Nai ontws einai a3ioi 8) .
On topic : Shmera to vrady 3ana-pianw to toonstruck h to starship titanic.Tha deixei
Printable View
Nai ontws einai a3ioi 8) .
On topic : Shmera to vrady 3ana-pianw to toonstruck h to starship titanic.Tha deixei
Opws exw ksanapei ola ta anime paixnidia tupou FF prepei na kaoun se mia pura sto Tokyo, antistoixh ths Nyremberghs. . & -
Sorry, but that's the way I feel about it. :?
Μια χαρά ήταν και πριν.Quote:
Originally Posted by Marillion
PWPW MALAKA, STARSHIP TITANIC. ZOMGOR!!~! :touched:Quote:
http://images.joyo.com/b/bkbk640440.jpg
Pote den katafera na brw auth thn gamhmenh eikona se megalh gia na thn kanw afisa... :(
ο γιεα .RESPECT !
edit : parte kai torrent me kala seeds gia to en logw game.
http://db2.btjunkie.org/torrent/Douglas ... 87aace3854
Entaxei pote den htan toso mazika , mhn geliomaste.Milame gia ekatomyries pwlhseis kai sthn synexeia ekatontades klwnous , eidika sto japan.Edw oi perissoteroi pou to protopaixan sto playstation anarotiontousan giati 7 kai pou nai ta alla 6.Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Edit : Afth einai h monh pou exw se high resolution.Paraplhsia alla oxi h idia.
http://img172.imageshack.us/img172/4910/titanicwi1.jpg
Μια χαρά ήταν οι πωλήσεις και πριν στην Ιαπωνία, στον υπόλοιπο κόσμο δεν είχαν κυκλοφορήσει όλα για διάφορους λόγους. Επίσης μετά το 7 βγαίνανε κυρίως παπαριές/RPG που δεν μπορούν καν να συγκριθούν με τα προηγούμενα. Με λίγα λόγια ποτέ δεν ήταν νεκρά.Quote:
Αυτοί που δεν ξέρανε για τα άλλα 6 συνήθως ήταν άτομα που το PS ήταν η πρώτη τους κονσόλα. Παίζει δε, μέχρι το 7 να μην ξέρανε τι είναι RPG. Άσχετοι δηλαδή. =) (ελιτισμός στα αρ πι τζις!! )
Γενικά μετά το FF8 πήρανε τη κατιούσα, κυρίως επειδή πήγαινε η κάθε εταιρία να βγάλει ένα και καταλήγανε να κυκλοφορούνε μια μούφα. Shenmue και Chrono Cross (πινκ) σώζουν τη κατάσταση.
Btw αυτό το Titanic τρέχει καλά σε νέα PC?
1)Entaxei i iapwnia den kathorizei tis pagkosmies taseis twn pwlhsewn h kati.Allo an exei mia aptis megalyteres agores sta videogames genikotera,apla den einai h monh.Polla exoun aphxhsh ekei xwris na exoun edw,kai sthn synexeia ta anakalyptoume
Nomizw pantws oti to FFX einai paixnidara apo tis liges.
2)Nai re katevaze afova.
3)Shenmue magkaaaaaaaaaaaa.Tha ksethapsw to dreamcast kai tha vrw kalwdia mpas kai to rimaxw.
Exw kalwdia, dreamcast den exw. Pote tha' rthw na gamhsoume ton Lan Di?Quote:
ama eisai salonica kanoume kales douleies.
Είμαι ξανά 12 χρονών και λιώνω τα point n' click.
The Longest Journey ρε.
Μουνιά.
12 hsoun otan vghke to TLJ? :PQuote:
Originally Posted by Atheist
Όχι καυλωτικέ ακριβολόγε μου! Απλώς αυτό παίζω κ γι' αυτό το ανέφερα, εκείνες τις εποχές έπαιζα σαμ εν μαξ και ντεη οφ δε τεντακλ και 7θ γκεστ.
και φανταζμαγκορια. γενικά λούκας αρτς και σιέρα, ήμουν μέτοχος.
Monkey islands kai broken swords re mounia.
Ξανάπιασα το Hitman: Blood Money. Καταλαβαίνεις πόσο απίστευτη παιχνιδάρα είναι όταν το έχεις ήδη λιώσει στο παρελθόν, έχοντας κάνει τις αποστολές με άπειρους τρόπους, και το ξαναπαίζεις και ανακαλύπτεις και άλλα κόλπα για να βγεις Silent Assassin σε όλες τις πίστες.
