παρακαλώ;
Printable View
παρακαλώ;
οι άλλοι του μάγκαζιν δν είπαμε τπτ γτ δε θα γουστάραμε να μας πει αντίστοιχα κάποιος άλλος τπτ. άσχετο με το αν συμφωνώ ή όχι, απ'τη στιγμή που ξεκαθαρίζεται (για όσους είναι αρκετά στόκοι για να μην εννοείται) πως αυτό που σηκώθηκε είναι η άποψη ενός ανθρώπου, ε.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
για να μη μιλήσω για τα μεσημεριανά νούμερα που θα κάνουμε!
Δε καταλαβες. προφανως του ειπατε να τ ανεβασει. Αλλα αν ειμουν στο μαγκαζιν π.χ. (προφανως θα εχει γινει συζητηση) θα του λεγα ακριβως το ιδιο.
Που να ξερω τι του ειπατε? αυτο ποσταρα ακριβως.
τα αποτελέσματα δε θα υπάρξουν. ή θα συνεχίσουν να διοργανώνουν έτσι όπως τους συμφέρει ή δε θα διοργανώνουν αφού υπάρχουν οι καθυστερημένοι που κάνουν ντου κ τους τα σπάνε.
ίσως και να μην ισχύει η δεύτερη περίπτωση, γιατί και που γίνεται ντου και δεν γίνεται λάηβ αυτοί πάλι τα χουν τσεπώσει.
Quote:
Originally Posted by Khalkji
Μέχρι τότε όμως, αυτοί που θέλανε να τα σπάσουνε τα σπάσανε, και όλα οκ ε;... :?
@Βάηρους: Πώς τα' χουν τσεπώσει ακριβώς στη 2η περίπτωση; :|
@Μιτσμανν: Δε λες ρε φιλαράκι και που αυτοαναιρούμαι;
@wraithgr: Καλύτερα από ποτέ
σε πανω απο 5 σημεια τα οποια και δε θα αναλυσω. αν νομιζεις οτι δεν το κανω επειδη "δεν εχω τι να πω" εχει καλως. Τα γραπτα εκει ειναι και στο μαγκαζιν και στο φορουμ.
Εντάξει, αλλά παραμένω περίεργος
kalki το γαμησες λιγο ομως. Και αυτο δεν ηταν ανταποκριση, ηταν αρθρο/αποψη με αφορμη τα γεγονοτα της συγκεκριμενης συναυλιας. Επισης, κανεις σας δεν λεει να καταλαβει οτι υπαρχουν και ανθρωποι απο αλλες πολεις εκτος της αθηνας που δεν εχουν την πολυτελεια να διαλεγουν σε ποια απο τις 2-3(ή και παραπανω)συναυλιες θα πανε να δουν καθε σαβ/κο. Για τους ιδιους ανθρωπους, η ολη συναυλια στοιχιζει και αρκετα παραπανω απο τα λεφτα του εισητηριου(βαλε τα ταξιδι) και οικονομικα και σε ταλαιπωρια. Δεν μπορεις να τους το διαλυσεις με το ετσι θελω αυτο.
Και αν θες συγκεκριμενο παραδειγμα, εχω φιλους απο την Ξανθη που δεν εχουν την δυνατοτητα να κατεβαινουν σε καθε συναυλια που γινεται στην αθηνα, οποτε απο ολες οσες γινονται διαλεξαν αυτην, μαζεψαν τα λεφτα που χρειαστηκαν και κανανε 730χλμ περιπου για να περασουν καλα και να δουν και τους μπιστυ μποϋς που γουσταρουνε. Σε αυτους τι θα πεις? θα τους κατηγορησεις κιολας που εκαναν το ταξιδι, πληρωσαν τα εισητηρια και ενισχυσαν το κεφαλαιο και τελικα ειδαν μπαχαλακηδες να το παιζουν ρομπεν των δασων?????
Γενικα, συμφωνω απολυτα οτι οι διοργανωτες το εχουν ξεφτυλισει με τις τιμες εισητηριων αλλα και τις περισσοτερες φορες, αθλια διοργανωση της συναυλιας, αλλα το να το ισοπεδωνεις και να θεωρεις οτι η λυση ειναι να διακοπτεις με το ετσι θελω την συναυλια ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες.
ELEOS diladi! Kai report apo tis mpantes pou telika epaiksan oso epaiksan pouthena... Estw gia tous tupous...Quote:
Proswpikh apopsh oti den tha allaksei tpt. Sto parel8on exoume dei pampoles periptwseis trampoukismou kai mpaxalwn. Apo thn prwth fora twn Stones sthn A8hna, mexri prosfatws sto eject. Kapoios adahs de, tha parei to meros twn diorganwtwn pou vgenune ''adikhmenoi'' apton tropo pou exelixthikan oi katastaseis. Etsi genikotera leitourgei to systhma sthn Ellada + ta mpaxala symferoune safestata tous dektes aytwn. Kati to opoio den tha to apodeixoume apo dw kai pera, alla exei apodeixthei hdh.
