Τι είναι οι χαμουτζήδες?
Printable View
Τι είναι οι χαμουτζήδες?
Δεν ξερω αν κολλαει σε αυτο η στον Τουρκικο εθνικισμο, αλλα γενικα τι σκατα εχουν παθει οι Τουρκοι τωρα τελευταια;
Τελος παντων βρηκα αυτο : http://www.tribune.gr/world/news/art...tis-polis.html
Δε ξερω κατα ποσο το site ειναι της προκοπης η οχι, ο φιλος μου που το ανεβασε ειναι παντως.
Γενικα τα τελευταια ενα, δυο χρονια οι τυποι εχουν τρελαθει.
Μπορω να σκεφτω οτι ισως, σαν το πιο "ανεπτυγμενο" "ισλαμικο" κρατος, ο κοσμος αρχιζει να φτηνει τους κολλημενους ταλιμπανοειδεις (γιατι πολλες απο τις προηγουμενες "κρισεις" ειχαν αρχισει να παιρνουν σχετικη τροπη), οποτε με την ευκαιρια οι εθνικες μειονοτητες (που στη Τουρκια ειναι πολλες) αρχιζουν να παιρνουν αερα. Απο την αλλη ομως η κυβερνηση κανει οτι θελει. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εχει πεσει/αλλαξει ακομη.
Ισως να λεω μαλακιες και να γεμισω αρκουδια, αλλα δεν με νοιαζει καθολου. Συζητηστε.
Αυτό το άρθρο έχει διαδοθεί γάμα τα στην ελληνική μπλολόσφαιρα, αρχικά από φασιστοσάιτ που βλέπουν προφητείες του μπαϊσιου να εκπληρώνονται και μπλα μπλα μπλα, τώρα και στα πιο μαζικά σάιτ (με μια γρήγορη ματιά, στο tribune αρθρογραφούν δεξιά/νεοφιλελέ τζιμάνια τύπου λοβέρδου και βαλλιανάτου, αλλά στην ειδησεογραφία του είναι φουλ τρομολάγνο σκουπιδαριό). Άντε με το καλό και στο protothema να γίνουμε.
Δεν το έχω δει σε ξένο μέσο, και είναι κάτι που θα είχε γίνει της καριολάρας άμα είχε όντως συμβεί, οπότε άραξε.
ο ερντογαν δεν εκανε πλακα στις τελευταιες εκλογες;
πως θα πεσει;
νομιζω και οι κουρδοι τον ψηψιζουνε πρεπει να τους εχει ταξει διαφορα
Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν Κούρδους που καταφθάνουν στην Τουρκία τραυματισμένοι, ενώ προσφέρουν κανονική περίθαλψη στους τζιχαντιστές.
Επίσης: http://www.dailymail.co.uk/news/arti...are-worst.html
Είθε να μπει και η φλόγα στην Τουρκία, να κάνουμε τους απολογισμούς μας.
ας παίξω τον συνήγορο του διαβόλου στο τόπικ παρ' όλο που δεν ενστερνίζομαι την παρακάτω άποψη πλήρως, γιατί μισώ τα echo-chambers
οι κούρδοι εναντιώνονται στην τουρκία με ΠΑΘΟΣ πόσα, 20χρόνια τώρα? 30?
γιατί να τους προστατέψει ο ερντογάς από το ισλαμικό κράτος, ανεξαρτησία δεν ήθελαν?
απο το 84 , 30 χρονια τζαστ
Γιατί αν είχανε ανεξαρτησία, κράτος, τακτικό στρατό, δε θα χρειάζονταν καμία Τουρκία για να τους βοηθήσει. Τώρα η Τουρκία τους συλλαμβάνει κι από πάνω.
Το βάζω εδώ, αν και προβλέπω "Θερμά Επεισόδια Watch" θρεντ.
Σε πορεία σοβαρής επιδείνωσης κινούνται οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, με την Αγκυρα να εκδίδει NOTAM με την οποία δεσμεύει από την Τρίτη 2 Μαρτίου και για 10 μήνες (έως το τέλος του έτους) μεγάλη περιοχή του Αιγαίου, που εκτείνεται από τη Σκύρο έως τη Λήμνο, «κόβοντας» το Αιγαίο στα δύο, και παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.
Δεν έχω ιδέα τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο. Παλιά όταν ήμουν φαντάρος είχαν βγάλει πάλι ΝΟΤΑΜ για το Αιγαίο και εδώ λέγανε τα ίδια. Ένας λοχαγός μου είχε πει ότι αυτά είναι παπαριές, δεν είναι κάτι το προκλητικό αλλά συνηθίζεται και μου ανέπτυξε ένα σκεπτικό ότι βασικά έχει δίκιο η Τουρκία αλλά ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τίποτα. Τώρα γράφουν ότι δεσμεύουν περιοχές εντός ελληνικού εδάφους, δηλ στη Λήμνο. Δηλαδή ξέρω γω δεσμεύουν μέρος της Λήμνου για να πετάνε βόμβες; Αυτό είναι εντελώς παρανοϊκό γι αυτό και δυσκολεύομαι να το πιστέψω.
πανε να πικαρουν τον καμενο τον Καμμενο . Λιγος πατριωτισμος βεβαια βοηθαει οταν τα πραγματα ειναι δυσκολα .
Κάτσε μη ρίξει κάνα μπουμπουνητό ο Καμμένος και γίνει ήρωας όμως. Δεν του λείπει ούτε η λόξα, ούτε ο στρατός για να το κάνει.
πως θα γινει ηρωας καποιος που θα παει την χωρα 50 χρονια πισω :P