εισαι και μηχανοβιος...αντρουπης...
http://motoprofi.com/bikephoto/2895/...0_e_1991_2.jpg
Printable View
εισαι και μηχανοβιος...αντρουπης...
http://motoprofi.com/bikephoto/2895/...0_e_1991_2.jpg
Σόρυ κιόλας, αλλά μεγαλύτερη αλητεία από το 550 δεν παίζει.
Γνωρίζεις πως είμαι σύμφωνος! Αν θες να στο αναλύσω, ενημέρωσε 8)
Ειδικότερα κ με μία λεξη πάντως, ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
Προφανως πιστευεις πως ενα γρήγορο/καλό/σπορ αυτοκινητο είναι απλά ένα αξεσουάρ ενος χοντρού καράφλα που το πλήρωσε μπας κ γαμήσει ?
Πες !
Υγ. Όσοι λετε για μηχανακια..δεν κολλανε τα μηχανάκια ρε άμπαλοι ! 'Ασε που τα ΧΤ είναι τα παπακια υψηλου κυβισμου..
Αυτοκίνηση λέει, όχι Μηχανοκινητα γενικώς.
Σιγα μην μας σκασουν κ οι ατενίστας με τα ποδήλατα με καντιρού ηγέτη. Δεν έχω τίποτα με τα ποδήλατα, αλλά η ενασχόληση με την Αυτοκίνηση
κ η εξάσκηση της Τέχνης της Οδήγησης είναι Αθλητισμός, (σχεδόν) πάντα μοναχικό σπορ και φυσικά σημαίνει άλλο πράγμα απο αυτό που μερικοί φαντάζονται, σίγουρα δεν είναι απλά η μετακίνηση απο το Α σημειο στο Β κλπ κλπ.
Ένα γρήγορο/καλό/σπορ αυτοκίνητο είναι για να περιμένεις να τελικιάσει και να το περνάς στον έναν τροχό με +60.
Συμφωνώ για τα ΧΤ (εκτός από το "υψηλού κυβισμού"). Απλά αναφέρθηκαν και έπρεπε να ποσταριστεί το ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ.
Σωστά. Γιατί τα μηχανάκια κινούνται με πετάλι.
Γελάω αν θεωρείς ότι ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό υπερέχει η οδήγηση αυτοκινήτου έναντι της μοτοσυκλέτας.
cybernaut, απ' όσο θυμάμαι είσαι χοντρός. και καράφλας. και φασισταριό του κερατά γενικώς. αλλά όλα αυτά μέσα σ' ένα φόρουμ σαν το ρέκβιεμ είναι απλά γαρνιτούρα για το ότι γράφεις ΜΟΝΟ μαλακίες. ποιό σπορ ρε ηλίθιε, προφανώς άμα είσαι F1-3 ή MotoGP και κάνεις 3 ώρες γυμναστική τη μέρα για να αντέξεις τα G της επιτάχυνσης είναι σπορ, όταν μπαίνεις στο κωλάμαξό σου για να σφυρίξεις σε κανά γκομενάκι και να ρίξεις καμιά σφαλιάρα στον πακιστανό που έρχεται να σου πλύνει το τζάμι μόνο σπορ δε θυμίζει αυτό που κάνεις. ή μάλλον θυμίζει, παλιά καλά κι αγαπημένα ελληνικά σπορ, μέσα στο ιδεολογικό σου ντιενέι. άντε γαμήσου πια παλιομαλάκα, γουαναμπή τεξανέ, καραγκιόζη.
δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι η οδηγηση μηχανης ειναι πιο ευκολη απο του αυτοκινητου.
ή έστω πιο ακίνδυνη.
Το σωστό ΧΤ είναι το μπένετον.
H απλά σβέλτη μετακίνηση με σπορ μοτοσυκλέτα απαιτεί περισσότερη προσήλωση, προσοχή και προσπάθεια απ' τη γρήγορη οδήγηση σπορ αυτοκινήτου.
Αυτά από έναν μη κολλημένο 4τροχο.
Ευχαριστώ.
1.μαλακες εισαστε εντελως αμπαλοι.. πειτε για τα εξτι σας..
