κρίμα... περίμενα τουλάχιστο ο candiru :|
Printable View
κρίμα... περίμενα τουλάχιστο ο candiru :|
Πόσο πραγματικό μπορεί να είναι ένα ταξίδι; Ποιοι περπατάνε με τα μάτια συνήθως κλειστά στη βροχή; Ποιο είναι το Nέο Πλήθος και ποιοι νομίζουν ότι στόχος σημαίνει ένα στρογγυλό πράγμα στον τοίχο, που του πετάς βελάκια; Ποια ήταν η αιτία του Mεγάλου Kαβγά; Ποιοι είναι οι Λάτρεις του Δυσλεξικού Διαβόλου; Πήγε ποτέ η Bέρα στην Aνταρκτική; Θα βγουν ποτέ αυτά τα παιδιά από το διαμέρισμα; Kι αν όχι, γιατί; Kι αν ναι, έχει τελικά σημασία; Tο πολυσυζητημένο πρώτο βιβλίο μιας συγγραφέως που ζει στο τώρα και γράφει μόνο για αυτό.
xristidis me pseudonymo?
Δεν μου φαίνεται χιουμοριστικό το ύφος.
Ω θεε μου!
Δεν είναι.
Είναι σοβαρό!
http://www.greekbooks.gr/web/main/resul ... A%C1%CA%C7
psinomai. les?
Όντως φαίνεται οκέη. Αρκετά πολύ.
Ξερετε τιποτα για το Heart of Darkness?Αξιζει καθολου?
Το μονο που εχω ακουσει για αυτο ειναι οτι πανω του βασιστηκε το Apocalypse Now...
Σχετικά με τη συζήτηση που είχατε λιγάκι παραπάνω:
Διάβασα πρόσφατα την Ανταρκτική της Δημητρακάκη και δε μου άρεσε. Δήθεν του κερατά, σιχαμερή νοσταλγία ανθρώπων που ζουν μόνο στις αναμνήσεις περασμένων ubercool μεγαλείων, κανένα νόημα, καμία ουσία παρά μόνο επαναλαμβανόμενοι μονόλογοι που το μόνο που καταφέρνουν είναι ο πνευματικός αυνανισμός της τύπισσας (np Mono!). Το μηδέν. Και μπράβο, ξέρεις και τους Pavement. Εκεί που το "Αννέ Σημαίνει Μάνα" συναντά το ΠοπΚορν.
Οπότε νάθινμαν άλλαξε φίλους!
To Αννέ Σημαίνει Μάνα λέει τίποτα; Στα αλήθεια έχω περιέργεια να δω τι γράφει μέσα.
kai sto geniko ksethaving pou exei pesei sto allo thread as kanw kai edw kapoies erwthseis.
Exei kapoios tis nouveles Gabriel knight? Genikws ti lene sta 'tou grapsimatos' kathws senariaka gnwrizoume.
Epishs vlepw h Jane Jensen exei grapsei akoma 2 vivlia. To Dante's equation vrisketai. Gia peite...
http://ecology-salonika.org/lib/wp-c...050208_011.jpg
o καλύτερος και πληρέστερος οδηγός στα ελληνικά για παρατήρηση πουλιών.
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ωραιο βιβλιο , το χω διαβασει πριν πολλα χρονια , η σχεση του με την ταινια ειναι στο ολο κονσεπτ του ταξιδιου στο ποταμι και η συνδεση του με αποικιοκρατια κλπ και το ολο φιλοσοφικο κονσεπτ της ταινιας.Quote:
Originally Posted by Carnnival
ωραίος ο γκαλεάνο, έχω διαβάσει κείμενά του, ο κόσμος ανάποδα είναι το επόμενο βιβλίο που θα διαβάσωQuote:
Originally Posted by Raven Lord