επιτελους :-o
cyberlingas τα razor "flashbacks" ειναι ανεξαρτητα? Ή ολα μαζι κανουν το razor?
(Μην πεις τπτ ~περιεργο γιατι δεν το εχω δει ακομα.)
Printable View
επιτελους :-o
cyberlingas τα razor "flashbacks" ειναι ανεξαρτητα? Ή ολα μαζι κανουν το razor?
(Μην πεις τπτ ~περιεργο γιατι δεν το εχω δει ακομα.)
Μουνάρες είδα Razor!
Τι να λέμε τώρα, είχε χτυπήσει και κόκκινο η ανυπομονησία λόγω στέρησης, το κατάπια με τη μία. Πέρασε μιάμιση ώρα κι εμένα δε μου φάνηκε ούτε μισή.
Γενικά καλύπτει κάποια κενά της πορείας του Pegasus πριν βρει το Galactica, αλλά έχει πολύ περισσότερο ζουμί από αυτό. Μέχρι και hints για τα μελοντικά επεισόδια του BSG υπάρχουν, σε σημείο να ανεβάζουν την ανυπομονησία ακόμη περισσότερο. Καλύτερα να μην πω άλλα, θα είναι κρίμα να spoiler-ιάσω. Άλλωστε όσοι είναι να το δείτε, θα (και πρέπει να) το δείτε.
Τι να λέμε, η κορυφαία σειρά όλων των εποχών.
Ανεξάρτητα είναι τα flashbacks, όπως και τα 10 webisodes με την κατοχή στον New Caprica στην αρχή του τρίτου κύκλου.Quote:
Originally Posted by invisistoned
psiloapogoiteusi itan to razor. Yperfortomeno me vareta kai xiliopaigmena concepts (maxes enantion yperoplon klp, ante me to kalo na anatinaksoun kai to death star).
Ta dio pragmata pou kanoun to BG na ksexorizei einai i foveri katapliktiki kai yperoxi koinonia tou proletariatou ton cylons kai i diarkis maxi ton dimokratikon humans enantia sti stratiotiki diktatoria pou prospathei na epivalei o adama kai o falakros yparxigos tou (pou miazei me ton patako btw).
BG pou den peristrefetai giro apo ta parapano stoixeia einai epomenos mapa.
Εχμ πού τα είδες τα υπερόπλα; :?Quote:
Originally Posted by katwrimos
Τεσπα γούστα είναι αυτά, άλλωστε είναι το ίδιο το BSG που έχει ανεβάσει τα standards τόσο πολύ. Άλλωστε το Razor είχε σαν κύριο θέμα του τις συνέπειες αυταρχικής και δικτατορικής αρχής (). Να μην πούμε για χαρακτήρες, έτσι; Μπροστά στο BSG, το Star Trek πια φαντάζει σαν Μπομπ Σφουγγαράκης στα μάτια μου.Spoiler
ΜΑΛΑΚΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ!
μα καλά κανείς δεν είναι το νέο επισόδιο (διπλάσιο απ'το κανονικό παρακαλώ) ?
τα έσπασε!
η μλκία είναι οτι τώρα το επόμενο είναι τον Μάρτιο και έμεινα με το πουλί στο χέρι...
για το Razor μιλάς ή όντως βγήκε το 1ο επεισόδιο?
Για το Razor μιλάει, εννοείται ρε :D
SCARBAF ΞΥΠΝΑ!
:D :P 8)
μμμ οχι τοσο καλο οσο θα ηθελα το razor, ομως ανοιξε η ορεξη για τα επομενα επεισοδια.
μεχρι τον μαρτιο ομως εχει καιρο.. θα ψαxτουμε με τα masters of sci-fi.
:oh: :oops:Quote:
Originally Posted by Parasight
εχμμμ, ναι, ούτε καν μπήκα στον κόπο να διαβάσω τα προηγούμενα ποστς. ωραίος!
