Το κανω και ειμαι αθεος, where is your hell now?
Printable View
υπάρχει λύση και για σένα μεσιέ
http://i.imgur.com/vyOCWWG.jpg
doublepost
μετά την πλημμύρα, κομμάτι του τοίχου μου μούχλιασε
μου'πανε να πάρω σπρέι.
θέλει κάποια προσοχή στην εφαρμογή;
Για σένα θέλει προσοχή, να μην το εισπνέεις, και να φροντίσεις να καθαρίσεις πολύ καλά τον τοίχο από αυτό, πάλι για να μην μένει εκεί και το εισπνέεις. Κατα τ'άλλα τίποτα, ψεκάζεις, αφήνεις λίγο, σκουπίζεις, μούχλα τέλος. Φόρα και κάνα γαντάκι, και είσαι άρχοντας.
Ο σοβάς στο ταβάνι στο μπάνιο πάνω από τη ντουζιέρα έσκασε λόγω των νερών. Για πείτε τι χρειάζομαι/tips για diy σοβάτισμα και κατά πόσο αυτό είναι δυνατό/αξίζει να το κάνω μοναχός μου. Επίσης, θα με ενδιέφερε πολύ -λόγω του χαμηλού ύψους του ταβανιού και εξαιτίας του ότι νερά δε γίνεται να σταματήσουν να πηγαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο- η όσο καλύτερη αδιαβροχοποίηση του σημείου, ώστε να μην ξαναγίνει ή τουλάχιστον να διατηρηθεί για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.
Καταρχάς χρειάζεσαι μια σπάτουλα, σαν αυτήν, για το ξύσιμο
http://www.insituconservation.com/up...as/spatula.jpg
Όπου δε φεύγει με τη μια το χρώμα, θα κάνεις χαρακές με τη σπάτουλα, θα βρέχεις με ένα σφουγγάρι, και θα ξαναξύνεις. Δεν ξέρω σε τι φάση θα είναι το ταβάνι σου μετά το ξύσιμο, αλλά αν χρειάζεται στοκαρίσματα, τσέκαρε αν υπάρχει κάποιος ειδικός στόκος που χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους (που είναι εκτεθειμένοι σε καιρικές συνθήκες). Μετά λογικά θα χρειαστεί να περάσεις ένα χέρι αστάρι (ίσως να μην υπάρχει ειδικός στόκος, αλλά ειδικό αστάρι). Τέλος, στο βάψιμο, θα χρησιμοποιήσεις λαδομπογιά, κι όχι πλαστικό χρώμα. Θα χρειαστείς ένα πινέλο 30-40mm για τα κοψίματα, ρολλό (κατά την αγορά ρολλού και πινέλου, διευκρίνισε πως θα βάψεις με λαδομπογιά), σκάφη, κοντάρι (ακόμα κι αν φτάνεις με καμιά καρέκλα, είναι πιο εύκολη η φάση με κοντάρι), σκάλα, χαρτοταινία, και κάνα ναύλον (προτίμησε ένα σχετικά χοντρό, το πιο ψιλό σκίζεται για πλάκα) για να καλύψεις πατώματα, νιπτήρες κτλ. Σημειωτέων απλώς πως η λαδομπογιά διαλύεται με νέφτι, κι οχι νερό, οπότε θέλει λίγο παραπάνω προσοχή στο βάψιμο, να μην λερώσεις παντού, και να μην λερωθείς κι εσύ πολύ κτλ.
Συζήτα τα όλα αυτά και με τον χρωματοπώλη πάντως (προτίμησε κάποιο μεγάλο χρωματοπωλείο), ίσως έχει κάτι καλύτερο να προτείνει.
Έτοιμο κι αυτό :maikl:
Spoiler
Γάμησε. :thumbsup:
Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω μια χρόνια απορία μου: θα γίνει κάτι κάποια στιγμή με πινξ-μούντζες;
Κάνει κάποιος ένα κομπλιμέντο; Μούντζα. Ποστάρει κάποιος κάτι που τον προβληματίζει; Μούντζα. Μπαίνει να γράψει για τη χαρά του; Μούντζα.
Ακόμα και τα πινξ είναι άκυρα γιατί αντί να πει κάποιος μια κουβέντα, πατάει ένα κουμπί. Φεισμπουκοποίηση.
Δεν ποστάρω για να υπερασπιστώ τον ικόνοκλαστ (ανάγκη το 'χει...), ποστάρω γιατί είναι κουραστική αυτή η ανώνυμη κόμπλα, στείλτε τες στο διάολο
ή κάντε τες επώνυμες να γίνει κάνα flame.
ποιός νοιάζεται πλέον ρε σκαλάνι?20 ποστ την ημέρα γίνονται
βρήκα χρήσιμο το ποστ σου !
να μας πιάσουν στο στόμα τους οι αντισεξιστές και τους δύο.
επειδή είμαι σε φάση ταχύτητας , αύριο θα κάνω ποστ με το σκεπτικό μου.