Έβγαλα, παραδείγματος χάριν, το Vineyard σε 2 λεπτά, με Silent Assassin rating, με έναν πάναπλο τρόπο που τις προηγούμενες 50 φορές δεν είχα προσέξει καν πως γίνεται.
Text adventures και μετα το χαος το ιδιο
kserase ta ola kale mou dalek. ti ksereis kai PWS to kaneis. Epishs giati de mporw me tipota na bgallw silent assassin th gamopista me to psuxiatreio...Quote:
Originally Posted by Deggial
Shmera 3anapianw lands of lore II.Mporei an mu rthei kavla na piasw kai to 3 se ligo kairo.
:spoiler:Quote:
Originally Posted by sabbattack
Στο Vineyard θες Silverballer με σιγαστήρα. Ξεκινώντας πας όλο ευθεία, ανεβαίνεις στην οροφή, χρησιμοποιώντας το φορτηγάκι, πέφτεις στην τρύπα και περιμένεις να έρθει ένας εργάτης. Sedative και αρπάζεις τα ρούχα του. Με το που βγαίνεις έξω από την αποθήκη, στρίβεις αριστερά και πας κοντά στην πόρτα στο βάθος, όπου έχει ένα σωλήνα τον οποίο μπορείς να ανέβεις. Ανεβαίνεις και μετά μπαίνεις στο κτήριο από τα παράθυρο, σκοτώνεις τον πρώτο στόχο (ρίχνοντας τον από το παράθυρο για να είναι ατύχημα). Ε, μετά αρκεί να κατέβεις κάτω στο υπόγειο, να πας στο σημείο που ο δεύτερος στόχος κάθεται για λιγάκι, πετάς νόμισμα στον τοίχο και με το πιστόλι τον καθαρίζεις (και βάζεις το πτώμα πίσω στο κιβώτιο).
Στο Flatline, παρότι ακολουθούσα τους κανόνες για silent assassin, δε με έβγαζε ποτέ αν δεν έκανα και τους 3 θανάτους ως ατυχήματα.
Γαμεί το blood money. Το χω τερματίσει 24362 φορές με silent assassin rating σε ΟΛΕΣ τις πίστες εκτός από κείνη τη ρημάδα στο σαλέ στο βουνό που μου κρασάρει και με πετάει έξω (aka τη συγκεκριμένη πίστα δεν έχω καταφέρει να την παίξω ακόμα και την πέρασα με cheat)
Για το ψυχιατρείο (ακολουθεί ΜΕΓΑΛΟ post)Quote:
Originally Posted by sabbattack
:spoiler:
Ανεβαίνεις το δρόμο κανονικά, μέχρι να συναντήσεις ένα τύπο που καπνίζει αμέριμνος. Προσέχεις να μη σε δει ούτε αυτός ούτε ο αστυνόμος που περιπολεί και του παίρνεις το admission paper. Μπαίνεις στο κτίριο κανονικά, αφήνεις τα χαρτιά σου στον πάγκο και η νοσοκόμα σου μιλάει και μετά σου ανοίγει την πόρτα για να πας να αλλάξεις.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ χρειάζεται να κουβαλάς κουμπούρι μαζί σου, μόνο το standard equipment. Αγόρασε κι ένα long range detonator.
Βάζεις τις ρόμπες σου, αφήνεις τον αστυνομικό στην πόρτα να σε ψάξει για όπλα και μπαίνεις μέσα. Αμέσως δεξιά και πάλι δεξιά στις σκάλες, στον πάνω όροφο. Εκεί πας (αν θυμάμαι καλά) και πάλι δεξιά μέχρι που θα βρεις μία ανοιχτή πόρτα. Μπαίνεις και στη γωνία υπάρχει στολή γιατρού. Αλλάζεις.
