Station kai Mistmann 8a kseroun..Eixa koimh8ei once ston profhth hlia..Pio pitsirika eixa fygei apo to spiti...Aisxos!Kounoupia(exw kai allergia)Kryo!!Gamhseta! :?
Printable View
Station kai Mistmann 8a kseroun..Eixa koimh8ei once ston profhth hlia..Pio pitsirika eixa fygei apo to spiti...Aisxos!Kounoupia(exw kai allergia)Kryo!!Gamhseta! :?
Kathismenos se megalo mpetolitho,
eksw apo club stis spetses,
meta apo 2 meres aypnias kath'oti to proigoumeno vrady eixe ginei prwti fora kati me to gynaika mou (pou tote den itan akoma gynaika mou obviously),
me ekatommyria kosmou na pernane pera dwthe kai na me vlepoun kai na me pernane gia prezaki,
kei me trelles ennoies sto kefali mou opws oti to proigoumeno gynaika pire tilefwno to twrino gia na mou kanei fasaria kai to twrino den iksere an thelei na einai me mena i oxi,
kai enw DEN eixame vrei dwmatio (oi arsenikoi tis pareas) na koimithoume kai i prooptiki itan na fygoume to epomeno apogevma.
EPOS?
E P O S ? ?
xe xe xe xe...Quote:
Originally Posted by Brutally
se karekla ploiou(i opoia prepei na xe parei to brabeio tis pio abolis kai kakosxediasmenis karaeklas pou dimioutgithike pote) katafera na koimitho gia kana misaoro...episis mia fora me eixe parei o ypnos sto sxoleio pano sto thranio...
lol necropethamene, apo spetses eimai :P tetoia skhnika kathe nuxta ginonte ama peraseis kamia volta...
loipon, se paralia, apeires fores se ploio/leoforio ktl entaksi auto fantazomai oti fusiologiko omws.. sto patwma arketes fores, se ena mono krevati 3 atoma, se mia skhnh gia 3 atoma eixame xoresei 7 atoma, eksexan kati podia alla ntax.. a kai mikros koimomouna suxna se tavernes estiatoria ktl enona 3-4 karekles kai volevomouna:P
exei tyxei na me parei o ypnos sti stasi kai na perasei to lewforeio....imoun xwrio kai pigaina kavala kai to epomeno pernouse meta apo mia wra....itan ntala mesimeri omws,varouse kai o ilios kai itan logiko na ginei to moiraio
station: noris to thimithikes
thimithika tora tin eksis malakia pou eixa kanei persi. Imuna stin tino kai koimotan enas suidos giro sta 18 pixtra sto alcohol sta skalakia ekso apo ena club, opote pao kai tu leo (sta suidika) oti eimai astinomia kai oti apagorevetai na koimatai se dimosio xoro kai to atomo me rotaei "sorry, ti ora klinei o stathmos tou trainou" (!!!) ki ego tou eipa oti klinei se 5 lepta kai prepei na viastei gia na prolavei to teleutaio treno kai o tipos prospathise ligo na sikothei alla den ta katafere kai epese kai sinexise na koimatai afu girise pleuro :p
Mpa kai gw tpt idietairo. 8ymamai oti eixa koimh8ei panw se xali mia poly bareth prwtoxronia (eixa kanei polu wraio ypno ekei btw) .Mia allh fora panw se petseta sthn ammo kai telos mesa sth mpaniera ena vrady pou eixa xalarwsei polu k eixa mastourwsei ap tis myrwdies [3ypnhsa asxhma pantws gt eixe arxisei na krywnei to nero :~~(.. pali kala pou den pnighka ]
Or8ios skopeto.O xeiroteros upnos.
Σε παγκάκι σε πάρκο μετά απο σούρα με ρακές,ήταν και καλοκαίρι (1999) και με φάγαν τα κουνούπια :D
enta3ei egw kuriws ta klasika.ploia trena kai lewforeia.se autokinhto den paizei na koimhthw.mia fora omws propersi sthn mukono egine mia mlkioula sta dwmatia kai egw thn ekana.kai epeidh o upeuthunos koimotane kai o malakas den 3upnage me tpt lew as thn pesw sto noikiasmeno car ws pou na meshmeriasei.htan 10:30 kai eixame gurisei apo cavo.ok thn peftw.kleinw ta panta.kata tis 1 arxizei na rixnei ena gamwvroxo ola ta lefta.ws tis 4 nomizw.egw koimomoun.alla htan polu wraia,an e3aireseis thn zesth.
4 i wra to prwi se ena stathmo tou metro perimenontas to treno
Sta Ktel kai eidika meta apo sinavlies me kourasi,idrwta ktl kai na prospatheis na volefteis se ekeina ta gamokathismata pou exei mexri to prwi giati prepei na figeis me to prwto leoforeio...
Opws eipe kai o Raven Lord afto to pragma sto Poseidi den einai ipnos.Apla se krataei oso xreiazetai gia na antekseis tin epomeni mera meta apo afta pou ipies tin proigoumeni...
Stis karekles tou aerodromiou tou Amsterdam fortwmenos me kithara lefta klp kai me 38 pyreto... A ksexasa oti imoun kai 24 wres agrypnos...
Anamoni: 7 wres! Asximi empeiria... Den thelw na tin thymamai poly... :(
se ena mikro krevati me xwmata se ena erhmo spiti se ena xwrio kai me kleidwsan katalathos (mallon katalathos)
den thelw na to thimame