε σοβαρός και βγήκανε του Ντιόγκο και του Ντουντού, μην έχουμε δεδομένο τίποτα σε σχέση με πέρυσι.
Το μόνο κακό του προγράμματος δεν είναι ότι παίζει εκτός με τη Γαλατά, αλλά ότι παίζει εκεί 1η αγωνιστική. Και αν χάσει μπορεί να τον επηρεάσει ψυχολογικά.
Οπως και το ότι αυτή η Θρας Μέταλιστ μπορεί να αποδειχθεί απρόσμενα δυνατή (έριξε τέσσερα και στην Μπεσίκτας από ό,τι είδα στον προκριματικό). Το ότι το ματς διεξάγεται Δεκέμβριο είναι ίσως πρόβλημα από την άποψη του καιρού, αλλά μην ξεχνάμε ότι τότε το ουκρανικο πρωτάθλημα θα έχει λήξει ένα μήνα πριν.
τι τριτη θεση και πουτσιλικια ο ολυμπιακος πρεπει να βαλει στοχο την πρωτη.και καμια απο τις ομαδες που του ετυχαν δεν ειναι μεγαθηριο.
αν εξαιρεσεις τη γαλατα εκτος που λογο εδρας ειναι δυσκολο,δε νομιζω να μπορει να χασει αλλου βαθμους...αντε κανα χ στην ουκρανια;κατι τετοιο.
Πουτσα λεμε. Συντριβη απο Γαλατα, νικες με Μπενφικα και μια εκ των αλλων δυο και μια ισοπαλια. Αλλα μπορει και να κανουμε 4 ηττες, δεν ξερω.
poula to spiti sou kai paixta ola sto olympiakos-benfica g/g.Quote:
Originally Posted by irreligious
kalh mprosta asteia pisw.
Το τζι τζι τι ειναι ρε γαβ γαβ
γραμμάριο/γραμμάριο
goal goal.dld na scoraroun kai oi 2.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
:sk8:
Να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Δύσκολο ματς, έχουμε κ σημαντικές απουσίες.
Εντωμεταξύ ο Κόκκαλης ξανάρχισε τις γραφικότητες περί κατάκτησης Uefa :roll:
Ναι όντως...ας περάσουμε πρώτα στην επόμενη φάση...μέχρι τους 16 εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Παμε ρε Γαλατα. Αντί να παω σε κανα καφενείο που μαζεύει τρελαμένους Γαλαταδες, λεμε να μαζευτούμε να το δούμε με παρέα. Η Φενερ εφαγε 5 οπότε μεχρι στιγμής είμαστε κούκλοι!
Quote:
Τα προκλητικά πανό δεν λείπουν από τις εξέδρες του "Αλί Σαμί Γεν" και δύο απ' αυτά γράφουν: "Ομοφυλοφιλική Ελλάδα, Θυμάστε την 29η Μαΐου".
χαλια μαυρα
ουτε δυο πασες δεν αλλαζαμε
ειμασταν τυχεροι που δεν φαγαμε κανα δυο ακομα
πονεσανε τα ματια μας, τα μυαλα μας και αει και στο διαολο για πολλους.
αδιαφορος τρελα ο gayρος
Έναν επιθετικό έχουμε και αυτόν τον έχει στον πάγκο. Βασικές απουσίες = οτιναναι σύστημα.
Ο Ντιόγκο θέλει 10 τετραγωνικά να κάνει κοντρόλ, ούτε ένα 1-2 της προκοπής δεν μπορεί να κάνει. Νέος Τζιοβάνι, καλύτερος του Πάτο κ παπάρια μέντολες. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν του αρέσει ο Ντιόγκο αλλά στ αρχίδια μου, μουτζώστε με :P
Κρίμα που δεν είχε ευρολίγκα στην τιβι.
και γιατι στανταρ θα αναφερθει
ρε σωτηρακοπουλε
που το ειδες οτι "χασαμε στις λεπτομεριες"???
που μπορει να ειχε παει 3-0 ευκολα
ελεος
απαραδεκτοι
επισης βλεποντας τωρα την πουτσοεκπομπη αναρωτιεμαι ποσο μαλακεσ μπορει να ειναι ωστε να μην λενε το σκορ του αλλου αγωνα οταν το 99,9% αυτων που ενδιαφερονται το εχουν μαθει μεσω ιντερνετ
είμαι τόσο σπασμένος με την γαυροποίηση του ΠΑΟ που δεν έχω όρεξη ούτε να δουλέψω τους gayρους. :?
εγω αντιθετως περιμενα να σκοραρει ο Διογος στο 95 για να ρθω να σου πω "ο παο εγινε οσφπ και τουμπαλιν!!!"