Λοιπόοοον. Σήμερα τελείωσα "μονοκοπανιά" σε διάστημα μερικών εβδομάδων φαντάζομαι( Ι blame the bandwidth throttling) και τις 3 seasons. Τι να πρωτοπεί κανείς; Έπος, έπος και πάλι έπος. Τι αερομαχίες(δεν έχω δει πουθενά-ούτε καν σε ταινίες- κάτι που να πλησιάζει αυτήν την τελειότητα), τι χαρακτήρες( Gaius Baltar, Bill Adama και τα ρέστα), τι μουσικές, τι γκόμενες, τι πλοκές, τι,τι,τι..Σε κάθε επεισόδιο επιβάλλεται να σου σηκώνεται η τρίχα και να λες μέσα σου: "ωχ , τι βλέπουμε ρε μλκες!! :shock: ". Πωωω, ειδικά στο s02e18 νομίζω, τρελάθηκα. Πολύ σωστά το έθεσε ο Phoebus, έχει ένα μέρος της αισθητικής του Star Wars και πιστεύω πως δε θα ήταν ιεροσυλία αν το αποκαλούσαμε το "νέο" Star Wars. Πραγματικά πατεί κάτω οποιαδήποτε αντίστοιχη σειρά προσπαθώ να θυμηθώ.
Υστερόγραφο: Τα 'σπασε και το season finale.
edit: Letterman - Top 10 Reasons to Watch the New Season of BSG :rofl: Ο λόγος της Lawless!!! :lol:
Αχαχαχαχα τα'σπασε όντως :rofl: Επίσης, Νο.6 και Tigh :DQuote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Nodoorasoufsjsfghjkiduf welcome on board αλλά δες και Razor ε :wink:
πλησιαζουν οι μερες...
Βγήκαν και με κοστούμια απο την σειρά....:PQuote:
Originally Posted by Nodoordonotthereisnotry
Τους βλέπω σαν τον Κιρκ να καταντάνε και αυτοί, μετά το finale της σειράς να τριγυρνάνε σε sci-fi συνέδρια... :twisted:
σημερα ξεκινα season 4...
omg. τρέχω.
edit: πω πω πω πω. Γκάιους!!!
Το είδατε;
ΡΕ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ;;!!!
:shock:
θα σας φτάσω ρε μουνάκια
Ναι, το'δαμε και μας άρεσε.
oraio itan, kamia sxesi me ti malakia to razor
η τέταρτη season θα είναι και η τελευταία?
^Ναι. Και αυτό μόνο ως καλό μπορώ να το εκλάβω.
kai to deftero episodio gamise, idios oi faseis me tous cylons
Μέχρι που θα κρατήσει η ιστορία με την Ρόσλιν και τις προφητείες; (είμαι στα πρώτα επισόδια του δεύτερου κύκλου)
Με κούρασε.
Παράτα το αν κουράστηκες κιόλας.
ta cylonika gkomenakia einai eth fwtos mprosta e? E?
Δλδ αυτή είναι η βασική πλοκή ως το τέλος του κύκλου; Η Ρόσλιν, οι προφητείες και τα κλισέ;Quote:
Originally Posted by Parasight
Κρίμα τότε γιατί ξεκίνησε καλά.
ποια κλισέ; πείτε μου και μένα ρε.. :?
Η βασική πλοκή της σειράς είναι.Quote:
Originally Posted by cloud
Εκτός από τα κλισέ, ούτε εγώ το κατάλαβα αυτό. Τι εννοείς;
Το 403 μας άνοιξε την όρεξη για τα καλά!
Από την άποψη του ότι συνειδητοποιήσαμε ότι τα πάντα κρέμονται από μία κλωστή η οποία μπορεί να κοπεί ανά πάσα στιγμή. Σαφώς και δε θα ήταν σοφό να ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου από το 3ο μόλις επεισόδιο, αλλά πήραμε σαφώς το μήνυμα που έπρεπε με σχετικά μικρό τίμημα (το θάνατο ενός απλά δευτεροκλασάοτυ χαρακτήρα)
Αν δεν υπήρχαν οι μηχανικοί τα raptors δε θα μπορούσαν να πετάξουν ούτε ένα fracking μέτρο.
loipon teleiwsa deuterh season, kai perimenw na katevei h trith twra.
:spoiler:
To telos ths deuterhs season einai e3airetiko, alla galactica xwris starbuck? Pws psh8hke na katevei kai na meinei me ton lao? Ti sou kanei o erwtas...
