α, και το πρωτάθλημα το αξίζει ο ολυμπιακός
Printable View
α, και το πρωτάθλημα το αξίζει ο ολυμπιακός
kai twra xesteite
parameneui kai o zots
oooola tha ginoun
agorina phres ena eurwpaiko sto opoio eprepe na hmoyn egw sto teliko. koimhthike o theos kai mas ta kanate tsourekia. kuriakh konth giorth
με την ψυχη στο στομα ομως...και με τραγικα ποσοστα στα διποντα!! τουλαχιστον εγκλωβισαν τον γαυρο επιθετικα-παλι καλα
εκει που κανουν 2 φορες εξτρα πασα στον καλαθη σαρας κ δδ κ παει δοκαρι την δευτερη κ τουβλο η πρωτη θα την εσπαγα την τηλεοραση....ελεος
π ντορσει που εφαγε την τεχνικη εσπρωξε τον ρεφ ή μου φανηκε...?
Δεν σου φάνηκε...
αυτο ειναι κανονικα αποβολη επιτοπου γιαυτο λεω δεν τοδε κανεις...γιατι ουτε ριπλει δεν εδειξε
...ακομα κ στα τοπικα γινεται αυτο...
...δηλαδη???......για πες.....:P
σε μένα το λες ? :p
Δεν είμαι γαύρος, σοβαρεψου !
Απλά ήταν πολυ ενδιαφερον το συγκεκριμένο αφιέρωμα της Euroleague και γενικότερα μαγκιά τους φέτος ρε .
Αυτό δεν μπορείς να το αρνηθείς. Στο οτι έγιναν αίσχη (ειδικά στα βήματα του Τεόντοσιτς), συμφωνώ πληρως.
Μακάρι να ήταν κ τελικός με βάζελο, και οι δύο (στο basket) μου είναι συμπαθείς .
μου φανηκε χοντρο να κανει τετοια κινηση και να μην τρωει αποβολη...στο ελλαδα ζουμε οκ...
κ δεν μιλαω οτι αδικηθηκε ο βαζελος..
ναι ωραια στο ευρωπη ζουμε! εκεινο για μενα ηταν δολοφονικο και επρεπε να φαει πολλες αγωνιστικες κανονικα.
ρωτα με και για καποιο αλλο να σου πω.
Ο Ίβκοβιτς κάνει κλίμα εν όψει τελευταίου αγώνα, γιατί νομίζω και ο ίδιος έχει προσέξει ότι η διαιτησία μια χαρά συμπεριφέρεται στον γαυρο και στα δυο γήπεδα.