Ζοοnchild ξαναδιάβασε λίγο την "ανταπόκριση" που ναι, συμφωνώ, ήταν άρθρο/άποψη αλλά το μουσικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μ' αυτά που έγιναν.
Κάπου στο τέλος της ανταπόκρισης ξεκαθαρίζω ότι τη πλήρωσαν αυτοί που είχαν πληρώσει το εισιτήριο
Μπάχαλο για να αφυπνίσεις το προβατοποιημένο πόπολο που κοιμάται όρθιο χωρίς να καταλαβαίνει ότι το εκμεταλλεύονται; Μαζί σου να σπάσουμε όλες τις βιτρίνες της Πανεπιστημίου!
Μπάχαλο για να υπερασπίσεις δικαιώματα που σου στερούν και δεν μπορείς να αμυνθείς αλλέως; Φουλ μέσα πάμε για ντου σε πουστόμπατσους με σκυλιά ή χωρίς!
Αλλά ρε φίλε Κάλκι μπάχαλο και καταστροφή για να νουθετήσεις αυτόν που συνειδητά αποφάσισε να χαραμίσει το 1/10 του μισθού του μ'αυτόν τον τρόπο; Να πάω κι εγώ στο σπίτι του ξαδέρφου μου που έχει πάρει κτηνώδη τηλεόραση, playstation, xbox και έχει γεμίσει στην αποθήκη τρία βαρέλια με παιχνίδια για το τετράχρονο (όποιος κάνει αστείο με μοτοσακά να του κάψει το αμάξι ο κάλκι) ανιψούδι μου, ενώ ταυτόχρονα γκρινιάζει ότι δεν τα βγάζει πέρα εύκολα, και να του κάψω την κουζίνα και το opel corsa στο γκαράζ;
Τα σκυλάκια τί χρώμα ήταν;;!!!
το λάηβ ξεκίνησε κιε είναι στα μισά. η προπώληση έχει γίνει. όσοι ήταν να πληρώσουν να μπουν, πλήρωσαν κιε μπήκαν. τα τάδε γκρουπ δε παίζουν γιατί γίνεται μπάχαλο.Quote:
1) λεφτά απο εισιτήρια οκ. για μισό προιόν κιόλας.
2) λεφτά απ'ό,τι πρόλαβαν να ξοδέψουν τα μπαρ, οκ.
3) υπόθεση: παίζει κ εκτός των εξόδων/εισιτηρίων των γκρουπ που δεν έπαιξαν να μην τους έδωσαν αμοιβή (εφόσον δεν έπαιξαν). ίσως μια αποζημίωση απλά. ίσως και τπτ απαυτά. κέρδος πάντως υπάρχει.
τα τσεπώνουν πιο πολύ και χαίρονται. γιέα!
και εσύ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ.
Πιο απλά: Αν ότι έγινε, είχε γίνει στο τέλος της συναυλίας πόσοι από εσάς θα άλλαζαν στάση και θα έλεγαν μπράβο;Quote:
Originally Posted by Dimitra
κανείς δε θα σου δώσει και συγχαρητήρια που του χάλασες τη βραδιά ή του έκαψες το αυτοκίνητο. έλεος, ξύπνα.
Kala, epimeneis akoma oti EPREPE na ginei tetoio skiniko? Kai milas exontas empeiria apo antistoixes sunaulies ekswterikou an den kanw lathos...?!
1) Αποζημίωση για τις ζημιές στις εγκαταστάσεις και για ότι οι Ελληναράδες έκλεψανQuote:
Originally Posted by VirusXI
2) Νοσοκομειακά έξοδα για σεκιουριτάδες αν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα
3) Τα καμμένα αυτοκίνητα ήταν των διοργανωτών απ' ότι φαίνεται καθώς εκεί πέρα απαγορευόταν το πάρκινγκ για το κοινό.
4) Τα έξοδα του μπαρ. Άπειρες κούτες με ποτά, τόνοι μπύρας.
5) Η αμοιβή των συγκροτημάτων δίνεται ότι κι αν συμβεί.
Σαφώς. Μάλλον ειδικά επειδή έχω δει έστω κι αυτό το ένα φεστιβάλ εξωτερικού. Όπου με 20 ευρώ κάτω έβλεπες 15 μπάντες - και όχι τίποτα ξεχασμένες σε μια ΑΡΤΙΑ διοργάνωση. Αφού είναι μπουρτζόβλαχοι, καλά να πάθουν.Quote:
εντιτ: στο Ροουντμπερν αναφέρομαι για τα 20 ευρώ κάτω
Θεέ μου Κάλκι!!! Τόση αφέλεια είχα να δω απο την Αμελί!!!
Και μια ζοφερή παρατήρηση:
Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!
Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?
χααχαχαχααχχααχαχαχχααχχQuote:
Originally Posted by Skalani Caveman
. . .Quote:
Και μια ζοφερή παρατήρηση:
Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!
