exeis vysma? tha peraseis kala.
den exeis vysma? an eisai poly kolofardos tha peraseis kala, an pali oxi thn gamhses
Printable View
exeis vysma? tha peraseis kala.
den exeis vysma? an eisai poly kolofardos tha peraseis kala, an pali oxi thn gamhses
Ρε, δε μας νοιάζει αν θα είναι εύκολα ή όχι :!:
Δεν πρέπει να μπαίνεις καν στη διαδικασία.
Eξαρτάται και τι βύσμα έχεις. Η ακραία περίπτωση είναι ένας μαλάκας στην Αλεξανδρούπολη, που χαιρόταν επειδή ο μπαμπάς του ήξερε έναν... ΕΠΟΠ!! :rofl:Quote:
Originally Posted by Angrafan
Έχω και φίλο που είχε γνωστό ένα ταξίαρχο, και τον έστειλε πρώτη μετάθεση σε στρατόπεδο στο Κιλκίς αν θυμάμαι καλά που τους πήγαινε 25 μέσα 1 έξω, και δευτερη μετάθεση στον Έβρο στις Φέρρες που εγώ είχα περάσει ΛΥΒ. Για ΛΥΒ, με 300 άτομα για 20 υπηρεσίες ήταν θεϊκά. Για να κάτσεις 6μήνες εκεί, ήταν για τον πούτσο.
Εγώ που δεν είχα κανένα βύσμα, έκατσε και ήμουν 6μήνες σε φυλάκιο κοντά στις Σέρρες, με μια σκοπιά που την κάναμε μόνο αν ξέραμε ότι θα έρθει έφοδος (έμφαση στο "ξέραμε"), pro evolution, NOVA, βιντεοκλιπ από Shakira, Rihanna, Pussycat dolls κλπ (:pink:) όλη μέρα.
Είναι ο ορισμός του "δεν ξέρεις πως θα σου κάτσει."
είναι παράνομη, ναι. Και η επιβολή εξωτερικής εμφάνισης κλπ.Quote:
Originally Posted by Phoebus
απλά
ναι, αυτό (και όχι μόνο σε επίπεδο προσκόπων, είστε ενήλικες γμτ). Η μαλακία είναι ότι όλο το βάρος πέφτει στην πειθαρχία και στα καψόνια, γιατί μπορούν.Quote:
Originally Posted by Ace
@σταμ: δεν εννοούσα ότι τώρα λαμβάνουν χώρα πολιτικές συζητήσεις ε
καντιρού, εναλλακτικη θητεία όχι με τη διάρκεις που είναι τώρα, αμαν. Εσύ θεωρείς ότι υπάρχουν "γυναικεία" επαγγέλματα;
χολκ, το όπλο δε χρειάζεται γενικά. Απλά, μιλώντας για μένα, επειδή σκοπεύω τα επόμενα χρόνια να συμμετάσχω πάλι σε κανα προτζεκτ σε αναπτυσσόμενη χώρα, δε θα με χάλαγε καθόλου να ξέρω να χειρίζομαι καλάσνικοφ.
ποιος είναι ο Χαρίσης;
Quote:
Originally Posted by Lost_In_Cooperland
@ eni
ποιός ο λόγος ύπαρξης εναλλακτικής θητείας απότη στιγμή που επιβάλλεται ΜΟΝΟ σε όσους δεν γουστάρουν στρατό; Αν υπάρχει εναλλακτική θητεία γιατί να μην πηγαίνουν και γυναίκες; Εγώ λέω να μην υπάρχει ΚΑΜΙΑ θητεία για τίποτε και για κανέναν!
και δεν θεωρώ ότι υπάρχουν γυναικεία επαγγέλματα, όμως θεωρούν πολλοί από τους δεινόσαυρους που μας κυβερνούν.
