Είναι η κοπέλα μου και δε μου αρέσει αυτός ο διασυρμός απο μέρους σου.
Printable View
Είναι η κοπέλα μου και δε μου αρέσει αυτός ο διασυρμός απο μέρους σου.
Whatever...
καλά, προβολή μπέννυ από όλα τα μέσα με τον πιο απροκάλυπτο και γλοιώδη τρόπο. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο. ΟΥΣΤ!
[quote=led_zeppelin]Χαχαχα τι αναλυση για το μπατσοκ, αυτος επιθεση στον Συριζα εκανε.Quote:
Originally Posted by "Ubu Roi":1fmktsyg
Τι σας λεει ο Σκανδαλιδης? Μιας κι ακομα κι ο ιδιος ξερει οτι δεν προκειται να βγει, ποιος ο λογος που κατεβαινει? Βαλτος απο Γιωργακη να κοψει ψηφους απο Βαγγελακη?[/quote:1fmktsyg]
για να μην σφαχτούν οι 2 πλευρές ίσως
κι επειδή οι υπόλοιποι τόσες μέρες δεν είχαν το θάρρος να τα σκάσουν στη μάπα και να πούνε είμαστε κι εμείς υποψήφιοι
καλά ο Πάγκαλος στ'αρχίδια του είναι κι εβδομηντάρης αλλά η Διαμαντοπούλου που είναι 45 περίπου έχει πολύ μέλλον μπροστά της οπότε μπορεί να σκέφτεται ξέρω γω πως η ηγεσία που θα αναδειχτεί τώρα θα είναι εύθραυστη και σε χασούρα των επόμενων εκλογών θα μπορέσει να αναδειχτεί τότε και να πάρει και αρχηγία πιο εύκολα
Έλα μωρέ, εδώ έβαλε ο Τζιώτης!!!! Ή χρειάζεται κάτι υπογραφές ακόμα λέει.
Τι έχετε να πείτε για ανάρχα υιό πρώην βουλευτή (Α' Αθηνών) ΣΥΡΙΖΑ που του δόθηκε λέει άσυλο;;; Τα λεγε ο Πολύδωρας;;; Για δεν τα λεγε;;;
Επίσης γιατί όταν ζητάνε οποιαδήποτε άποψη από ΝΔ, ΚΚΕ και ΛΑΟΣ, όλοι βρίσκουν λίγο χώρο να κράξουν συριζαίους; Και πασόκ ενίοτε, αλλά τώρα έχουν δουλειές.
δε συνέβη κάτι τέτοιο, πίπες του τριανταφυλλόπουλου είναι. εκτός αν ρωτάς ειρωνικά.Quote:
Originally Posted by carheart
Ομολογουμένως το part "του δόθηκε άσυλο" το χάζευα χτες στον τριανταφυλλόπουλο, αλλά σαν γεγονός αναρχομπαχαλίασης νομίζω πως είναι υπαρκτό.
νε γιαυτό το κομμάτι έλεγα εγώ. απλά ο τύπος πήγε να κλέψει μια τράπεζα και τον επιάσανε. αρχικά είπανε ποιος είναι αλλά μετά το μαζέψανε και τον έπιασε τον καημό τον τριανταφυλλό γιατί διασύρανε δημητράκη και τονίδου κ.α. και αυτόν όχι.
Ένα καλό ένας τρείς χρειάζεται.
Έχει πλάκα πάντως που χουμε εθιστεί τόσο στον τηλεκανιβαλισμό και τη διαπόμπευση που πλέον διαμαρτυρόμαστε όταν δεν πραγματοποιείται!
"Σύμφωνα με πολύ έγκυρες βρώμες..."
Γράφει ο Κώστας Ράπτης
Νόμιζε κανείς το τελευταίο 24ωρο ότι ξαναζούσε την πλαστή χρηματιστηριακή ευφορία της Σημιτικής περιόδου, οπότε αντί χαιρετισμού ερχόταν διαρκώς αντιμέτωπος με το ερώτημα "έχεις κανένα σίγουρο χαρτί;".
Ίδιο και πάλι το πάθος των συνομιλητών για την περιφρουρημένη Πληροφορία, αλλά διαφορετικό αυτή τη φορά το ερώτημα: "Λέγε, εσύ που ξέρεις, ποιος είναι ο πολιτικός που ο γιος του συνελήφθη να ληστεύει τράπεζα στου Γκύζη;". Παράλληλα, μπορούσε στα μπλογκς να διαβάσει κανείς κάθε πιθανό και απίθανο όνομα.
"Οι νέες αντέννες μεταδίδουν τα παλιά ψέμματα" είχε γράψει ο Μπρεχτ, ωστόσο ούτε ο ίδιος πιθανότατα είχε υποψιασθεί τις καινούργιες δυνατότητες εξάπλωσης που βρίσκει η σπερμολογία και το παλαιό καλό κουτσομπολιό, αφότου η "γειτονιά" αντικαταστάθηκε από την ιδιωτική τηλεόραση και το Διαδίκτυο.
Τα κατεστημένα μέσα τήρησαν βεβαίως τα προσχήματα, αποφεύγοντας την αναφορά του ονόματος του συλληφθέντος ή και της συγγενικής του σχέσης με μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού. Ωστόσο, αυτή η (μάλλον ασυνήθιστη και ελαφρώς ενοχική) επίδειξη "πολιτικής ορθότητας" αποδείχθηκε ότι είχε μηδαμινή χρησιμότητα σε ένα αντικειμενικά ανεξέλεγκτο τοπίο. Για την ακρίβεια: έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, αφού τα μισόλογα είναι ακριβώς το ιδεώδες έδαφος για να ευδοκιμήσει η σπέκουλα.
Ας θυμηθούμε το όργιο φημών που διακινούνται κάθε φορά τις τελευταίες ημέρες των προεκλογικών περιόδων, οπότε σεμνοπρεπώς απαγορεύεται η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των δημοσκοπήσεων. Ας θυμηθούμε πώς, σε παλαιότερη περίσταση, οι διαδόσεις για την "ιδιωτική ζωή στελέχους της ΝΔ" εξαερώθηκαν μόλις ο ίδιος ο Χ. Τομπούλογλου δήλωσε δημοσίως ότι "ήλπιζε σε μεγαλύτερη ανεκτικότητα" και κέρδισε τις εντυπώσεις. Και ας σκεφτούμε πώς θα ήταν δυνατόν να "σταθούν", όχι πρωτοσέλιδα σαν αυτά που είδαμε, αλλά έστω και δίστηλα δημοσιεύματα, αν, αντί διαφόρων δήθεν κομψών περιφράσεων, αναφερόταν απλώς εξαρχής ένα (προορισμένο να διαρρεύσει, ούτως ή άλλως) ονοματεπώνυμο.
Είναι κατανοητή η επιδίωξη να μη στιγματίζεται κανείς κατηγορούμενος πριν την τελεσίδικη καταδίκη του (έστω και επί αυτόφωρου αδικήματος). Το αυτό ισχύει στον υπερθετικό βαθμό και για την οικογένειά του. Όμως υπερασπιζόμενοι το συγκριτικώς έλασσον, δεν αποφύγαμε το μείζον, από πολιτική άποψη, κακό. Και όποιος αμφιβάλλει μπορεί να ρίξει μια ματιά π.χ. στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας "Απογευματινή".
"Να τους χαίρεστε τους ταραξίες σας κ. Αλαβάνε" κραυγάζει η πρώτη σελίδα κάτω από τον πηχιαίο κύριο τίτλο "Γιος ηγετικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ο ληστής-αντιεξουσιαστής", ενώ σε άρθρο γνώμης διαβάζουμε ότι "ο Βύρων Πολύδωρας μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος για τη δικαίωσή του" (Προς αποφυγήν συγχύσεων: δεν εννοούνται εδώ οι 68 νεκροί των πυρκαγιών που κουβαλά στην πλάτη του ο πρώην υπουργός, αλλά οι περί "εκνόμων" και υποστηρικτών τους δηλώσεις του κατά τη διάρκεια του πρόσφατου φοιτητικού κινήματος…).
