Καλά, δε θα κολλήσεις και τίποτα ρε κεφτέ!
Printable View
γενικα το κλαρινοστονερ ειναι παλαια υποθεσις....
https://www.youtube.com/watch?v=dI4kW5x1lns
Εχμ γιατί να το πάρουμε στραβά; Ξέρουμε πολύ καλά ότι σ'αυτήν εδώ τη χώρα όλοι το ίδιο προσπαθούν να κάνουν γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Το θέμα είναι ότι πολλοί, για διάφορους λόγους, δυστυχώς δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τίποτα, οπότε όσοι το καταφέρνουν είναι αξιοθαύμαστοι, ο καθένας ξεχωριστά.
Ξαναπίνκαρα! Κι εσένα και τη Μιμή! Τι μου συμβαίνει; Μου έχεις κάνει μάγια; :p
α τους έγραψαν και στο oneman βλέπω
ναι, γιατι εχουν πειραματικό ψυχεδελοποστστόουνεροφόλκ ήχο
Ε ναι, αφού πια το ποιον μιας μπάντας έχει να κάνει με το ποιος την προωθεί/ακούει. Έτσι απαξιώθηκε ο Θανάσης γιατί έχει αριστεροτζιβάτους οπαδούς, οι Nightstalker γιατί πήγαν στον Εν Λευκώ, κ.ο.κ.
Το σιντί 10 μέρες μετά δεν θα έπρεπε να έχει έρθει όμως;
το πρόβλημα με αυτά τα reviews και γενικά η αποθέωση ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ από άτομα που ακούγανε κλαρίνο και γελάγανε δεν είναι το ότι μειώνει την αξία της μπάντας ή του δίσκου. αλλά φτιάχνει ένα αποκρουστικό περιτύλιγμα γύρω από ένα πράγμα που θα έπρεπε απλά να περιγράφεται ως ωραία μουσική επειδή μου κολλάει στο αυτί, όχι επειδή αναπνέει ο ζάλογγος στο αυτί μου (συμπτωματικά ο δίσκος θα μου άρεσε εξισου χωρίς κλαρίνο και instrumental). να, ας πούμε κοίταγα review του νέου planet of zeus των οποίων είμαι και μεγάλος hater στο κρακ χίτλερ όπου ο πολύς συντάκτης έχει πρόβλημα να κατατάξει το δίσκο σε κάποιο είδος γιατί μεταξύ άλλων έχει μέσα και... φανκ! μετά από πολύ πόνο λοιπόν, βγάζει την ετυμηγορία: SLUDGE. ε λοιπόν, αυτό για μένα δε μειώνει την αξία των πλάνετ (που γαμιούνται) αλλά όσο και να το κάνεις, ένα φατούρο του τύπου θες να του το ρίξεις.
το ζήτημα λοιπόν είναι ότι το χιπστεριλίκι της φάσης χαλάει τη φυσιολογική ροή "ακούω είδος πρώτη φορά -> γαμάει -> ψάχνω τι επηρρέασε την μπάντα και μαθαίνω μπαλίτσα" σε "αποφασίζω ότι αυτό που άκουσα είναι ο ορισμός του είδους και θα ακούω τον ένα δίσκο μέχρι να πεθάνω γιατί το oceanic είναι ο καλύτερος δίσκος του κόσμου αλλά οι godflesh είναι αστείοι λολ άκου τους παππούδες".
tl;dr ο δίσκος είναι μια ομορφιά και δε χρειάζονται κορώνες, κλέψτε γέρους πιείτε σιρόπια.
εξαρταται. το πηρες απο bandcamp να φανταστω? σου ηρθε το confirmation email οτι στο στειλανε? αν ναι και εχουν περασει 10 ημερες απο αυτο το mail τοτε θα επρεπε. το λεω γιατι νομιζω ειχαν γραψει οτι shipping θα ξεκιναει απο 10 απριλη ή κατι τετοιο
Μου ήρθε confirmation mail τύπου "Thank you for purchasing" από το bandcamp και το paypal, δεν πήρα κάποιο άλλο που να λέει οτι έγινε η αποστολή.
Θα παρεις λογικα και αλλο μειλ:
Hey!
Just a quick note to say that VIC has shipped your order and it's now on its way:
1 × riza: Limited Edition CD by Villagers of Ioannina City
χτες ανακαλυψα τυχαια τουτο δω http://vicband.bandcamp.com/track/ti-kako . τα σεβη μου.
συνυπογράφω ποστ φαντομ ντακ. πολύ ωραίος δίσκος αλλά όλη αυτή η συγκίνηση και οι διθύραμβοι μου ακούγονται υπερβολικοί. και να προσθέσω πως αυτό το πάντρεμα (πολύ πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου) παραδοσιακής μουσικής και ροκ -και δη Tool- το έκαναν οι Δάρνακες περισσότερο από 4 χρόνια πριν, δεν είδα να έγινε ποτέ τόσος ντόρος. δεν λέω φυσικά ότι δεν το αξίζουν οι VIC, κάθε άλλο, απλά ας μη μένουμε εκεί.