περισσότερο αστειάκι ήτανε βρε μητζιμπας
Printable View
περισσότερο αστειάκι ήτανε βρε μητζιμπας
Οσοι ειπατε για φακελωμα, μπορειτε να δωσετε ενα παραδειγμα πως μπορει να σας επηρρεασει αρνητικα αυτο; Γιατι δεν τα καταλαβαινω εγω αυτα.
Σε ποιο σημαντικα νεα, βγηκε νεο Market με το οποιο μπορεις πια να αγοραζεις/νοικιαζεις ταινιες, βιβλια μουσικη.
πιστεύω ότι το FB μια χαρά θα επιβιώσει. Το μεγάλο μέρος του πελατολόγιου του είναι άνθρωποι που δεν είχαν ιδιαίτερη σχέση με "υπολογιστές". Το FB με κάποιον τρόπο το κατανόησαν και τώρα μπορούν να το χειριστούν , σαν το WoW ένα πράγμα, έμαθαν ένα παιχνίδι άνθρωποι που δεν είχαν ακουμπήσει mmo και τώρα από το να μπουν στην διαδικασία να ανακαλύψουν πάλι τον τροχό παραμένουν εκεί.
Ωστόσο αναμένω με αγωνία και λαχτάρα ξεκατίνιασμα FB vs G+ και να μάθουμε κανένα πικάντικο νέο στα περί φακελώματος :)
Το facebook εχει zynga games :P an βαλει και το Γοογλε+ θα ειμαστε καλα , αλλωστε εγω δεν ειμαι κοινωνικο ατομο και δεν πολυμιλαω αξσγδη
Για μενα, το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ ειναι η ΣΑΒΟΥΡΑ που βλεπεις στην αρχικη σελιδα.
-Ολες αυτες οι μουφες applications που κανουν αυτο το καθυστερημενο spam -> η google δε θα επιτρεψει τετοια στο σαητ της
-Ολοι αυτοι οι 'φιλοι' που τους γνωριζεις, σε κανουν/τους κανεις αδδ αλλα οσα ποσταρουν ειναι πραγματικα σαβουρες..για μενα ετσι ειναι οι 500 απ τους 700 φιλους μου στο φβ --> kyklous! τους βαζεις ολους σε ενα σαβουροκυκλο οπου απλα υπαρχουν και τους βρισκεις οποτε θες, δεν εμφανιζονται πουθενα αλλου.
Και γενικα με τους κυκλοι μπορεις να ξεχωρισεις τις "ζωες" σου, τη δουλεια/την οικογενεια/τους γνωστους/τους φιλους. Τρομερο ατου.
mounia, psoles, ignore. aftoi einai oi swstoi 3 kukloi.
Το μεγαλυτερο μειονεκτημα του φβ δεν ειναι η σαβουρα, ειναι οτι δεν εχει καμια πραγματικη χρηση. Εχουν μαζεψει τοσους χρηστες και παλι δεν μπορουν να το εκμεταλλευτουν, ουτε προς οφελος δικο τους αλλα ουτε του χρηστη.
Τι σπαστικό να ξεκινάς ένα argument με κοτσάνα, μου γαμήθηκε το υπόλοιπο ποστ τώρα, στιγματίστηκε.
Το υποστηρίζω ακόμα πάντως και καθώς το σκεφτόμουν κι άλλο μου πέρασε από το μυαλό ένα τέρμα ιμπεριλαιστικό FB app και μιας και δεν ξέρω τα νομικά σκατά, ακούω σχόλια:
Google μετακόμιση, a google+ app for facebook. Βάζεις το app, τα βλέπει όλα, φίλους, τα youtube που βλέπεις και όλα και στα φέρνει πακέτο στο google+. Σε βάζει να στείλεις και request στους μη google+ φίλους σου να μπουν και αυτοί, "είναι πιο ωραία". Αυτό πόσο απαγορεύεται και ποιο κυρίως είναι το μεγάλο πρόβλημα; Εννοώ ποιο θα είναι το argument για να αρνηθεί η FB. Crossover των διαφόρων SN υπάρχουν ήδη, twitter και FB και ένα κάρο άλλες παπαριές...
Το θέμα Google+ page αν θέλει η Google με τις τωρινές της εταιρείες, μπορεί να το κάνει δέκα φορές πιο τούμπανο από του facebook. Δεν νομίζω να κωλώσει εκεί.
Ε στείλτε κανα invite ρε παιδιά.
ε δώστε κανα mail!