Αντιγράφοντας τους συλλογισμούς τύπου "ράβδος εν γωνία, άρα βρέχει" του… δικαιωθέντος πολιτικού ινδάλματός της, η εφημερίδα όχι μόνο μεταβιβάζει την ενοχή του υιού στον πατέρα ("στέλεχος του άμεσου περιβάλλοντος του Αλέκου Αλαβάνου") αλλά και στον κομματικό του φορέα, ενώ παρεμπιμπτόντως μας πληροφορεί αναμίξ για τη συμμετοχή του συλληφθέντος σε πορείες υπέρ του Δ. Κουφοντίνα, για την επίθεση κουκουλοφόρων τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της επί της οδού Φειδίου, για την περιουσιακή κατάσταση του προέδρου του
Τα μισόλογα είναι ιδεώδες έδαφος για να ευδοκιμήσει η σπέκουλα
ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τις περί "ταραξιών" αναφορές του…
Θα είχε ενδιαφέρον πολιτικά να σκεφθεί κανείς γιατί οι νέοι του αντιεξουσιαστικού χώρου (στην πλειονότητά τους "καλής οικογενείας", όπως γνωρίζουμε ήδη από τον κατάλογο των συλληφθέντων στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1995), ολοένα και περισσότερο στρέφονται σε πρακτικές τυφλής βίας και ιδιοτελούς παραβατικότητας. Αλλά μάταια θα περιμέναμε σοβαρές συζητήσεις, όταν το ενδιαφέρον όλων στρέφεται απλώς στη "ρετσινιά", που κολλά από τον συλληφθέντα στον επώνυμο πατέρα του και από κει στους συντρόφους του τελευταίου.
Ας μη βαυκαλιζόμαστε ότι "γίναμε Ευρώπη": η Ελλάδα είναι μία χώρα που εκστασιάζεται με τις "βρώμες" και πιστεύει ακόμη βαθιά στην "συλλογική ευθύνη". Είναι μία χώρα όπου το άτομο δεν έχει ακόμη αυτονομηθεί από τους δεσμούς της Φάρας του και όπου τα τέκνα αυτοδικαίως "κληρονομούν τις αρετές" (και από κοντά τις βουλευτικές έδρες, τα υπουργεία και τα κόμματα...) των γονέων τους ή, αντιστρόφως, οι γονείς προπηλακίζονται παραχρήμα για τις αμαρτίες των τέκνων.
Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Και όσο η νοοτροπία της "οικογενειακής ευθύνης" παραμένει, οι "ευαισθησίες" περί προσωπικών δεδομένων δεν προσφέρουν λύση.
Φιλελεύ8ερη ανάλυση!!
Καλά το πήγαινε, οι 3 τελευταίες παράγραφοι όμως είναι σκατίλα.
γιατί φιλελεύθερη και γιατί σκατίλα;
Άντε ρε βλάκα ουρακοτάγκε που 8α σου εξηγήσουμε κιόλας.
ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ ΟΥΓΚ
είσαι πολύ εριστικός.
Ε αυτά με τις Ευρώπες ποy δεν θα γίνουμε ποτέ (ενώ μόλις έγινε είδηση οτι ο Σαρκοζί μπορεί να χωρίσει κ οτι ο γιος του τάδε υπουργού είναι γκευ) ,και την "τυφλή βία" κ "ιδιοτελή παραβατικότητα" σκατίλες δεν είναι*;Πώς το βλέπεις;
Από πού είναι btw;
*και γράφονται μόνο για να περάσουμε τις γνωστές απόψεις ντε κ καλά, ακόμα κι αν είναι άσχετο το θέμα.
