Έτσι!! :twisted:Quote:
Originally Posted by Boris-san
By the way, το τελευταίο House ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα...evah. Δηλ. απίστευτα πράματα. Δε λέω παραπάνω για να το δούνε και οι υπόλοιποι.
Printable View
Έτσι!! :twisted:Quote:
Originally Posted by Boris-san
By the way, το τελευταίο House ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα...evah. Δηλ. απίστευτα πράματα. Δε λέω παραπάνω για να το δούνε και οι υπόλοιποι.
μας έκανε όλους ευαίσθητους. απίστευτο επεισόδιο.
Έστω και καθυστερημένα, να πω ότι το επ ήταν απίστευτο και μάλλον το καλύτερο της σεζόν ως τώρα. Πάει για μεγάλα πράγματα φέτος
Aπιστευτο επισοδειο. Η σειρα τα σπαει και ανανεωνουμε τον ερωτα μας μαζιτς!
Οι σκηνές με τον Γουίλσον ήταν απολαυστικές.Άντε και μας έλειψαν :)
Με το που είδα τα πρώτα 30 δευτερόλεπτα γέλαγα για 5 λεπτά σκεπτόμενος τις ατάκες house που θα επακολουθούσαν. Πάντως γενικά άλλο ένα πάρα πολύ καλό επ. Series of the year μέχρι τώρα
To επισοδειο αυτο τρελη καβλα.
Η σειρα παει για πολυ μεγαλα πραγματα φετος.
[spoiler:18qpg4zx]εγώ ξενέρωσα που το έκαναν τόσο καυλωτικό - δηλαδή προφανώς όχι με τις ίδιες τις σκηνές, η 13 είναι πολύ ωραία γκόμενα, αλλά με το γεγονός ότι έδωσαν βάση σε τέτοιο βαθμό στην τσόντα. γενικότερα δηλαδή η τσόντα μου φαίνεται λίγο φτηνός τρόπος να προσελκύσεις ενδιαφέρον, και η συγκεκριμένη σειρά προφανώς δεν το χρειάζεται αυτό καθόλου. Αλλά τεσπα. Ωραίο επεισόδιο αλλά απογοήτευση σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν απίστευτο[/spoiler:18qpg4zx]
[spoiler:l3qirrsa]Η τσόντα δεν είναι ποτέ το πρόβλημα- βλ. Californication. Και μη μου πεις πως η τσόντα εκεί είναι η ουσία. Η ατάκα της ημέρας πάντως:Quote:
Originally Posted by morphine
-you are going to pay for that!
-I'm paying for it right now...with wisdom![/spoiler:l3qirrsa]
Εγω λεω για αλλη καβλα, οχι την 13. Περασαμε σε νεο επικο επισοδειο.Quote:
Originally Posted by morphine
Μόλις το 'δα. Πόσο πιο πάνω μπορεί να πάει?
higher than the sky
Εposch το επισοδειο. ποσό πιο καλο θα είναι. και σενάριο σφιχτοδεμένο όσο δεν πάει.
η πλάκα είναι όλη ανταγωνίζονται Ηοuse να βγαζουν συμπερασματα.
η τλευταια σκηνη νομίζω έπρεπε να έχει παιχτει εδω και λίγο καιρο.
οκ, τώρα που είδα το 6 και κατάλαβα τι λέμε, ας συμμετέχω στον παροξυσμό: ομφγκ. Θα σταματήσει ποτέ να γίνεται καλύτερο;
Παρεμπιπτόντως, η σκηνοθεσία έχει γίνει σούπερ, ή είναι ιδέα μου;
Απίστευτο και το 7,πετάει η σειρά λεμε.