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που εννοούσα είναι ότι ο στρατός διοικείται από απύθμενα βλάκες κρετίνους ζώα ώστε να μπορέσει να πραγματοποιηθεί δείγμα πολιτικής συζήτησης. Δηλαδή, και όλους να τους διώξεις δύσκολα θα αναβαθμίσεις την ποιότητά του, αφού εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς.Quote:
Originally Posted by enitharmon
http://i77.photobucket.com/albums/j5...19_34_55_b.jpgQuote:
LiC, enitharmon και Candiru, προτείνετε μισθοφορικό στρατό λοιπόν; Με τι κονδύλια; Α ναι, ας πάρουμε λίγα ακόμα από την παιδεία πχ ε; Άλλωστε μας περισσεύουν, γι'αυτό λέμε να καταργήσουμε σταδιακά τη δημόσια τριτοβάθμια εκπαίδευση ε;
Ή προτείνετε την κατάργηση του στρατού; Έχουμε το ΝΑΤΟ, θα μας σώσει από οποιαδήποτε εισβολή! Έχουμε τις ΗΠΑ που μας υποστηρίζουν! Α όχι, αυτές υποστήριζαν τον Σαντάμ πριν από καμπόσα χρόνια και δες τι έγινε τελικά.
Ο στρατός είναι ένα αναγκαίο κακό. Το να καταργηθεί ή να γίνει μισθοφορικός με τίποτα, εδώ λένε να ξανααυξήσουν τη θητεία γιατί πλέον δεν καλύπτει το δυναμικό ούτε το 50% των αναγκών.
Το θέμα λοιπόν δεν είναι αν θα πάμε στρατό ή όχι, αλλά το πόσο καλά ή σκατά μπορούμε να περάσουμε εκεί μέσα.
Και Fandango, σίγουρα θα δούμε. Αν έχω πάντως ένα φόβο δεν είναι αν θα με στείλουν στις Φέρρες ή σε κανά μαύρο στρατόπεδο της Μυτιλήνης πχ, είναι να γλιτώσω το ΔΕΑ να μην κάτσω 5 μήνες παραπάνω. Γι'αυτό δηλαδή παίζει να βάλω και βύσμα τώρα που άκουσα κάτι πως το Ι2 μυωπίας δε σε σώζει από αυτά σε διαβιβάσεις.
Αναγκαίο κακό που φυτοζωεί και δεν προσφέρει τίποτα στους στρατευμένους, ενώ και τους ίδιους δεν τους ενδιαφέρει να μάθουν να χειρίζονται τα οπλάκια και τα άρματά τους, αλλά να περάσουν όσο καλύτερα και στη λούφα μπορούν. Με πολύ λιγότερους και σωστά εκπαιδευμένους κάνεις πιο σωστή δουλειά. Κονδύλια βρίσκονται μόνο και μόνο αν σταματήσουν να τα τρώνε βουλευτές και παρατρεχάμενοι. Βέβαια, στα αρχίδια μας όλα αυτά, γιατί… ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ.
ρε παλικαριμ, σε ποιους να επιβληθει η εναλλακτική, σε αυτούς που θέλουνε να πάνε στρατό; Πρέπει να έχεις 2 επιλογές, πάω στρατό ή πάω σε γηροκομείο.;Quote:
Originally Posted by Candiru
Αν θες να αλλάξει κάτι τώρα, δε μπορείς να ξεκινάς από την κατάργηση του. Ο στρατός δε γίνεται να καταργηθεί στην προκειμένη φάση για διάφορους λόγους (ένας απ'αυτούς, η ψυχολογία του πληθυσμου, η αίσθηση ασφάλειας που παρέχει). Απλά ρε παιδί μου, ας μην είναι τοσο σκατα.
στηλ ασσασιν, καλύτερα να χώσουνε και γυναίκες στο στρατό, παρά να αυξήσουνε πάλι τη θητεία.
Αλήθεια, ο Κόναν θα έβαζε βύσμα λες;
Ο στρατός θα καταργηθεί μόλις λυθούν τα ελληνοτουρκικά, για κανέναν άλλο λόγο. Τα ξένα κράτη που έχουν μισθοφορικό στρατό είναι έτσι επειδή δεν είναι συνεχώς στην τσίτα με τους ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.Quote:
enitharmon αν ήμουν ο Κόναν θα κουβάλαγα 2 μέτρα ιβοριανό ατσάλι και όχι τζι-3 κι άλλα όμορφα. Κανάς στρατόκαυλος δεν είμαι, γιατί ακριβώς ο στρατός είναι ότι είναι, 1 χρόνος χαμένος από την επαγγελματική/προσωπική ζωή μου και ένα βάζο με την κοτσίδα μου εδώ δίπλα. Και γι'αυτό το λόγο νομίζω είναι λογικό να μη θέλω να πάω μέρα παραπάνω από το ελάχιστο προβλεπόμενο όριο, το 12μηνο.
Αλλά δε ζω σε ουτοπικούς κόσμους(είπαμε, εκεί θα είχα ιβοριανό ατσάλι και θα έσφαζα τουρανούς σκύλους και κοθιανά γουρούνια :P) και ξέρω πως ο στρατός υπάρχει και θα υπάρχει και θα είναι υποχρεωτικός. Γιατί προτιμώ κάθε ευρώ που θα χάσει ο κάθε βουλευτής ή γενικά μεγαλοκαρχαρίας του κράτους να πάει σε 1002 άλλα πιο σημαντικά πράγματα(υγεία, παιδεία, ασφαλιστικό κλπ κλπ) παρά να πάει στον στρατό.
Ένας γαμημένος χρόνος είναι. Ε θα κοιτάξω να περάσω όσο πιο καλά μπορώ, χωρίς να μου πολυσκοτίζουν τ'αρχίδια ΕΠΟΠ και αξιωματικοί. Και στο τέλος μπορεί όντως να μου έχουν μείνει οι εμπειρίες που λέει ο eleventh guardian. Μπορεί οι εμπειρίες 1 χρόνου εκτός να είναι καλύτερες, αλλά δε θα είναι τόσο διαφορετικές σε σχέση με ότι έζησα τον περασμένο χρόνο ή τον επόμενο μετά τον στρατό.
den pas dea an den dilwseis oti ontws thes na pasQuote:
Originally Posted by Steel Assassin
Κατά βάση ναι, αυτό ισχύει. Βέβαια τώρα που έχει μειωθεί γενικά ο κόσμος στις μονάδες, υπάρχει ο κίνδυνος να πας χωρίς να το δηλώσεις, αν δεν έχουν άτομα να καλύψουν τις ανάγκες τους.Quote:
Originally Posted by Angrafan
πότε είναι αυτό το μόλις;Quote:
Originally Posted by stam and the witches
γιατί μετά θα βγουν τα ελληνοαλβανικά, τα ελληνοβαλκανικά και μετά η ευθύνη που έχουν τα ανεπτυγμένα κράτη να διαφυλάσσουν την ειρήνη στα αναπτυσσόμενα.
αν ο μοναδικός λόγος ήταν τα ελληνοτουρκικά, οι σκανδιναβοί γιατί έχουν στρατό; Οι Γερμανοί; Η Ελβετία; Ποιος θα τολμήσει να μπουκάρει στην Ελβετία;
Δε σε πιάνω. Οι σχέσεις μας ως ελλάδα με κάποια άλλη χώρα δεν ήταν ποτέ τσιτωμένες στο βαθμό που είναι τώρα με την τουρκία. Τι σε παραξένεψε;
Τα κράτη που μου ανέφερες έχουν υποχρεωτικό στρατό καταρχάς; Το αν τολμάει κανείς να μπουκάρει που κολλάει;
Εδω ειχαμε την εσχατη προδοσια των ΙΜΙΩΝ.
Τι να λεμε τωρα...
Kai merika mounopana kaine to symvolo ths eleu8erias mou k de me af;hnoun na perasw to dromo apenanti. e re sapounia pou prepei na ginete oloi... alla de me afhnoun na ta pw, wraia dhmokratia exoume.
νταξ, δηλαδή λες ότι τώρα οι σχέσεις είναι χειρότερες απο ότι ήταν το '55, το '60, '70, '74 και το '80 (60,70,80 πραξικοπηματα) με την Τουρκία. Και ότι αμα θέλει κάποιος να διατηρηθεί ο στρατός δε θα βρει άλλη δικαιολογία. Και πότε θα λυθούν τα ελληνοτουρκικα;Quote:
Οι σκανδιναβοί δεν ξέρω αν έχουν, θα μας πει ο κατώριμος. Οι Ελβετοί είναι στον κόσμο τους, αλλά τον στρατό τον έχουν πάνω από όλα. Που και να μην τον είχαν, ποιος θα τολμησει να μπουκάρει στην Ελβετία; Οι Γερμανοί έχουν επιλογή μεταξύ στρατού και κοινωνικής εργασίας και πληρώνονται και στα δύο. Απλά τους ανέφερα τους Γερμανούς, γιατί παρ'όλο που μέχρι πριν λίγα χρόνια τους απαγορευόταν να έχουν κάποια είδη όπλων, δεν είχαν πλεον "εχθρους" και δεν κάναν αποστολές στο εξωτερικό, ο στρατός ως θεσμός και θητεία παρέμεινε.Quote:
ποιο είναι το σύμβολο της ελευθερίας σου;Quote:
και ποιος δε σ'αφήνει να τα πεις παλικαρι μου;
τα κουμουνια.
κοκκινοφασιστες..εχουμε και στο φορουμ μη κρυβεστε!!!!!
το σύμβολο της ελευθερίας που έχει πάει σε τόσες χώρες με άλλους στρατούς κατοχής (ειρηνευτικές αποστολές). πέρα από τον όποιο συμβολισμό του καψίματος της σημαίας τρελαίνομαι να βλέπω τα γίδια μετά να ζορίζονται όσο δεν πάει που κάηκε ένα πανί.
ε, πώς, στα χνάρια του μεγαλέξανδρου :lol:Quote:
Originally Posted by rage_for_order
Ρε μαλάκες, καταλάβετε κάτι, για κάποιους αυτό το πανί ως σύμβολο είναι όσο σημαντικό είναι για εσάς το μουνί της μάνας σας πχ.
Ε όπως αν κάποιος το βρίσει αυτό θα τσαντιστείτε, έτσι θα τσαντιστούν κι άλλοι όταν βλέπουν τη σημαία να καίγεται.
--> Συγγνώμη που δεν ανήκουμε όλοι σε οικολογικοαναρχικές οργανώσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου. <--
ναι, αρκεί να μην μας επιβάλουν και εξαναγκάζουν σε οτιδήοτε στο όνομά της, ειδάλλως φωτιά και μπούρμπερη :twisted:Quote:
Originally Posted by Steel Assassin
:rofl: rage πιο μεγαλο αβαταρ ρε
Το κράτος σε αναγκάζει και πληρώνεις φόρους!
Δε σε είδα να αντιδράς σε αυτό ποτέ.
Χέσε με ρε αναρχοτσοπάνη, ζεις σε μια δομημένη κοινωνία(δυστυχώς για σένα, θα προτιμούσες τα γίδια στο βουνό) και όπως έχεις δικαιώματα έχεις και υποχρεώσεις. Για να απαιτείς δικαιώματα δέχεσαι τις υποχρεώσεις. Και μια από αυτές είναι να τιμάς το κράτος/πατρίδα/χώρα/όπωςθεςπέστο.
Αν δε σου αρέσει ανυπότακτος στο εξωτερικό και μην πατήσεις ξανά το πόδι σου εδώ. Ορίστε η λύση στο πρόβλημά σου.
ΕΝΤΙΤ: Προφανώς αυτό πάει στον αναρχοτσοπάνη μας, όχι στον μπούλετ.
κατά λάθος :wink: επιστρέφω σε λίγο ψάχνω pics τώρα για να γελάσω λίγο ακόμα..
μεγάλη μαγκιά!!!
Βλέπω κι εγώ λίγα ποστς, κάτσε λέω να δούμε από περιέργεια.
Και ω του θαύματος!
Candiru, βρέθηκε μηδενιστικό αναρχάκι που κουβαλά τα μυαλά σου. Θα κάνετε ωραία παρέα τα 2 σας.Quote:
Originally Posted by rage_for_order
με απογοητεύεις. τζάμπα έκατσα να βρω τις φωτογραφίες. ούτε ένα γαμοσταυρίδι και μόνο ένα υφάκι. εδώ προσβάλλεται το υπέρτατο σύμβολο και εσύ θα το αφήσεις έτσι;
Το καψιμο της σημαιας με αφηνει παγερα αδιαφορο.
Τι εχω γιατρε;
rage_for_order φαίνεται η λογική του μέσου επαναστάτη αναρχάκου.
Ούτε να βρίσω το μουνί της μάνας σου δεν έχει νόημα.
Συνέχισε να πηγαίνεις κόντρα με τα ποστς σου. :)
σκατά ξενέρωσα. δεν υπάρχει τόση βλακεία όσο θα ήθελα
Steel Assassin, δε σε παίρνει, είναι γεμάτο αναρχοτσοπάνηδες το φλόρουμ.
Ενίθαρμον, πλάκα έκανα με το τελευταίο μου ποστ, ήμαρτον :P
Αν με τα παραδείγματα που μου έδωσες, ότι δλδ γερμανία-ελβετία-κλπ δεν έχουν υποχρεωτικό στρατό επειδή έχουν κύρος ή δενξέρωγωτι και γι αυτό το λόγο οι άλλοι δεν μπουκάρουν ούτως ή άλλως, θαρρώ ότι σφάλλεις. Οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας είναι ο μόνος λόγος που έχουμε υποχρεωτική θητεία, επαναλαμβάνω, και δεν τίθονται γενικότερα ζητήματα δύναμης. Δε νοείται να ξεκινήσει πόλεμος με καμία άλλη χώρα στην παρούσα.
epidi oi gomenes pou kene thn simaia den dixNoun kana clivage.Quote:
Originally Posted by Ace
Εγώ καταλαβαίνω πάντως τον Steel Assassin.
Μπορεί την ελληνική σημαία να την έχω για το μπούτσο μου αλλά όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο για ένα πανό - πλακάτ του ΠΑΟ μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.
Επειδή καταλαβαίνω λοιπόν ότι καλύτερα να σε στείλουν 3 μήνες νοσοκομείο παρά να σου πάρουν ένα πανί αλλόθρησκοι, δίνω ένα δίκιο στο συγκεκριμένο γιούζερ για κάποια πράγματα που πιστεύει.
δεν μου επιβαλεται το σύμβολο του ΠΑΟ για να αντιδράσω. Εϊναι σεβαστό λοιπον και μόνο φασιστοχουλιγκάνια της αντίπαλης ομάδας θα το έκαιγαν μόνο για να πικάρουν. Η ελληνική σημαία ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ και τα επιχειρήματα του steel δείχνουν και το επίεδο καθυστέρησής του!Quote:
Originally Posted by pitchfork
Αλλο ρε καραγκιόζη οι κοινωνικές υποχρεώσεις για να λειτουργεί η κοινωνία (πχ φόροι για κοινωνικά ή τεχνικά έργα) και άλλο τα σύμβολα που δεν δέχεται ο καθένας γιατί έχει τις δικές του πεποιθήσεις.