ωραίο κι αυτό. η καλύτερη στιγμή ήταν στο γραφείο του ντέξτερ με τον αραπά. κρίμα πάντως, έπρεπε να πέσει κάνα μπουκετίδι. κι επιτέλους να παρατήσει τη ρήτα.
Printable View
ωραίο κι αυτό. η καλύτερη στιγμή ήταν στο γραφείο του ντέξτερ με τον αραπά. κρίμα πάντως, έπρεπε να πέσει κάνα μπουκετίδι. κι επιτέλους να παρατήσει τη ρήτα.
Όντως καιγω ψηνόμουν για μπουνίδια. :|
Καλή φάση θάτανε.
Όσο πας και το λατρεύεις τον Ντεξ ρε. :)
Ωραίο ήταν.
Άντε να φάει πούλο η Ρίτα, γιατί θέλουμε το μελαχρινό!
ελα μωρε τη λυπαμαι
Όχι, να την παρατήσει. Εκνευριστικότερος τρόπος ομιλίας έβερ, καλά έπαθε, όπως καλά έπαθε και η πορνησάρα για τον αυτό λόγο.
Η σάρα του πρίζον;
Δε μίλαει εκνευριστικά αυτή ρε.
Τέσπα, μου τη δίνει, που κατά βάθος ξέρω, ότι θα την αφήσει τη lila και θα καταλήξει πάλι με τη Ρίτα. :|
(Ξέρω, εννοώ, ότι αυτό πιστεύω ότι μάλλον θα γίνει - καθαρά προσωπική κρίση).
o patosik re :rofl:
2.07,γάμησε
λοιπόν πάνω που σκεφτόμουνα ποσο έχει αρχίσει να με εκνευρίζει η σπόνσορας με επιβεβαίωσε πανηγυρικά στο τέλος και ότι και να λέτε η rita είναι πολύ ψιλά
οι εξελίξεις με τον dokes πήραν υπερβολικά ενδιαφέρουσα τροπή,πραγματικά όμως
έχει αρχίσει να με ανησυχεί το πολύ ερωτας και sex στη σειρά αλλα είμαι σίγουρος ότι ξέρουν καλά που το πάνε οι παραγωγοί
αυτά τα λίγα,δείτε το
πολύ διαστημική η γκόμενα ρε φίλε :-o
βέβαια, καλύτερη στιγμή ήταν πάλι στο γραφείο του ντέχτερ με τον αραπά.
upotitloi gia to 7 paizoun?
akuro, vrhka agglikous
to eida to teleutaio
:spoiler:
provlepetai panikos me doakes. Ton vlepw se sakoules.
mallon den tou vghke se kalo apo oti fainetai to skhniko me to manifesto sthn efhmerida...
gata o cia tupos. Tou gamaei kai thn aderfh.
Agglida kariola apo tis liges, alla kai rita den paleuetai. To love story exei kourasei pantws. An einai pantws na vgoune 12 episodeia opws kai thn prwth season exoume polu dromo akoma gia to ti 8a ginei. Kai einai klassiko me anatropes to senario tou, xeirotero kai apo prison break 3erw gw.
γαμάτο.
doakes got owned...
παόζω το κεφάλι μου στοίχημα οτι στο τέλος θα καταλήξει στη Ρίτα.
και καλα θα κανει
pantws telika h sponsoras apodeix8eike an8rakas.
Oson afora ton doakes pleon pisteuw oti 8a dhmiourghsei akoma megalutera provlhmata sto dexter afou pleon kai autos den exei na xasei tipota pleon. Mazeouontai ta metwpa gia ton palhkari mas kai eimai polu periergos na dw pws 8a ta antimetwpisei
Το κουτουλίδι ρε μαλάκα. Τι θεΐλα.
τώρα που βρήκε τρόπο να ξελαμπικάρει κάνοντας γουτσου με την αγγλο-succubus, ποιος τον πιάνει τον Dex.Quote:
Originally Posted by wino
:shock: ω-ρε-μαλακα
λοιπόν που λέτε μόλις τελειωσε η προβολή ενός από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς(δε λέω το καλύτερο γιατί στάνταρ θα έρθει,ίσως και στο αμέσως επόμενο)
δε σας σποιλεριαζω,απλά δείτε
αντε να ρθει η αλλη δευτερα τωρα :?
εγώ λέω θα την τεμαχίσει.
Nαι αλλά πώς θα αντιμετωπίσει το μέτωπο Doakes/Lundy ;
Αυτά είναι. Dex for President !
με τον δοακς θα γίνουν φιλαράκια στο τέλος της σίζον και τον λάντι θα τον καθαρίσει και αυτόν (ο οποίος λάντι θα πηδήξει την αφή δέχτερ για τον ίδιο λόγο που την πηδούσε κι ο αφός δέχτερ). δεν ξέρω αν με εννοείτε. άντε, όλη τη χρονιά σάς είπα!
:spoiler:Quote:
Originally Posted by sfinotouvlaki
χμ...
δεν το είχα σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο για τον υπερμπάτσο...
μπα, χλωμό μου φαίνεται, μάλλον είναι μοναχική ψυχούλα και ήθελε λίγο συντροφιά, όπως και η αδερφή του ψηλού. Ο μαύρος μάλλον πάει καρφωτός για το κρεβάτι και τα νάυλον του παιδιού.
Καλά αγγλίδα υπερκαριόλα και τέτοια. Αλλά ποτέ πίσω στην ξενέρωτη ξανθιά. Χίλιες φορές με την μπατσίνα δηλαδή. Πάντως μου φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία season της σειράς. Δε βλέπω να την τραβάνε από τα μαλλιά όπως έκαναν στο prison break.
epos
auti i mousiki pou paizei sunexeia sto dexter ti einai?
prin mia evdomada to ksekinisa...twra vlepw to 5 tis deuteris season..gamei
http://www.youtube.com/watch?v=3D2f_7v64Mg
9 promo :shock:
αν και πιστευω πως προκειται για ονειρο
ο μαύρος χρειάζεται μία special περιποίηση. Αν και δεν νομίζω ότι θα καταλήξει εκεί το κουτάκι του dexter, έχει γίνει προσωπικό το θέμα και θα το χρησιμοποιήσει κάπως αλλιώς κατά τη γνώμη μου.
Πότε θα τον σκοτώσει τον πούστη...
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Tο πιό μεγάλο shock ήταν το trailer.
Να δείτε που Λάντι και Αγγλίδα γνωρίζονται.
Λες να είναι όλο ένα κόλπο για να παγιδεύσουνε το dexter? Πολύ τραβηγμένο μου ακούγεται. Πιο πολύ για ψύλους στα αυτιά του ψηλού μου φαίνεται. Του κλέψανε το παιχνίδι του και τρελαίνεται η κάτι τέτοιοQuote:
Originally Posted by carheart
μαλάκες θέλω να δω πώς διάολο θα ξεφύγει τώρα!!!
μπορεί να 'ναι όνειρο που 'πε κι ο αμπρούτζης. μακάρι να μην είνα όμως.
Πιστεύω πως θα τα φορτώσει όλα στην Λάιλα. Παρανοϊκή, με πρόσβαση στην αστυνομία ("μου κλεψε τα κλειδιά και την κάρτα"), με καμμένο σπίτι που θα την κατηγορήσουν πως έκαψε η ίδια (και θα επιβεβαιώσει η ασφάλεια) για να κάψει τις αποδείξεις, η Ντεμπ θα πείσει τον Λάντι πως είναι έτσι επειδή έχει μεγαλώσει με τον Ντεξ και μένει μαζί του (μιας και την αντιπαθεί), Μασούκα και Μπατίστα καταθέτουν εύκολα εναντίων της, και στην τελική ο Ντεξ θα της πετάξει και ένα "έσωσα τον εαυτό μου εις βάρος κάποιου αθώου", με το οποίο αυτή θα πάει φυλακή μεν, θα βάλει και λίγο δάχτυλο όμως.
Η τρίτη σαιζόν θα έχει να κάνει με 2 αδέρφια που "τα είχαν" με serial killers!
Να πως -πιστεύω ότι- θα την γλιτώσει ο Ντέξτερ. Ελπίζω να διαψευστώ, το σκέφτηκα πολύ εύκολα.
Από την άλλη συμφωνείτε πως τόσο οι ηθοποιίες όσο και οι υπόλοιποι χαρακτήρες πλην του Ντέξτερ είναι επιεικώς της πουτσάρας;
ΌχιQuote:
Originally Posted by carheart
περίπου ναι.
οχι ρε,ειδικα ο ντοουκς παιζει τον ρολο αψογα
εσυ θα δωσεις το ΔΒΔ στον κωστακη επιτελους να δουμε και εμεις τιποτα :?: :!: :?:
:evil:
εδιτ: ο σφινοτουβλακης :!:
ε, ο ντόουξ και με κάτι μικρές εκλάμψεις η αντιπαθητικιά ίσως κι ο λάντι. οι άλλοι είναι μέτριοι στην καλύτεροι.
ποιο ντιβιντί καλε;Quote:
Originally Posted by Zoonchild
εγω επιμενω οτι σχεδον στανταρ αυτο που βλεπουμε στο προμο ειναι ονειρο(εφιαλτης που θα δει ο ντεξ το βραδυ που θα διαπιστωσει οτι λειπει το κουτι)