από το σάιτ του σκάι είναι αλλά το απέκρυψα για να μη μου πείτε πως κάνω έμμεση διαφήμιση.
η όλη ρητορεία της "ελλαδίτσας που νομίζει ότι έγινε ευρώπη" και μένα με χαλάει, αλλά τα άλλα δύο αν και είναι πράγματι ελαφρώς λαϊκιστικές γενικεύσεις δεν είναι τελείως αβάσιμα. η μπαχαλία σε μεγάλο βαθμό είναι απλά ξεκαύλωμα ενώ οι ληστείες σε επίσης μεγάλο βαθμό είναι προπάθειες υπέρβασης προσωπικών οικονομικών δυσκολιών. αμφιβάλλω ότι η πλειοψηφία των ένοπλων ληστών σκοπεύει να ιδρύσει την 18Ν.
έντιτ: σχετικά με το αστερίσκο, δεν είναι άσχετο με το θέμα -στην προκειμένη- και πράγματι έχει ενδιαφέρον το πως πολλοί μπάχαλοι είναι παιδιά από αγ. παρασκευή, μελίσια, μαρούσι και τα σχετικά.
Ναι, κι εγώ (προφανώς) διαφωνώ πολιτικά αλλά ας πούμε οτι είμαι καλό παιδί και τους καταλογίζω το αγαθό της προθέσεως.
Εν ολίγοις διαφωνώ με την προτελευταία παράγραφο στο οτι δεν θεωρώ τέτοιες ενέργειες "παραβατικές" κ "τυφλής βίας".Ανώριμες πολιτικά ή ακόμα και βλακώδεις ναι.Άρα συμφωνούμε νομίζω.
Για σκαι καλό είναι πάντως, μπράβο τους (αν και είναι οι πρώτοι που χαφιεδώσανε τον τύπο).
έχω την αίσθηση ότι ο τύπος είναι αριστερός και γι' αυτό μίλησε για "ιδιοτελή παραβατικότητα" και όχι γενικά για παραβατικότητα αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
φορ φιούτσερ ρέφερενς.
http://www.myspace.com/pasok1974
...
Το σημειώνουμε.
Agapame to PA.SO.K.:
- Giati to PA.SO.K. dn sinergastike POTE ME TI DEKSIA, opws ta ipoloipa dyo megala ellinika “aristera” kommata!
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΛΕΕΙ ΠΣΕΜΜΑΤΑ ΡΕ ΦΛΩΡΕ;
Σε καμια περιπτωση! Κι εγω αγαπαω τον Καραμανλη γιατι ποτε μα ποτε δεν συνεργαστηκε με τον Καραμανλη!
οι τρεις τελευταιες παράγραφοι είναι το ζουμί, αν εσύ τα βλέπεις ως βοθρολύμματα, καλά θα είναι να ξαναελέγξεις σε τι "νερά" κολυμπάς εσύQuote:
Originally Posted by Not_saved
...........................................
Νομίζω εξήγησα με πάσα λεπτομέρεια που διαφωνώ.
Αν θες μπορείς να μας δώσεις κι εσύ την πράσινη οπτική στο ζήτημα..
o ti omorfo PASOK mpampa!!!
http://www.cosmo.gr/Media/Hellas/172741.htmlQuote:
Ο Βενιζέλος στη Μενεγάκη!
Κρύος ιδρώτας φαίνεται πως έχει λούσει τον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαιτίας των δημοσκοπήσεων που αναδεικνύουν ως φαβορί της κούρσας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τον Γιώργο Παπανδρέου, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται σε κάθε είδους εκπομπή, ακόμα και σε «πρωινάδικο».
Με την 11η Νοεμβρίου να κοντοζυγώνει, ο κ. Βενιζέλος αποφάσισε ότι κάθε ψήφος καλή είναι και αποφάσισε να στραφεί στις νοικοκυρές για υποστήριξη. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση του να εμφανιστεί την Τρίτη (23/10) στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Καφές με την Ελένη».