Δήμητρα δεν είναι κι ότι πιο εύκολο, όσο κι αν επωφελούμαι απ' το ταξίδι κάθε φορά που θέλω να δω συναυλία να πληρώνω μεταφορικά και διαμονή, ε;
Και στη τελική τρόποι αντίδρασης δοκιμάζονται, αν δε πιάσει αυτός θα δούμε τι έχουν να προτείνουν και οι κνίτες
Den einai "kathe fora". Se 1 kalokairino festival na pas tha deis toses mpantes pou edw an tis eblepes mia mia tha plirwnes polla perissotera kai upo xeiroteres sunthikes. Alla to point mou itan allo etsi ki alliws...
Σρυ αλλά δεν κάνετε ένα μπρεηκ γιατί πιάστηκαν τα χέρια μου;
Δε μιλάμε για συγχαρητήρια. Τα νεύρα σαφώς και είναι λογικό να τα έχει όποιος πλήρωσε. Όμως αυτό που έπαθαν οι διοργανωτές ίσως να είναι πιό σημαντικό από αυτό. Και αυτό το "ίσως" είναι που κάνει εμένα να λέω ότι λέω και εσάς να λέτε ότι λέτε. Περιμένουμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό το γεγονός και το ξανασυζητάμε.Quote:
Originally Posted by VirusXI
Εξήγησέ το μου τότε αν δε βαριέσαι.Quote:
mia mikri erotisi
sto idio meros tha ginei kai to gagarin oper air????
Crystal clear...Quote:
φιλοτιμο των διοργανωτων :rofl:
επισης και οι σεκιουριταδες ειναι εργαζομενοι ανθρωποι ε και προσωπικα σε οσα λαιβ εχω παει δεν εχω δει ΠΟΤΕ να βαρανε τσαμπατζη.
-----------------------------------------------------------------
εντιτ. αν ειναι και ευκολο ποσο κοσμο ειχε περιπου?
ε, θα γινει αυτο που ειπε ο αμνιζιακ. Την επομενη φορα περισσοτερο σεκιουριτι --> πιο πολλα εξοδα --> ακριβοτερο εισιτηριο. Και θα εχουν και επιχειρημαQuote:
Ρε παιδί μου, είναι απλό αυτό που λέω: Είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Εγώ συμφωνώ μαζί του και πιστεύω πως παρά το βίαιο χαρακτήρα του είναι αποτελεσματικός, εσύ διαφωνείς και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο πολιτισμένη ή ενδεχομένως και καμμία λύση. Απ' τη στιγμή που όμως είναι τρόπος αντίδρασης είναι κατά μία πιο ελεύθερη έννοια θεμιτό να δοκιμαστεί.Quote:
Quote:
Πιο απλά: Αν ότι έγινε, είχε γίνει στο τέλος της συναυλίας πόσοι από εσάς θα άλλαζαν στάση και θα έλεγαν μπράβο
egw oxi file giati tote den tha xe oute kan to symvoliko noima pou xe twra (asxeto pou me tis psefto-anarxiles sas to gamisate). Tote apla tha eprokeito gia malakismena kleftronia pou ithelan na paroun sakoules mpuras ...kai pou ws gnwston opws ginetai se autes tis periptwseis meta tha to eskagan kai to ksulo tha to trwge (apo ta mat) o kosmos pou xe paei na dei to live.
Oson afora to skiniko me ta skulia , na kanete mynisi sto mouni to diorganwti...ti itan ekei stratopaido sygentrwsis?
ειναι ενας φασιστικος τροπος αντιδρασης(και κυριως την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμος=αυτοι που πληρωσαν το εισητηριο, ειτε γιατι το χρημα ρεει απο τα μπατζακια τους ειτε γιατι επελεξαν να δωσουν το 1/10 του μισθου τους) και σε αυτο διαφωνουμε για το αν θα επρεπε να δοκιμαστει ή οχι.Quote:
Ε αυτό που μου λες είναι το τακτικό λάθος του τάϊμινγκ. Δηλαδή αν είχε γίνει στο τέλος των Αντεργουορλντ μια χαρά.
...καλά ρε μαλάκα, όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;
αμε.
Όσο για τον πιο κατάλληλο επίλογο:
Δείτε εδώ τα κόμμεντς αυτών που πλήρωσαν εισιτήριο
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =136811040
klaio!
βσκ, κρατα καμια πισινη, γιατι αν ξαναδιαβασεις ολα αυτα, οταν δουλεψεις για να βγαλεις τα λεφτα του εισιτηριου μιας συναυλιας την οποια θα σου γαμισουν αλλοι, παιζει να νιωσεις πολυ πολυ μαλακας
Ta diavases ta comments 'h mpa? Oso xosimo/mpineliki/katares trone oi diorganotes, allo toso trone oi mpaxaliarhdes. Kai den vlepw kanena na milaei gia tis "omorfes stigmes" tis opoies aneferes.Quote: