Αχ τι κρίμα.
Γύρισα από πέρσι, ένα χρόνο είμαι εδώ τώρα και μου λείπει.
Ελπίζω να κληρωθούμε με καμιά αγγλική ομάδα σε κάποια μετέπειτα φάση, μου λείπει πραγματικά.
Havoc που ήσουνα πέρσι?
Printable View
Αχ τι κρίμα.
Γύρισα από πέρσι, ένα χρόνο είμαι εδώ τώρα και μου λείπει.
Ελπίζω να κληρωθούμε με καμιά αγγλική ομάδα σε κάποια μετέπειτα φάση, μου λείπει πραγματικά.
Havoc που ήσουνα πέρσι?
Quote:
Originally Posted by Dragonlord
σκατά! :shock: ακριβώς το ίδιο έπαθα κ εγώ :rofl:Quote:
η πρώτη σκέψη μάλιστα, αντανακλαστικά, ήταν "άντε μπράβο, μπορεί να τα κρατάνε εκεί αλλά τουλάχιστον τα καθάρισαν"
Eιμαι απο τον Οκτωβριο του 2005 Ελλαδα. Ημουν απο το 97 Λονδινο. Και εννοειται μου λειπει παραφορα.Quote:
Originally Posted by pitchfork
Καλά, εγώ είχα πάει για Χριστούγεννα μόνο....Quote:
Originally Posted by HAVOC
:)
Chinawhite(κλαμπ) και λοιπες μαλακιες ειναι ακριβα και δεν αξιζει τον κοπο,ιμχο. ξεχωριστα εισοδος και ξεχωριστα αυτα που θα πληρωσεις για το ποτο.
Camden μπορει να βρει καποιος ολα τα δωρα που μπορει να χρειαστει και τα μαγαζια με καλη μουσικη και χαλαρο κοσμο. το ματι σου γεμιζει χρωματα και πραγματα.
επισης οποιος παει λονδινο ας κανει ενα κοπο να τσεκαρει τις συναυλιες που παιζουν αυτην την περιοδο. μερικα εισιτηρια ειναι απλα ξεφτιλισμενες τιμες. διπλα απο μια απο τις εξοδους της στασης Oxford Circus του μετρο ειναι η Argyll Street (απεναντι απο ενα σταντ με κινεζικο και ειναι πεζοδρομος, στην γωνια εχει ενα exchange bureau) και εχει ενα box office με ολες τις συναυλιες για τους επομενους 2 μηνες. σου δινουν και τσαμπα λιστα με τις συναυλιες με τιμες εισιτηριων ωρα και μερος.
συναυλιες γινονται συνεχεια και Camden σε μικρα χαριτωμενα μαγαζια. και οι τιμες ποτων ειναι πολυ λογικες.
Kew Gardens.Quote:
Chinawhite δεν ειναι ισως το φθηνοτερο, αλλα ειναι καλο μερος. Οχι οτι και αλλα φθηνοτερα δεν ειναι.
Thanks για το kew gardens, το μυαλο μου κανει περιεργους συνειρμους, τους εκανα αναμονη. Να σαι καλα.
επίσης, εννοείται ότι το πρώτο πράγμα που κάνεις φτάνοντας λονδίνο είναι ότι αγοράζεις το time out για να δεις τι συμβαίνει στην πόλη. είναι τέλειο το περιοδικό και συμβαίνουν συνεχώς τόσα πολλά πράγματα (και πολλά δωρεάν) που σίγουρα βρίσκεις κάτι του γούστου σου.Quote:
Originally Posted by Milton
Να κοιτάς πρώτα δεξιά το δρόμο πριν περάσεις.......αν θες αλάτι παίρνεις την παπαριά με την μία τρύπα.....επειδή από πέρσυ μπορεί να έχεις ξεσυνηθίσει....
thx all :D
Gamaei to arizona, na pate opwsdhpote paidia ti na leme twra (den exw paei, alla exoun paei filoi k kserw) :!:Quote:
P.S. Prosekste to drummer ekei, einai foberos.
somebody kiiill all the greeks of londondolooo
:disco:
Peite kapoio ksenodoxeio perioxh Farringdon/Russell Square/Holborn. Please.
http://www.imperialhotels.co.uk/imperial1_hotel.aspxQuote:
Originally Posted by Kuolema
Σε αυτο εχω μεινει και ειναι σουπερ.
Και τα γειτονικα του γυρω απο την πλατεια ειναι επισης καλα.
Thank you :)