Γυρνάς πίσω, κάτω και ευθεία στη διπλή πόρτα, αυτή που πάει προς το medical wing. Περνάς, πας πρώτη πόρτα δεξιά (κατά πάσα πιθανότητα θα ναι ένας νοσοκόμος μπροστά) και κατεβαίνεις τις σκάλες. Όλο ευθεία μέχρι το τέρμα του διαδρόμου. Εκεί έχει σκαλιά για πάνω. Προσέχεις μη σε δει κανείς γιατί απαγορεύεται και ανεβαίνεις τα σκαλιά. Πας ΠΟΛΥ προσεκτικά και συναντάς το δωμάτιο με τους δύο τύπους. Αν είναι ένας τύπος μόνο μέσα, περιμένεις απ έξω (stealth, ε) να μπει και ο δεύτερος. Όταν μπει, κάνει κάτι δουλειές και ξαναβγεί, μπαίνεις από το παράθυρο (stealth λέμε), sedate τον τύπο που κάθεται, παίρνεις τα ρούχα του και τον κλείνεις στο κουτί πίσω δεξιά. Παίρνεις από το γραφείο το κλειδί και την κάρτα.
Πας κάτω, βρίσκεις το κελί του agent και τελειώνεις τη δουλειά (ΠΟΛΥ προσεκτικά γιατί παίζει και να σε δει ένας νοσοκόμος που κόβει βόλτες ελέγχει απ έξω και μαπινοβγαίνει στα κελιά). Γυρνάς με τον ίδιο ΑΚΡΙΒΩΣ τρόπο -αφού πρώτα ξαναλλάξεις και ξαναβάλεις τα ρούχα του γιατρού- και πας στο αρχικό δωμάτιο, εκεί που άλλαξες από ασθενής σε γιατρό. Ξαναλλάζεις σε ασθενή.
Για να καθαρίσεις και τους υπόλοιπους που σου χει πει στο τηλέφωνο η Diana:
Α) Ντυμένος ασθενής, συμβουλεύεσαι το χάρτη σου και πας στο δωμάτιό σου, στον πάνω όροφο (είναι το (Α) νομίζω). Βγαίνεις από το παράθυρο, κάνεις αριστερά, μπαίνεις από το παράθυρο στο διπλανό δωμάτιο. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα ναι κανείς μέσα. Τέλος πάντων, πρόσεχε να μην είναι κανείς μέσα. Σαμποτάρεις το αέριο και φεύγεις. Όταν ο στόχος 1 μπει να μαγειρέψει, guess what.
Β1) Βγαίνεις από το δωμάτιό σου και προχωράς στον πάνω όροφο και με τη βοήθεια του χάρτη, βρες το σημείο ακριβώς πάνω από το δωμάτιο με την υδρόγειο (την οποία ανοίγει ο δεύτερος στόχος για να πάρει ουίσκι). Κολλάς μια βόμβα εκεί στα δεξιά που έχει τα καλώδια.
Γ) Πας κάτω, βγαίνεις στην αίθουσα με τα βάρη και περιμένεις να έρθει ο τρίτος στόχος (ο οποίος θα πάει να γυμναστεί). Πας πίσω του και την ώρα που αφήνει τα βάρη, τον πνίγεις με αυτά. Θα σου γράψει από μόνο του το παιχνίδι, τη στιγμή που πρέπει (drop weights ή κάτι τέτοιο). Αυτό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει και να περιμένεις αρκετή ώρα, καθώς στο δωμάτιο μπαινοβγαίνουν άνθρωποι και πρέπει να βρεις την κατάλληλη στιγμή που δε θα σε κοιτάει ΚΑΝΕΙΣ για να του πετάξεις τα βάρη στο λαιμό. Παίζει και να μην προλάβεις, να σηκωθεί, να φύγει και να περιμένεις να ξαναγυρίσει μετά από λίγη ώρα να επαναλάβει τη διαδικασία.
Β2) Γυρνάς πίσω και κάθεσαι στα σκαλιά απέναντι από την αίθουσα με την υδρόγειο ώστε να βλέπεις τι γίνεται εκεί. Την ώρα που ο στόχος (2) πάει να την ανοίξει για να πάρει το ποτό, πυροδοτείς το detonator και του πέφτει το φως στο κεφάλι.
Εννοείται, ότι τα βήματα Α, Β1 και Γ μπορείς και να τα κάνεις αρχή αρχή, αμέσως αφού αλλάξεις σε "ασθενή". Το Β2 είναι πιό όμορφο στο τέλος :P
Πας στην αρχή, στη reception, παίρνεις το admission paper, μπαίνεις στο δωματιάκι και αλλάζεις ξαναβάζοντας το κοστούμι σου.
