κασερινος
Printable View
κασερινος
Kaserinos eisai uper :pink: alla an paixoume mpala se exo aneta... exeis poly kali fatsa gia na me markareis, de me tromazeis
wraia twra peite mou kai an einai salonikios kai thymiste mou pou ton exw gnwrisi.
Ρώτα τον Η.
Σαν ιδιοτυπο blind date ηταν το χθεσινο. "Ζεστη" φαση με πολλες εκπληξεις.
Οι ΝEIS θελουν προσοχη απο αρκετους, οι Fields Of Locust γνωστοι και γαματοι..αλλα οι Steamroller all the money.
Λυπαμαι που δεν καταφερα να σας γνωρισω ολους (οι διαφοροι ασχετοι που ειχαν μαζευτει δυσκολευαν την φαση).
Οσοι γνωρισα παντως, ευγενεστατοι.
Τσιμπισα και στικερς Αντρεα ανεργου.
Κορυφαιες στιγμες απο φωτορεπορταζ Drumsick :
ΝΑ
Spoiler
@good_son: Εγω ειμαι.
λοιπον, πολυ πολυ ωραια ηταν!
στα του live:
Now Exploding μου αρεσαν αρκετα μπορω να πω, αν και ηταν λιιγο περισσοτερο "experimental" απο τα προσωπικα μου γουστα οπως ειπα και στον κιθαριστα αν δεν κανω λαθος... συνεχιστε κ ψαξτε για ενα καλο μπασσιστα! :wink:
Steamroller τι να πω, για να 'μαι ειλικρινης, μονο σαν ονομα τους ηξερα. οποτε, ηταν μια πολυ ευχαριστη εκπληξη οταν τους ακουσα, οχι μονο για το τι παιζανε, αλλα και ποσο ωραια τα παιζανε! γενικα, ο,τι επρεπε για κλεισιμο και παρτυ καταστασεις... τερμα πορωτικοι! :dfinger:
γενικα:
για τετοιες πιο φιλικες καταστασεις, φοβερος ο χωρος. αν ηταν και ηχητικα λιγο καλυτερα εξοπλισμενος, θα ηταν τελειος. το ολο κλιμα, ενταξει, αν σε τετοιο σκηνικο δεν ηταν τοσο καλο ή ηταν πιο ψυχρο, μαλλον θα υπηρχε προβλημα! το μονο μειονεκτημα, το θεμα εξαερισμου. με τοσο πολυ κοσμο, κατι στιγμες εμοιαζε με θαλαμο αεριων εκει μεσα...
εμεις παντως τελεια περασαμε. μια ιδιαιτερη μνεια για το πατρινο μπλοκ επισης, που μας εκανε να νιωθουμε σαν στο σπιτι μας, χαχα! παντα τετοια, καλα να περναμε/τε, και καλη χρονια!
p.s.1: για την most dedicated fan μας (you know who you are :P ): στο after dark ειχαμε σαφως καλυτερο ηχο, και εκτελεστικα ημασταν αν οχι λιγο καλυτεροι, σε παρομοιο επιπεδο με χθες (aka το ποσοστο αλκοολ στο αιμα δεν ηταν τοσο ωστε να προκαλει τραγικα λαθη). καμια σχεση στο θεμα διαθεσης/κεφιου βεβαια, ειναι προφανες που γουσταραμε περισσοτερο. δεν ξερω τι καναμε και σε πορωσαμε τοσο, χαιρομαστε παντως που ανεβαινουμε στην υποληψη σου μετα απο την καλοκαιρινη τραυματικη εμπειρια, χαχαχα! (και δεν το λεω ειρωνικα, γενικα χαιρομαστε οταν καποιος λεει ενα καλο λογο εκει εξω για μας)
p.s.2: για drumsick και για οποιους αλλους εχουν τραβηξει φωτογραφιες μας, ριξτε κανα pm, να κανονισουμε να μου στειλετε.. ευχαριστω
Σε εσάς δεν τράβηξα πολλές μωρέ, ήμουν απασχολημένη =Ρ. Αντε να'χω 2-3 ακόμα. Θα στις κάνω ένα ζιπ όλες και θα στις στείλω.
Όσο για το άφτερ νταρκ, ναι οκ, από εκτελεστικής άποψης ήταν παρόμοια η φάση, αλλά χτες και εσείς ήσασταν πιο κεφάτοι και το γενικότερο κλίμα, όπως είπες κι εσύ, ήταν πολύ πολύ καλύτερο. Τώρα για τον ήχο δεν ξέρω, σίγουρα στο άφτερ νταρκ ήταν καθαρότερος, αλλά μ'άρεσε περισσότερο η σαπίλα και ζεστασιά που βγάλατε χτες.
:dfinger:
mister αποπάνω, περάστε μια βόλτα κι απο Λάρσα. σας γουστάρουμε κι εδώ. :)
εντιτ. στον γκριμ προφανως πηγαινε :P
Sabbattack ετοιμάσου για meilιά που θα σε κάνουν άντρα. Αγαπάω
Μετα από πολλά χρόνια ιντερνετικής καψούρας γνώρισα cancer (μεγάλο τυπάκι και γερό ποτήρι)
Phantom Duck λαρύγγι (όχι βαθύ ,φωνάρα εννοώ)
Προς τις άλλες δύο μπάντες: παίδες το ύφος που κινήστε δεν είναι το στυλ μου αλλά live είσασταν τζέτ (χωρίς πλάκα).
Nasum μια επίθεση μόνος του. Kάλκης king cool. Σε όσους δεν γνώρισα ,ας προσέχατε, χάσατε την ευκαιρία να αλλάξει η ζωή σας
O ΜITSMANN ΚΑΙ Ο JDM ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘOYNE!
p.s. κα(β)λή χρονιά τίγκα σε alcohol pussy 'n' r'n'r
Αυτό, δεν του το έδειξα αλλά έχω αρχίσει να τον αγαπάω λίγο. Χτες πρόσεξα επίσης ότι μοιάζει με τον αγγελάκα.
Γενικά χτες γνώρισα πολλούς που δε θυμάμαι καθόλου φάτσες σήμερα, απλά μου σκάνε όλη μέρα στο άσχετο nicks τύπου shora και hayate που ξέρω ότι συνάντησα σε κάποιο μεθυσμένο παράλληλο σύμπαν. Γνώρισα και statik, εντάξει ρε σεις, απλά εύσωμη είναι η κοπέλα.
huh..?
νομιζα οτι το πες για πλακα αλλα θα παρακουσα :D :pink:
μπα, δεν ανεφερα ποτε κατι τετοιο... whatever.
@Tyler_Durden:
σκεφτομαστε οταν αξιωθουμε να βαλουμε κανα φραγκο στην ακρη να ανεβουμε για κανα λαιβ θεσσαλονικη με μια ενδιαμεση σταση στο βολο... αν εχεις κανα κονε να κανονισουμε κατι για λαρισα (σε diy κατασταση προτιμοτερο), να το παμε με σειρα, το συζηταμε :)