στο πρωτο επ στο τελος
Spoiler
Printable View
στο πρωτο επ στο τελος
Spoiler
Spoiler
Λοιπόν είδα τα τέσσερα πρώτα και πολύ το γλέντησα, μερακλίδικη παραγωγή βρε παιδάκι μου και πολύ προσεγμένη φάση πλας όλο το νάιτ σουώρντ εν μπόου για όσους μεγάλωσαν με το να είναι λίγο νερντς μ' όλα αυτά κι ωραίο ρυθμό έχει και το ενδιαφέρον σου κρατάει παρ' ότι δεν έχει γίνει κάτι ousiastiko ακόμα.
αλλά τώρα μεταξύ μας, ακόμα δε βρίσκω το λόγο που θεωρείται μεγάλη λογοτεχνεία εξημέρωσις των ηθών βούτυρο στο ψωμί σου κτλπ
τί είναι μια λογοτεχνία εξημέρωσης των ηθών;
Πλάκα έκανα ενίθαρμον, με τη συγκεκριμένη φράση δηλαδή.
impure
Spoiler
http://i.imgur.com/lSgce.jpg
Spoiler
Ποστάρετε όμως το gif του Drogo που ξεμουνιάζει τη Daenerys στη καλύβα.
Το έκανα μόνος μου τελικά...
Spoiler
ΟΛΕΘΡΟΣ
ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΙΑ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑ :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
σκαστε πρεπει να αρχιζω να τα κατεβαζω ε?
ΝΑΙ
ε ρε γλέντια. άρχισε το ξύλο!!
Μόλις το'δα κι εγώ.
ΓΑΜΗΣΕ.
Δεν χορταίνεται ρε! Κάθε φορά βλέπουμε πρώτα το προηγούμενο και μετά το καινούριο....
πολλές έξτρα σκηνές. χτίζουν το χαρακτήρα Theon μαλλον ε, αλλιώς δεν έχει νόημα η σκηνή με τη rose.
η σκηνή Loras - Renly, απλά λολ.
The Eyrie είναι λίγο απογοήτευση, αλλά όλη αυτή η παράνοια δύσκολα δείχνεται σε μερικά λεπτά.
Επίσης σκηνή Varys - Illyrio, ο Varys είναι ο πιο ριγμένος χαρακτήρας στο πρώτο βιβλίο. Όσο έχω διαβάσει, δεν ξεκαθαριζόταν ότι ο Varys ήταν τελικά μαζί με τον Illyrio, και τώρα βλέπω με άλλο μάτι όσα πρόκειται να πράξει στη συνέχεια
Spoiler
επεισοδιάρα;
ΝΑΙ
αλλά πού είνα η Daenerys μου γαμώτο;
Υπενθύμιση:
Spoiler
Spoiler
αυτό που έγραψα για ιμπ, δεν είναι σποιλερ, γιατι είναι η άποψη μου μονο
175 by 200 pixels or 39.1 KB.
Επιστρέφω αμέσως.
Άνετα το καλύτερο ως τώρα και φαίνεται ότι αποκτούν αυτοπεποίθηση και γυρνάνε πανέμορφες σκηνές που δεν υπάρχουν στο βιβλίο (όπως αυτή με Robert και Cersei που για μένα είναι άνετα η καλύτερη της σειράς ή και αυτή με Varys-Littlefinger). Έχω την εντύπωση ότι βοήθησε το γεγονός ότι το επεισόδιο επικεντρώθηκε σε 2-3 μέρη, προφανώς δεν μπορεί να γίνεται αυτό σε κάθε επεισόδιο, αλλά όταν υπάρχει ευκαιρία, το να τα χωρίζουν ανά επεισόδιο ίσως βοηθήσει.
Επίσης, Eyrie :touched:, τέλειο το δωμάτιο-φυλακή.
για σκηνές και διαλόγους εκτός βιβλίων έχει δοθεί πολύ ωραία εξήγηση από τους σεναριογράφους , θα βάλω λινκ μόλις θυμηθώ που τα διάβαζα
Γενικά στις σειρές συνηθίζεται ως exposition, για να μαθαίνουμε πράγματα που δεν είχαν χρόνο να δείξουν ή να θυμούνται οι χαζοαμερικανοί τι έγινε στο προηγούμενο, τις σχέσεις ανάμεσα στους χαρακτήρες κλπ. Στις καλές σειρές σε αυτά τα κομμάτια έχουμε και character development. Στις πολύ καλές σειρές δε χρειάζονται καθόλου. :ρ
http://sf-fantasy.suvudu.com/2011/05...e-7-early.html
Δύο επεισόδια λοιπόν :touched::touched::touched: Και απ΄ όσο θυμάμαι από τα βιβλία, προμηνύεται μεγάλο έπος :-D
ω, ναι
Ναι αλλά μετά 2 βδομάδες αναμονή για το επόμενο...μάλλον θα αρκεστώ στο 6ο αυτό το σουκού.
Επίσης ο Ρενλης δεν είχε μακρύ μαλλί;
ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ 6 :touched: