ισχυει :pink:Quote:
επισης (προς κυρ-Παυλο και μαστρο-Αλεξ) μιλαμε για ομοιοτητες ακα σωσιες με αυτον...
Spoiler
ο πιο ροκεντρολ παιχτης εβερ
Printable View
ισχυει :pink:Quote:
επισης (προς κυρ-Παυλο και μαστρο-Αλεξ) μιλαμε για ομοιοτητες ακα σωσιες με αυτον...
Spoiler
ο πιο ροκεντρολ παιχτης εβερ
.
Εγω ειμαι ωραιος και το συνεχιζω.
δηλαδη αν ερθει ενας αλλος προπονητης, ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ και σουπερ, θα βαζει 100% τον Γκαρσια, λετε?
εκτος αν αναλαβει ο Ποικιλιδης. τοτε πασο.
Η διαφορά άλλων παικτών Άτροπε με αυτόν είναι ότι ο Πάμπλο ότι λέει το πιστεύει...
Δεν είναι δηλώσεις απλά για να τσιμπήσει ο κόσμος.
Θα μπορούσα να γράφω ώρες για τον ΑΝΘΡΩΠΟ Πάμπλο Γκαρσία, θα πω όμως μόνο ένα, ακυκλοφόρητο, γιατί ο Πάμπλο έκανε πολλά τέτοια αλλά δεν ήθελε να μαθαίνονται παραέξω. Είμασταν στον σύνδεσμο όταν το μάθαμε, και ράγισαν και τα τσιμέντα.
Ένας πιτσιρικάς 13 ετών, έπασχε από καρκίνο και ήταν στο Θεαγένειο. Τεράστια αγάπη για τον ΠΑΟΚ, και τον Πάμπλο ο μικρός. Ο πιτσιρικάς και οι γονείς του, ούτε ήρθαν σε επαφή ποτέ με την ΠΑΕ, ούτε γενικά με κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Κάποιος οπαδός όμως, που γνώριζε την οικογένεια και τον πιτσιρικά, ανέλαβε να βρεί τον Πάμπλο και να του μιλήσει.
Ένα απόγευμα ο Παυλάρας εμφανίστηκε στο νοσοκομείο φορτωμένος αναμνηστικά, και έμεινε 2 ώρες με τον πιτσιρικά. Όταν τον αντίκρυσαν οι γονείς και το παιδί, έλιωσαν στο κλάμμα. Μαζί και ο Παυλάρας....
Ρε Μιτσμαν, κατάλαβε λίγο τι λέμε...Ξέρουμε ότι ο Πάμπλο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Δεν ζητήσαμε να ΠΑΙΖΕΙ, ζητήσαμε ΣΕΒΑΣΜΟ. Επειδή δεν τα ξέρεις τα του ΠΑΟΚ, ο μπινές ο Δώνης (κατόπιν εντολών) εδώ και 5 μήνες του φέρεται απίστευτα πούστικα.
.
Ο Πάμπλο έμεινε, τέλος.
Σε άλλα νέα
http://i46.tinypic.com/2crpric.jpg
Και όλοι οι Πόντιοι μαζί, ΠΑΟΚ, trance και LSD
.
δε ξερω πως του φερεται ο Δωνης, συνεχιστε κανονικως, πασο.
ειναι προφανες πως οτι λεω, ειναι αγωνιστικης οψης.
.
Διώξτε τον Δώνη...
Δε θυμάμαι ποιος είχε πει νωρίτερα πως με εξαίρεση την ΑΕΚ έχει κάνει έργο που φαίνεται μετά από 7 μήνες σε όποια ομάδα έχει πάει, που καμμία ομάδα δεν έχει το βάρος μιας ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ επιτρέψτε μου να συμπληρώσω. Δεν έχει κλείσει 7μηνο στον ΠΑΟΚ ακόμη; Το έργο άρχισε να φαίνεται, από πότε έχει να κερδίσει ο ΠΑΟΚ; Καλλιθέα δε μετράει.
δν ξερω τι εντολες εκτελει ο δωνης και απο ποιον.
ο γκαρσια-αν και μου ειναι αντιπαθης-ειναι σημαια στον παοκ.
οπως ηταν ο τζορτζεβιτς για μας η ο αλβερτης για τον μπασκετικο βαζελο.
αν η διοικηση θεωρει πως ο παοκ ειναι εταιρια και οχι συλλογος τοτε θα λειτουργει αναλογως.
οπως ο ποδοσφαιρικος βαζελος.
οπως και να'χει εχετε δικιο.
.
Τώρα που τελειώσαμε με Γκαρσία και Δώνη, να αρχίσουμε με γιο Δώνη;
.