e to nero pou na to katalavw oti to enoei? ta nyxia mou tha mirisw? Posa lemonia prepei na stipsw gia na gemisw ena neropothro?Quote:
Originally Posted by HIV
Printable View
e to nero pou na to katalavw oti to enoei? ta nyxia mou tha mirisw? Posa lemonia prepei na stipsw gia na gemisw ena neropothro?Quote:
Originally Posted by HIV
My bad indeed.
Εξαρτάται απο τα λεμόνια, ξεκίνα να γεμίζεις το ποτήρι και βλέπεις. Ας πούμε 3 μεγάλα, αλλά αυτό εξαρτάται απο το πόσο ζουμί έχουν.
Όχι αυτό.
ΑυτόQuote:
Originally Posted by HIV
Quote:
Originally Posted by Queen of the Hi-Ace
http://i54.photobucket.com/albums/g8.../______094.jpgQuote:
Originally Posted by Queen of the Hi-Ace
Λοιπόν, την επόμενη φορά που 8α πάμε μαζί απάνου, θα το φτιάξεις.
στην πούτσα μας, αδερφέ μου.
καταλάβετε κάποτε ότι δε δίνουμε μία για το αν γνωρίζεστε από κοντά, για το αν κάνετε τρελό κέφι παρέα, αν τρώτε κέικ απάνου, για το που είναι το απάνου, για το ποια ειναι η κουίν οφ δε οτιδήποτε και για το αν είναι είναι ωραίο μουνί ή όχι, για το αν ο άθειστ την έχει γαμήσει ή απλά θέλει να υπαινιχθεί ότι το έχει κάνει για να φανεί μεγαλός γαμιάς και γαμιάς μεγάλος, κάτι για το οποίο ΕΠΙΣΗΣ δε νοιαστήκαμε ποτέ.
ourakotange, noiazete kaneis nomizeis gia tis malakies pou grafeis?
μπορεί και όχι, αλλά το δίκιο είναι με το μέρος μου.
:fear:
edited.
που λες καλέ μου σόλε, απλά μου φάνηκε πολύ ελκυστικό.
kante o,ti 8elete , emena aplws steilte mou to keik,
εγώ, γιατί χαίρομαι που υπάρχει κάποιος πιό καθυστERημένος από μένα στο μέσο :lol:Quote:
Originally Posted by STORMRIDER
:)
eheh pasaleipsa to vromothread gia na dw an kanenas vrhke to lathos sto arxiko post tou atheist-o-egkefalos-sou-exei-velhnhkes-amoivadas to opoio proorizotan na ine eirwniko/kafstiko omws telika diolou petuximeno.
Sas dinw ligo xrono gia na to entopisete ke na to dior8wsete.
τον έχετε και αυτόν στο κανάλι?
νομίζω πως ναι
αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω βγει σε λούτρινο ακόμα.
asdfsdfadfasdf
peite re pliges
[quote=Queen of the Hi-Ace]http://i54.photobucket.com/albums/g8.../______094.jpg[/quote:fnm131c0]Quote:
Originally Posted by "Queen of the Hi-Ace":fnm131c0
AHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHHAHAHAHAHAHAHA
AHHAHAHAHAHAHAHAHAHA
TO DIABASA KAI PE8ANA!!!
AHAHAHHAHHAHA
Μα, αφού.
Επίσης, σε περίπτωση που κάποιος μπήκε καταλάθος εδωμέσα για την συνταγή, είναι σημαντικό μολις καταφέρει κανείς να κάνει την καραμέλα να μην την αφήσει να κρυώσει(ναι, γιατι πετρώνει και μετά πετάς και αυτήν και το κατσαρολάκι μαζί). Όμως, επειδή το γλυκό σιροπιάζεται μπεστ όταν τα υλικά έχουν διαφορετική θερμοκρασία, καλό είναι εφόσον το σιρόπι είναι αναγκαστικά καυτό, να κρυώσει το κεικ πριν του ρίξουμε την καραμέλα.
επιδης μόλις τσάκισα δημιουργήματα ωσάν και αυτά του πρώτου post ετούτου εδώ του thread,μπορώ να σας πω πως το καλύτερο δρεσσινγκ είναι το 17 Delicatessen Mustard Sauce (άσχετα που το ινδυμηδια το αναφέρει ως μεταλλαγμένο)
:)
sta paparia mas to indymedia
μη μου το χαλάς
περιμένω σχόλιο καντήρου
Mustard sucks.
mustard sauce,καμια σχέση με τη κλασική μουστάρδα
eksartate pia enoeis klasikh moustarda, thn agglikh h th gallikh?
τη πιο συνηθισμένη στην ελλάδα εννοω,δε ξέρω ποια καταγωγής :P