Έχω καιρό να χορέψω, μαλακία τώρα που το σκέφτομαι. Μάλλον λόγω σχετικής κούρασης τους τελευταίους μήνες. Χορεύω σχεδόν πάντα μόνος μου στο σπίτι αυτοσχέδιους ρομπινσιακούς χορούς, συνήθως ακούγοντας χεβιμέταλ
Printable View
Έχω καιρό να χορέψω, μαλακία τώρα που το σκέφτομαι. Μάλλον λόγω σχετικής κούρασης τους τελευταίους μήνες. Χορεύω σχεδόν πάντα μόνος μου στο σπίτι αυτοσχέδιους ρομπινσιακούς χορούς, συνήθως ακούγοντας χεβιμέταλ
Tote pou xoreves macarena kai michael jackson?:PQuote:
Originally Posted by Starbreaker
Quote:
Originally Posted by The_Fool παραφράζοντας άλλο user
aax, :pink:Quote:
Originally Posted by Dragonlord
oxi de m'aresei katholou o xoros, aisthanomai geloios otan xoreuw (kai kata pasa pithanotita eimai kiolas) kai genika to apofeugw.
mporei na xorepsw kanena slow spania me kopela alla ws ekei. :P
de mou vgainei idiaitera, an kai mou aresei na vlepw atoma na xoreyoun.
twra, me poto ola ginontai.
χεντμπάνγκινγκ & κερατάκια. :headbang:
... όχι, βαριέμαι.
:cry: Με πληγώνετε..
Μλκς όσοι θα είστε Πάτρα θα μπείτε σε εντατικά μαθήματα samba (μιας και είναι επίκαιρη). Δε γλιτώνετε.
u wish.
fysika kai xoreyw! plaka plaka exw na paw kairo se club... xmm. kati tha kanonisoume.. :D
Ναι αν και τις περισσότερες φορές γίνεται λόγω απίστευτης βλακείας, όπως πχ να χορεύουμε τσιφτετέλια και τα ρομπινσιακά που αναφέρθηκαν ακούγοντας metal, και σπανιότερα επειδή το νιώθω.Καλή παρέα να υπάρχει, και θυμάμαι σχεδόν όλους τους χορούς που διδάχτηκα(σχεδόν 9 χρόνια, το κατέχω!!!!).
silverwing 8a me ma8ys karaGoyna?
Και Tango άμα γουστάρςQuote:
Originally Posted by NuC
u'll c. :twisted:Quote:
Originally Posted by Ghoul
:bOng:Quote:
Originally Posted by Silverwing