ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΚΟΟΥ
Printable View
οχι, ειναι κακο βιβλιο. παρατραβηγμενο, με εντονη προσπαθεια για εντυπωσιασμο, κακη υπελεπτομερη περιγραφη και υπερβολικη επισημανση στο συναισθημα ως κινητηρια δυναμη πραξεων, που δεν ειναι τιποτα αλλο απο εξευγενισμενες δικαιολογιες.
Μια πολη καλη τριλογια ειναι η Υπερβοραια του Μιχαλη Αντωνοπουλου...τρομερη υποθεση και ελληνας(καλος συγγραφεας) παραξενο...
Εγώ, ο Κλαύδιος.
Τιτανοτεράστιο.&-
ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
το Μπαρ Φλωμπέρ του Αλέξη Σταμάτη. εκτός και αν έχετε 20 ευρώ για πέταμα ή σας ενδιαφέρει το γίγνεσθαι των νέων ελλήνων λογοτεχνών μη χέσω.
Μου κάνανε δώρο το Μπαρ Φλωμπέρ και το διάβασα. Έχει δυο-τρία χρόνια βέβαια και δεν το πολυθυμάμαι, αλλά νομίζω μου είχε φανεί οκέη. Σίγουρα τίποτα φοβερό, ειδικά για έναν ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΤΥΠΟ σαν εσένα (επειδή σου αρέσει πολύ η λέξη :pink:), αλλά δεν είναι και το ΜΗ-ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ-ΠΟΤΕ βιβλίο σε ενα θρεντ για προτάσεις.
Το "Εξομολόγηση σε έναν Κολομβιανό Σκύλο" του Κωστή Γκιμοσούλη το έχεις διαβάσει μήπως? Μου το κάνανε κι αυτό δώρο και το χω δω δίπλα και θα θελα μια γνώμη.
Ον τοπικ τωρα,
έχω κολλήσει ΑΣΧΗΜΑ με Λένο Χρηστίδη. Ο τύπος είναι φοβερός, αυτά που λέει και ο τρόπος που τα λέει είναι φοβερά επίσης. Ουσία και χιούμορ. Να διαβάσετε όλοι "τα Χαστουκόψαρα" για αρχή (αν και υποθέτω θα το χετε κάνει ήδη αρκετοί και απλά εγώ άργησα να τον ανακαλύψω). Εχω πάρει παραμάζωμα τα βιβλία του ένα ένα και τωρα ξεκίνησα το 'Ο τυχερός αριθμός του δόκτορος Μπου και άλλα καλοκαιρινά παραμύθια".
τσέκαρε εδώ σε περίπτωση που σου 'χει ξεφύγει.
έχει χτισμένο τόσο χάηπ ο σταμάτης και έχει και ωραίους τίτλους οπότε πολύ εύκολα θα μπορούσε να το διαβάσει κάποιος ανυποψίαστος. είναι κακός κακός κάκιστος πάντως, εγώ χαίρομαι που βρήκα ένα παράδειγμα προς αποφυγή αλλά δε τους ενδιαφέρει όλους αυτό!
το γκιμοσούλη δε τον ξέρω.
ω, φχαριστω, δεν το 'χα δει το θρεντι. =)
εδιτ, προλαβε λοκης. Οκ, πασο, δεν αξιζει να ασχοληθουμε και πολυ με ενα σταματη! Απλα μου κανε εντυπωση που εισαι τοσο κατηγορηματικος, δατς ολ.
εχω διαβασει 3 δικα του μεχρι τωρα και χω ηδη επικες στιγμες =ρ
επισης μηπως θυμαται κανεις πως λεγεται ενα βιβλιο του Χρηστιδη που το χει γραψει με ψευδωνυμο?
το thread που σου έδωσε ο ubu δεν το μελέτησες μου φαίνεται.
Ο Πάγος λέγεται.
τενκιου, ναι δεν το διαβασα ακομα αλλα θα του δωσω τη δεουσα προσοχη στο κοντινο μελλον.
Έχει διαβάσει κάποιος χρήστης Ζυράννα Ζατέλη; Ποια εντύπωση απεκόμισε;
πριν πολλά χρόνια το "και με το φως του λύκου επανέρχονται". με κούρασε αφάνταστα. κάποιες ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες αλλά στο σύνολο περισσότερο κουράζει παρά δημιουργεί δίψα για την επόμενη σελίδα ή ιστορία. και αυτή η εμμονή της με τον θάνατο. οκ όλοι εκεί θα καταλήξουμε αλλά ας πούμε και τίποτα άλλο.