Ε, με Γκαλέτι αριστερά(!!!!) σε πολύ κακή μέρα, τους πρώην ποδοσφαιριστές Ντομί (αυτός που γνωρίσαμε, όχι ο εξωγήινος με την ΑΕΚ) και Πάτσα, μηδέν αμυντικά χαφ δηλαδή, γαλιφιές με τον Άντζα στο κέντρο, έως και επιθετικό μέσο(!!!!!!), Μπελού πεσμένο, Ντιόγκο εγκλωβισμένο και κυρίως με Βαλβίδα να κοιμάται, ε, δεν πας πουθενά.
Ο Βαλβίδας ΟΚ, δοκιμάζει μέχρι και με Γαλατά να κάνει πειράματα, ίσως το είχε για χαμένο το ματς, μιας και δεν έχει τα βασικά του χαφ, τι να πω, πάντως η αδράνεια να κάνει τις (σχετικά) σωστές αλλαγές είναι αδικαιολόγητη. Η Ποκαχόντας έπρεπε να παίζει εξαρχής στη θέση του Ντομί και όχι του χαλκέντερου Τάσου και βέβαια Όσκαρ και Ντάρκο έπρεπε να μπουν νωρίτερα.
Είμαστε και λίγο άτυχοι στις ευκαιρίες μας, πιστεύω το 1-0 είναι η πραγματική εικόνα. Και η Γαλατά πολύ μέτρια, έως κακή. Είχε δικό της το κέντρο και τι το έκανε; Για 3-0 δεν το είδα, φοβήθηκα σε στιγμές (ειδικά τα στημένα γιατί κανείς δεν σου ενέπνεε εμπιστοσύνη), αλλά οι πραγματικές ευκαιρίες ήταν στη φάση με τον Πάντο και άντε και το δοκάρι (που το είχε όμως άνετα ο Νικοπολίδης). Και εμείς είχαμε τον Ντάρκο και αν δεν έπαιζε το πουλάκι του ο Ντομί θα είχαμε και σίγουρο τετ-α-τετ. Μας έπνιξε και καθαρό πέναλτι, αλλά μες στο πρόγραμμα είναι αυτά.
Ο Ντιόγκο δεν φάνηκε αλλά χωρίς άκρα, μετριότατος Τορο και κακός, λάθος μεριά Γκαλέτι και Πάτσα-Ντομί για σύνδεσμο άμυνας κέντρου, πάνε και ο Μπελού και ο Ντιόγκο. Όσκαρ έπρεπε να έχει μπει πολύ νωρίτερα, ειδικά αφού έχει δείξει ότι παίζει καλά με το Νάντο. Τέσπα. Πάμε για τα επόμενα.
Α, και όταν λέω Ποκαχόντας στη θέση του Ντομί, εννοώ να βγει ο ένας να μπει ο άλλος, όχι να έχουν την ίδια θέση στο γήπεδο. Κανονικά γυρνάς Τορο στην άμυνα δεξιά και Πάντο αριστερά... Λεπτομέρειες.
O Πατσατζογλου προκαλει τον οικτο, οταν ΔΕΝ παιζει στην ομαδα σου.
ο Ντομι το μονο πραγμα που κανει οταν μαρκαρει ειναι πισωπεταλιες (κοπηραητ Πανουτσος)
τεσπα το σταματαω εδω.
Οχι και κακη η Γαλατα, σιγουρα οχι υπερομαδα και πολυ ανουσια στο παιχνιδι της, αλλα οι ανθρωποι εμπαιναν με χαρακτηριστικη ευκολια στην περιοχη του Ολυμπιακου οποτε ηθελαν, ασχετα το πως κατεληγαν οι προσπαθειες τους τελικα.
Ναι, με χαρακτηριστική ευκολία βρίσκονταν έξω από την περιοχή μας. Όπως και οποιαδήποτε άλλη ομάδα συναντάει τους σημερινούς γίγαντές μας στο κέντρο. Κανονικά το 3-0 ήταν ταρίφα αλλά τέτοια ομάδα ήταν και η Γαλατά, τέτοιος παίχτης ο Μπάρος (ειδικά) και αυτός ο Λίνκολν που άρεσε στον Σωτηρακόπουλο εμένα μου φάνηκε όλο μέλι και τηγανίτα τίποτα.
Μέτρια ομάδα.
Oπως ειδα Γαλατα ηταν καλουτσικη μπροστα και τιγκαλόλ πισω.
Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Πάντως κ μετά το 1-1 στο άλλο ματς όλα ανοιχτά στον όμιλο.