Έτσι, κάπου ανάμεσα στους διάφορους καλλιτέχνες, τις συνταγές μαγειρικής, και τα κους κους της ημέρας, θα εμφανιστεί και ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με σκοπό, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, να παρουσιάσει την ανθρώπινη πλευρά του.
Γιατί μπορεί να γνωρίζουμε τις πολιτικές του απόψεις, αλλά έχουμε και άλλες απορίες για το άτομο του που μέχρι τώρα κανείς δεν μας είχε λύσει και είναι ζωτικής σημασίας για την εκλογή του. Πώς έγινε πολιτικός; Ποια είναι η σχέση του με τη γυναίκα του; Γιατί διάλεξε αυτήν ανάμεσα από τους πολλούς φοιτητικούς του έρωτες; Είναι αυστηρός με την κόρη του; Της ρίχνει τα βλοσυρά βλέμματα που ρίχνει στον υπόλοιπο κόσμο ή είναι τρυφερός μαζί της;
Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ερωτήσεις που η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια θα κάνει στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως υποστήριξε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα, «θα τον ρωτήσω όσα θέλει να τον ρωτήσει ο απλός λαός και δεν ρωτάνε οι δημοσιογράφοι της πολιτικής».
Μια άλλη πολύ καλή ιδέα είναι να εμφανιστεί ο κ. Βενιζέλος και στην εκπομπή της κ. Μπήλιου, «Stars System» για να μάθει τι προβλέπουν τα άστρα για τις εκλογές του κόμματος και το μέλλον του στην πολιτική…
http://www.contra.gr/images/kafes_veni.jpg
γιατι μας προδωσες ρε Βαγγο... :cry:
λαϊκιστικό γουρούνι
http://img519.imageshack.us/img519/2561/pasokvr5.jpg
λοιπον η παραπανω διαφημιση κοβει βολτες στο myspace κ μας τη σπαει γιατι δε μπορουμε να δουμε τα καυτα γκομενακια
τι σχεση μπορει να εχει με το γνωστο ελληνικο σοσιαλιστικο κομα ?
τι σχεση μπορει να εχει με τη γνωστη αφισα που εσκασε μυτη προεκλογικα ?
σε αλλα νεα Δεν εμφανίστηκε τελικά ο Βενιζέλος στη Μενεγάκη
Ε λοιπόν, η Διαμαντοπούλου είναι πολύ πουτάνα.
Gia pes ti egine epeidh den eida eidhseis to SK?
bump Birmingham Urban Mountain Pedalers
Επειδή δε παρακολού8ησα, μπορώ να πάω να ψηφίσω σα φίλος του κόμματος στο χύμα ή έπρεπε να δηλώσω τίποτα;
Επίσης που ψηφάμε;
Πρέπει να είσαι ήδη μέλος νομίζω.
Δεν ξέρω το κατά πόσον μπορείς να γίνεις επιτόπου μέλος του ΠΑΣΟΚ και να ψηφίσεις στο καπάκι όμως.
μπορεις να ψηφισεις στα τοπικα κεντρα αλλα νομιζω σε γραφουν φιλο με 2 euro ορ σμτη
Α, όλα κι όλα δε τους δίνω και δίφραγκο, παίρνω εφημερίδα και τσοκοφρέτα αμα είναι.
για να γινεις φιλος δεν θελει φραγκα απλα θελει μεσον δλδ να ξερεις καποιον που ειναι ηδη μελος
για να γινεις μελος πρεπει να σκασεις 10 ευρα - ποσό εξωφρενικο για το μεσο ψηφοφορο του κομματος
επισης κατι πρεπει να γινει με το Μεγκα - εχει καταντησει το επισημο μεσο προπαγανδας του κομματος
αλλα το συγχωρουμε επιδη ο Χασαποπουλος ειναι παοκτσακι
εχεται χρονο μεχρι τις 7