Ε άει στο διάολο! Να σαι καλά φίλος! Παραμένει overhypped.
Printable View
Ε άει στο διάολο! Να σαι καλά φίλος! Παραμένει overhypped.
Σώζω το thread, του γαμίσατε τη μάνα (H. λες μαλακίες)
Κατι τετοια μαλακισμενα αρθρα ειναι που χαλανε την εικονα των Radiohead.
Το κυκλοφορησαν μια μερα νωριτερα. Σταρχιδια μας ομως?
Τεσπα, ον τοπικ τα κομματια που εχω προσεξει ως τωρα περισσοτερο ειναι το Gloom, το single, το Feral και το Codex.
Θελει ακροασεις ο δισκος, ειναι τουλαχιστον πολυ ενδιαφερων.
εγώ πάντως έμεινα στα βλαμμένα τα μόγγολα
Ακούγεται όλο πολύ ευχάριστα. Προς το παρόν ξεχωρίζουν lotus flower, feral και codex.
Συμφωνουμε οπως ειδες πληρως, ποσταρω απλα για να διορθωσω πως ηθελα να γραψω Bloom κι οχι Gloom, δε θελω να κανω edit
Και ένα update :
Συνεδριάσαμε με το νάθινμαν χθες και τελικά καταλήξαμε ότι θα πρέπει να τους θεωρείτε υπερμπαντάρα, τουλάχιστον για 2 άλμπουμς ακόμα. Αυτή είναι η γραμμή που θα ακολουθηθεί στο ηαρ.
έντιτ : το άλμπουμ δε το έχουμε ακούσει ακόμα.
Μια φορά το άκουσα, αδιάφορο μου φάνηκε. Περισσότερα αύριο κατά τις 10.
Σαν άλμπουμ δεν μου έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση μέχρι τώρα αλλά το Lotus Flower το βάζω στα τοπ5 μου Radiohead κομμάτια.
ή κατεβασα φεικ ή ο ντιτζεισαδοου με τον τρικι μπηκαν στο γκωλο του γιορκ. το πρωτο πως θα το παιξουν σε λαιβ? τι ειναι αυτα
ακουω 45 σεκοντ το δισκο και συνεχιζω
Κάνε υπομονή. Από το 0:54 και μετά ο δίσκος ΓΑΜΑΕΙ.
περα απο τη μαλακια μασ αμνεσικ (μαλακα εισαι απο τους πολυ λιγους γαυρους που δε γαμιεται η μανα τους μαλακα παλι με πηρε ενας σημερα και μου λεγε πως μας γαμησαν) ο δισκος γαμαει. ειμα ιστο τριτο κομματι και εχει ρε παιδι μου σχεδιο πλευσης. εμεις κανουμε αυτο ξεχαστε το οκ πισι και μαθετε μπαλα. και μας καθαινουν. ο μαριος ειναι στοκος. του αρεσε το τρολχαντερ τι να λεμε τωρα. μαριε κανονισου μαρμαροκοφτες
Με την εξαίρεση του πρώτου κομματιού ο δίσκος δεν μου έκανε καθόλου κλικ. Από την άλλη εγώ είμαι από τα art τυπάκια που τους αγαπάω μόνο για το Kid A (και δευτερευόντως για το Amnesiac) οπότε δεν μπορώ με τίποτα να θεωρηθώ οπαδός. Συνολικά βαρετός δίσκος.