Δυναμικό comeback με 2 επεισόδια back to back.
Printable View
Δυναμικό comeback με 2 επεισόδια back to back.
Μ'αρεσαν πολυ τα 2 πρωτα επεισοδια, παρολο που τα βρηκα αρκετα διαφορετικα απο την πρωτη σεζον. Ή μαλλον, τα βρηκα πιο κοντινα στα 5-6 πρωτα επεισοδια της πρωτης σεζον, που αλλωστε μαρεσαν περισσοτερο απο τα τελευταια.
.
Spoiler
Τα πρώτα 5 επεισόδια της δεύτερης σεζόν κινούνται σε εξίσου καλά επίπεδα με την πρώτη. Έχει χάσει λίγο από το "χακερίστικο" της υπόθεσης (μέχρι στιγμής) και ασχολείται λίγο περισσότερο με την παράνοια του Έλλιοτ και τη διπλωματία μεταξύ των υπολοίπων.
Ατμόσφαιρα - σκηνοθεσία έχουν ανέβει επίπεδο ακόμα περισσότερο, ειδικά οι σκηνές του Έλλιοτ είναι όλες ανατριχίλα.
Για όσους ξενέρωσαν με το τελείωμα της πρώτης σεζόν που ο Έλλιοτ μετετράπη από καυλερός χάκερ σιγά σιγά σε ψυχοπαθή (συμπεριλαμβανομένου εμού) να συνεχίσουν να τη βλέπουν και να μην κωλώσουν, φαίνεται να έχει να προσφέρει συγκινήσεις.
Εδιτ: ^^ η αποπάνω σκηνή στο χριστιανικό group therapy είναι όλα τα λεφτά
Spoiler
2*07
Μου χε περάσει απο το μυαλό σαν σκέψη ,αλλα δεν ήμουν σίγουρος...Ε,στην σκηνή που απετραπει ο βιασμός το σιγουρεψα.Και επαληθεύτηκε με τη βουλα στο τέλος του επεισοδίου.
Στο reddit κυκλοφορούσε αυτή η θεωρία από το πρώτο επεισόδιο, αλλά και πάλι τώρα με το confirmation έκλεισε και αυτό! Έγιναν αρκετά πράγματα σε αυτό το επεισόδιο, και θεωρώ ότι όποιος βαρέθηκε με τα προηγούμενα, σίγουρα θα ανταμειφθεί και με το παραπάνω από αυτό.
Σοκαριστικό το επεισόδιο 7 της δεύτερης.
Spoiler
Μολις τελειωσα το 02x04 - eps2.2_init1.asec (αυτο με την παρτιδα σκακι) και εχω να πω οτι παιζει πολυ δυνατα να ηταν το καλυτερο επεισοδιο Mr. Robot ως τωρα.
Κανω catching up και απο οτι φαινεται εχω 4 επεισοδια ακομα, αλλα προς το παρον η δευτερη σεζον το παει πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα.
μας τα χουν πρηξει με τον παλιομαλακα τον κινεζο,την μια γυναικα την αλλη υπουργος. 'περιπλοκος' χαρακτηρας και μαλακιες
Στα πρηζουν οταν τον δειχνουν για 4 λεπτα το πολυ ανα επεισοδιο?
ΤΕΡΑΣΤΙΟ το τελευταιο επεισοδιο, λογικα shit is gonna go down στα επομενα 3.
τα τελευταία 2 είναι:
11 Sep 14, 2016 eps2.9_pyth0n-pt1.p7z
12 Sep 21, 2016 eps2.9_pyth0n-pt2.p7z
Απο τα καλύτερα ,αν όχι το καλύτερο της σεζόν.