2. περισσοτερο στον ikonoclast αναφερομουν που δεν εχει απαντησει κιολας
3. dythor ολοι μου χουν πει να μην ασχολουμαι μαζι σου γιατι εισαι πραγματικα καθυστερημενος, αλλα με ποιο δικαιωμα μιλας ετσι ?
Μαμά, μαμά, αυτό το αγοράκι με είπε χοντρό, καράφλα, φασίστα!
Εγώ, σε τι να σου απαντήσω; Συνήθως όλοι αυτοί που στο πολιτικό προσπαθούν να σου πουν ότι ο «νεοέλληνας» «μικροαστός» έχει «ξεχάσει τις ρίζες του» και οι «αρχαίοι έλληνες τα είπαν όλα» και ότι «ήταν πολύ μπροστά τα άτομα», αυτοί οι τύποι είναι που γουστάρουν (τι έκπληξη) ό,τι και ο «νεοέλληνας» που κράζουν: ξίδια, ντραγκς, μπάλες, αμάξια, μουνιά, πάνο κιάμο. Ο καθένας έχει έτοιμη και την πισινή του, «α εγώ δεν ακούω κιάμο φίλε!» ή «εγώ ρε μαλάκα κάθε δεύτερο σάββατο έχω που βγαίνω, με γαμάνε στη δουλειά, να μη ξεδώσω λίγο;» ή «δούλεψα ρε και το πήρα το κάμπριο, δε το 'κλεψα να πούμε». Ο καθένας έχει και το ιδεολογικοπολιτικό του άλλοθι άμα τον ζορίσεις. Τα περί «ευδαιμονίας» που εσύ θες να κάτσεις να μου πεις τώρα πχ, όλο και κάποιος ημιαγράμματος μαλακάκος θα έχει κάτσει να τα γράψει στα πολύ σοβαρά σε κάνα κωλοπεριοδικό του Κωστόπουλα. Θα πασάλειψε λίγο Σωκράτη, Αριστοτέλη, κάνα διονυσιακό, κάνα λίγο απ' όλα, θα βγαλε 400 λέξεις για τις πίσω σελίδες, μπρος πίσω κώλοι/μουνιά και ολοσέλιδες chrysler, audi, mustang, μοκασίνι, ρολογιά. «Γιατί μας αρέσουν τα αυτοκίνητα». Ακριβώς έτσι, κατά λέξη όπως το είπες. Τους λες «είσαι τρελός; τι αρχαιαελλάδα και μαλακίες, είσαι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που κράζεις». Σου λένε «όχι, δεν με έχεις καταλάβει αρκετά». Ε, κάπως έτσι ήρθε η πηγάδα. Μην απορείς.
ante na sou apanthsw re blitzer
Ένα γρήγορο/καλό/σπορ αυτοκίνητο είναι για να περιμένεις να τελικιάσει και να το περνάς στον έναν τροχό με +60.
An exeis hayabusha turbo kserw gw, alla re sy den einai kan to nohma auto.. ti sygrinoume, mhla portokalia, apla pramata.
to mhxanaki den stribei se ena gyro tsekare poso pio grhgoro einai ena F1 apo ena moto gp, pws to pernas ston enan troxo ?
+60 kiolas !! ena ferrari enzo exei telikes 340, k mporei na xei k mia gomena dipla na tou pairnei pipes, to OPOIDHPOTE mhxanaki einai periorismeno apo dynameis ths fyshs, aerodynamikh, akalyptous troxous, anabath ephreazomeno poly perisotero apo anemous klp klp/ to autokinhto exei epipedo patwma, sxediasmeno gia na prokalei arnhtikh antwsh, wste na phgainei panta epigeia.. k 4 troxous !! yperbolika anwterh prosfysh
Συμφωνώ για τα ΧΤ (εκτός από το "υψηλού κυβισμού"). Απλά αναφέρθηκαν και έπρεπε να ποσταριστεί το ΠΕΝΤΕΜΙΣΙ.
Afou symfwneis skase :P Ypshlou kybismou se sxesh me tis papies lew. EINAI ENA PAPAKI YPSHLOY KYBISMOU.