Φεύγεις σφαίρα για το νεκροτομείο. Προσέχεις λίγο τους αστυνομικούς και το νοσοκόμο που τριγυρνάει εκεί (προσοχή γιατί αν μπει και σε δει πάνω από το υποτιθέμενο πτώμα, θα χεις μπελάδες) και μπουκάρεις μέσα. Πας στον agent, του δίνεις το αντίδοτο και την κάνετε με ελαφρά.
Όσες φορές το χω παίξει με αυτή τη διαδικασία σε ΟΛΑ τα level, μου βγάζει silent assassin.
Για αρχή πάντως, θα σου πρότεινα να το παίξεις σε easy level ώστε να σώζεις συχνά.
Τώρα, αν κανείς έχει κάποια λύση για να μη μου κρασάρει το παιχνίδι στην πίστα στο βουνό, ας την πει, ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής δεν είχε αποτέλεσμα. :|
Με το τελευταίο patch (1.2) δεν κρασάρει.Quote:
Originally Posted by psychotron
Quote:
As kanoume ena quote ston eayto mas legontas oti ontws to epiasa kai exw karakollhsei. Ti skata pws einai dynaton afth h ypertath paixnidara na efage kraximo! Luthor re gamw, Luthor :excl:
:dfinger:
Και μετά τις συζητήσεις για το Fallout το ξαναπιάσαμε και συνεχίζουμε :P
Εχεις δυναμεις Mind Flayer εσυ??Quote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
Μολις τωρα εκανα ξανα install το 2...
Καλο καψιμο,my post-nu-brother!
το tinfoil hat μου δεν με προστάτεψε. Βρήκα το fallout 1 αθήνα οπότε δευτέρα που γυρνάω πάτρα ξεκινάω κάψιμο.
Δεν άντεξα. Το τερμάτησα :P
He is a maniac!
He is crazy!
Ghosts,ghosts(ουπς,αυτο ασχετο ειναι)...
Ποτε προλαβες ρε θηριο?
Εγω τωρα βγαινω απο τη Vault City.....
και νιωθω καπως μειωνεκτηκα :oops: .
Απο δω και περα,I will keep a closer eye on you WBRB :nj: !
Κοίτα τι ώρα έκανα το ποστ, και τι ώρα απάντησα ξανά. :PQuote:
Originally Posted by Carnnival
Από εκείνη την ώρα σηκώθηκα απο το PC μόνο για κατούρημα και για μεσημεριανό.
Επίσης, ξανάπιασα το Fallout 1, και είμαι μόλις έχω βρεί το Waterchip και έχω εξοντώσει τους Raiders. Τώρα ξεκινάω για να ανέβω level και να πάρω την power armor απο Brotherhood Of Steel :D
Ντάξει ζήλεψα...
Τα γαμημένα τα Δέθκλοζ με σκίσαν μέχρι να τα βγάλω στο 8 level ΜΕ Power Armor, αλλά πήρα το αίμα μου πίσω: Σκότωσα την μαμά Δέθκλο με 5 βολές απο το σνάιπερ ράιφλ. :twisted:
Nice going mate!Quote:
Γιατι δεν ανοιγουμε ενα ξεχωριστο τοπικ για αυτο που λεγαμε τις προαλλες.Ενα τοπικ για να διηγηται ο καθενας ιστοριες και κατορθωματα απο RPGs που επαιζε και γουσταρε!
WBRB,you take the lead.
Ψηνεστε :?:
Planescape: Torment. Μουάχ.
Τωρα ζηλεψα εγω :( ...
Το ψαχνω εδω και πολυ καιρο ρε γμτ το Torment αλλα δεν το βρηκα(το ηθελα και original...)
Παιζει να το βρω πουθενα για κατεβασμα ή τπτ τετοιο?
Είμαι σχεδόν στην μέση. Απο χτές, τώρα σταμάτησα να παίζω, πάλι με ένα μικρό διάλειμα για φαγητό. Μέταλ ρε μουνηά!
Εδώ και μερικές μέρες παίζω το Hero Quest για DOS μέσω DOS Box. \μ/
Ego leo na ksanavalo to Heroes 3. Apo tote pou vgike (prepei na imoun 3i gimnasiou) den stamatisa na paizo mexri ton martio tou 2007.
Tora mou eleipse :touched:
Quote:
Ενταξει.
Lukather πότε θα στήσουμε κανένα να σε μάθω tennis? Αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών κι έτσι. Α, και το 5 είναι αρκετά κοντά του και δεν είναι μούφα σαν το 4, αμεεεε.Quote:
Originally Posted by Lukather