Έλα, μινμιν, μπορούμε είτε να εμπιστευτούμε τον Κωστόπουλοα που ήταν παρών και τον Βορίδη που το παραδέχεται, είτε ένα φίλο σου που σου είπε κάτι και τρέχα γύρευε.
Μην επιμένεις, το κουράζεις.
Printable View
Έλα, μινμιν, μπορούμε είτε να εμπιστευτούμε τον Κωστόπουλοα που ήταν παρών και τον Βορίδη που το παραδέχεται, είτε ένα φίλο σου που σου είπε κάτι και τρέχα γύρευε.
Μην επιμένεις, το κουράζεις.
Χθες το βράδυ πάντως, η Χρυσή Αυγή ήταν κυβέρνηση στα βαγόνια του ΗΣΑΠ.
όλοι Νίκαια σήμερα.
Έστω ότι δεν υπήρχε η συγκεκριμένη φωτογραφία .....,θα άλλαζε η άποψή σας για τον εν λόγω "πολιτικό"..?
Είτε είναι είτε δεν είναι αυτός που απεικονίζεται, εμένα το ίδιο μου κάνει (ούτε καν με ενδιαφέρει βασικά).
Η άποψή μου για αυτόν παραμένει ίδια με αυτή που είχα πριν τη δω την περιβόητη φωτογραφία.
σίγουρα δεν τον έχω στα ίδια επίπεδα με τον βαΐτση αποστολάτο ας πούμε, χωρίς να ξέρω τι μπορεί να λέει πολιτικά ο συμπαθέστατος σεξολόγος.
Ρε Ικονοκαλστ, άσε και εσύ μια πιθανότητα να μην είναι, πως κάνεις έτσι; Μπορεί να το παραδέχτηκε για να το παίξει και καλά κάποιος. Αν πει ο μινμιν οτι ήταν στην Αλαμάνα και έριξε ξύλο θα τον πιστέψουμε; Σοβαρό άτομο πάντως ο Κωστόπουλος, τι να σου πω.
Ας κάνει καλά τη δουλειά του εκεί που τον βάλανε και ας κρατούσε και μυδραλιοφόρο, είδαμε και τους άλλους, τα παιδιά των λουλουδιών και τη γενιά του Πολυτεχνείου, τους επαναστάτες που έφεραν την αλλαγή.
Θα μου πεις τώρα, καλά, πώς νοιώθεις όταν έχεις τον Βορίδη για υπουργό. Σαφώς νοιώθω προσβεβλημένος σαν πολίτης, όχι περισσότερο όμως συλλογιζόμενος όλους τους άλλους τους φελλούς που υπάρχουν μέσα στη Βουλή.
Ειρήνη Υμίν.
Απο περιέργεια, γιατί δεν είναι σοβαρό άτομο ο Κωστόπουλος;
Βασικά χέστηκα κιόλας αν είναι ή δεν είναι. Από τη στιγμή που το παραδέχεται, θα ήθελε να είναι (και έχει εντυπώσει στη συνείδηση του κόσμου ότι όντως είναι), άρα το ίδιο είναι. Είναι;
(είναι)
Γιατί πολλά από αυτά που έχει πει κατά καιρούς δεν είναι σοβαρά. Αλλά ας μη το ανοίξουμε σε παρακαλώ.
γιατί; επειδή πουλάει το όνομα στα σκόπια; κι εγώ διαφωνώ με τον ιό σε διάφορα, αλλά ποτέ δεν έχουν γράψει ο,τιδήποτε που να μην έχει από κάτω 16 πήγες και 5 παραπομπές.
Το πέτυχες, αητέ.
καμαρώστε την προεδράρα στους φακέλους τώρα
εντάξει παιδιά, ψηφίστε τον άφοβα, δεν είναι χουντικός φασίστας!
Τι εγινε;!
Το "και" χρειάζεται βαρεία ή κάνω λάθος;