Baltar parolo pou einai polu emetikos einai o pio endiaferwn xarakthras eukola. Starbuck h pio sumpa8htikh. Admiral Adama polu spa8i re paidi mou..., nta3ei vale ligo nero sto krasi sou.
Epishs Tricia helfer...
Βρίσκομαι λίγο μετά τη μέση της τρίτης περιόδου και έχω δύο ερωτήσεις προς αυτούς που είναι up to date με τη σειρά
1.) θα δούμε κανέναν από τους 5 cylons που έχουν απομείνει?
2.) στο ναό που ο chief προσπαθούσε να βρει το μάτι του Δία η Ζήνα είδε τα πρόσωπα των 5 cylons, ποια είναι η σχέση τους όμως με την 13 φυλή και το δρόμο προς τη γη?
wino, μπροστά σου έχεις μερικά από τα κορυφαία επεισόδια galactica
αντί να ρωτάς τι θα γίνει στη σειρά απλά δες την!
ο parasight έχει τόσο συγκλονιστεί με το 4ο της 4ης σεζόν
που σταμάτησε να ποστάρει? :D
sto deutero erwthma mou 8a dw8ei apanthsh?
Giati den to epiasa akrivws ti paixthke, kai poia h sxesh twn cylons me to eye of jupiter,
tespa, to s/k logika 8a eimai etoimos gia 4 season
Αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψη είναι πως η κουλτούρα των Cylons επίσης περιέχει παρόμοια αποκρυφιστικά στοιχεία με την προφητεία των humans, γι' αυτό και αναζητούν το Eye of Jupiter - μόνο που από την πλευρά τους δεν αφορά την εύρεση της Γης, αλλά την ανακάλυψη των πέντε άγνωστων humanoid Cylons (νομίζω ο Gaius το αναφέρει ρητά αυτό, όταν συζητά με ένα Three).Quote:
Originally Posted by wino
Τα επεισόδια που δεν έχεις δει ακόμα έχουν διαρκώς σχέση με τους πέντε χαμένους Cylons.
thx kat arxhn,Quote:
Originally Posted by Deggial
auto pou den epiasa einai giati to eye of jupiter na sxetizetai me tous 5 cylons, afou upoti8etai oti ftiaxthke prin kan dhmiourgh8oun oi cylons. Exw ftasei sto episodeio pou xanoume th thrace meta apo tria oxi toso endiaferonta episodeia epistrefoume sthn kentrikh istoria nomizw.
to razor pote kukloforhse? meta thn trith season? Rwtaw gia na dw pote 8a to dw
Και ο ναός κατασκευάστηκε για να εκπληρώσει μία προφητεία 4000 χρόνια μετά. :P Η σημασία του Eye of Jupiter δεν είναι διαφορετική από αυτή των humans, και οι δύο βασίζονται στις θρησκευτικές τους παραδόσεις.Quote:
Οι Cylons διατηρούν μέρη της συλλογικής γνώσης των ανθρώπων, οπότε είναι λογικό η θρησκεία τους να υιοθετεί, έστω και διαστρεβλωμένα, πολλά στοιχεία της πολυθεϊστικής θρησκείας των αποικιών. Πήραν τον μύθο του Temple of Five και τον προσάρμοσαν στην δική τους μονοθεϊστική θρησκεία.
Δε το' χω δει ακόμα, αλλά το Razor αφορά την ιστορία του Pegasus πριν συναντηθεί με το Galactica (κάτι που συμβαίνει στη δεύτερη σεζόν ή θυμάμαι λάθος;). Οπότε μάλλον μπορείς να το δεις όποτε θες, ανεξάρτητα από τη σειρά.Quote:
Ok, dekto
epishs mourh ths zena otan eide ton teleutaio cylon! Prepei na einai kapoios pou exei perasei polla apo tous cylons, sth new caprica isws?
Hmmm, den nomizw na einai autos, den kollaei dld...
Καλά, περίμενε να δεις τέλος τρίτης σεζόν - τέταρτη σεζόν να πορωθείς με τους Cylons. :PQuote:
perimenw pws kai pws!
Polu kalh seira. Den to perimena na einai toso gamath. Sci-fi seira pou na exei tis maxes kai ta dogfights se deuterh moira! Poio polu endiaferei h istoria kai oi xarakthres para oi maxes. Mono auto ftanei dld.