Σωστά. Γιατί τα μηχανάκια κινούνται με πετάλι.
Edw milame gia thema Glwssas pleon. Psakse bres tous orismous. Thn motosykleta den mporeis na thn peis autokinhto. Apla ta pramata.
Mhxanokinhta omws einai k ta dyo.
Γελάω αν θεωρείς ότι ΕΙΔΙΚΑ σε αυτό υπερέχει η οδήγηση αυτοκινήτου έναντι της μοτοσυκλέτας.
den yperexei kanena. amfotera einai athlitismos k to kathena exei thn xarh tou. thema goustou k opou xtypaei h kardoula tou kathenos. den pame na bgaloume tpt anwtero apo kati allo.
epishs eidika esy ws mhxanobios den symfwneis pws einai monaxiko spor ?
twra bsk malakies leme k genikothtes, den kserw kan ti odhgeis k ola auta, to thema htan h autokinhsh, erxetai o alex bazei ena XT, e akyro ! o MHNMHN me parimoiwdh asxetosynh tou se otidhpote exei troxous bazei ena allo xt pio xalia k pio kagouriko. dis akyro.
esy re dythor gamimeno paidaki pou sou gamaw k pou polla thelw twra na sou pw alla den tha to kanw- giati den apantas bre kalo mou?
pws den exei brethei enas na sou dwsei ena xontro xeri ksylo anarwtiemai,
se mia gwniana sou rixnei mia mpounia mia roxala , mia mpounia mia roxala. αιώνιο repeat.
h' opoion nai tes pa..poios sou xei pei pws mporeis na les tetoies xontrades re k na thn bgazeis katharh ?
erxesai twra esy na me apokaleis pramata, na mhn ta aitiologeis kan, na to petas opou sou rthei,
to allo to H. na pairnai fora na anarwtietai ti ekana sto syntagma -autos k an prepei na nai periptwsara.
giati zei ?
Me gnwrizoun dekades epi dekadwn atoma edw mesa. Sta eksarxeia phgainw apo 12 xronwn, exw doulepsei ekei, me mpantes, me apeirous filous deksia aristera gia otidhpote exei na kanei me thn mousikh, k anyway exw mia istoria opoia k an einai auth, oloi einai filoi mou k eimai filos tous k den tha epitrepsw se kanena tsoutseki blaxo na petaei spontes k eidika ta moutra sou paliopousta dythor :)
pws thn exeis glytwsei anarwtiemai, as topothetithei to ER, k as ginei poll.
Ναι, το WRC και το MotoGP είναι αθλητισμός (F1 δε βάζω, γιατί η μόνη τους σχέση με τα αυτοκίνητα είναι οι 4 τροχοί). Καθένα έχει τη χάρη του, σίγουρα. Οι ικανότητες που χρειάζεσαι για να οδηγήσεις (στα όρια, πάντα) το ένα και το άλλο, όμως, απέχουν. Αν αμφιβάλλεις, ψάξε για αθλητές που έχουν ασχοληθεί και με τα 2 σπορ. Δε θα χρειαστεί να φτάσεις μακρυά.
Σίγουρα είναι μοναχικό σπορ. Και πάλι, όμως, ο ορισμός αυτού είναι ο μοτοσυκλετισμός ;)
Δεν έχει σημασία τι οδηγώ τώρα. Οδηγώ και αυτοκίνητο και μηχανάκι. Μάλιστα, οδηγώ αυτοκίνητο χρόνια πριν πιάσω μοτοσυκλέτα στα χέρια μου και, πίστεψέ με, είμαι πιο γρήγορος (αναλογικά, πάντα, όχι σε απόλυτες τιμές, γιατί είναι άδικο) μέσα σε ένα κουτί με 4 ρόδες. Οποιοσδήποτε οδηγεί μοτοσυκλέτα γρήγορα (και δεν εννοώ τα 400ρια), μπορεί να οδηγήσει αυτοκίνητο εξίσου γρήγορα, με απόλυτη ασφάλεια, με ένα χέρι στο τιμόνι, λύνοντας σουντόκου.