how much gayness. Ozzy leme.
Printable View
how much gayness. Ozzy leme.
Dio.O Martin einai apaixtos kyriws sto cross purposes alla panta ton thewrousa ligo replica tou Dio kai di sto proanaferthen lp.
o καραγκι-ozzy τελικά τομπήρε... :tease:
έκανα split
OZZY
DIO
MARTIN
Ozzy...
Esi ti perimenes na vgei protos o afonos???Quote:
Originally Posted by Raven Lord
Ligo asxeto...
O Tony Martin itan na tragoudisei sto neo Ayreon.Pige stin Ollandia kai zitise apo ton Arjen 20.000 Euro.Kai pire ta paparia tou...Evgale kai i miga kwlo...
Kai me to Nostradamus project paihtike pustia me ton Martin, zitise polla lefta opote o Nikolo Kotzev tou ipe de gamiesai kai phre ton Jorn Lande stin thesi tou hahahaha. :D Prosfata o Martin plakothike (kiriolektika) kai me ton Bernie Marsden ton Whitesnake, traguduse sto WS tribute sigrotima tou defterou kai meta apo diafonies arpahtikan kai pire ton poulo gia akoma mia fora...Quote:
Originally Posted by Kingryche
An kai megas mlks pantos ton theoro katapliktiki foni kai entaxei to oti den traguda sto neo Ayreon mallon kalo itan, glitonoume akoma mia askopi agora. :D
kaneis megalo lathos me to Ayreon...Quote:
Originally Posted by Ramshackle Man
Exei wraia foni alla posa xronia exei na kanei kati estw aksiologo?
DIO
o arjen kai olomonaxos na ton evgaze to disko pali DISKARA tha itane.Quote:
Originally Posted by Kingryche
Επειδή βαριόμουνα να δω και νόμιζα ότι ψηφίζατε ανάλογα με την προσφορά τους στου Sabbath, ψήφισα Ozzy και ήθελα να πω ότι όλοι όσοι ψηφίσατε κάτι άλλο είστε gay.
Επειδή όμως ψηφίζετε για γενικώς θέλω να πάρω πίσω την ψήφο μου (αλλά δεν ξέρω πως γίνεται....) και να ψηφίσω φυσικά DIO και να πω ότι όλοι όσοι ψήφισαν κάτι άλλο είναι gay.
Κατανοητό?
entaxei edw ginete sigrisi me anomia pramata. stous sabbath thn periodo Ozzy gamage o ozzy (mexri ligo prin apo to telos), sthn periodo DIo gamage o DIO, me ton Martn pisteuo oti ekanan oti poiotikotero kai kalitero texnika borousan. oi sabbath akoma gamane kai sthn periodo Gillan asxeta ama exei pesei to trelo thapsimosto disko logo ths paragas kai logo tou oti h fwnh tou gillan eixe pesei arketa apo tnn periodo purple alla paremene akoma axioprepeis. apla auto pou ginete einain na vazouem 4 diaforetikes periodousto idiou sigrotimatos se ena tsoubali. 4 diaforetikes periodoi = 4 diaforetika sigrotimata. ara oi sabbath gamane kai me tous 4 :D
Οι κλειστόμυαλοι μεταλλάδες ρίχνουν Dio. :pink: