Τόσο χάλια δεν μου φάνηκε, αλλά ναι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ξεκινάει σχετικά καλά. Αυτό με τα μάνγκα εννοείται, άνιμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις πια
Printable View
Τόσο χάλια δεν μου φάνηκε, αλλά ναι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ξεκινάει σχετικά καλά. Αυτό με τα μάνγκα εννοείται, άνιμε μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις πια
Εγω παλι το λατρεψα και μαλιστα το ανιμε...
Kιεγώ είμαι στους μισούς που το λάτρεψαν.
Ίσως να έχετε δίκιο για όλους τους λόγους που το θάβετε, πέρασαν χρόνια από τότε που το είδα, αλλά όλο το κλίμα, το συναίσθημα και η ανατριχίλα υπερκαλύπτουν ότι βλακεία/κενό μπορεί να έχει.
Θυμάμαι ούτε τότε όταν το είδα δε μπορούσα να πω κάτι, πόσο μάλλον τώρα.
Το έχω δει και 2,5 φορές. :oops:
Θα διάβαζα και το μάνγκα αλλά τελευταία φορά που το κοίταξα ήταν ημιτελές + έχει άθλιο σχέδιο. I'm trying to avoid any kind of eyecancer.
Μια χαρά ωραιότατο ήτο, γιου μάνγκα ελιτιστές.
Λούσυ θεά απόλυτη.-
το τέλος μου την έσπασε
link torrent και seed
μια προσφορα του κβελντ
Code:http://www.instantz.net/anime/Elfen_Lied.html
lol.
Traba mininova, grafse Elfen Lied, klickare deksia sto SEEDS
na sta taksinomisei bash seeders kai have fun.
Epishs ama dwseis Elfen Lied Ράπιδσέαρ sto google
to 2o apotelesma exei oloklhro to anime se tromerh poiothta.
Ta parapanw na ta brw me pire less than a minute e.
Google/Torrentz.com are your friends.
yaaay το streaming !και καλη πχιοτητα!!:maikl::maikl:
\(^o^)/ εψαξα google αλλα δε μου καθονται seeders οποτε χρησιμες αυτες οι ιστοριες που πες.:maikl::maikl:
ειχε φουλαρει ο σκληρος και δεν κατεβαζε οποτε αναγκαστηκα να διαγραψω πολλα γαματα πραγματα λογω ελλειψης αποθηκευτικων μεσων (ουτε σε δβδ μπορω να τα περασω γιατι εχει προβλημα τοο λαπιτοπι) και δε θελω να ξαναπερασω αυτη τη ψυχοφθορα διαδικασια.
Άι λαβ ντικλόνιους <3 Άι λαβ Έλφεν Λάιντ +το soundtrack του.
Το ολο 'φανταστικο σεναριο' με τα Diclonius και το υπερβολικο gore/splatter υπαρχει για να υπαρχει, ειναι η βαση ωστε να γινουν ολες οι σκηνες μεταξυ των χαρακτηρων και να κυλησει το βασικο σεναριο, ειναι ο τροπος, οχι το νοημα.
Και το ΤΕΛΟΣ ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ. ΜΗΔΕΝ ΓΟΥΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Μάλιστα. Του χρόνου που θα δεις το Berserk ή το Shamurai Shamploo ξέρω'γω, κάνε bump και άλλα αρχαία θρεντς!
aka βάζουμε random gore splatter για να πουλήσουμε και στο ενδιάμεσο κάνουμε διάλειμμα με λολρομανς. Ότι ελεγα δηλαδη.
Λοιπόν δεν το θυμόμουν, και είπα να δω τι διαολο γινόταν. Ε λολ, ήταν ακόμα πιο τραγικό από όσο νόμιζα:
Ακολουθεί "σκηνή μεταξύ χαρακτήρων"
- ΚΟΤΑ (κοτα ρε μαλακα, δηλαδή οκ.) σκότωσα τους γονείς σου
- ε δεν πειραζει, εγώ σε αγαπώ.
σμουτς.
Ούτε το twilight τέτοιο χάλι.
Και μετά πιου πιου τη Λουσι και πίσω στο σπίτι βαζουμε ενα μπολ ρυζι για να βάλουμε το κλισε οτι ειναι-ακόμα-μαζί-μας. Στο καπάκι χτυπάει η πόρτα και, κοίτα να δεις, τελικά είναι όντως ακομα μαζί μας και τσάμπα όλο το QQ-παει-η-καυλιάρα-γκόμενα των τελευταίων 10 λεπτών.
Το FLCL ήταν πιο σοβαρό. Α ναι, παίζει να μην το έχεις δει. Δες το και σήκωσε κι εκείνο το θρεντ!
Τα βλεπεις ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΡΗΧΑ! ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΟ ΡΟΛΟΙ. Σε ολη τη διαρκεια του anime, προσπαθουσε να φτιαξει το ρολοι. δε γινοταν τιποτα, ηταν παγωμενο. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΞΕΠΑΓΩΣΕ. ΝΙΩΣΕ, ΒΛΑΚΑ
Α και να δεις berserk, FLCL και Shamploo αν δεν έχεις δει ε. Υπέροχα anime όλα, με το Berserk 1ο 1ο και με διαφορά.