σιγα τις λειρατες κοτες
Printable View
σιγα τις λειρατες κοτες
ΧΑΧΑΧΑ αποκλείστηκε η Ρέιντζερς
KOUMOUNISTIS ARISETROI MPASTRDIQuote:
Originally Posted by Mitsmann
burnin ksaderfos sou to palikari?
Quote:
Originally Posted by Maxhtec
Αρισετρο μπαστρδι να πεις το χασμτερακη σου. Ρκετίνε.
το μπουλο φασιστακοQuote:
Originally Posted by Maxhtec
Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
χάλια μαύρα σήμερα
Σκατά παίξαμε. Το είδε και σα φίλικό (λογικά) ο Τεν Κάτε και έκανε δοκιμές ακόμα και στο σύστημα. Αλλά ήμουν μαζί με 3 Μπόσμους και Αλάγια οπότε γάμησε. :D
Quote:
Originally Posted by carheart
τι λες ρε καθυστερημένε???
Μπαινεις ιντερνετ απο νησι του Αιγαιου.Quote:
Originally Posted by Odonian
εγώ είμαι αυτός!
1-0?
Quote:
Originally Posted by ANORTHOSIS
Τι ιστορία έχει γράψει ο οσφπ στο ελληνικό πρωτάθλημα ρε νούμερο?
Και ποια θα ήταν πιο εύκολη κλήρωση για σένα από την συγκεκριμένη? Σοβαρά μίλα.
Φίλε ευχαριστώ αλλά είναι λίγο τρελλό να τρέχω τόσα χιλιόμετρα για να πω αυτά που λέω κι εδώ δίπλα που μένω. Ελπίζω πάντως για σένα ειλικρινά να σταματήσεις να υποστηρίζεις την όποια άλλη ομάδα και να γραφτείς σε ένα από τα κλαμπ που έχουμε στην Κύπρο, κατά προτίμηση των Mad.Quote:
Originally Posted by Anesthesia
Μία είναι η αληθινή θρησκεία και μην αποπροσανατολίζεσαι. Καλή επιτυχία με την ομάδα σου στον συγκεκριμένο αγώνα.
Maxhtec μιας και είμαι αρισετρός και κουμονι όπως λες, αν τυχόν σε φέρουν οι γονείς σου Ελλάδα στο δεύτερο αγώνα, στείλε μου ένα πιεμ να βρεθούμε να μου τα πεις κι από κοντά αυτά που λες και μετά να σε πάρω παρτούζα μαζί με τους βλάχους γονείς σου βλακάκο. Μέχρι τότε βούλωνε.
Τρόμπα.
Είμαι μοντ φίλος. Έχω ευθύνες. :PQuote:
Originally Posted by FIXXXER
έχουνε κλάμπ τα τρελά αγόρια στην Κύπρο???
Quote:
Originally Posted by pitchfork
:pink: :pink: :pink:
irreligious ο Σύνδεσμος λειτουργεί από το 2002 ανεπίσημα και από το 2004 επίσημα με καταστατικό κλπ.
Είναι στη Λευκωσία.
Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ.
πείτε μου ότι οι Κυπραίοι γαβροβάζελοι τις παίζουν αναμεταξύ τους όπως κ εδώ, και θα με αποτελειώσετε ρε πούστηδες :disco:
Δεν ξέρω αν υπάρχουν βάζελοι στη Κύπρο αλλά το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχουν γάβροι.
Πια.
:D
σε λιγο δεν θα υπαρχουν ουτε κυπριοι στην κυπρο
που δειχνει τους αγωνες?
Επειδή ζω στην Κύπρο:
1. Όλοι οι Ομονοιάτες (καλά, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) είναι Ολυμπιακοί.
2. Όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες (καλά, όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι) είναι Παναθηναικοί.
3. Τυγχάνει Ομονοιάτες να είναι πολλοί στο νησί, οπότε και Ολυμπιακοί πολλοί...
4. Η Ανόρθωση πέρα από την Λάρνακα, δύσκολα έχει σε άλλη περιοχή της Κύπρου οπαδούς (εκτός από εμένα που είμαι Λευκωσία και αποτελώ εξαίρεση :D ).
5. (Και σημαντικότερο) Τις τελευταίες μέρες στο νησί επικρατεί τρομερή υγρασία, και ειδικότερα τις νύχτες, και ακόμα ειδικότερα στα παράλια (ακα Λάρνακα). Αν το εκμεταλλευτεί αυτό η Ανόρθωση, μπορεί να κάνει το μπαμ.
Άντε επιτέλους να δούμε και λίγη σοβαρή μπαλίτσα!
Εδιτ: Απο πάνε, στο NS1(Nova Sports 1) τον Ολυμπιακό
Quote:
Originally Posted by Dr. Death
Ανόρθωση - Ολυμπιακός 21:00 Novasport 1
Σπάρτα - Παναθηναικός 21:45 Novasport 6
αυτοι και αν ειστεQuote:
Originally Posted by Antonisjk
Αντωνις, γιατι να παιζει καλυτερα με υγρασια η Ανορθωση?
Θα ξεκινήσει κανα τσουλου prediction league thread σήμερα :?:
Οχι βεβαια, μονο στους ομιλους! :gun:
Δεν είπα ότι θα παίξει καλύτερα η Ανόρθωση λόγω υγρασίας, αλλά ότι μπορεί να επηρρεάσει τους παίχτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν συνηθίσει. Το ίδιο έπαθε και η Ραπίντ που ήρθε με σκοπό τη νίκη (και μάζεψε 3). Βέβαια χαόδης η διαφορά δυναμικότητας Ολυμπιακού-Ραπίντ...Quote:
Originally Posted by FIXXXER
Πραγματικά θέλω να βλέπω αυτή τη στιγμή τη φάτσα του Κόκκαλη με τις μαλακίες που έχει κάνει όλο το καλοκαίρι. Κι ο Βαλβέρδε βέβαια αφήνωντας έξω Μήτρογλου, Μπελούτσι και Άντζα για Ζεβλάκοφ, Πατσα και τον άρχοντα Όσκαρ δεν είναι καλύτερος. Αυτός ο Σόσιν τι παικτούρα είναι
Πιστεύω ότι αν έρθει 3-0 και ο αγώνας έχει την ίδια εικόνα, τότε ο Κόκκαλης τον σουτάρει ακόμα και μες στο αεροπλάνο τον Βαλβέρδε.
Αν και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει τουλάχιστον ένα γκολ (για το πόσα θα φάει δεν ξέρω).
Αχ, αυτός ο Σόσιν...Πότε θα ξυπνήσει ο κοντός να τον δει ρε γαμώτο...Κρα κάνει!Quote:
Originally Posted by Kelldorain
Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
απιστευτα πραγματα
Η χειρότερη ταπείνωση όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα για τον ολυμπιακό. Το 7-0 φαντάζει θρίαμβος μπροστά στο σημερινό.
Καλως τα παιδιά
Τώρα λοιπόν που βγάλαμε κι από αυτό το ματς ΧΡΗΣΙΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ας πούμε μια καλόπιστη κριτική στον Κόκκαλη και γενικότερα σε όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον άριστο μεταγραφικό σχεδιασμό:
:moutza:
μαλάκες
Σε ποιόν;;;; :twisted:
μια χαρουλα το 1-2
omorfa.emeis perasame.
poutana ygrasia.
:rofl: :rofl: :rofl:
για τον πουτσο
τιποτα αλλο