Χμ εμένα δεν μου άρεσε, βασικά μου φάνηκε το χειρότερο της σεζόν. Τέσπα, ελπίζω σε βελτίωση
έλα τώρα, αφού έκαναν τον χάους ευαισθητούλη, και μας δείχνουν και λίγο τα ξανθά γκομενάκια που'ναι όμορφα και παραλίγο να τα ξεχάσουμε, τι ωραία. όχι σοβαρά ήταν ωραίο επεισόδιο, και έπαιξε και ο ντικ από το high fidelity!!~!~`
μόλις είδα 4η σεζόν μονορούφι
:shock:
απίθανη σεζόν,η καλύτερη έβερ
με απίστευτα γαμάτο φινάλε
με πολύ πιο γαμάτο Γουίλσον
με Κάντι,Κάμερον,13 όλες μαζί
πωω,το τέλος όμως ε
α και το 11,με την γκόμενα στην Ανταρκτική - ο Χάους αισθηματίας!
exei kaneis english/greek subs gia to s05e09 ?
edit:ok vgikan sto tvsubtitles.net
5x9 assdssddssdadassdsadsdassda τι απρόσμενο έπος ήταν αυτό
και πού να δεις στην 5.Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Απίστευτο το 09 ε. Γενικότερα όποιος εμπνεύστηκε το χαρακτήρα του Χάους πρέπει να έχει τρομερό πρόβλημα, να πάει σε κάνα γιατρό.
έλεος να 'ούμ με το τελευταίο
εσείς που ξέρετε πάντως πείτε ποιο τραγούδι έπαιζε μόλις ξεκίνησε η σειρά
Παρε να 'χεις.
http://www.fox.com/house/features/music/season5.htm
Το νεο official τα σπαει.
το τελευταίο ήταν άνετα το χειρότερο χάουζ που χω δει ε. απ'όλες τις σεζόν. bullet-time και "ψαρωτική" μουσικούλα και καλά κάτι τρέχει ασπούμε. ουστ.
σκαζμός.Quote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
s05e10:
http://i473.photobucket.com/albums/r.../bscap0008.jpg
έρωτας όχι μαλακίες.
Δε πρόκειται να γίνει τίποτα, ο House είναι μεγάλη κομπλεξάρα.
για μένα μιλάω.
Foreman 8ee pare thn PAE
Aχαχαχαχα!
Ρε ειναι ασχημος μαυρος ομως. Καλυτερα τα λεσβιακα κατακαθια.
Ελεεινό και τρισάθλιο το 5x11.
Einai mauros omws,8a exei alla talenta.Fainotan edw kai arketa epeisodia.Hkaulitsa bysexual skula tou edine gluka gelakia na poume
Eναι μυθος ειναι μυθος το δασυτριχο μου στηθος.
Ρε, αν τελικως τη βρουνε ολοι μεταξυ τους δεν εχει νοημα η σειρα.
Ειδες τι ξενερα φαγανε η αλλη με τον ξανθουλη. Ποιος τους χεζει σε αυτο τον κυκλο?
Ο χαουζακος πρεπει να χωσει παντως. Και μετα πουλο.
Θα χώσει,θα χώσει.
Το τελευταίο καλό λόγω κλινικής. Αλλά ρε πούστη μου η 13 οκ γκομενάρα, οκ πεθαίνει αλλά χεστήκαμε. Δηλαδή έλεος ρε γαμώτο με το screen time της πια. Τι το ιδιαίτερο έχει που την κάνει να παίρνει περισσότερο time από taub και catner;
Πεθαίνει ρε,show some sympathy!
Όντως στ'αρχίδια μας,αλλά μη ξεχνάμε τα όσα καλά έχουμε να θυμόμαστε από δαύτην. :roll:
http://origin.aintitcool.com/images2007/wilde2.jpg
Εξακολουθώ να δηλώνω οπαδός, όμως, της Cameron και της παλαιάς ομάδας, γενικότερα.
Eftasa loipon k sto trexon episodeio meta apo 2 mhnes porwshs. Polu wraia seiroula, agapousa k apo tv pou eixa dei kapoia eps, alla san sunolo einai polu kaluterh. Mou leipei h palia omoada, alla m'aresoun polu oi ekselhkseis ths twrinhs sezon.
Kathe pote vgainei neo episodeio?
Κάθε Τετάρτη πρωί υπάρχει για download, αλλά προς το παρόν η σειρά έχει διάλειμμα λόγω γιορτών κλπ και συνεχίζει τέλη Γενάρη
axa