gia stratovarius se prolavame katwrime opote fakof naou.
hammerfall mas diefygan eh? hmmm :)
Printable View
gia stratovarius se prolavame katwrime opote fakof naou.
hammerfall mas diefygan eh? hmmm :)
hammerfall ena kommati apo to 2o album (de thymamai titlo, nomizw kati me rainbow mesa) arxizei me mpaso- drums, IDIO stranger in a strange land.
eipame, alla mexri ena simeio!ntropi...
de 8ymamai ka8olou poio,alla ena komati warlord 3ekinaei paromoia me nea ton bon jovi,to roulet nomizw alla isws kanw kai la8os.. dragonlord 8ymasai poio? :p
ame :p
bon jovi-roulette,warlord-lucifer's hammer
den th 8ewrw trelh klepsia alla exei plaka h omoiothta,eidika an skefteis oti oi men einai flwroi pozerades kai oi de true xevimetals.
hammerfall-heeding the call,running wild-riding the storm
h klepsia tou aiwna..meta thn lhsteia sto Fort Nox....o karakariolhs o gnwstos pop-rocker Bryan Adams kateklepse asystola se ena 90s komati tou{den thymamai pio..na pa na gamhthei...o klapsomounhs!!} thn eisagwgh apto komati "United" twn dikwn mas Vavel...toxa akousei prin kati xronia ..hrthe h wra na riksw ta binelikia mou..sthn pyra..ston eisagellato..kai gia kremasma.......mias kai to diko tou cd kykloforhse mono!!!!!AXAXAXAXAXAAXX........by the way pop-rock kai ola ta sxetika suck!!!
...to paragamhsa ligo..ws syntyhtws...alla to swsto na legetai!!ahahahha
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!Quote:
Originally Posted by marianna2525
De me noiazeieieieiei... Mh se noiazeieieieieiei...
Oi dromoi pouououou travaaaaneeee...!!!
Epishs h melwdikh grammh tou refrain tou "you give love a bad name" twn bon jovi, einai idia me th melwdia tou refrain tou "if you were a woman and i was a man" ths bonnie tyler...xoxoxoxo!
Rolling Stones-Anybody Seen My Baby--->KD Lang-Constant Craving
Ennoeis oti h KD Lang eklepse apo tous Stones? Giati to Constant Craving vghke to '92 enw to Anybody Seen My Baby to '97. An ennoeis to anti8eto ok. :)
vasika auto den einai akrivws klepsia,ka8ws kai ta dyo kommatia einai ©Desmond Child.O opoios desmond ekeino ton kairo egrafe kai gia bon jovi kai gia bonnie tyler,opote sou leei hard rock to ena,pop to allo,de vazw to idio kommati me allous stixous ekei pera na kanw dyo hitakia anti gia ena?den einai mono to refren,kai h mousikh sto verse einai idia.apla exei allh fwnhtikh melwdia. ;)Quote:
Originally Posted by psychotron
Swstos!
Den 8ymomouna kan oti o D.Child egrafe ekeinh thn periodo gia tous jovi.:)
Harmonium - Anathema ---> Everything in its right place - Radiohead.
To akousa x8es kai eklasa sto gelio. Pio polu giati einai IDIO kai o Danny leei oti den einai.
To finale tou "Euphoria" twn Spiritual Beggars einai akrivos to idio me to vasiko riff tou "Heaven and Hell" twn Sabbath
kopse ta agglika fasolia then.
mlk, efaga skalwma mexri na katalavw ti ennoeisQuote:
Originally Posted by Amnesiac
fasolia me fwnazoun merikoi (kai einai kai h apanthsh sthn erwthsh "apo pou vgainei?") kai nomiza oti anaferesai se mena
yeah ouateva