-
Πριν από λίγο σε μια εκπομπή στο ΣΚΑΪ τέλειωσε μια μεγάλη κουβέντα για τον τελευταίο δίσκο της Bjork ενώ μετά πιάσαν κουβέντα για κάποια Chelsea Wolfe και γενικότερα αναφέρθηκαν και διάφορα άλλα ονόματα που άκουγα πρώτη φορά. Φάνηκε να ήξεραν τι έλεγαν. Φαντάζομαι υπάρχει κόσμος εδώ που τον ενδιαφέρει μια τέτοιου τύπου εκπομπή, λέγεται Laternative και αν δεν κάνω λάθος είναι καθημερινά στις 22:00.
-
Λοιπόν, τελικά όντως ο Εν Λευκώ παίζει την καλύτερη μουσική.
Στηρίζουμε Εν Λευκώ, Δεύτερο και Στο Κόκκινο.
-
αυτός ο Οικονόμου στον Εν Λευκώ δεν υπάρχει έτσι
υπέρτατες μουσικές. ο τύπος ξέρει κ νιώθει
-
Ξέρει κανείς το Music Society web radio; Το ανακάλυψα πρόσφατα και έχω κολλήσει με 2-3 εκπομπούλες. Εκπέμπει στο www.musicsociety.gr
Για τους λάτρεις ατμόσφαιρας/ροκ/μέταλ, προτείνω ανεπιφύλακτα Παρασκευές 23.00-00.00 το "60 minutes to midnight" με αυτόν τον τύπο, που το όνομά του μου θυμίζει κάτι από παλιά metal hammer, χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω τι: http://sovereign-blog.blogspot.com/
http://www.musicsociety.gr/%CE%B7%CE...1%CE%BF%CF%82/
Δεν είναι η τυπική μέταλ εκπομπή, γιατί μπορεί να ακούσεις μέσα σε μία ώρα από soundtracks και folk μέχρι slayer, αλλά τα δένει όμορφα..
Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά σε τελείως διαφορετικό στυλ, η Γωγώ Θάνου, στον ίδιο σταθμό, στις 22.00. Τσεκάρετε το πρόγραμμα στο www.musicsociety.gr γιατί νομίζω ότι είναι μια πρωτοβουλία που δεν έχει διαφημιστεί επαρκώς...
-
-
Quote:
Originally Posted by
nekrobutcher
κλικαδοροι λιγο ομως ε
Δηλαδή;
-
Η τιμή για τη διαφήμιση νομίζω είναι ανάλογη του thread στο οποίο γίνεται φίλος. Για εδώ, που γίνεται και ένα σχετικό thread necromancy και όπως και να 'χει θα πέσει το μάτι, θα πιάσει, να το κλείσουμε κάνα κατοστάρικο?
-
Αν εννοείς ότι κάνω έμμεση διαφήμιση, θα ήθελα να σε ρωτήσω τα εξής:
1) Το στηρίζεις κάπου;
2) Το ιντερνετικό ραδιόφωνο που ανέφερα έχει το χαρακτηριστικό να μην πουλάει τίποτα και να είναι, από όσο καταλαβαίνω από το site, αυτο-χρηματοδοτούμενο και ελεύθερο διαφημίσεων. Πιστεύεις ότι έχει ανάγκη έμμεσης διαφήμισης;
3) Μιζέρια. Ναι, δεν ήταν ερώτηση.
Και ένα ακόμα σχόλιο. Αναφέρατε, σε ένα forum νέων ανθρώπων και ροκάδων, εκπομπές στον ΣΚΑΙ, τον μελωδία, τον Εν Λευκώ, και άλλα (μην πω αποκλειστικά άλλα) εμπορικά ραδιόφωνα. Σε πείραξε η αναφορά σε ένα ελεύθερο, μη εξωτερικά χρηματοδοτούμενο και μη εμπορικό ραδιόφωνο κάποιων άλλων νέων ανθρώπων;
ΥΓ: Έβαλα και αγγελία ότι ψάχνω τραγουδίστρια και drummer. Αν απαγορεύεται κι αυτό, ενημερώστε με.
-
-
Ok. Μάλλον δεν έχω πιάσει ακόμα την ατμόσφαιρα :)
-
Σκούρας άστα αυτά. Παντού διαφήμιση κάνεις!
http://skourascamp.com/
-
Το σουρρεαλιστικό είναι ότι αν άκουγε κάποιος τη... διαφήμισή μου και συντονιζόταν χθες την ώρα της εκπομπής που ανέφερα, θα άκουγε playlist γιατί δεν έγινε ποτέ η εκπομπή :)
Και διαφημιστής και κακός μάλιστα!!
-
O μύθος 93,4 παίζει εδώ και μερικές μέρες χεβιμεταλάδικα. :headbang:
-
μου 'καμε κάτι νερά ο εν λευκώς το τελευταίο διήμερο και έβαλα best. δεν ξέρω αν και τι έχει αλλάξει ή αν εγώ πιάνω άλλο σταθμό στο 92.6 αλλά μιλάμε για καθόλου κουβέντα(δεν είναι όλοι τζούμες) και φοβερές μουσικές. από art of noise σε cure και από καναπεδάτα deep house σε κλασσική μουσική. τίμια πράματα.
-
καθολου κουβεντα γιατι οι παραγωγοι ειναι απληρωτοι μηνες. αν δεν αλλαξε κατι απο το γεναρη,ακους χιλιοπαιγμενες πλεηλιστ,και τιποτα καινουριο!